zambilu'.. ne duceau in tabere de pregatire, faceam o foameeee,deja se imputise treaba... asteptam ceaiul ala ca pe nu stiu ce.. la ultima repriza... am fost la rm valcea,ne huiduiau oamenii prin oras,spuneau ca le luam mancarea de la gura... eram alesi pe spranceana,numa' d-astia inalti in anumite locuri,ultima oara eram intr-o clepsidra...ce figuri faceam p-acolo... unu' tibacu se ocupa de noi... tinerete.. si zii insolatie,mamoantza?... da' cand ne scoteau la intampinari?cand veneau sefi de state? valeiiiii...ne inghetaza couru' pe traseu... |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2010 17:47 |
||
---|---|---|
nu-ti pun la indoiala "cumintenia" bre.. asta reiese din aversiunea ce o ai impotriva bromurii... mosnege..,fatuca aia chiar avea "chemare" spre astfel de concursuri bre..,trust me.. "intamplator" eram de fata cand i-au luat astia un interviu..,si e chiar draguta.. se plangea fata,ca, in contractul redactat de catre organizatori, avea numai obligatii..,beneficii..ciuciu.. ca atare,la indrumarile partenerului (si tot odata iubitului) ei de dans,a ales sa se intoarca la prima dragoste...,dansul.. |
||
roby_cado Postat pe 21 Iulie 2010 17:52 |
||
pai ce, bre robeatza, zisei eu ca fata nu-i frumusica?... dimpotriva... da' nu-i genu' pt concursuri d-astea tampitzele... se vede ca fata stie ce vrea... | ||
|
||
zambil Postat pe 21 Iulie 2010 17:56 |
||
nu prea stie ea bre..,ala e capu' rautatilor.. ea e "simpluta" rau... |
||
roby_cado Postat pe 21 Iulie 2010 17:59 |
||
pana una-alta, se zice ca fata a fugit din cauza obligatiilor de nu erau scrise-n contract... si crede-ma, la chestii d-astea niciuna nu-i prea simpluta... | ||
zambil Postat pe 21 Iulie 2010 18:04 |
||
ia s-o caut eu p-aia prin ziare,dupa cum vorbiti de ea, va cam lasa gura apa... ia sa vada baba iasomia despre ce-i vorba... robylica.. ce spui tu mamoantza de bromura aia? ca nu vrei sa superi o batranica? |
||
iasomia Postat pe 21 Iulie 2010 18:08 |
||
vazut,citit.. interesanta fatuca... insa,nu inteleg de ce la noi trebuie sa fie totul atat de complicat,de telenovelistic... bre, la 5 bagam pestele la cuptor,nici fierea mea nu mai e ce a fost,mirosu' asta vad ca nu-mi cade bine in zori... valeu... |
||
iasomia Postat pe 22 Iulie 2010 09:01 |
||
pai, c-asa-i traiu-n romanica, mami... o telenovela fara sfarsit... si zici ca faci peste la cuptor?... plachie d-aia?... sa-ti dau eu o reteta de peste la cuptor, cu bacon si morcovi... moare lumea... |
||
zambil Postat pe 22 Iulie 2010 09:16 |
||
hai ca asta-i culmea,pestii mei sunt inveliti in bacon... nu stiu a ta cum e... imi place sa aiba un gust mai consistent asa...si am pus si morcov si rosii d-alea mici...da' ce n-am pus,ca aveam draci... |
||
iasomia Postat pe 22 Iulie 2010 09:20 |
||
asa-asa... fileuri de peste alb, invelite-n bacon si asezate pe un pat de morcovi... morcovii intai caliti in unt si p-orma amestecati cu coriandru pisat, si-ntinsi in tava, peste care torni un pahar de vin alb sec... poti sa scapi si neshte dafin acolo... pestii-n bacon ii pui deasupra si-i dai la cuptor, pana se face baconu' ala... fara rosii sau alte alea, just morcovi... hai ca-mi ploua-n gura... |
||
zambil Postat pe 22 Iulie 2010 09:26 |
||
alea-s mai mult de decor zambilu'.se vad misto ca ciresele crapate,ashea... am pus si dafin,pai cand invelesc peste in bacon,pun intotdeauna... ce vrei mami...am si eu draciile mele... eu zic ca ti-ar placea... |
||
iasomia Postat pe 22 Iulie 2010 09:31 |
||
mda.. ca tot ziseram de telenovele... la libertatea scrie c-o romancutza de-si alapta copchilu' pe plaja la techirghiol a fost atacata d-un sarpe...nebunie... telenovela nu-i cu sarpele ala, ci ca femeia-si alapta copilu' pe plaja... probabil asta-n timp ce barba-su pusese de neshte mici la gratar, si bagase neshte berici la rece-n ghiol... aparu' sarpele ala si le rupse filmu', neneaca... |
||
zambil Postat pe 22 Iulie 2010 09:32 |
||
iti dai seama, trauma..nu alta... |
||
iasomia Postat pe 22 Iulie 2010 09:39 |
||
da, mami... altfel poate-apuca si ea sa-ntzarce copilu' cu-n mic cu mustar, la meserie... asa, nici pampersii schimbati nu mai avu timp sa-i arunce-n vreun tufis... i-o fi lasta pe plaja in toiu' luptei, ca-n situatii d-astea nu mai ai timp sa te comporti decent, deh... | ||
zambil Postat pe 22 Iulie 2010 09:45 |
||
i-auzi acilea dezbatere-ntre psihologi... unii zic ca madalina trebea internata cu fortza la obregia, ca era dereglata dupa celelalte incercari de suicid, altii zic ca nu, ca nu poti interna un dereglat fara acordu' lui... uite d-aia-s atatia nebuni in libertate, daca tot le cer astia parerea... | ||
zambil Postat pe 22 Iulie 2010 10:18 |
||
ai dreptate cu decentza aia,se duce draq uneori cand esti sub presiune.... cat despre mada saracutza...multa cerneala o sa mai curga,ghinionu' ei ca murii in plina criza,se exacerba chestia... |
||
iasomia Postat pe 22 Iulie 2010 10:23 |
||
bre..,terminati cu potoalele alea..,ca am tricoul fleasca pe piept... | ||
roby_cado Postat pe 22 Iulie 2010 11:46 |
||
ro. e clar,o sa te-mpanezi pe langa noi ,p-aci... i-auzi chestiune.. algocalminu' se va elibera numai cu reteta,iote ai draq,ne iau astia si bulina saracului...care ne scoate din toate... ma intreb interesul cui mai este in joc? nu de alta,dar sa anunti cu 6 luni de zile inainte ca algocalminu' nu va mai fi la liber, incepand cu iarna acestui an...parca suna nu stiu cum... la bucale este infiorator de cald,iar indicele ala de confort s-a dus in ma-sa... |
||
iasomia Postat pe 22 Iulie 2010 17:15 |
||
a fost un potop de ploaie in Targoviste...............parca niciodata asa puternica | ||
jeanette40 Postat pe 22 Iulie 2010 18:47 |
||
LILO Postat pe 22 Iulie 2010 21:48 |
||
De la: LILO, la data 2010-07-22 21:48:37pai, c-asa-i traiu-n romanica, mami... o telenovela fara sfarsit... |
||
LILO Postat pe 22 Iulie 2010 21:49 |
||
mda, cestiune scoasa din libertatea: boc anunta reducerea pensiilor nesimtite... in replica, aviatoru' iovan, cu o pensioara de 15000 de ronisori pe luna, zice ca in cazu' asta sa vina guvernu' sa-i plateasca ratele la banci.... fiecare cu durerile lui, neneaca... cum era filmu' ala - si bogatii plang?... durerea tot durere e, pana la urma... | ||
zambil Postat pe 23 Iulie 2010 10:12 |
||
plang pt.ca ii doare in cour...cateodata | ||
lala_cri Postat pe 23 Iulie 2010 10:15 |
||
De la: zambil, la data 2010-07-22 09:32:56 [...] telenovela nu-i cu sarpele ala, ci ca femeia-si alapta copilu' pe plaja... probabil asta-n timp ce barba-su pusese de neshte mici la gratar, si bagase neshte berici la rece-n ghiol... aparu' sarpele ala si le rupse filmu', neneaca... Adica Adam si Eva reincarnati, nu alta! Iar micii si mustarul erau pe post de mar... Ma intreb insa, berea , daca era la rece in ghiol, ar merge pe post de alungare din rai? Sau, ma rog, doar ca leit-motiv... |
||
victor68 Postat pe 23 Iulie 2010 13:47 |
||
Ntz, cred ca merge mai bine pe post de sarpe, ca el ademeneste! | ||
m_ada Postat pe 23 Iulie 2010 14:17 |
||
hai ca s-a rezolvat cu madalina, neneaca... i-au venit ganduri de-omor dupa ce-a participat la o emisiune de-a lu' razvan si dani... asa se explica, normal... | ||
zambil Postat pe 23 Iulie 2010 16:11 |
||
pe de alta parte, spitalu' floreasca zice ca prima incercare de suicid, aia cu paracetamol, a fost o cioaca... i-au gasit aia ceva paracetamol in sange, da' numa cat sa-i treaca raceala... a vrut fata numa' sa se bage-n seama, poate se gandea la lansarea noului ei album... desigur, pa chestia asta oamenii au indrumat-o catre o institutie de profil, aia unde stai in camasi cu nasturii la spate... |
||
zambil Postat pe 23 Iulie 2010 16:20 |
||
asaaa... deci.. cat te costa o mamica omorata cu toporu', la nervi?... opt anisori... pe criza asta crez ca-i o solutie, sa stai la adapost, pe banii contribuabililor... tocma' bine, pana iesi, se termina si criza... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 24 Iulie 2010 09:31 |
||
mai ales ca acu' au hotarat sa le dea si bani de haine si timbre sa trimita corespondenta la famile.....trai nineaca | ||
eladaela Postat pe 24 Iulie 2010 10:59 |
||
mai are sa le aduca niste "dame de companie"......... sa-i destreseze, mai..... |
||
jeanette40 Postat pe 24 Iulie 2010 11:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
|
||
cu sufletul zdrobit ce sa fac | 31 | De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23 |
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural