Noapte buna! | ||
panty_C Postat pe 28 August 2010 00:09 |
||
---|---|---|
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec? -1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa" -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul "bec" este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde "si eu" -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia "cautare" -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune "cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum" -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput... |
||
marea77 Postat pe 28 August 2010 16:33 |
||
Nu-mi vine sacred! Cat esti de spiritual(a)! Si toate numerele alea sunt chiar intregi... niciunul nu ti-a dat cu virgula... Ce mai, esti un geniu! (o geana? ) |
||
|
||
Thor_again Postat pe 28 August 2010 16:50 |
||
o mare de genee.... | ||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 16:57 |
||
ce evidenta precisa... dar totusi mareea aiasta pe ce fonctie se numara? de bagatori de sama??? |
||
LILO Postat pe 28 August 2010 18:27 |
||
de mare?? (fonctia ) |
||
fleurdelis Postat pe 28 August 2010 18:31 |
||
mda... ce uita mareana aia sa zica e ca 75% din conturile alea de se bat in pareri sunt clonele a 25% de forumisti reali... asaaa... uite ce-aparu in libertatea: http://www.libertatea.ro/stire/suntem-muritori-de-foame-301403.html sa rad?.. sa plang?... nu, nu prea le am cu plansu' mai bine rad... lasand la o parte ca tanti aia muritoare de foame e supraponderala, mai hazliu este certificatul medical... punctu' 3 de la recomandari zice asa: monitorizare oncologica in cadrul institutului nostru inca 30 - 40 de ani.... asta in 2005, cand femeia avea 45 de ani si era plina de metastaze... si conform spuselor ei, face iradieri in fiecare an... bre, da' iradierile astea sunt un fel de sedinte de ultraviolete, de unde iesi putin mai bronzat?... |
||
zambil Postat pe 28 August 2010 19:44 |
||
stiu io pe unul care a intrat in guvern si-a iesit putin tampit, he, he.. CATEGORIA DIN G�NDIREA ECONOMIC� A LUI ADRIEAN VIDEANU Adriean Videanu (ministrul Economiei): �Capitalurile proprii ale Oltchim-ului s�nt negative, ceea ce face din Oltchim o companie nebancabil�.� �Va trebui s� g�ndim, chiar �n anvelopa subven�iilor, acea focusare a subven�iilor c�tre cei cu venituri reduse.� tulai, asta e lobotomizat... |
||
Freya_ Postat pe 28 August 2010 19:51 |
||
Tampit era el dinainte de a intra in guvern... doar ca nu prea avea ocazia sa dea cu mamaliga in geam, ca nu prea il baga presa in seama |
||
Thor_again Postat pe 28 August 2010 20:00 |
||
maine cica ninge pe vf omul,vreau si euuuu....omule....sa am ninga,da-mi si mie... | ||
iasomia Postat pe 28 August 2010 21:21 |
||
Un irakian si un kuweitian stateau fata in fata in transee si se impuscau de zor, reciproc. La un moment dat irakianului i se blocheaza mitraliera: - La bisda-bisdii matii de busca imbuzita ! injura irakianul in cea mai pura limba romana de care era el in stare. Kuweitianul il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de pur stalcita: - Bei bork de g�ine, de inde stii la tine ruminejte, bei ? - Ieu facut jgoal la Rumania, bei gegule goglit ! - Zeu ? Ji unde fecut la tine jgoal ? - In Biucresh. - Ei ! Ji ce jgoal fecut tu, bei ? - Bolitehnica. Da' di ge ? - Pei ji eu fecut jgoal la Romania. - Daaa ? Ce jgoal ? - Eu fecut Medigin la Tirgu Murej. Irakianul intre timp isi reparase mitraliera si incepe sa traga mai indirjit dupa kuweitian. - Ia bei glonz, la bizda ma-tii de ungur ! |
||
KNIGHT_31 Postat pe 28 August 2010 21:26 |
||
31-baiatu' sa inteleg ca asta este chestiunea ta?ok. data viitoare insa... vezi ca avem topic pt bancuri. multumesc. |
||
iasomia Postat pe 28 August 2010 21:29 |
||
Iasomico, io zic ca are diaree d'aia de bancuri - se scapa pe toate topicurile - sau face ca motanii/cateii care-si ridica laba/coada sa marcheze fiecare copac P.S. vezi ca, daca i se pune pata, se apuca si-ti tranteste niste replici d-alea de la gradi de cartier de "jmeker" ce e |
||
panty_C Postat pe 28 August 2010 21:32 |
||
De la: iasomia, la data 2010-08-28 21:29:5531-baiatu' DACA IMI ZICI SI CUM SA IL GASESC ITI DAU O |
||
KNIGHT_31 Postat pe 28 August 2010 21:33 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-28 21:32:54Iasomico, io zic ca are diaree d'aia de bancuri - se scapa pe toate topicurile - sau face ca motanii/cateii care-si ridica laba/coada sa marcheze fiecare copac CE AI PATIT IARA NAPIRLESTI ? SARACA DE TINE IA O PATURICA SI ACOPERE-TI COASTELE GOLASE |
||
KNIGHT_31 Postat pe 28 August 2010 21:35 |
||
Q.E.D. Iasomico |
||
panty_C Postat pe 28 August 2010 21:36 |
||
urat, urat _31 !!!! | ||
ladyDY Postat pe 28 August 2010 21:37 |
||
De la: ladyDY, la data 2010-08-28 21:37:15 urat, urat _31 !!!! CE AI CU MINE BLANITA CATIFELATA SI FRUMOASA? |
||
KNIGHT_31 Postat pe 28 August 2010 21:43 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-08-28 00:02:46stiu pante.....stiu...... LA IRLANDA, IN DUBLIN, DOAR 18 GRADE, SOARE PLACUT, ADIE BRIZA MARII ..... |
||
KNIGHT_31 Postat pe 28 August 2010 21:47 |
||
31 ok cel mai bine ar fi sa deschizi un topic,si pui acolo ce-ti trece tie prin cap... multumesc. |
||
iasomia Postat pe 28 August 2010 21:49 |
||
31....te rog, scuteste-ne cu mostrele tale de inteligenta....du-te acolo in irlanda si conserva-ti creierul la soarele de 18 grade...daca il mai ai....si cat il mai ai....dar lasa-ne pe noi sa ne vedem de forumul nostru neintoxicat de ideile tale crete.....multumesc... | ||
tutankhamon Postat pe 28 August 2010 22:04 |
||
lasa-l ca uite a inteles, si e cuminte d-acu'... tutan, au sters ala cu naica,nu? de fapt,ce sa ma mai mir... |
||
iasomia Postat pe 28 August 2010 22:12 |
||
nu stiu iaso daca e sters sau activat...oricum eu am manuscrisul..... | ||
tutankhamon Postat pe 28 August 2010 22:15 |
||
mamoanta ....am uitat......ti pup bre.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 August 2010 22:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-08-28 22:04:4231....te rog, scuteste-ne cu mostrele tale de inteligenta....du-te acolo in irlanda si conserva-ti creierul la soarele de 18 grade...daca il mai ai....si cat il mai ai....dar lasa-ne pe noi sa ne vedem de forumul nostru neintoxicat de ideile tale crete.....multumesc... CE FACI ? IAR DAI COPY-PASTE DE PE PAPIRUS ? MA MIR CA NU TI L-AU MINCAT SOARECII INCA |
||
KNIGHT_31 Postat pe 28 August 2010 22:19 |
||
mda...exact ce banuiam....prostul nu e prost destul daca nu e si fudul....31, hai...pas... | ||
tutankhamon Postat pe 28 August 2010 22:26 |
||
am uitat si eu, Iaso si zici ca vrei deja zapada? hmmmmmmmmm sa-ti amintesc asta peste cateva luni? P.S. Tuth , ignore ca asta merita - cerseste atentie |
||
panty_C Postat pe 28 August 2010 22:27 |
||
pante...am observat...dar ma deranjeaza ca isi arunca balele si afecteaza si topicurile serioase.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 August 2010 22:32 |
||
iote chestiune serioasa... vazui salt, cu angelica jolie.... ce sa zic?... ea arata mai bine ca niciodata, poate si fiindc-a trecut pe friptane in sange.... filmu' e-un fel de bourne la feminin, agitatie multa da'plot de doi bani... | ||
zambil Postat pe 29 August 2010 10:21 |
||
eu m-am uitat pe cultural la un film despre cum i-a adunat americanu' ala ,pe cataretii uitati din cuba.. stiti deja cu totii..proiectul respectiv.. Doamneee,in ce saracie traiesc... http://www.youtube.com/watch?v=6VzsT5OswHk duminica placuta... |
||
iasomia Postat pe 29 August 2010 10:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
laptic | 1 | De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55 |
Buna oamenilor ! | 13 | De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52 |
Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
|
||
vindecare de iubire | 41 | De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30 |
oare sunt si fete sub 18 ani aici? | 17 | De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice