ca sa ma bag la o cestiune de-a lu' thorelu, aia cu videanu... uite-asa se vede cine-i om de afaceri in romania... daca n-ar avea conexiuni la bugetul de stat, toti marii nostri oameni de afaceri ar face doar bishnitza cu bilete la cinematograf, ca pe vremea lu' ceasca... ca atat ii duce capu'... da'cum bine zicea cineva, romania are politicienii pe care-i merita.... |
||
zambil Postat pe 29 August 2010 10:28 |
||
---|---|---|
mami, saraci si fericiti, daca le arde de cantat... da' macar canta ca lumea... | ||
zambil Postat pe 29 August 2010 10:30 |
||
am vazut si eu un promo la filmul ala . angelica e highlander curat ,bre mi-am amintit cum mai radeam cand am crescut de fazele trase de par din filmele cu karate |
||
|
||
bluelight Postat pe 29 August 2010 10:33 |
||
tatutzu... noi cu astia semanam,idiferent de ce ne framanta,cantam... macar au mai prins si ei un tren la batranete,i-a plimbat nenea ala nitel... |
||
iasomia Postat pe 29 August 2010 10:36 |
||
lanterna, asta se cere, mami... au si americanii manelistii lor, in cinematografie... care castiga fara numar, fara numar... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 29 August 2010 10:36 |
||
iasomico, diferenta e ca aia nu se-ndoapa ca spartii, si p-orma sa planga ca mor de foame... poate-i ajuta si clima, si tigarile de foi, deh... | ||
zambil Postat pe 29 August 2010 10:39 |
||
Maica stareta convoaca adunare: - Noaptea trecuta a ramas poarta manastirii deschisa! Toate: Vai!? Numa una: he, he, he, he!... - Si a intrat un barbat! - Vai! he, he, he, he! - Si a intrat intr-o chiliuta! - Vai! he, he, he, he! - Si a facut dragoste cu maicuta toata noaptea! - Vai! he, he, he, he! - Si a avut prezervativ! - Vai! he, he, he, he! - Si era spart! - He, he, he, he! Vai!!! ...o duminica frumoasa! |
||
marea77 Postat pe 29 August 2010 10:40 |
||
si eu am vazut,se plangea ca era oarecum dupa nastere ,si i-a fost cam greu.. si da... se cam kitschuiesc si astia...de fap,de la ei cam pleaca... |
||
iasomia Postat pe 29 August 2010 10:42 |
||
normal. sa fie sanatosi . avem loc toti sub soare . si mai avem si motive de ras cand se intuneca |
||
bluelight Postat pe 29 August 2010 10:46 |
||
macar aia o fac cu talent, pana si cand kitchuiesc... profesionisti adevarati... noi tot la cantatu' din frunza si la pacanitu' de linguri pe genunchi am ramas... | ||
zambil Postat pe 29 August 2010 10:48 |
||
Le place mai tare munca ...sau ma rog, or fi inteles ca fara action ideea e doar o idee oricat de buna ar fi. Pe la noi lumea-i specializata in bagat vina . Celelalte etape le cam sarim . |
||
bluelight Postat pe 29 August 2010 11:02 |
||
jmecheria omoara romania, blu... | ||
zambil Postat pe 29 August 2010 11:07 |
||
eu stiu sa cant din frunza ca la balamuc,facem pariu ca daca m-ar auzi americanii,m-ar plimba ca pe sfintele moaste? totul este relativ... |
||
iasomia Postat pe 29 August 2010 11:29 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-08-28 22:04:4231....te rog, scuteste-ne cu mostrele tale de inteligenta....du-te acolo in irlanda si conserva-ti creierul la soarele de 18 grade...daca il mai ai....si cat il mai ai....dar lasa-ne pe noi sa ne vedem de forumul nostru neintoxicat de ideile tale crete.....multumesc... Casatoria nu este un proces de prelungire a iubirii, ci de mumificare a cadavrului. (PG Wodehouse) |
||
KNIGHT_31 Postat pe 29 August 2010 15:33 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-08-28 22:26:09mda...exact ce banuiam....prostul nu e prost destul daca nu e si fudul....31, hai...pas... Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti. (H.L. Mencken) |
||
KNIGHT_31 Postat pe 29 August 2010 15:37 |
||
astazi se implinesc trei ani de cand a disparut elodia,si cand te gandesti ca sunt oameni care vor sa-l voteze pe diaconescu,mda... |
||
iasomia Postat pe 29 August 2010 16:48 |
||
pai da..vor s il voteze acei cu un anumit nivel de subcultura baiul ca is muulti...stii tu prosti da multi |
||
LILO Postat pe 29 August 2010 16:52 |
||
o sa fim ca-n cascadorii rasului,eu una la vot nu ma mai duc... poate asa... sa apara vreunu' nou, sa-mi ia mintile.... |
||
iasomia Postat pe 29 August 2010 16:56 |
||
va zisei ca vazui salt si nu ma dadu pe spate?... va zisei... acu' vazui a-team, care-mi chiar placu... p-acelasi calapod, numa' ca filmu' fiind la shto, actiunea nu mai trebe sa para credibila... asa ca distractie la greu, pe clisee din seria anilor 80, si jessica biel sexy cu draci... | ||
zambil Postat pe 30 August 2010 20:44 |
||
i-auzi bre ce zice tabloidele britanice... ca pe tanti aia, susan boyle, o facura din laptoape sa sune ca julie andrews in anii ei de glorie.. ca de fapt femeia canta cam cum arata... ma rog, chestia e ca atuncea extazu' juriului si-al publicului fura si alea regizate, cand le dadeau alora lacrimile de emotie... nah, sa mai ai incredere in sentimentele oamenilor, cand sunt dati pe sticla... |
||
zambil Postat pe 30 August 2010 20:54 |
||
da' the counterfeiers vazusi,nene? mai vechiut el,asea,da' mishto... |
||
preci Postat pe 30 August 2010 20:55 |
||
hey, au aparut episoade noi din Eurika si din Warehouse 13. Super! |
||
Ciresica Postat pe 30 August 2010 20:57 |
||
daca vreti sentimente adevarate, exprimate din inima, uitativa la nastase acilea... http://www.220.ro/vedete/Nastase-Vs-Ziarista-Dute-N-Mortii-Matii-Vrei-Sa-Ti-Sparg-Fata/EzsPlW1fRz/?rel=libertatea c-asa-i in tenis, deh... |
||
zambil Postat pe 30 August 2010 20:58 |
||
haidi,bre...ce dreaq? toata lumea mai umbla pe la butoane cand pune de-un cd acolo... show-ul ala era live...mai mimeaza omu',nu zic nu...da' chiar asa - in grup?! |
||
preci Postat pe 30 August 2010 20:59 |
||
counterfeiters zisesi, bre preci?... nu vazui, neica... zici ca-i mishto?... ma bag sa-l caut... | ||
zambil Postat pe 30 August 2010 21:04 |
||
nu nene, ca cica soaftele alora te fac in direct, nu pe sidiuri... si clar aia din juriu stiau de jmechereala... | ||
zambil Postat pe 30 August 2010 21:12 |
||
plus ca-i plin de tangoaie d'alea de corason,d'alea in care te dadeai matale-n barci mai prin ailanta toamna... | ||
preci Postat pe 30 August 2010 21:13 |
||
preci.. numa' la tangoaie ti-e gandu',pisi..sa vezi cum e cand te tangoieste-tangoieste... e bun rau,mosneagu'.. ma uit la turcescu la nasu',ca incepu...hai ca mai vad si eu ziaristi normali la cap,ca ai lu' voiculescu s-au imbolnavit draq,.. vine si nasty mai tarliu... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2010 21:42 |
||
la tangoaie,Iasomico...ca d'alea duc lipsa,deh... cum nu-mi rupe si mie unu' picioarele si bratele dintr-o invartita d'aia...ehe! care n-am avut noroc... ia,iti bag si lu' talica unu' cu dedicatie... http://www.youtube.com/watch?v=uzuYe92mEUA&feature=related |
||
preci Postat pe 30 August 2010 21:48 |
||
preci.. lasa puiu' ca ti le rup io,nu vorbiram noi candva,ceva... mutumesc frumos,scumpa... hai ca bag viteza, distractie misto.... |
||
iasomia Postat pe 30 August 2010 22:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
noni | 10 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04 |
in dilema ... din dragoste | 37 | De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20 |
|
||
De ce ne plac "baietii rai"? | 18 | De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26 |
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri