Neatza buna!!! La multi ani fetelor!!! |
||
walkiria Postat pe 8 Martie 2009 10:36 |
||
---|---|---|
De la: geo32, la data 2009-03-07 17:12:06unde a disparut gabriela cu 50 de miliarde!!!? I-am furat si i-am baut!! |
||
gabitzza Postat pe 8 Martie 2009 13:39 |
||
mai aveti pe undeva...d`alde...GEO? ca...tare is curios...sa-i dau ca pe mitici...la porci...hrana!!! doamne...ce lume!!! sincer...voua...va place asa? ma simt deja...contaminat...si...merg la..decontaminare!! |
||
|
||
ovidiu42 Postat pe 8 Martie 2009 13:43 |
||
chestiunea zilei astazi am vazut f multa lume vesela prin oras..ma si miram.. cand colo ce sa vezi? nu 8 martie era shozu', ci mucenicii,vizite pt halit mucenici...romanu' tot cu gandu' la burdihan. am auzit chestii de genu' :"imi serbez ziua sambata,cade luni...si e naspa.." da' pana anu' asta nu am vazut sa se "serbeze" mucenici pe 8. cum zicea una? "ma duc la nasa ca sa serbam mucenicii" hai ..ca s-a intors lumea invers.. pe 9 se halesc mucenici! Doamne feri si pazeste! |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 17:20 |
||
iasomico...da' eu nu inteleg o chestie...mucenicii astia sunt un fel de sarbatoare nationala ??? sau e iar un pretext al romanilor sa serbeze tot ce se poate ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 17:53 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-08 17:53:25iasomico...da' eu nu inteleg o chestie...mucenicii astia sunt un fel de sarbatoare nationala ??? draga, mucenicii nu......dar urmeaza dupa aia ziua celor 40 de pahare...parca pe 9.....atunci sa vezi betzivaneala.....si sarbatoare.....ca asta e motiv, nu gluma...... |
||
tutankhamon Postat pe 8 Martie 2009 17:57 |
||
tuto...ce sa zic...ca la noi la nime-n drum... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:01 |
||
woman, "Mucenicii - 40 de pahare de vin Daca femeile au o zi a lor pe 8 Martie, tot asa 9 Martie, ziua mucenicilor, poate fi considerata in traditia romaneasca ziua barbatilor. La aceasta data crestinatatea rememoreaza uciderea celor 40 de mucenici din cetatea Sevastei. Cei 40 de sfinti au trait pe vremea imparatului pagan Licinius care a domnit intre 308 - 324. Ei au fost martirizati pentru ca au refuzat sa renunte la crestinism. Amintirea celor 40 de mucenici a dat nastere la anumite obiceiuri populare. In ziua de 9 Martie femeile din toate zonele Romaniei pregatesc asa numitii "macinici". Acestia imbraca diverse forme si nume in functie de regiune. Cel mai important aspect legat de aceasta sarbatoare este traditia celor 40 de pahare de vin. Barbatii trebuie sa bea in ziua de mucenici, conform traditiei, 40 de pahare cu vin. Acestea se spune ca reprezinta sangele varsat de cei 40 de sfinti mucenici din cetatea Sevastei. Cei care nu pot sa bea cele 40 de pahare cu vin, e bine ca macar sa guste vin in aceasta zi de 9 Martie, sau sa fie stropit cu vin, acesta insemnand sange si putere de munca peste an." eu fac in fiecare an..si cu zeama si moldovenesti. |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:03 |
||
Este ziua barbatilor draga,ce s-o mai lungim..manca-i-ar mama pe ei... ma refer la ai mei..binenteles... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:04 |
||
stiam cum e cu cei 40 de mucenici...da' nu stiam ca se sarbatoreste cu mare chef mare... si sa-ti traiasca barbatii din familie, scumpo.... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:07 |
||
si al tau... | ||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:09 |
||
he...he...a citit si pro ce ai zis de ziua barbatilor...si era tare fericit... m-a intrebat daca asta inseamna ca imi pun desuurile de dantela...ca doar e ziua lui | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:12 |
||
paganilor... | ||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:17 |
||
oops...suntem in post ? uite ca asta am uitat sa i-o bag din top... iaso...raman datoare... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:19 |
||
pupacioasa mica... eu sunt cuminte... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:22 |
||
si eu sunt...dar scuza asta nu o descoperisem... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:24 |
||
nu cred ca scapi maine de pro..dupa 40 de pahare... | ||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:26 |
||
neah...ca el se imbata numai daca se uita la paharul gol... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:28 |
||
woman, iar bausi cafea?... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:32 |
||
yeap, am baut nu ti-am zis ca pro e antialcoolic ? el vrea intotdeauna citro... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:36 |
||
pisicuta, spune mama si tu antialcool,antialcoolicu' suna aiurea... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:38 |
||
aoleu...am gresit ? las' ca ma corecteaza ecoul... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 18:42 |
||
fetita..eu nu corectez.. nu sunt in masura..am ras si eu cu tine acilea... barbatii din viata mea au inceput de astazi cu alea 40 de pahare,sa vezi cum o sa se uite la mine maine..crucis... auzi la ei: "la multi ani! la multi ani!la multi ani" ehe,he,he...vorbim noi maine cand i-oi scula pt scarbici...he,he... |
||
iasomia Postat pe 8 Martie 2009 18:46 |
||
WIFE , cred ca mai degreba cea de-a 2-a optiune se potriveste cel mai bine romanului eu nu am m ai facut mucenici de ani de zilee nici nu ma prea dau in vant dupa ei De la: prometeus_wife, la data 2009-03-08 17:53:25iasomico...da' eu nu inteleg o chestie...mucenicii astia sunt un fel de sarbatoare nationala ??? |
||
cinezee Postat pe 8 Martie 2009 20:19 |
||
iar daca totusi am chef de mucenici , stiu ca face soacra-mea o oala destul de mare ma duc si imi fac pofta la ea pe 9 martie | ||
cinezee Postat pe 8 Martie 2009 20:42 |
||
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-08 18:36:10yeap, am baut pro'wife, nu-i nimic de corectat, ca "antialcoolic" este bine. dar nu de asta m-am bagat eu in seama pe aici, ci pentru ca suna nostim faptul ca "pro e anti..." fa-i si tu o "sitronad� de cap�uni �i o br�nzoaic� cu mere" si gata, ai sc�pat. |
||
Ecoul Postat pe 8 Martie 2009 20:59 |
||
good point, ecoule |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Martie 2009 21:49 |
||
doua adolescente o santajau pe a treia, care si-a tras-o inainte de majorat fara stirea parintilor... nu vreau sa zic iar de natura romanilor, asta e o tema universala... omul e rau prin esenta sa... un animalutz, o maimutzica hoatza, rea si invidioasa... educatia ce mai atenueaza din trasaturile astea pline de dulceata, da' nu la toti... si da, nenica... unii se nasc mai rai decat altii... e in gene... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 08:08 |
||
zambil, se mai limpezesc apele... as adauga orgoliu nemasurat ,si paranoia... stii ca eu nu "ma joc" intamplator... |
||
iasomia Postat pe 9 Martie 2009 08:22 |
||
si chestiunea zilei... de ieri... s-a dus si 8 martie... fetele, v-ati gandit vreodata ca a avea o zi a femeii e de fapt o insulta si nu un prilej de bucurie... ati vazut voi pe undeva ziua barbatului?... nu va spune nimic chestia asta?... daca nu va spune ea, va spun eu... barbatii v-au acordat o zi la deruta, pt ca ei au ziua lor in fiecare zi... life sucks, deh... a, uitam... baietii v-au dat doua zile, daca socotim si 1 martie, care era de fapt ziua lor... si cand vine vorba de femei, totul devine mercantilism... de la o sfoara colorata legata de incheietura mainii s-a ajuns la aberatii gen parfumuri scumpe, bijuterii, haine de firma... femeilor le place sa fie cumparate, dar le repugna termeni gen prostitutie, obiect sexual samad... |
||
zambil Postat pe 9 Martie 2009 08:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
|
||
Mici probleme cu albinele. | 4 | De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58 |
Sa continue relatia cu el sau nu? | 157 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri