Chestiunea zilei..

jano...

anakinu
tabara e pe cultural acu'..

zambilu'
pai nu?
isi cer violu' unele ca la balamuc,ca sa nu mai spun ca le si place
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 08:42
mda... mama natura, saraca, pe unii-i inzestreaza cu tot felu' de talente de la nastere... d-aia-n societatile arhaice fetele se maritau de la 12 - 14 ani... se maritau, e-un fel de-a zice... ca pe vremea aia maritisu-nsemna sa-si ia fatuca un cordaci oficial, ala care p-orma o punea si la munca... plus ca parintii fetii s-alegeau si ei cu ceva, o capra, un vitel, dupa putirinta familiei lu' ginerica...

chestia asta cu majoratu' la 18 ani e-artificiala, la unii maturitatea vine mult mai devreme...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2010 08:51
fructul feminitatii a fost tot timpu' obect pt tot felu' de afaceri,zambilu'....
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 08:56
da.........asa-i
numai ca, in cazul de fata ............fata s-a maturizat mai devreme , dar mama-sa ...... .....nici acum
jeanette40
Postat pe 27 Iulie 2010 08:56
perdele d-astea sa abata atentia...

madalina,diaconescu..da' ce pana mea nu o sa mai fie,acu' il bagara pe cristi saracu'...care intre noi fie vorba ,nu o fi chiar nevinovat,ca al draq fum fara foc nu prea iese...

si astea mici sunt lipicioaseeee,e f greu sa rezisti...

sper sa fie doar o inscenare...
da' poti sa stii?
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 09:00
jane, noi acuma facem speculatii la ce s-o fi-ntamplat acolo, taica... ce e sigur este ca o femeie s-a hotarat sa-si tarasca fata prin expertize rusinoase si audieri prin tribunale...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2010 09:01
mami, unii copii-s diabolici c-asa-i impinge glanda... necazu' e cu mamicile de le-apuca dracii la maturitate si le dau tot felu' de idei... e grea si maternitatea asta, neneaca...si-acilea-ti trebe talent, daca nu chiar bun simt... si nu tot ce se cheama femeie-n acte dispune de-asa ceva...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2010 09:08
sunt curioasa cum o sa reactioneze media in general,cum o sa functioneze spiritul de casta?

dragu' de tabara,campaniile lui pt sinistrati,cand statea lumetu' la cozi de km ca sa dea ajutoare...mos craciunu' din fiecare an,muntele de omenie...

om vedea...

unii au secrete bine pazite,sper sa nu aiba parte de un linsaj d-asta mediatic....
sper sa fie total nevinovat.
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 09:10
tati..

daca pana si p-asta sarira,crez ca trebuie sa emigram....
mergem pe insulica ta acolo...
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 09:12
insulica, ha?... e ditamai insula, mami... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2010 09:17
ar fi o solutie ...........sa emigram toti
jeanette40
Postat pe 27 Iulie 2010 09:20
zambilu'

am vrut sa te rasfat,mami...
insuloaie de-a dreptu'....

jana,

da mamoantza....
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 09:22
bre jane, si cu emigratu'asta-i o cheste... multi vor, da' putini pot si si mai putini reusesc sa se-adapteze... si din aia de se-adapteaza, iarasi si mai putini pot zice c-a meritat, financiar vorbind...

da'asa, ca basm, e buna ideea...
zambil
Postat pe 27 Iulie 2010 09:31
"..jana,

da mamoantza.... "

aiurea..
roby_cado
Postat pe 27 Iulie 2010 09:33
bre..,tot butonez pe aci' tv-ul,si nu dau de tampenia asta cu Tabara..
unde vazurati/auzirati bre..?
roby_cado
Postat pe 27 Iulie 2010 09:34
probabil inca nu a luat amploare,si fiind vorba de tabara eu zic ca sunt mai prudenti...
poate ne spune zambilu' unde a citit..crez ca-n ziar..

roby,

iar ma contrazici maica?...
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 09:36
ipotetic vorbind parol , nene ca nu as putea sa ma rup...........eu , una ......sunt prea legata de pamantul asta al bunilor................... dar , ar fi o solutie

daca as pleca ...........as fi o dezradacinata
jeanette40
Postat pe 27 Iulie 2010 09:37
jana,

astia mai purii suntem cu totii legati...
insa, nu ne putem supara pe copiii nostri daca o fac...
cica in 5 ani suntem rasi de pe fata pamantului,desi,de cate ori nu ne-au cantat noua prohudu' te miri ce dementi...

om vedea ce si cum...
iasomia
Postat pe 27 Iulie 2010 10:02
securistii astia de pdl-isti incerca sa ne distraga atentia de la criza si incompetenta lor cu tot felul de perdele de fum....

dar nu le iese.... deja isi rup gatul.....prin toamna vor zbura pt totdeauna de pe scena politica...

pdl=pntcd2
superbus
Postat pe 27 Iulie 2010 21:51
superbe, si tu ai rate la banci, neneaca?... nasol... lasa ca vine crinutzu si ti le anuleaza... he,he,he...

gata... trecem la chestii serioase... libertatea publica descrierea scenelor de abuz sexual dintre tabara si pustoaica aia de 12 anisori... 11 cand s-au petrecut faptele... daca nu punem la indoiala seriozitatea jurnalistilor de la libertatea, atuncea-i lolita 2, vere... ia sa cititi si voi, fetelor, articolu' cu pricina, ca sa scapati de toate problemele de erectie...

spre ajutor, sunt publicate si doua poze ale fetitei, in costum de baie... ajungem toti pedofili, 'r-as al dreacu sa fiu...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 08:18
tabara se pregateste de nunta,normal ca fostele fac clabuci..
urati sunt unii oameni,mami...
iasomia
Postat pe 28 Iulie 2010 08:29
mda... unii scolastici d-astia zic ca femeile n-ar fi, de fapt, oameni...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 08:54
eiiiiiiiiii........nene , esti misogin?????????
buna dimineata!!
jeanette40
Postat pe 28 Iulie 2010 09:00
nu eu, jano, scolasticii...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 09:03
Bre, ce ma distra faza asta de dimineata

http://www.youtube.com/watch?v=kvFokICvrfQ&feature=player_embedded
islandezi, ce sa le faci, se bucura si ei de ce au la indemana - o undita, un harpon, ceva

zambilu', mai stiu eu pe unul care a spus ca femeia e un animal domestic ce sta pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui fripte, dar am banuit ca era o gluma, nu o chestie asa, abstracta.. desi daca rupem de practica si o gandim strict ...
anakin
Postat pe 28 Iulie 2010 09:04
astia-s oameni seriosi, anakine, nu se tin de cioace... d-aia s-au si apucat de carte...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 09:08
mai baieti oare asa gandeste si sotu meu nuuuuuu ma sigur nu pt ca i-as da la glezne
garbo074997
Postat pe 28 Iulie 2010 09:11
da, bre zambil, baieti buni, de iesit la o bere cu ei ...

floris, macar cu ganditul sa ramana si el, acuma

referitor la Tabara, imi placu un articol din Catavencu : http://catavencu.ro/cristi_tabara_a_mancat_o_fetita-14990.html
misto, nene.
anakin
Postat pe 28 Iulie 2010 09:18
ia... alta cestiune... bruselu' zice ca canci schengen pt romanica, pana nu integreaza tiganii... pai noi ii integram derect in inima europii, nene... adeca la paris, madrid si londra... ar trebui sa ne zica saru' mana, nu sa faca pe nebunii...

ia sa ma bag si eu la catzavenci, sa ma raz putin...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 09:39
este bun articolu si nus asa cotoharla il las cu ganditu cu poftitu .....si poa sa fie si un pic misogin
garbo074997
Postat pe 28 Iulie 2010 10:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? 106 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? 106 De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
buna 11 De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13
se poate? 34 De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34
Setari Cookie-uri