Chestiunea zilei..

De la: iasomia, la data 2010-07-19 10:34:29verdeata,

nu-mi plac dracii luni dimineata...

Ti i-am provocat? Scuze
liaiedera
Postat pe 19 Iulie 2010 10:45
iedera,

tu esti ambalata,scumpa...

mie mi se rupe,nu ma mai ambalez demult pt sinistratii din moldova,de cand jandarmii le faceau treaba, si ei stateau si dadeau sfaturi de pe margine,beti,desigur...

iasomia
Postat pe 19 Iulie 2010 10:50

Scumpa , nu sunt ambalata , spun numai ca nu era potrivit ca bogatii sa ajute cu lucruri nepotrivite , in momente nepotrivite . Si , scumpa , nici mie nu-mi pasa de puturosi , dar nu toti sunt .
liaiedera
Postat pe 19 Iulie 2010 10:56
si inca ceva , n-am stiut ca Zambil este proprietatea ta .
nu mai avea draci , am sa-l evit .
uite-ti mai dau o floare , sa te impac,
liaiedera
Postat pe 19 Iulie 2010 11:13
boschet... normal ca lumea vrea bani, ca la carciuma nu le dau aia rachie la troc, pe adidasi purtati si treninguri jerpelite...

ca tot zisesi de becali, stii cumva cati s-au mutat in casele construite de becali?... he,he,he...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2010 13:22
asa ,asa...

m-ai ridicati din voaluri,ce draq..vad ca aveti o obsesie...
intervin pt ca acest topic este topicul meu,si impreuna cu zambil avem cam aceleasi simpatii politice,sa le zic asa...

in rest,puteti sa-l invitati pe alt topic, si sa-i spuneti tot ce doriti,atat timp cat sunt in casa mea intervin cand vreau,cum vreau...

si verdeata...eu chiar am fost amabila,nu inteleg...

nu prea imi plac sagetile astea, iti recomand calduros sa te lasi,altfel umblam la ignore...

zambilu'

ma uitam la tv...un taran era intrebat"de ce nu v-ati facut casa pe deal,unde ati primit loc,si ati ridicat-o tot aici, in valea asta inundabila?"
"nu-mi place in deal"raspuns...

atunci stai sa fii inundat,neneaca..
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2010 15:29
Base parca puse intrebarea asta nu?
dancris
Postat pe 19 Iulie 2010 15:34
cris..

dap...ai memorie,manzule....
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2010 15:37
ce intrebare!
cica"de ce nu v-ati facut casa in deal"?
cat de mare tre sa fie dealul ca sa-si faca tot satu' casa acolo?

dancris
Postat pe 19 Iulie 2010 15:41
din moment ce au fost ofertati cu o ditamai stramutarea,era loc pt toata lumea...

pe timpul lui casca multor rauri li s-au schimbat cursu'...albia...

in fine,

am constatat ca lumea e cam nevricoasa de la canicula asta...
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2010 15:46
eeeeeeeeeee
pentru ca dealul nu-i ca valea

de aia n-au facut casa in deal
jeanette40
Postat pe 19 Iulie 2010 15:48
au contraire, iaso...mie imi par cam molesiti
numa' kaladris se cearta singura la subiectu cu spitalele din romania
zambila
Postat pe 19 Iulie 2010 15:50
bre, vaz ca toata lumea dezbate intrebarea lu' baselu... de ce raspunde talpa beata a tarii nu se-ngrijoreaza nimeni... asa neneaca, plangeti-le de mila, ca tot din banii vostri le face guvernu' case-n vale, sa faca aia schi nautic la fiecare viitura... si p-orma plangeti ca v-au redus salariile si pensiile...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2010 15:53
zambila,

vorbesc rar fetele,da' s nevricoase...

zambilu'

corect,mami...
sa fi vazut ce draci aveau cand le spunea base ca le da doar materiale pt case,sa si le ridice singuri...
si nu-i spunea unei batranici,ci unui vlajgan ...

