trecui si io cu ochiu' peste articolul ala din libertatea..,cata marlanie frateee... ehh.."e foame de baaani e foame de baaani baieti"... |
||
roby_cado Postat pe 28 Iulie 2010 10:43 |
||
---|---|---|
deschideti ochii baieti ca o sa fiti jecmaniti de virgine si inocente | ||
garbo074997 Postat pe 28 Iulie 2010 10:52 |
||
si cu miteleee cinstiteleee ....................sa nu te pui....mi..mi....miii si cand i-si scot ghearelee sa te tii. | ||
|
||
garbo074997 Postat pe 28 Iulie 2010 10:53 |
||
asa-i......, Roby si toate astea , acum cand vrea " omul" sa se aseze la casa lui..................iti lasa impresia ca a facut-o din invidie | ||
jeanette40 Postat pe 28 Iulie 2010 11:00 |
||
rautatee mai si razbunare murdara | ||
garbo074997 Postat pe 28 Iulie 2010 11:03 |
||
nu e invidie jeano..,e disperare in adevaratul sens al cuvantului..,crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza.. 997..,femeia bre..?..,ce dreaq.. |
||
roby_cado Postat pe 28 Iulie 2010 11:10 |
||
nu ma gandeam in veci sa aud de tabara asa ceva... nu o cred,nu dupa un an...si nu-i viol,e mameleala...hai sa fim seriosi... nu ca barbatii nu s-ar deda la asa jocuri erotice,eheee..dau de cateo dracoasa d-asta ,de-i baga in boale... si nevasta nr 1, cica nu e capabill fizic sa intretina un act sexual,aham...s-a maritat fata mare te pomenesti... ca sa nu mai spun ca unele-s moartea pasiunii ,nene...nu trezesc nimic in nimeni... saracutzu..mi-e mila de el.... da' daca tot se insoara,ii doresc tare mult sa aiba un copil... |
||
iasomia Postat pe 28 Iulie 2010 12:21 |
||
mai..,am avut ONOAREA(in ce priveste pe unul dintre ei),sa-i cunosc personal pe amandoi.. de asta am ramas tampit ieri,la aflarea vestii asteia.. 1:cristi nu a fost "dat afara"..(cum spune fatuca asta),ci a plecat singurel.. 2:ea a ramas cu sechele serioase in urma divortului..,de aici probleme ei la mansarda,din ce in ce mai acute,care au impins-o acum la acest gest (oribil dupa parerea mea), de a-si terfelii propriul copil intr-o asemenea mizerie.. CRISTI NU E IN STARE DE ASA CEVA.. o spun cu mana pe inima.. |
||
roby_cado Postat pe 28 Iulie 2010 14:22 |
||
nu-i decat un circ ieftin | ||
jeanette40 Postat pe 28 Iulie 2010 14:31 |
||
bre zambi....esti fanul lor pe viata.... cat ai cotizat.........la campania lui hahaitu??? | ||
superbus Postat pe 28 Iulie 2010 18:00 |
||
...io m� mut di la privat (unde muncesc mult pe m�lai pu��n) la stat pi la menisteru lu videanu...da stau in dubiu: sa merg peisagist sau electrician? Cre c� m� fac electrician c� mi-or c�zut din� �� la elctrica vor s�-i pun� grates | ||
daria_ Postat pe 28 Iulie 2010 21:00 |
||
superbe, am si eu simpatiile mele, neica... petanco, jeaba te bagi la stat, daca n-ai sustinere unde trebe... adeca faci clabuci acilea ca pedeu' asa si pe dincolo, si p-orma vrei la videanu la minister, sa stai sa te uiti pe fereastra?... si pe bani buni, vaz eu... e cheste de oportunism, pana la urma... bre, da' sa lasam chestiile astea muritoare si sa trecem la cele de veci... vine meteoru', nene... stati asa, nu fugiti, ca vine-n 2182... timp berechet sa va faceti testamentele pe vreo trei generatii si sa va luati la revedere de la cunoscuti, si ei de la voi... asta-i treaba ca lumea cu meteorii astia, ca se-anunta-nainte... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2010 21:51 |
||
asa-i nene.....traiasca clientelismu politic........mai aveti vreo cateva luni de rasfatz .........si apoi...........adio ......cu tot cu pdl........lada de gunoi a istoriei va asteapta!!! he he he! | ||
superbus Postat pe 28 Iulie 2010 22:02 |
||
superbe, n-ai inteles nimic... eu cu nutzeta am treaba, da vin pe ocolite, sa n-o sperii... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 28 Iulie 2010 22:05 |
||
hi hi....am inteles tot.........esti de-al lor...undercover!!! ssshhhhhhh!!! lasa visele........doar haha are acces la cotoroanta nr 1 !!! |
||
superbus Postat pe 28 Iulie 2010 22:09 |
||
ai vrea tu cotoroantza, d-aia, bre superbe... drept e ca si eu as vrea... ca mie-mi plac astea mai carnoase si cu draci pe ele... | ||
zambil Postat pe 28 Iulie 2010 22:13 |
||
nuti dracoasa??? ce gluma buna.... iti ciuguleste din palma....daca esti stii sa fii seful ei..........he he he | ||
superbus Postat pe 28 Iulie 2010 22:26 |
||
lasa superbe, sa-i ciuguleasca din palma lu' marinelu', daca se pricepe..... eu, om batran, am alte placeri cand e vorba sa ma ciuguleasca cineva... | ||
zambil Postat pe 28 Iulie 2010 22:31 |
||
ea ar ciuguli orice....pe bani multi..... si hahaici are de unde...hi hi hi | ||
superbus Postat pe 28 Iulie 2010 22:50 |
||
haidi bre, ca m-oi descurca eu, din pensioara mea amarata de viitor cipriot cu acte-n regula... si p-orma, nu banu-i totu', nenica... femeia ia bani de la aia care n-au altceva de dat... altfel, e numa' suflet, saracutza... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2010 22:59 |
||
nuti_vio Postat pe 28 Iulie 2010 23:02 |
||
pai de la terminatul de haha...ce sa ia???? nici cu trabucul nu e in stare .....ar vrea nuti sa fie o monica din usa.....dar n-ai cu ce......niste marinari....he he he | ||
superbus Postat pe 28 Iulie 2010 23:04 |
||
Superbe, fa-mi o favoare asta-seara, zii Elena fara diminutive.... | ||
nuti_vio Postat pe 28 Iulie 2010 23:12 |
||
bre superbe, ce-am auzit eu de marinarii astia e c-au palmele batatorite de la tras la rame si parama... pai e s-asta o meserie, sa tragi la rame... daca venea clintonu' cu-n amarat de trabuc la nutzeta, i-l baga aia pe gat ca la buzau, nu alta... eu zic ca tu citesti prea mult din reviste, cand e vorba de ce vrea femeile, neica... si nici macar din alea care trebe, cand e vorba de blonda de la turism... |
||
zambil Postat pe 28 Iulie 2010 23:20 |
||
...bre,nea zambile, nu-i corect...matale votezi chioru apoi dezertezi la ciprioate? Cic� �lea e ur�te... O p�r�s�ti, matale p� nutica? Nu pleca...cherzi r�ndu...e drept c� o sa ajungi pe aproape c�nd sose�te meteoru... | ||
daria_ Postat pe 28 Iulie 2010 23:50 |
||
petanco, la cati anisori o sa am eu cand o s-ajung acolo, si caprele lor o sa mi se para frumoase, taica... | ||
zambil Postat pe 28 Iulie 2010 23:53 |
||
...las�,taic�, izist� pastilu�a albastr�, implantu �i niscai telina... | ||
daria_ Postat pe 29 Iulie 2010 00:04 |
||
bre petanco, sexoloaga trebea sa te faci, nene... ma rog, medicina conventionala, d-asta, cu sfaturi... ca e si tratamente alternative, unde se sacrifica doctoritele p-altaru' stiintei, direct... | ||
zambil Postat pe 29 Iulie 2010 00:13 |
||
roby "CRISTI NU E IN STARE DE ASA CEVA.. o spun cu mana pe inima.. " se insoara omu',au clabuci parasutele,deh... si eu sper ca omu' sa fie ok,am o slabiciune pt el... |
||
iasomia Postat pe 29 Iulie 2010 09:49 |
||
buna dimineata , jasmine ! buna dimineata , nene Zambil ! buna dimineata, la toata lumea!! buna dimineata, soare!!!!!!!!!! |
||
jeanette40 Postat pe 29 Iulie 2010 10:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
dusmanie | 14 | De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50 |
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala | 6 | De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56 |
|
||
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
Bună seara. am o rugăminte la voi sa ma ajutati cu sfaturi . am avut ina luna decembrie o menstruație regulata de 28 zile. in luna aceasta s-a întârziat menstruatia cu 5 zile ,apoi s-a inceput menstruatia dar diferita de cea normala curge putin si | 7 | De la: Jennifer 31 Ianuarie 2015 06:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural