Chestiunea zilei..

Iaso a plecat in concediu
panty_C
Postat pe 9 August 2010 11:54
nice!!!!!!
astazi e ultima mea zi de concediu,
ce ma deranjeaza, e ca nu am reusit sa fac tot ceea ce mi-am propus
persidadamian
Postat pe 9 August 2010 12:04
o fi iasomica-n conced, da'cestiunile n-au odihna...

ma uitam la faza cu pitzurca si becali... s-a-ntalnit hotzu' cu prostu', desi n-as putea sa spun exact care-i care... auzi la ala, sa-i ceara gaj lu' gigione douaj' de milioane de euroi in terenuri, ca sa nu mai iasa la-naintare prin presa... nu pe pitzi-l pozara astia cum trisa prin cazinouri?... iote nene cine tine titlurile de presa-n romanica...

zambil
Postat pe 9 August 2010 19:37
eh,mai tre' cate-o schimbare de la simone senzuale,madaline dilite si piedoni justitiari...
preci
Postat pe 9 August 2010 21:56
din ciclu' titluri de presa, azi:

a injunghiat-o in gat, a violat-o si i-a dat foc, pt un telefon... varianta mai noua a lu' i-a taiat capu' si i-a furat cravata...

concluzia e ca telefoanele mobile chiar sunt periculoase pt sanatate...

zambil
Postat pe 10 August 2010 09:43
ei na.....daca nu i stirea cu gaina care a nascut pui vii!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 10 August 2010 09:45
dap e dovedita
garbo074997
persidadamian
da bre,asa e,poti chiar sa dai ortu' popii
dancris
Postat pe 10 August 2010 09:46
bre naziro, aia cu puii vii macar avea umor... chiar asa, crez ca si astia de anunta omoruri si violuri ar trebui s-o faca in registru satiric, sa mai uite lumea de necazuri...
zambil
Postat pe 10 August 2010 09:56
Oare de ce fac astia de la stiri atata caz cu medicamentele compensate? pentru ca medicamentul generic trebuie si, are acelasi ingredient activ ca si formula originala a drogului si are aceleasi proprietati farmacodinamice si farmacokinetice, iar dosa de administrare, puterea de combatere, eficacitate, ruta de administrare, etc. sunt identice.
Diferenta este in pret, adica, forma generica a drogului este mai ieftina, asta pentru compania care a descoperit medicamentul respectiv, e chestie de marketing.
in fine....
persidadamian
Postat pe 11 August 2010 04:39
sido, te bagasi in lucruri grele cu medicamentele alea... nici doctorii nu mai stiu ce sa prescrie... plus ca, e ca si la detergenti... cand incep sa aiba vanzare, se schimba formula...
zambil
Postat pe 13 August 2010 08:51
nu formula nea Zambilu......doar denumirea comerciala....aceasi Marie da cu alta palarie.....si evident cu citiva banuti mai scumpa......
nazirra
Postat pe 13 August 2010 08:55
formula se schimba, taica... asculta la mine, ca-s om batran... cum crezi mataluta ca-n fiecare luna apar detergenti noi, mai ai dracu' decat aia vechi, ha?... ca sa nu mai zic de reteta multor alimente procesate...

bre, hai sa fa zic de-un film tare de tot... the limits of control, al lu' jim jarmusch... cui ii place jarmusch, stie la ce sa se-astepte... asa ca nema actiune, doar imagini meseriase... un fel de thriller al imaginilor... va lamuriti voi cand il vedeti...
zambil
Postat pe 13 August 2010 09:10
lasa nene, nu mai pune si mata la suflet toate ..............
jeanette40
Postat pe 13 August 2010 09:14
cum bre jane, nici filmele?...
zambil
Postat pe 13 August 2010 09:30
azi la cestiune, reteta zilei... chili con carne... he,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=oeiIrC9YHr0
zambil
Postat pe 14 August 2010 11:28
ca tot zisei de haleala... i-auzi ce scrie la gazeta: bill gates isi baga banutzu' lui cinstit colectat de pe calculatoarele noastre in cultivarea sorgului... nu pentru el, ci pentru amaratii de traiesc in zonele desertice, cum ar fi romania, de exemplu.. he,he,he...

ce tiu eu minte din copilarie e ca pe la noi sorgu' era folosit ca sa faca oamenii maturi... c-asa-i romanu', boieri inca de cand era sarac...
zambil
Postat pe 14 August 2010 11:53
parol , nene ..........ne-am luat aspiratoare , ce draq..........
jeanette40
Postat pe 14 August 2010 11:58
dap... uneori, cand mai scapai la tara la neamuri, faceai praf cate o matura d-aia de sorg ca sa "dai boabe la ratzushte"

he, he... sa fi vazut dupa aia cum cautam pernutze de pus la cour, sa nu ma doara...
Thor_again
Postat pe 14 August 2010 12:07
eu faceam toate dracariile .. .........dar , nu batea buna niciiodata ...................si puii de gaina i-am inecat odata pe toti prosti , draq..............nu voiau sa invete sa inoate
jeanette40
Postat pe 14 August 2010 12:12
jano, nici pe mine nu ma bateau unchii si matusile niciodata... da' cand afla tataaa!...

eh, aia macar erau pui de gaina... eu am incercat sa invat boboceii de ratza sa inoate pe sub apa... ai naibii, de necaz, au protestat si s-au dus in alta lume, probabil mai buna...
Thor_again
Postat pe 14 August 2010 12:16
salutari natiune...

am dat o raita pe forum,nimic deosebit,caldura mare...

zambilu'

iar "te iubeste femeile",tati?..

aveti grija de voi copilasi,abia astept sa ma intorc...tre' sa punem lucrurile in ordinea fireasca,este?
pana atunci,se stie:
tzatzele-n fata
couru'n spate
spatele drept
zambiti,va rog....
iasomia
Postat pe 14 August 2010 13:55
iote bre,nu saluta nimeni o batranica..

ru-si-ni-caaaaaa

chestiune:
mazare propune in loc de frunza lenutei sa fie promovate femeile frumoase care este ...am crezut ca este o gluma,dar aparu o tanti de la nu stiu ce agentie care spuse ca: "turismul sexual poate fi o varianta pt aducerea strainilor in tara,merita incercat"
hop si mazare:
femeile noastre sunt f frumoase ,ar trebui sa ne mandrim cu asta!

cine spune maica ca opozitia nu are solutii?hai?

apropos,
e full de straini la munte,nu stiu inca cum e pe litoral,da' acolo gem muntii...
ma uitam fermecata cum se calcau in picioare la peles sa plateasca 200 de roni pt un "tur complet"(aiureala)...
iasomia
Postat pe 14 August 2010 19:04
he he, iaso!
poi ce, te salutam tot din cinci in cinci secunde? ca doar esti tot timpu' ici-sha, cu noi, chiar daca nu apari, noi te tinem aici

tur complet zici? d-ala cu botoseii in picere? (din partea casei)
Thor_again
Postat pe 14 August 2010 19:09
cum e cu pregatirile alea,Iasomico?
da' rochia...rochia si toacele cum e?!
ale tale,evident,ca doar una-i soacra mare,ce panamea?!
preci
Postat pe 14 August 2010 19:13
crez ca trebuie sa va las vreo luna ashe fara mandea,ca sa va bag mintile-n cap...

maicutza...

italieni,greci,nordici...maica mea! chiar si englezi...si alte natii...oaliuuu! se puse un pic de nor...ma bate curentu' pe la ceafa...

iasomia
Postat pe 14 August 2010 19:16
precilica..

ce limbi straine vorbesti mami tu acolo?
soacra io?

neeeee..mai vreau sa copilaresc un pic,un picut...

iasomia
Postat pe 14 August 2010 19:20
iasomico...
da' nu ziceai,mami,ca ai o nunta importanta in septembrie?
drept ca n-ai facut alte specificatii...
asta-nseamna ca m-am dilit,nespa?
preci
Postat pe 14 August 2010 19:25
e cald,puiutz...
da' am,sa stii...asa ca nu te-ai inselat tu de tot...
baga si tu o chestiune,ceva...
bre,
cand e dinamo-rapid?
o invia superbu'?...
iasomia
Postat pe 14 August 2010 19:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
Caut prietena ( posibila iubita ) 9 De la: Bogdan06 31 Iulie 2019 00:56
eu pesti el scorpion? avem sanse? 3 De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15
Setari Cookie-uri