Chestiunea zilei..

trecui si io cu ochiu' peste articolul ala din libertatea..,cata marlanie frateee...
ehh.."e foame de baaani e foame de baaani baieti"...
roby_cado
Postat pe 28 Iulie 2010 10:43
deschideti ochii baieti ca o sa fiti jecmaniti de virgine si inocente
garbo074997
Postat pe 28 Iulie 2010 10:52
si cu miteleee cinstiteleee ....................sa nu te pui....mi..mi....miii si cand i-si scot ghearelee sa te tii.
garbo074997
Postat pe 28 Iulie 2010 10:53
asa-i......, Roby si toate astea , acum cand vrea " omul" sa se aseze la casa lui..................iti lasa impresia ca a facut-o din invidie
jeanette40
Postat pe 28 Iulie 2010 11:00
rautatee mai si razbunare murdara
garbo074997
Postat pe 28 Iulie 2010 11:03
nu e invidie jeano..,e disperare in adevaratul sens al cuvantului..,crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza..

997..,femeia bre..?..,ce dreaq..
roby_cado
Postat pe 28 Iulie 2010 11:10
nu ma gandeam in veci sa aud de tabara asa ceva...
nu o cred,nu dupa un an...si nu-i viol,e mameleala...hai sa fim seriosi...
nu ca barbatii nu s-ar deda la asa jocuri erotice,eheee..dau de cateo dracoasa d-asta ,de-i baga in boale...

si nevasta nr 1, cica nu e capabill fizic sa intretina un act sexual,aham...s-a maritat fata mare te pomenesti...
ca sa nu mai spun ca unele-s moartea pasiunii ,nene...nu trezesc nimic in nimeni...

saracutzu..mi-e mila de el....

da' daca tot se insoara,ii doresc tare mult sa aiba un copil...
iasomia
Postat pe 28 Iulie 2010 12:21
mai..,am avut ONOAREA(in ce priveste pe unul dintre ei),sa-i cunosc personal pe amandoi..
de asta am ramas tampit ieri,la aflarea vestii asteia..
1:cristi nu a fost "dat afara"..(cum spune fatuca asta),ci a plecat singurel..
2:ea a ramas cu sechele serioase in urma divortului..,de aici probleme ei la mansarda,din ce in ce mai acute,care au impins-o acum la acest gest (oribil dupa parerea mea), de a-si terfelii propriul copil intr-o asemenea mizerie..
CRISTI NU E IN STARE DE ASA CEVA..
o spun cu mana pe inima..
roby_cado
Postat pe 28 Iulie 2010 14:22
nu-i decat un circ ieftin
jeanette40
Postat pe 28 Iulie 2010 14:31
bre zambi....esti fanul lor pe viata.... cat ai cotizat.........la campania lui hahaitu???
superbus
Postat pe 28 Iulie 2010 18:00
...io m� mut di la privat (unde muncesc mult pe m�lai pu��n) la stat pi la menisteru lu videanu...da stau in dubiu: sa merg peisagist sau electrician? Cre c� m� fac electrician c� mi-or c�zut din� �� la elctrica vor s�-i pun� grates
daria_
Postat pe 28 Iulie 2010 21:00
superbe, am si eu simpatiile mele, neica...

petanco, jeaba te bagi la stat, daca n-ai sustinere unde trebe... adeca faci clabuci acilea ca pedeu' asa si pe dincolo, si p-orma vrei la videanu la minister, sa stai sa te uiti pe fereastra?... si pe bani buni, vaz eu... e cheste de oportunism, pana la urma...

bre, da' sa lasam chestiile astea muritoare si sa trecem la cele de veci... vine meteoru', nene... stati asa, nu fugiti, ca vine-n 2182... timp berechet sa va faceti testamentele pe vreo trei generatii si sa va luati la revedere de la cunoscuti, si ei de la voi... asta-i treaba ca lumea cu meteorii astia, ca se-anunta-nainte...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 21:51
asa-i nene.....traiasca clientelismu politic........mai aveti vreo cateva luni de rasfatz .........si apoi...........adio ......cu tot cu pdl........lada de gunoi a istoriei va asteapta!!! he he he!
superbus
Postat pe 28 Iulie 2010 22:02
superbe, n-ai inteles nimic... eu cu nutzeta am treaba, da vin pe ocolite, sa n-o sperii... he,he,he...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 22:05
hi hi....am inteles tot.........esti de-al lor...undercover!!! ssshhhhhhh!!!

lasa visele........doar haha are acces la cotoroanta nr 1 !!!
superbus
Postat pe 28 Iulie 2010 22:09
ai vrea tu cotoroantza, d-aia, bre superbe... drept e ca si eu as vrea... ca mie-mi plac astea mai carnoase si cu draci pe ele...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 22:13
nuti dracoasa??? ce gluma buna.... iti ciuguleste din palma....daca esti stii sa fii seful ei..........he he he
superbus
Postat pe 28 Iulie 2010 22:26
lasa superbe, sa-i ciuguleasca din palma lu' marinelu', daca se pricepe..... eu, om batran, am alte placeri cand e vorba sa ma ciuguleasca cineva...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 22:31
ea ar ciuguli orice....pe bani multi..... si hahaici are de unde...hi hi hi
superbus
Postat pe 28 Iulie 2010 22:50
haidi bre, ca m-oi descurca eu, din pensioara mea amarata de viitor cipriot cu acte-n regula...

si p-orma, nu banu-i totu', nenica... femeia ia bani de la aia care n-au altceva de dat... altfel, e numa' suflet, saracutza...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 22:59
nuti_vio
Postat pe 28 Iulie 2010 23:02
pai de la terminatul de haha...ce sa ia???? nici cu trabucul nu e in stare .....ar vrea nuti sa fie o monica din usa.....dar n-ai cu ce......niste marinari....he he he
superbus
Postat pe 28 Iulie 2010 23:04
Superbe, fa-mi o favoare asta-seara, zii Elena fara diminutive....
nuti_vio
Postat pe 28 Iulie 2010 23:12
bre superbe, ce-am auzit eu de marinarii astia e c-au palmele batatorite de la tras la rame si parama... pai e s-asta o meserie, sa tragi la rame...

daca venea clintonu' cu-n amarat de trabuc la nutzeta, i-l baga aia pe gat ca la buzau, nu alta... eu zic ca tu citesti prea mult din reviste, cand e vorba de ce vrea femeile, neica... si nici macar din alea care trebe, cand e vorba de blonda de la turism...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 23:20
...bre,nea zambile, nu-i corect...matale votezi chioru apoi dezertezi la ciprioate? Cic� �lea e ur�te... O p�r�s�ti, matale p� nutica? Nu pleca...cherzi r�ndu...e drept c� o sa ajungi pe aproape c�nd sose�te meteoru...
daria_
Postat pe 28 Iulie 2010 23:50
petanco, la cati anisori o sa am eu cand o s-ajung acolo, si caprele lor o sa mi se para frumoase, taica...
zambil
Postat pe 28 Iulie 2010 23:53
...las�,taic�, izist� pastilu�a albastr�, implantu �i niscai telina...
daria_
Postat pe 29 Iulie 2010 00:04
bre petanco, sexoloaga trebea sa te faci, nene... ma rog, medicina conventionala, d-asta, cu sfaturi... ca e si tratamente alternative, unde se sacrifica doctoritele p-altaru' stiintei, direct...
zambil
Postat pe 29 Iulie 2010 00:13
roby

"CRISTI NU E IN STARE DE ASA CEVA..
o spun cu mana pe inima.. "

se insoara omu',au clabuci parasutele,deh...
si eu sper ca omu' sa fie ok,am o slabiciune pt el...

iasomia
Postat pe 29 Iulie 2010 09:49
buna dimineata , jasmine ! buna dimineata , nene Zambil !
buna dimineata, la toata lumea!!
buna dimineata, soare!!!!!!!!!!
jeanette40
Postat pe 29 Iulie 2010 10:54

Recomandari

Setari Cookie-uri