a inceput sa bata vantu' la bucale,poate da sfantu' o furtuna,ca fierbem acilea...
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2010 15:59
dap... impozite pe pamant nu platesc, casele nu si le asigura, osu'la treaba nu-l pun... sa le dea statu', c-asa i-a prostit ilici de-au votat pesede in turma... si statu' de unde crezi ca ia?... ha?...

daca punem la socoteala bugetarimea si paulimea de la sate, aia de nu produce decat cat sa aiba de tuica, rezulta ca numa' o treime din tara asta produce ceva, daca are ce... si-aia sa-i tina-n spate pe toti...

ce-a zis brucanu', ca ne trebe 25 de ani pana la capitalism?...pai termenu' nu-i departe,, da' la mentalitatile astora crez ca ne mai trebe o suta de ani, si nici atunci nu-i sigur...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2010 16:10
acu' cica trebuie sa ne asiguram cu totii,e obligatoriu...
iar un bir,ca sa te fereasca sfantul sa patesti ceva...iti dau..din fatza...

mami,

cica brucanu ala a jucat rol mare de tot la revolutiune,stii cum e....mortu'e de vina...
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2010 16:14
trei dintre presedintii Romaniei au apelat la puterile magiei.Traian Basescu l-a folosit pe Aliodor Manolea.un medic a fost consilier pe asemenea probleme al lui Emil Constantinescu,iar familia Ceausescu a avut-o pe vrajitoarea Laila....ea era din Buzau sub numele de Elena Padurariu.ea putea sa ghiceasca viitorul unei persoane doar dupa scris.era foarte vizitata de personalitatile momentului,precum si de scriitorii Nichita Stanescu si Paul Goma.faptul ca i se implineau prezicerile a adus-o mereu in centrul atentiei.a participat si la prinderea lui Ramaru,celebrul criminal al acelor vremuri.asa a ajuns in cercurile familiilor Maurer,Dragici si Manescu. a fost vizitata si de Zoe si de Valentin Ceausescu.se stie ca a prevestit cutremurul din 1977,dar nu s-a facut cunoscut daca a cunoscut si pe cei doi principali Ceausesti.dupa cutremur a fost luata la militie si interogata.din fericire ,militienii nu prea stiau ce s-o intrebe.a scapat datorita pilelor,dar a intrat in atentia securitatii,care se pare era interesata de viitorul lui Ceausescu presedintele de atunci,in conditiile in care I.M.Pacepa seful spionajului romanesc,care fugise in S.U.A.in 1979,Laila a murit rapusa de o boala misterioasa la 56 de ani,la etajul IV al spitalului Municipal.in curand la initiativa Reginei Magiei Albe,Maria Campina si a fiicei sale ,Sultana,vrajitoarele din Romania s-au decis sa se organizeze intr-o asociatie. vrajitoarea Lucretia spune ca Laila nu era tiganca,ca in Buzau sunt vrajitori foarte puternici si poveste despre unul de acolo schiop,vrajitor care a fost vizitat se pare si de Elena Udrea.
vuvuzela
Postat pe 19 Iulie 2010 16:37
laila...asta..intradevar nu era tiganca,statea in floreasca,"ghicea" in scris...avea vreo 130kg...statea lungita in pat ,si ghicea intro veselie,era si f scumpa...

vuvu..
daca imi raspunzi,te rog sa nu dai copy...
multumesc.

bre,

da' de candidatura lu' pacaliciu' de DD nu zice nimeni nik?
ehe,he,he...iar e invitat la realitatea astazi,ne-am dat raului...

*mai

gresii mai sus...
iasomia
Postat pe 19 Iulie 2010 16:44
De la: iasomia, la data 2010-07-19 16:44:22laila...asta..intradevar nu era tiganca,statea in floreasca,"ghicea" in scris...avea vreo 130kg...statea lungita in pat ,si ghicea intro veselie,era si f scumpa...

vuvu..
daca imi raspunzi,te rog sa nu dai copy...
multumesc.

bre,

da' de candidatura lu' pacaliciu' de DD nu zice nimeni nik?
ehe,he,he...iar e invitat la realitatea astazi,ne-am dat raului...

*mai

gresii mai sus...[/quote

stai linistita .nu dau cp.ca nu am de ce acum.pot sa iti spun decat ca despre Laila se spune ca s-s stabilit in tinerete in Bucuresti si s-a casatorit cu un anume Aloman.daca te ajuta la amintiri,m-as bucura.
vuvuzela
Postat pe 19 Iulie 2010 17:09
referitor la DD,pot sa iti spun mai putine pt ca suntem in public.eu am vb.cu cei de la DD,legat de ce ai inrebat,. mai ales cu Doru Parv.el era cel care ii avertiza si se" ocupa ",de sanatatea lor,la cerere.asa ca sunt sigura ca DD stia despre "arestarea" lui,iar Doru Parv a ramas din alte motive, de a descoperi unele lucruri de interes pt. politie.un fel de colaborare.cam atat pt acum.

pt Iasomia
vuvuzela
Postat pe 19 Iulie 2010 17:20
hai sa va zic d-un film de-l vazui az'noapte... mai vechiut, nu stiu cum de mi-a scapat la vremea lui...

great expectations - o adaptare libera dupa dickens, cu ethan hawke, gwyneth paltrow, robert de niro si - cel mai reusit personaj - anne bancroft, va dati seama cam cine pe cine juca...

filmul destul de conventional, pe ici - pe colo, da' daca vreti sa va relaxati, dati cu searchu' si cred ca-l gasiti pe vreun coltz de net...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2010 20:52
mda...

ain't love grand...
preci
Postat pe 19 Iulie 2010 21:01
cat va zisei acilea de film, aruncai un ochi pe natgeo, unde tocma dadeau despre ardeii iuti... bre nene, sunt sute de varietati in lumea asta, care de care mai dracos... pai sa nu te-apuce lehamitea cand te duci prin pietele din romania?... unde n-au decat cate-un sortiment de fiecare?... au rosii, un singur fel - rosii.. ardei iute, un singur fel - ardei iute, samd...

r'ar a dreacu'de viata de roman...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2010 21:02
stiu, baselu e de vina.. he,he,he...

hai ca-ncepe ploaia, ca vaz ca mi s-agita furnicile prin calculator... buendia ma cheama, nene...
zambil
Postat pe 19 Iulie 2010 21:05
zambilu'

am dat o raita pe forum ,iar bate vant d-ala,mami...
nu mai dezvolt,stii tu...

ca zisesi de ardei,am prasit unii din ardeal, rotunzi,zici ca sunt niste gogosari micuti,no,iei foc cand mananci...
ce-mi place sa bag in papricas vreo doi,sa-i fierb intregi,asa...

iasomia
Postat pe 20 Iulie 2010 08:46
dap... la carte scrie ca sunt crize ciclice...
zambil
Postat pe 20 Iulie 2010 08:56
noroc ca nimic nu se pierde,totul se transforma...

chestiunea

un pic de racoare la bucale,imi vine sa plang de fericire....
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2010 09:01
ca ziceam aseara de lipsa de diversitate din pietele romanesti... cauzata de basescu si elena udrea, desigur... bre, care vrei sa te-apuci de gradinareala sa iesi din criza, s-arunci un ochi aici...

http://www.tomatogrowers.com/hot.htm
zambil
Postat pe 20 Iulie 2010 09:08
lasa tati..

ca iei tu casuta aia la mediterana,si sa vezi ce gradinitza iti faci tu acolo....
eu mor dupa rosii si ardei...
apoi daca e un miros care ma trimite in copilarie,e mirosu' ala de vrej de rosie...
oaliu!

m-a luat cu lesin,mi-e foame....
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2010 09:16
dap... rosia rupta de pe vrej si halita c-un pic de sare si-un colt de paine neagra... asta fast food, neneaca...
zambil
Postat pe 20 Iulie 2010 09:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? 275 De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17
Stiati ca? 41 De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
Setari Cookie-uri