da, nene, cand mai trec si eu prin Akrotiri, pot sa dau asa, o raita, sa il vizitez pe zambilu' pe la mosie, de o kalimera acolo.. O pune si el de o salata greceasca cu branza feta si ulei de masline, aghesmuita cu niscai zeama de lamaie, sa nu ne mai inghesuim cu toti palicarii, pe la taverne, ca ne ies vorbe. |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2010 09:23 |
||
---|---|---|
ashe - ashe, anakine... si ne aghezmuim c-un uzo d-ala ca opalu'... si-aruncam s-un peste pe gratar, sau neshte craci de caracatita, ceva... | ||
zambil Postat pe 20 Iulie 2010 09:28 |
||
Deh, zambile, mai poate spune cineva ca nu stii sa citesti gandurile oamenilor? | ||
|
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2010 09:29 |
||
zambilu' mie imi plac si castravetii aia mici ,rupti de pe vrej....gustu' ala de verde crud... ia uite la ei!!! si eu unde sunt bre in planurile alea? fac ciorba acra pt a doua zi? |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2010 09:31 |
||
anakine, schema-i diferita... la ce sa ma obosesc eu sa citesc gandurile altora?... le bag p-ale mele, si sigur se gaseste careva sa percuteze... mai ales cand e vorba de potoale... he,he,he.... | ||
zambil Postat pe 20 Iulie 2010 09:33 |
||
mami, eu cu tine avem alte planuri... ma gandeam la o musaca de vinete cu carne de miel, presarata tot cu feta si bagata la cuptor de piatra, cu vreascuri dedesubt... si pan' se face aia, ne balacim nitel la malu' marii, printre pietroaie... | ||
zambil Postat pe 20 Iulie 2010 09:36 |
||
Care va sa zica dai la nada? Nu e problema, ca la folbal, politica si gratare se pricepe tot romanu' Era suficient sa spui de ouzo, ca de rest ne descurcam noi ca mi-era egal daca mergeam in Akrotiri, Paphos, Vasilykos ori Limassol. Ca pe urma drumul pana la hotel il gineam eu. |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2010 09:38 |
||
pai da,mami... inainte, ca la varsta noastra daca umplem matzu' inainte, ne miscam mai greu pe urma... noroc cu apa aia ca-i sarata,ajuta si ea.. baldabac... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2010 09:38 |
||
parca si vad, mami... cu apa inca siroind pe noi, ne-nvartim in juru cuptorului si ciugulim cate-o sardea d-aia la sare, sa ne-amageasca foamea... anakine, mai baga nene un ouzo d-ala... | ||
zambil Postat pe 20 Iulie 2010 09:45 |
||
ca doar n-am trait degeaba...unde pui ca unora le sade bine,uzi asa...sau uzo...cum era? eu beau un vin de smochine....imi place ca ma chercheleste repede.... pe anakinu' il punem sa puna un berbec la protap... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2010 09:51 |
||
ia uite nene ce scrie libertatea: georgiana mirela petric�, de 29 de ani, din mangalia, a fost violata d-un agent de paza, pe plaja... din primele cercetari reiese ca femeia era in stare de ebrietate... presa romaneasca, dragutza, discreta ca-ntotdeauna... |
||
zambil Postat pe 20 Iulie 2010 09:53 |
||
pai doar e libertatea,nu?... iti dai seama,pe canicula asta...a flirtat nefericita.. |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2010 09:56 |
||
dap... uitara sa-i dea si-adresa de mail, sa dea buzna 'femeile" de pe net, s-o consoleze... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 20 Iulie 2010 09:58 |
||
sunt mamoasa astazi.... |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2010 10:02 |
||
oaliuuu! vorbesc acilea.. ca sa mi se schimbe nr postarilor, ca am un nr tare ciudat,si nu vrea neam... ia sa vedem... chestiune? mirabela a facut criza de nervi,nu am auzit-o in viata mea sa faca asa,parca era o mama distrusa(are si ea durerea ei),a zis ca ar lua toate rudele madalinei si le-ar impusca ,cu o exceptie,normal...parinti,sot,frate... spunea ca a facut incontinuu case:parintilor,fratelui,sotilor...ca era sleita,si ca trageau toti de ea,plus ca.. nu se mai saturau si voiau din ce in ce mai mult... in fine, ia sa vaz nr de postari,mai e ala al lu' aghiuta? |
||
iasomia Postat pe 20 Iulie 2010 18:15 |
||
Iasomie draga ... din ce am citit pe acilea.... .....cred ca DD e un mascarici...parerea mea personala de altfel.... .....Si eu am donat bani pt sinistrati sper sa ajunga la cine trebuie...sper... .....iar multe case nu au fost in zone inundabile...spre exemplu in multe localitati iazurile au crescut f.mult, multe diguri s-au rupt,diguri care nu le-a mai consolidat nimeni(au facut in schimb borduri)...la Darmanesti acolo era un parau care-l treceai cu piciorul si dupa ce au venit apele era imens....cat vedeai cu ochii...la Dornesti a cedat un stalp de la un pod rutier foarte mare si f.circulat...pod care trebuia consolidat de mult...am inteles ca peste 600 de poduri la noi in Romania au reviziile expirate de mult...si se circula cu tonaj f.mare si chiar cu trenuri in alte locuri....e f.trist... ....si referitor la Mirabela...nu e cazul sa-si dea cu parerea pt.ca durerea ia adus in pragul disperarii pe acei oameni.... e usor sa judeci...Madalina era bolnava....si sunt sigura ca daca scapa acum gasea o data viiitoare cand incerca iar... |
||
lala_cri Postat pe 20 Iulie 2010 20:34 |
||
ei incerca.... | ||
fleurdelis Postat pe 20 Iulie 2010 21:13 |
||
dezgustator , tot acest scandal mediatic legat de moartea Madalinei.............. | ||
jeanette40 Postat pe 21 Iulie 2010 08:48 |
||
este o situatie supeer aiurea cu dureri inabusite si cu ,cuvinte nespuse | ||
garbo074997 Postat pe 21 Iulie 2010 09:22 |
||
mda.. alta la rand:deshumarea ceusestilor. nu va puteti imagina ce stare de asediu este in ghencea,fac elicopterele urat de tot... realitatea"sicriul lui ceausescu nu era putrezit,doar innegrit de timp",hai lasati-maaaaa... ma luase o starea asaaaa,vedeam cu fereastra sufletului secvente de atunci,da' m-am trezit,traim alte timpuri,avem alte prioritati... ehe,he,he.... nu cred ca este o intamplare ca-i scoase p-astia la lumina taman acu',da' cui ii mai pasa? ma uit la reporterii astia de doi lei, ce incita niste batrani senili... bleah... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2010 09:30 |
||
EEEEEE incearca si ei sa ne pacaleasca si sa nu ne mai gandim la burti goale ,Madaline moarte siiii Basesti injurati..... | ||
garbo074997 Postat pe 21 Iulie 2010 09:38 |
||
997, nu-mi spune ca ai burtica goala ,te vad destul de vioaie... ascultam reclama la dilema veche,il aud pe un mare actor de-al nostru spunand: "acum dureaza mai mult" cu vadita trimitere in spatiul erotic. tare perversi mai suntem,misto oameni... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2010 10:08 |
||
dap.. crez ca dezgroapa mortii ceausestilor ca sa-i bage-n casa pesedeilor... daca tot se lauda aia c-au crescut in sondaje... iete cum aflam noi secretele revolutiei... pe vreme de criza, deh... | ||
zambil Postat pe 21 Iulie 2010 13:42 |
||
la cum au toti dulapurile burdusite cu schetetzi, in romanica, prost sa fii sa tii in mana serviciile si sa nu umbli la cutia cu maimutze a santajului... si daca n-ai secrete, te-apuci sa le dezgropi, nene... asa face omu' gospodar... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 21 Iulie 2010 13:49 |
||
ia sa ma odihnesc si eu un pic langa mosneagu' asta.... s-a fumat treaba cu ceausestii,vaz...in afara de ginerisu' nu mai face nimeni clabuci,sunt cu ochii pe iubitul secret al madalinei,saracutza... ce spuneam? a! ginerele lu' ceasca era sucarit ca i-au asezat cremenalii pe rumegus,pe dictatori...ca nu au avut "macar o carpa sub ei".. iote,da' di ce? ca rumegusu'i moale,bre... au a uitat el cate biserci a daramat ceasca? cate femei au murit pt ca faceau avorturi ilegale? hai? sunt de acord,trebuia procedat altfel...dar acum ni se rupe... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2010 17:02 |
||
mami, dezgropatu' asta-i cu bataie mai lunga... ascult-acilea la tetea... da' am alta cestiune... miss univers romania... alexandra catalina filip a renuntat la titlu, c-avea oaresce trebi prin coreea... mda... numa'ca aia de la catzavencu, paranoici de profesie, vin cu soparla: fata a renuntat la titlu ca sa n-ajunga prin patu' unuia, adeca tocma ala de organiza concursu'... si daca stau sa ma uit mai bine, alex asta era si atipica pt un concurs de frumusete... |
||
zambil Postat pe 21 Iulie 2010 17:16 |
||
pai uite ..dau canalele cantece patriotice... ce-mi mai rupeam oasele la daciade,ca sa nu mai spun ca de 23 august era spectacol omagial,repriza utc-ului,900 de persoane,munca multa, dar si distractie pe masura..ne puneau bromura-n ceai ai draq...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2010 17:25 |
||
pai matalutza ce treaba aveai cu bromura bre..? aaa..,de fapt aveai si matale de suferit..,ai dreptate.. |
||
roby_cado Postat pe 21 Iulie 2010 17:33 |
||
roby... esti obraznicut?hai? erau oamenii prudentzi,iar eu o fata cuminte,nea roby... dar deh...ne tineau acolo 2 luni...suflau oamenii in iaurt.. |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2010 17:37 |
||
iasomico.. pai cine te punea, nene, sa bei ceaiurile alora?... mi-aduc aminte ca-nainte, de-o instructie d-asta de 2,3 m-am machit cu vin rece de smochine, al unu-acasa... cand am ajuns la stadion, m-a mai si baut soarele ala-n cap, de-mi tot scapa pusca aia de garzi patriotice pe jos... m-au trimis aia d-acolo urgent, norocu'meu... le zisei c-am facut insolatie, deh... | ||
zambil Postat pe 21 Iulie 2010 17:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
sunt singer singerel | 67 | De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57 |
Despre ea... | 45 | De la: garbo165927 16 Decembrie 2010 11:06 |
|
||
Ce ne enerveaza? | 10302 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? | 62 | De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural