Dhoraghe, Achmed lazam El-Zorab dezgrgam gum budeam gu jelezde ji lunaghe. Baream rau, dar ala gal a brut, a zis ga are la indeman ghezdia aia babala... gum Jjeidan ii dzige.. |
||
achmed Postat pe 23 August 2010 17:19 |
||
---|---|---|
mai Achmed...ce draq........mi se clatina creierii cand citesc ce scrii.... mai zici ca vrei si fete de pe aici. | ||
jeanette40 Postat pe 23 August 2010 17:27 |
||
janeto, da' nu le vrea oricum, le ia contra camile a invatat si el ceva de la americanii aia cu "petrol contra hrana"... |
||
|
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 17:33 |
||
bre janedd.. ge brumoz zuna numele, ga la jihadd .. nu broiam luam vede de aigi, Achmed gaudam gele 72 ge virdzin pe gare le bromideam Allah la viegare miziune indeblinida. | ||
achmed Postat pe 23 August 2010 17:41 |
||
ce sa faci cu .........camilele lui????????? ............ macar de-ar da niscai diamante ceva ............ |
||
jeanette40 Postat pe 23 August 2010 17:43 |
||
si stai linistit ..............ca le gasesti...... ....or fi crescand pe marginea drumului???????? | ||
jeanette40 Postat pe 23 August 2010 17:45 |
||
insallah ! | ||
Freya_ Postat pe 23 August 2010 17:46 |
||
ezagt, la allah ezdem voia, bre vreia | ||
achmed Postat pe 23 August 2010 17:49 |
||
intrai la cestiune, si vaz ca napadira osmanlaii... ia sa-i zic eu vreo doua, hai, poate chiar trei... متيقن بأن اسلوبه كان ساحراً، لدرجة أني كنت أنسخ جزءاً كبيراً مما كان يكتب .. أحاول أن أقلده في تعليقاته وفي نقاطه .. بل في استدراكاته الساخرة حينما يتعرض لموقف صعب، في دراستي للمرحلة الثانوية كنت أقرأ بنهم مقاله في المجلة العربية والتي خصص مجملها لتشجيع الكتاب الجدد واستعراض كتبهم ، لا أعتقد يوماً بأن هناك كاتبُ يقدم جملاً بليغة سهلة بمثل أحمد |
||
zambil Postat pe 23 August 2010 23:41 |
||
intrai la cestiune, si vaz ca napadira osmanlaii... ia sa-i zic eu vreo doua, hai, poate chiar trei... متيقن بأن اسلوبه كان ساحراً، لدرجة أني كنت أنسخ جزءاً كبيراً مما كان يكتب .. أحاول أن أقلده في تعليقاته وفي نقاطه .. بل في استدراكاته الساخرة حينما يتعرض لموقف صعب، في دراستي للمرحلة الثانوية كنت أقرأ بنهم مقاله في المجلة العربية والتي خصص مجملها لتشجيع الكتاب الجدد واستعراض كتبهم ، لا أعتقد يوماً بأن هناك كاتبُ يقدم جملاً بليغة سهلة بمثل أحمد |
||
zambil Postat pe 23 August 2010 23:41 |
||
hai ca pana la urma iesira doar doua... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 23 August 2010 23:43 |
||
ai zis doua, ajunge ! acusica vine bomba! | ||
Freya_ Postat pe 23 August 2010 23:44 |
||
freyo. adica pompa, vrusi sa zici... hai ca ma prinsei... bre, la mare moda chirurgia plastica cu laser... nici doctor nu trebe sa fii, ca sa te-apuci de reparat fatzade coscovite... si bani, garla... |
||
zambil Postat pe 23 August 2010 23:49 |
||
zambileeee...da mama si traducerea pentru noi astia care nu stie sa citeste si pricepeste..... | ||
tutankhamon Postat pe 23 August 2010 23:50 |
||
bre, traducerea e cam asa: stai sa-mi pui ochelarii... revin |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 23:54 |
||
tutanko, lasa mami ca vine arapu' cu pompa si-ti traduce el... sau de lasare-ntrebai tu?... | ||
zambil Postat pe 23 August 2010 23:54 |
||
Asaaaa... am revenit cu traducerea. Deci: Pe ogoarele patriei, multe paseri estem. Ya, Allah, ce de multe tractoare ara pe acolo! Uzinele tarii dau cat mai mult carbune si vacile pashte linistite in pridvor, cu ciobanasul care mulge berbeaca-n tinda, cantand duios "aliluia, aliluia" dintr-un os de fluier... pardon, dintr-un fluier de os. Incheiat citatul. |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 23:57 |
||
Noapte linistita tuturor si distractie placuta sarbatoritilor ... |
||
ultramoava Postat pe 23 August 2010 23:57 |
||
cu pompa doar in caz de s-a lasat si vrei sa se umfle | ||
Freya_ Postat pe 24 August 2010 00:04 |
||
auzi acilea: daca vrem sa slabim ,trebuie sa bem doua pahare cu apa inainte de masa,sa te tii ulcere si gastrite,ca doar acidu' ala nu-i lasat in om digeaba... dadura la stiri,bre.. oaliuu..vuva ma fac.. |
||
iasomia Postat pe 24 August 2010 16:25 |
||
buna dimineata Jasmine !!!!!!............poi???????? astept chestiunea........... | ||
jeanette40 Postat pe 25 August 2010 09:02 |
||
jenel, buna dimineata! chestiunea? as fi vrut ca avocatu' ala "de-l batu base" ,sa nu fi fost asociat candva cu sorin rosca stanescu... nu mai stiu astia sa faca intrigi misto,actiune... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2010 09:10 |
||
dap... din toate intrigile astea se vede prea clar ca lumea sufera cu fierea... iote, o dadura afara si pe tanti aia de-l acuza pe tabara de pedofilie... se pare ca fie-sa aia avea oaresce dezechilibre, ca se mai duse odata - mai inainte de scandal - de una singurica la politie sa-l reclame pe grasun, dupa o cearta cu ma-sa pe teme de situatie scolara... atuncea ma-sa s-a dus si-a declarat sa n-o bage aia-n seama pe copchila, ca cam minte, de felu' ei... mai apoi, cand i-a cazut greu la ficati femeii ca tabara se-nsoara, a dezgropat ea, cu manutele ei, toata povestea... cum mai ziceam pe altundeva, nici copilaria si maternitatea nu mai sunt ce-au fost... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 25 August 2010 09:23 |
||
corect. din pacate omu' este purtat in continuare pe drumuri,anchetat... stii ceva ,mami? eu nu exclud total ca tabara sa fi avut un moment de slabiciune, o mica bulaneala,m-am uitat la pustoaica,lolita bucata...si stii cum sunt astea cu draq in ele,se aseaza in bratele barbatilor,etc. dar dementa a incercat altceva,pt ca prea a fost in saptamana nuntii plangerea. urati oameni.. un lucru e cert:cristian tabara nu merita asta! |
||
iasomia Postat pe 25 August 2010 09:32 |
||
n-am urmarit subiectu, da' avand in vedere varsta fetei, orice mica slabiciune mi se pare penibila! n-ar avea nici macar o scuza, daca ar fi adevarat! |
||
zambila Postat pe 25 August 2010 09:40 |
||
zambilo, corect,da' pustoaicele sunt curioase doar isi descopera sexualitatea,nah.. n-am zis ca a facut-o,am zis ca nu exclud ca pustoaica sa-l fi calarit... eu zic sa urmaresti subiectul ... |
||
iasomia Postat pe 25 August 2010 09:43 |
||
poate ca am sa urmaresc...nu exclud ca si ele-s vai steaua lor, da' asta nu-i o scuza pt un om cu capul pe umeri, zic eu! | ||
zambila Postat pe 25 August 2010 09:47 |
||
nu-l scuza nimeni,zambila.. da' sa te fereasca Dumnezeu de furia unei demente respinse, cand afla ca vrei sa te insori...cum sa-ti expui copilu' in halul asta? nu a fost viol,nu a fost nimic de fapt. |
||
iasomia Postat pe 25 August 2010 09:50 |
||
pai, si-atunci despre ce discutam?? eu nu cunosc cazul, dar rar se intampla sa existe conflicte fara sa fie ambi implicati...acuma, care o fi fost faza, miza si cum s-au desfasurat treburile, cred ca n-o sa aflam vreodata! |
||
zambila Postat pe 25 August 2010 09:58 |
||
ce-au ajuns Tzatzo , vremurile astea..........parol , sa ma omori..........o porcarie | ||
jeanette40 Postat pe 25 August 2010 09:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? | 6 | De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
noni | 10 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04 |
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri