ma uitam la irina loghin,povestea rusinoasa si parunsa, cum pe vremea lu' ceasca au inregistrat-o unii la o petrecere privata,si au dat-o in gat,mda.. cand de fapt adevaru' sta putin altfel,fata a scos casete pe sub mana, sa mai faca si ea un banut...negru pt zile albe... am ascutat la vremea respectiva caseta: "eu m-as gadila,tu te-ai gadila,amandoi ne-am gadi-gadi-la" si alte "opere" de acest gen,pana la urma nu-i nimic nefiresc , ca la o nunta sa se dea si in chestii d-astea pe la 4 dimineata,dar nevinovatia care o afisa ,m-a umplut de ras... a intrebat-o nasu' ce se mai canta..."pai,dolanescu cu balalau" cine mai tine minte balalau? "balalau baiatul mami ti-au mancat corvele bani" sau magdalena spune-mi drept cine te-a muscat de piept? ieri ,cand eram in gradina, m-a muscat rau o albina magdaleno,tu ma minti ca albina n-are dinti... si uite asa aseara.. ne-am adus aminte de fel de fel de texte interzise...cazui in derizoriu,draga.. da-i asa de bine sa razi cu lacrimi,parol... |
||
iasomia Postat pe 5 August 2010 12:04 |
||
---|---|---|
Parol Tzatzooo ............ai dreptate |
||
jeanette40 Postat pe 5 August 2010 14:11 |
||
jana, asa mami, ca pe vremea lu' nenea iancu... bai astia de ma simpatizati,si ai de va faceti ca nu... maine e schimbarea la fata,obrejenia..cum i se spune in partea bunei... sa aveti grija sa va imbracati cu ceva nou,sa fiti veseli toata ziua. ce chiolhan se facea pe timpuri de obrejenie,ziua balci, si seara bal....ehhh.. toti se imbatau si se iubeau in draci,sa le mearga asa tot anu'... acu' ma gandesc ca erau cam pagani...ehe,he,he... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 August 2010 16:41 |
||
astea vechi sunt pe youtube iaso?? | ||
superbus Postat pe 5 August 2010 16:46 |
||
cred ca sunt mami,la ce te referi ..la cantece? cauta si tu acolo: balalau,magdalena,bidineaua.... acu', in zori se apuca si pun manele,dau din buric,atunci se ascultau porcarele... |
||
iasomia Postat pe 5 August 2010 16:53 |
||
..poi...vedeti??? vezi iasomico.. tocmai de aceea ma cutremur la gandul ce se poate intampla daca mai pun "niste unii" mana pe putere?? qwo vadis domine??? |
||
LILO Postat pe 5 August 2010 18:31 |
||
buna dimineata , soare!!!!!!! buna dimineata , Jasmine!!!! buna dimineata la toata lumea !!!!!!!! si tie nene Zambil.........buna dimineata!!!!!! chestiunea ???? care-i chestiunea ........ |
||
jeanette40 Postat pe 6 August 2010 09:57 |
||
maimutica, nu stiu ce sa spun,sa treaca vapaia asta... jano, ' neatza.... n-am chestiune...da' poate aveti voi.... |
||
iasomia Postat pe 6 August 2010 10:32 |
||
mai...........zice ca s-au dus astia de la hotnews la niste magnati de-ai nostrii ...........sa-i intrebe daca si-ar dona jumatate din averi dupa modelul alora 32 din State draci ............ca ei or fi asa prosti.....: alde Vantu......Felix , Tender , Becali ........... |
||
jeanette40 Postat pe 6 August 2010 10:53 |
||
basescu, blaga, videanu....offf, am uitat, videanu n-are bani, nici 1 milion de euro, saracutzu' |
||
zambila Postat pe 6 August 2010 11:08 |
||
http://bit.ly.cSu4aU votati pe cineva draguuut! am nevoie de voturi,cine ma ajuta? puteti vota in fiecare zi |
||
dancris Postat pe 6 August 2010 11:10 |
||
zambila..si tot asa... necazul este ca exista supra-mediatizarea asta,care scoate romanu' din tatani...stim si ce nu trebuie sa stim. jano, pai vantu a spus clar ca a cumparat 150 de persoane aflate in functii de conducere,ne mai miram? si toti cu dosare penale,si toti in libertate,e scarba mare in tara... lasa ca o inchide p-o nefericita ca a furat niste cartofi pt copii... |
||
iasomia Postat pe 6 August 2010 11:39 |
||
legea si ordinea........ .............. "Parastasul ei de moarte.................parte-si face cine-mparte!!!!!!" ca , doar nu s-or lega singuri.......... , mai vorbeam noi odata ........ar mai fi o solutie : sa emigram toti , ca tara asta nu se mai face bine niciodata |
||
jeanette40 Postat pe 6 August 2010 11:47 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=RRBmIpc2_sA&feature=related uitati-va si ascultati have fun |
||
tusi_Oli Postat pe 6 August 2010 14:07 |
||
iasomico... o trecut vapaia pe la noi o vinit ... ploaia |
||
LILO Postat pe 6 August 2010 16:18 |
||
oli...tusi.. pe asta n o stiamm... |
||
LILO Postat pe 6 August 2010 16:22 |
||
sper ca v-a placut am auzit si eu azi dimineata la radio europa fm si am primit-o pe mess asa ca am postat-o pe forum si la timisoara s-a racorit bine la arad a fost furtuna |
||
tusi_Oli Postat pe 6 August 2010 16:27 |
||
nici o chestiune azi? | ||
persidadamian Postat pe 7 August 2010 17:20 |
||
chestiune: merge fii-mea in tabara,la mare... e prima data cand scapa de sub aripa si okiu' meu... am o strangere de corason ciudatzica... |
||
preci Postat pe 8 August 2010 09:38 |
||
vrei sa vb cu cell sa o "pazeasca" ea, din umbraa?? stiu precis ca si-ar dori un job de weekend,asa... cell nu dadea, mami, n-am vruut |
||
fleurdelis Postat pe 8 August 2010 09:45 |
||
fleur.. fii-mea-i deshteapta si cuminte,nu-i trebuie dadaca... io am paranoi de alta natura,gen accident pe autostrada,salmonella la cantina,intzepaturi de pisici de mare,alea-alea... |
||
preci Postat pe 8 August 2010 10:26 |
||
am si eu o cheste, nene... vaz ca si astia de pe garbo tot baga un titlu', cum ii bate obrazu' presa britanica lu' basescu ca-i indeamna pe romani sa lucreze in strainatate... pai care presa, bre?... ca alea-s un fel de ciao si libertatea de pe la noi... plus ca, romanii fac acuma ce-au facut si altii din vest, in vremuri de criza... ca doar n-au inventat romanii criza asta, vere... |
||
zambil Postat pe 8 August 2010 10:37 |
||
guatemala si brazilia rings a bell,nene? |
||
preci Postat pe 8 August 2010 10:41 |
||
bre preci, ce pisici de mare, nene?... ca abia de mai gasesti un guvide prapadit p-acolo... sau ai trimis-o pe fie-ta-n bali?... | ||
zambil Postat pe 8 August 2010 10:51 |
||
bali pe dreaq! vroiam decat sa se vada pana unde merge paranoia de mama in aceste timpuri istorice,ma-ntelegi matale? |
||
preci Postat pe 8 August 2010 10:58 |
||
acolo cu salmonella aia o nimerisi, la paranoia... da' poa' s-o ia si de la vreo cofetarie pe langa casa, nu trebe sa mearga-n tabara pt asta... doar daca tu te gandesti la salmonella d-aia de fitze, deh... | ||
zambil Postat pe 8 August 2010 11:08 |
||
De la: preci, la data 2010-08-08 09:38:25chestiune: neata preci si a mea a fost la mare si tot prima data fara mine si ea ascapat de sub aripa si ochiu' meu ala vigilent si s-au distrat de minune unde merge in tabara? o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 8 August 2010 11:13 |
||
De la: zambil, la data 2010-08-08 10:37:03am si eu o cheste, nene... vaz ca si astia de pe garbo tot baga un titlu', cum ii bate obrazu' presa britanica lu' basescu ca-i indeamna pe romani sa lucreze in strainatate... pai care presa, bre?... ca alea-s un fel de ciao si libertatea de pe la noi... Alea care sunt Zambil, daca nu ar fii fost asa nu era mediatizat. Si e normal sa-i incurajeze, ca doar romanii tot in tara isi cheltuie banii. Si cei care au o afacere mai mica ori mai mare in Romania, tot cu alte tari au contracte, ca au sediu la noi in tara este alta poveste. Exact cum am mai spus, Romania o sa fie ocupata de nemti, austrieci, olandezi, irlandezi, chinezi unguri, turci si alte natii. E prea mult de discutat aici, asta a fost aranjat de mult. Lasa ca e bine asa, daca noi nu am stiut sa apreciem si sa valorificam ce avem vor stii altii. Pana si Rosia Monta o vrea un austriac si guvernul nu e instare sa ia o decizie, bine ca decizia finala e stiuta, dar totusi................Nu-i prost austriacu, ca o sa stie el ce sa faca cu aurul si uraniul extras si romanul sta cu degetul in gura, mda, In fine, si asta e o discutie ce provoaca dureri de cap si greata. |
||
persidadamian Postat pe 8 August 2010 13:22 |
||
fleurdelis Postat pe 8 August 2010 13:26 |
||
Oare pe unde e Iaso, ca-i simt lipsa pe-aici fleur, tu de ce zambesti? ha? |
||
persidadamian Postat pe 9 August 2010 11:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum ar trebui sa ma comport? | 28 | De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10 |
Mamici din orasul Sibiu | 6 | De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16 |
cat de superficialii sunt unii? | 13 | De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25 |
|
||
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural