Chestiunea zilei..

zambil,

gasim din ce in ce mai multi barbati care "se vand",si din cate am observat (in ritmul acesta alert)...locul curvelor o sa fie luat de gay..

bine...tu vorbesti despre "normalitate" mai sus...

e dimineata..sa-mi beau cafeaua,inca nu m-am trezit...

8 martie asta.. spunea cineva..ca este o sarbatoare comunista,hmm!

pai si americanii? aia au : ziua tatalui, a curcanului..ba' parca si a cartitei..etc.

mda...maestrii kitschului..
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 08:32
da.. si ziua muncii e tot americana... reminescente ale vremurilor cand la putere erau sindicatele si sufragetele... desi asta ar trebui sa fie inca un motiv de-ngrijorare...americanii astia nu dau nimic pe degeaba...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 08:38
sa va mai zic o chestie cu americanii astia... natia lor nu-i cuprinsa de febra cadourilor, ca la noi... greu scoti mai mult de-o placinta cu mere de la ei, la vreo ocazie...sau mai curand o punga de chipsuri...

la romanasi incepe tiganeala... acilea, unde banu se castiga usor si se cheltuieste asijderea... si unde lautarii trebe sa aiba reflexe bune ca sa nu-i loveasca-n cap teancurile de bani aruncati de mahalagii incinsi...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 08:45
mda..pai..astia nu dau nimic "pe degeaba" ca doar si criza asta..intelesai ca tot de la ei a plecat.

doar devenira bancile alea.."mame vitrege"..

fac o gramada de cadouri,nu ma apuc sa dezvolt aici..numai ca sunt practici..
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 08:46
dap... stiu... unui flamand nu-i dai un peste, ci o undita si-l inveti sa pescuiasca... eventual ii ceri dupa aia 10% din ce prinde... ai dracu' mercantili...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 08:54
apropos..de peste.

toata lumea mananca file de pangasius..e o moda...romanilor cand li se pune pata,este jale...

ca-i potol,ca-i muzica...nu de alta,dar m-au innebunit nenica cu "pusca si cureaua lata"..
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 09:26
i-auzi acilea... pe euronews fac astia cronica la un film unguresc, delta... regizor: kornel mundruczo... subiect: dragostea dintre un frate si-o sora... vitregi, cica... ai dracu' unguri... desi mundruczo ala-mi suna cunoscut... si kornel pe deasupra...

ca tot zisei de filme, am vazut ieri un james bond in mizerie... daniel craig in defiance, un film despre partizani evrei prin padurile belarusului, in cel de-al doilea razboi mondial... nu credeam s-ajung sa vad un film cu partizani facut la hollywood, da-n ziua de azi totu' e de vanzare...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 09:29
adevaru' e ca si mie-mi place pangasus ala... si salaul de nil... carne multa si oase nu prea... iese d-un pane una-doua...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 09:31
zambil

sambata parca...am vazut un film cu Spacey Kevin...un film ciudat,ma rog..doar el este cam ciudatel asa in toate filmele,nu mai stiu cum se numea..dar o sa ma uit...

si eu mananc pangasius ..imi place pane, cu lamaie multa..
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 09:39
cred ca vazusi k-pax... bun film si nu chiar asa de ciudat precum s-ar parea la prima vedere...

eu vazui unu cu tommy lee jones... in the electric mist... bunut rau, tot asa, cu o tenta de ciudatenie... omu' vede stafii prin mlastinile lu' mississippi, da' se accepta, pentru ca personaju' e alcoolic... au americanii astia un talent sa infrumuseteze pacatele omenesti, de-ti vine sa te apuci si tu de droguri, bautura, fumat, sau doamne-fereste, de religie...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 09:46
nu .nu era k-pax..

era un film cu judi dench..ii era matusa in film,o matusa traumatizata..ca doar o cordise tac-su..tac-su lu' spacey desigur,adicatelea fratele lu' judi...intelesasi ceva?...
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 09:52
the shipping news...
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 09:58
iasomico.. stii ca la prostii ma duce mintea...

ca va zisei de lee jones asta... nu stiam ca omu' n-a facut la viata lui niciun fel de studii dramatice...da' a fost coleg de camera la harvard cu al gore... harvard nenica... clasa...

astia de la hollywood se uita mai putin la studii si mai mult la moace... bine, moace talentate, desigur, da' moace... asa era si pe la noi in vremurile bune... birlic, giugaru, dem radulescu, toti moace dramatice... astia de azi ar putea fi foarte bine contabili sau ingineri, ca nu spun nimic... niste neica oarecare cu studii dramatice... credeti ca degeaba il angajeaza americanii pe marcel iures?...

zambil
Postat pe 9 Martie 2009 10:02
chestiunea mea:

stie cineva ceva de nicoll?

fata pe care o gasim in primele pagini ale chestiunii...?
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 10:03
nicoll?... n-am idee... si-o fi schimbat nicku'...

ce-mi placu' mie la filmu' ala cu jones a fost aeru' de sud indepartat... accentu' cajun... si muzica, nene...

cand aveti timp sa cautati pe youtube clifton chenier sau buddy guy...

zydeco... asa cica se numeste muzica aia... muream prost...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 10:11
moama!

ce scandal! ce gat fac astia ca vrea baselu imprumut de la fmi,ehe,he,he...nu le convine sa fie supravegheati...vor sa dea cu jula la banu' public..fara controale..
dar se uita un lucru! cat timp a fost fmi pe capu' nostru tara a mers bine,cum a venit tariceanu si a zis: nu mai avem nevoie de fond!

cum a innebunit lupu'...
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 13:40
si mai am o chestie..

tot ce este adus de afara este mai bun!

am crezut ca sunt prizoniera unor timpuri apuse,ca mi se pare mie..bla,bla..

nu nenica! incepand cu ciocolata si terminand Cu Chilotii..ce este adus de afara are o calitate mai buna!

si chestiile astea de firma....depinde pe unde sunt facute...

parfumurile..nu mai zic..total alta calitate!

chiar daca si la noi sunt originale..(si presupunem ca sunt de la mamitica lor)...ei bine,nu sunt! nu se respecta retetele..draq sa-i ia!
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 13:47
a!sa nu uitam candidatura lu' elena basescu la euro-parlamentare,asta nu-mi convine...mai e mult pana departe,pacat...
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 13:53
naiba m-a pus sa petrec de 8 martie? am gasit ce am cautat. nu stiu ce boala am papat ca, ma mananca chelicica ,de parca as avea raie. cred ca inghetata a fost cam barboasa.

si_totusi
Postat pe 9 Martie 2009 15:46
trebuie sa eviti sa stai picior peste picior...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 15:58
i-auzi acilea...

peste 1200 de eleve din anglia au avut reactii adverse la vaccinu' ala cu canceru' de col...convulsii, paralizii, tulburari de vedere... cica s-au speriat copilele de injectie, zic aia... ma lasi?...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 16:02
lasa zambilica, aflam noi acushica ce reactii au fetele de la noi...alea de le-au dus parintii fuga sa le dea vaccinu'...taman vaccinul ala inofensiv despre care voroveau eminentele cenusii ale guvernului cat este de bun...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 16:12
wife...

romanii-s prosti incercand sa para destepti... au dat buzna cu copilele la experimente x-file crezand ca daca se baga-n fatza le dau astia niscaiva mici si-o bere, ca la electorale...
zambil
Postat pe 9 Martie 2009 16:18
mda...or fi zis parintii ca daca e gratis e si bun...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 16:21
De la: prometeus_wife, la data 2009-03-09 16:21:46mda...or fi zis parintii ca daca e gratis e si bun...

si...ti se pare ca ar fi altfel?
tot ce e mocka...e bun!!
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 17:03
Nu stiu de ce , dar azi pareti cam tristi dragii mei.Ca eu va citesc in fiecare zi ca sa ma amuz, azi m-ati deprimat. O fi de la vreme?
Aemulus
Postat pe 9 Martie 2009 17:04
ehee...cica le-am distrat eu pe fete la cafenea, sambata seara, cand am zis de pasarici goale...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 17:22
micabis...eu n-am scris nik deprimant!!
dar...eu stiu ce stare ai si tu?
ovidiu42
Postat pe 9 Martie 2009 17:25
mda..

eu de ce draq credeti ca bag cam des erotism?

sunt nef.... tot timpu'?

draci..imi place sa va vad razand...
iasomia
Postat pe 9 Martie 2009 17:27
hi...hi...ma duc sa mai citesc o data topicul "..."

e atat de interesant ca nu l-am priceput din prima...si asteapta tanti aia un raspuns...

da' chiar ...ce nume de topic a gasit si tanti aia....puncte puncte...
wife_de_zmeu
Postat pe 9 Martie 2009 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
neitegrare in colectiv 27 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18
Sa ma ajute si pe mine cineva :D 27 De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15
imi e frica sa ma mut cu ea 22 De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
Setari Cookie-uri