Chestiunea zilei..

teoria conspiratiei la romani.........
jeanette40
Postat pe 17 August 2010 09:22
nu bre jane, e vorba de sporturile nationale la romani: aruncatu' cu pisica si trasu' la spuza...
zambil
Postat pe 17 August 2010 09:27
ia uite nene: nexam west nile in romania... aia doi tulceni internati la spital s-au dovedit purtatori de-o banala meningita... poate unde-au adormit cu capu' pe trotuar, de la spirtu' tras prin paine...

bre, pana si bolile tropicale ne ocolesc...
zambil
Postat pe 17 August 2010 09:41
ceea ce s-a intamplat la spitalul din Giulesti...e absolut strigator la cer!!!Deci....nu pot sa-mi imaginez ce dezastru.....cata durere!!!!Un accident care sa curme viata unor ingeri....este....nici nu am cuvinte!
walkiria
Postat pe 17 August 2010 10:24
mda...
necaz mare,cred ca ne-a atins pe toti,din pacate ,o sa tina nebunia trei zile si pe urma uitam..
nu inteleg de ce nu aveau avertizoare pt fum,daca tot era sala de ultima generatie..

se intreaba unde era asistenta?
cum unde?
la o sf marie intarziata,deh...

michael douglas diagnosticat cu cancer esofagian,altu' la rand..
mie mi-e drag omu'...
iasomia
Postat pe 17 August 2010 17:09
chanty
Postat pe 18 August 2010 01:53
ia uite-o si pe fatuca asta,la 2 noaptea imi pune mie flori acilea.
unde suntem maicutza,la capela?

macar de ziceai si tu ceva...
na,ca uitai chestiunea....
iasomia
Postat pe 18 August 2010 10:38
nu,mami...veni si ea in pelegrinaj la loacele sfinte...

chestiune:
cetii si io despre femeile spioane din cartulia aia a saptamanii financiare..
ziaru nu-l citii,ca-i in chineza...
ehe,saraca mata hari aia,ce moarte avu...
intrebarea care este: oare toate femeile fatale isi gasesc cate-un sfarsit d'asta, invers proportional cu glamourul vietzei?
preci
Postat pe 18 August 2010 18:14
pai nu-i mai bine sa duca o viata-ntraga de kko si sa moara tot la fel, bre preci?... apropos, stiti voi vreo moarte glorioasa?... din punctu' de vedere al mortului, vreau sa zic...

mda.. la cestiune: bucurestiu', cea mai scumpa capitala europeana, dupa costul locuintelor raportat la venitu' populatiei... asa zice tot un ziar chinezesc, adeca capital... si asta-n vremi de criza, cand cica au scazut preturile la locuinte...

ce vrea sa zica asta?... vrea sa zica ca tot neam de tzepari am ramas, nene... urmasii lu' vlad tzeparu'... he,he,he...
zambil
Postat pe 19 August 2010 09:41
si pe aceeasi idee... iphone 4 se vinde in romania cu 5000 de lei... asta nu-i telefonu' ala de nu prinde semnalu'?... fitza de fitza, vere...
zambil
Postat pe 19 August 2010 10:02
preci..
cu asta iti bati tu capu'?
oricum viatza lu' mata hari a fost romantata la greu,nu era nici atat de frumoasa,nici atat de desteapta,se pare...in schimb,iubea viata...

zice bine zambilu'..
sau d-alea cu viatza de rahat, care sfarsesc fericite,au glamour in a doua parte a vietii...

chestiunea mea?
se intorc tiganii acasa din franta,sa te tii jafuri...si omoruri...
iasomia
Postat pe 19 August 2010 11:06
De la: iasomia, la data 2010-08-18 10:38:40ia uite-o si pe fatuca asta,la 2 noaptea imi pune mie flori acilea.
unde suntem maicutza,la capela?

macar de ziceai si tu ceva...
na,ca uitai chestiunea....

apelativul ,,fatuca" e cam nepotrivit.
florile erau ,,puse virtual"pentru copiii care au murit in incendiu.
nu t-i s-a intamplat sa nu ai cuvinte in fata unei tragedii?sa vrei doar sa pui o floare si sa taci..?!
Umorul are si el ,,locul lui" dar atunci cand este deplasat......
chanty
Postat pe 19 August 2010 16:28
nah, ca nici noi nu numararam florile alea...
zambil
Postat pe 19 August 2010 19:02
Umorul are si el ,,locul lui" dar atunci cand este deplasat.

umorul..in cazurile nefericite,il mostenim de la daci

si ..el,umorul/,ne salveaza de multe ori sa nu clacam
iasomica,nu spune nimic deplasat
ea,asa este emana umor prin toti porii
dar voi cei foarte sobrii,nu v ati saturat de starea de incorsetare in tipare?
sa nu faci,sa nu dregi...

doar ii clar ca la tot romanul ii pare rau de de cele intamplate in acea maternitate

bine ca aveau camere color si nu aveau avertizoare de incendiu

pe bune!!
cu care parte a corpului gandesc unii care au putere de decizie???
LILO
Postat pe 19 August 2010 22:22
mda..
alta perfecta..

maimutica,
multumesc frumos...

zambilu'
eu in general pe forum primesc cate doua flori,ca la americani,sau te pomenesti ca doamne feri! mi se face vreo urare,ceva?... nu-i nik,doar sunt obisnuita...

acum sa las prostioarele la o parte,chestiunea?
nu v-am spus eu,mami..ca asistentele erau la chiolhan?
toata lumea era la shpiritz,deh..
iasomia
Postat pe 20 August 2010 09:25
eu nu inteleg de ce stateau pe hol si nu faceau nimic ceilalti, asteptau ...ce?pompierii?...deh panicati dar toti?...
lala_cri
Postat pe 20 August 2010 09:42
lalo, n-auzisi bre ca acolo se intra cu cartela?.. si toate posesoarele de cartela erau la chiolhan?...

bre, nu mai poate manca femeia o salata de boeuf si bea o sampanie la servici, ca gata, iau bebelusii foc... stiti vorba romanului: ce sari asa, bre, arde undeva?... he,he,he...
zambil
Postat pe 20 August 2010 09:52
tragediile din sistemul sanitar romanesc ............sunt multe...... asta denota incompetenta cadrelor si lipsa moralitatii...................culmea e , ca noi toti contribuim cu bani pentru plata salariilor lor .........si primim bataie de joc si indiferenta
jeanette40
Postat pe 20 August 2010 09:53
apropos de bebelusi... bebelusa oana e-n luna a saptea... si cica ce conteaza actele cu tatal copilului, atata timp cat dragostea e-n toi?...

obisnuitii forumurilor zic insa ca actele ar fi de-a dreptu' ilegale, atata timp cat viitoru' tatic e deja insurat... cu alta, desigur... carcotasi, nene, ca tot lucreaza ea pt ei...
zambil
Postat pe 20 August 2010 10:01
bre,

ma dusei sa fac o poezea,da' o trimesei in privat...
am in fata ochilor omenirea aia care alerga ametita in fata salii de terapie...
copiii au murit cu zile,si toti,da' toti! sunt responsabili....
iasomia
Postat pe 20 August 2010 10:08
Jasmine............asa-i , toti sunt vinovati........
pot sa va spun din " experienta" cum s-ar zice........... acum sase ani eram o proaspata mamica a unui bebelus nascut prematur ........sapte saptamani am stat internata cu fetita ., ea la terapie intensiva prematuri........
ce spun ei ca lipsea de cateva ( 20) minute............. ..........nu statea nimeni cu prematurii noaptea ......toata noaptea , puteai sa dai cu tunul , nu gaseai nici o asistenta .
era doar o doamna doctor .....doamna Nicolae , cu adevarat dedicata ..........cand era de garda , toata noaptea statea la prematuri si nu dormea nimeni ( asistentele ), altfel..........
iti venea sa le impusti
sa va mai spun de acte ori am fost la un pas de depresie?????????? sau cati bani am cheltuit cu personalul medical?????????
nu-si are rostul...................
tot cecea ce spun ei , e tardiv............adevarul ca sunt incompetenti si nu sunt oameni , si niciodata nu vor fi ............as vrea sa intreb .: sunt macar constienti de tragedia de care sunt vinovati?????????
jeanette40
Postat pe 20 August 2010 10:26
jenel,

copii,adulti...
cu totii am trecut prin fel de fel,am fost norocosi, si trebuie sa privim fara manie inainte, ne repetam fiecare..
de data asta insa, suntem cu totii o rana,ne doare pe toti...

noroc ca romanul de cand se stie face haz de necaz,altfel ne-am pierde ratiunea,ne-am duce si i-am face terci...

si oricum am da-o, fac mai mult bine decat rau,a fost un accident nefericit,nu putem sa-i demonizam la gramada.
eu faceam referire la gramada aia de oameni de la usa...
in-cre-di-bil..
iasomia
Postat pe 20 August 2010 10:35
Jeanette si eu inca resimt cosmarul nasterii...nici nu vreau sa-mi amintesc....

Zambilule...eu nu inteleg, simt ca miroase a ars, fum, etc, atunci ma duc si le iau pe sus, gasesc alt personal medical, in alta sectie, fac ceva, sparg usa....nu stau si astept pompierii... sun si anunt ca nu e nimeni pe sectie inca de la inceput cand copii mai puteau fi salvati...sau folosesc stingatoare...erau atatia oameni acolo...nu inteleg...
lala_cri
Postat pe 20 August 2010 10:39
lalo,

nu prea pricepem niciunu',dupa ce o sa treaca revolta asta,o sa-l luam pe "asa a fost sa fie" in brate.
fatalitate,deh...
nu-i stii pe romani?

sunt astia de la tv de groooaza,intra in niste amanunte de-ti fac stomacu' ghem.

ehhh,
trece si asta...

iasomia
Postat pe 21 August 2010 10:04
fetele, i-auziti ce zice julica roberts... ca pe barbati nu-i intereseaza cum arata o femeie goala, atata timp cat e cu ei in pat... eu zic ca-i corect, atata timp cat te cheama cum te cheama... si mai ai si banii care-i ai... he,he,he...
zambil
Postat pe 21 August 2010 10:22
ia sa-i zic io lu barbat'su: TAKE ME BABY!
silfida
Postat pe 21 August 2010 10:27
ne intereseaza pe toti..
chimia primeaza,atat timp cat nu exista interese...binenteles...
chestia cu "m-am indragostit de sufletu' lui/ei" e vrajeala....
iasomia
Postat pe 21 August 2010 10:27
uitai... mai neim is Silfida!
silfida
Postat pe 21 August 2010 10:28
iasomia

incantata...
iasomia
Postat pe 21 August 2010 10:30
neshte cercetatori americani zisera ca in cuplu, partenerii care castiga mult mai putin sunt tentati sa insele mai mult... cica compensare d-aia... te joci cu mintea omului?...

americanu' tot american, numa cu gandu la bani... materialism, da' nu d-ala dialectic...
zambil
Postat pe 21 August 2010 10:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... 36 De la: Ciresica 23 August 2011 19:28
Carciuma din vechime 1085 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
Ce ne enerveaza? 10302 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
am rezolvat problema cu iubitul meu 23 De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58
Setari Cookie-uri