ploua in draci la bucale ah, ce chin..ce zarva mare si ce-mi placeee-s ca o floare intr-o zi de sarbatoare.. ia sa vedem,ne pisca tantaru',hai? hai ca m-au dat pe spate cand au zic ca nu-i nevoie de vaccin,ce sa fie? ce sa fie? praf in ochi..ca-i purceaua moarta in cotezt,nu m-as mira sa tina si de data asta, si sa dea poporimea buluc la plase si pastile pt tantari... |
||
iasomia Postat pe 31 August 2010 09:42 |
||
---|---|---|
bietul nastase e luat la refec de onanistii din presa,ma uitam la el aseara ,a ramas un baietel mare,bine,a si dat nitel in mintea copiilor,da' asa-s frumosi barbatii puternici... pe ce ton intreaba dementa aia la 2 noaptea: scopul??ce cautati la timisoara? pai...a avut maniere, cu toate injuraturile adresate lu' isterica aia mica...eu i-as fi dat un sut in cour... |
||
iasomia Postat pe 31 August 2010 10:02 |
||
era si proasta aia mica, mami... auzi la ea: cu ce scop ati venit la timisoara?.. care-i scopu'?... nici ea n-avea cuvintele la ea, si nici ilie... da' lu' ilie i-au venit dupa aia... la ce ma mai uitai aseara?... twilight saga - eclipse... m-a luat somnu'... |
||
|
||
zambil Postat pe 31 August 2010 21:03 |
||
nene...ai dat in mintea copiilor? om batran si te uiti la bampiri d'aia nereusiti... |
||
preci Postat pe 31 August 2010 21:08 |
||
aia-mi cazura-n player, bre... altii n-avui... | ||
zambil Postat pe 31 August 2010 21:11 |
||
ei,las'...daca-l folosisi pe post de cantec de leagan se cheama ca tot te-ai ales cu ceva.. | ||
preci Postat pe 31 August 2010 21:16 |
||
proasta,mami..zau.. era ciudoasa.ce?parca nu stia ea ca nasty venise la gagica-sa...da' te pui cu astea mici de le au cu microfonu'? |
||
iasomia Postat pe 1 Septembrie 2010 21:02 |
||
cestiunea zilei, sau 'aceeasi marie cu alta palarie'... 12 politisti din arad au ghicit 5 numere din 6 la 6 din 49, in ziua in care s-a castigat potu' cel mare... de castigat au castigat insa neshte politisti din iasi... he,he,he... mai raspanditi, baieti... mai raspanditi.... |
||
zambil Postat pe 2 Septembrie 2010 10:12 |
||
i-auzi ce zice libertatea: scapi de cancer daca dai cu matura si stergi prafu'... vor sa zica: daca faci miscare... he,he,he... vaz ca acuma bantuie west nile prin romanica... face ravagii la fel cum au facut porcina si aviara, sau canceru' de ovare la fetitele nevaccinate... adeca, la buzunarele romanilor... |
||
zambil Postat pe 2 Septembrie 2010 10:40 |
||
zambilu' daca imi spui ca si ala din moldova care a castigat, e tot politist,inseamna ca suntem de pomina... |
||
iasomia Postat pe 2 Septembrie 2010 10:57 |
||
ehhh.. a venit toamna! cri-cri-cri... toamna gri.. scurt si la obiect,e criza,taica...sau maica... |
||
iasomia Postat pe 7 Septembrie 2010 09:41 |
||
De la: iasomia, la data 2010-09-02 10:57:54zambilu' vorba din batrani.. prost sa fii ,noroc sa ai.. dar,mai bine,fiecare cu norocul lui mai exista{precis} si exceptii ce confirma regula |
||
LILO Postat pe 7 Septembrie 2010 16:40 |
||
da...a venit toamna http://www.youtube.com/watch?v=kmwAuWTlJCk&feature=related |
||
LILO Postat pe 7 Septembrie 2010 16:48 |
||
m o luat nostalgia...dulcea nostalgie http://www.youtube.com/watch?v=zCplm-zvYFI&feature=related |
||
LILO Postat pe 7 Septembrie 2010 16:50 |
||
chestiunea de zi cu zi http://www.youtube.com/watch?v=TXrT7GAauE0&feature=related |
||
LILO Postat pe 7 Septembrie 2010 16:59 |
||
De la: iasomia, la data 2010-08-29 16:48:42astazi se implinesc trei ani de cand a disparut elodia,si cand te gandesti ca sunt oameni care vor sa-l voteze pe diaconescu,mda... SI CITE SUTE DE ANI DE CIND A DISPARUT DECEBAL , NU MAI ZICI , CA ASTA E MAI IMPORTANT |
||
KNIGHT_31 Postat pe 8 Septembrie 2010 03:40 |
||
ca tot voia iasomeaua sa-si deschida carciuma... iete cum se-nghesuie mushterii, de la 3 dimineatza, ca pensionarii la lapte pe vremea lu' ceashca... nicio cestiune, bre?... nici tabloidele nu mai sunt ce-au fost, pana una - alta... au fumat tot, ca drogatii, si-acuma inventeaza subecte cu-alde neica nimeni... crez ca poporu-i la piatza, sa pregateasca de muraturi... protesteaza ei mai la primavara, pana da shtevia... |
||
zambil Postat pe 8 Septembrie 2010 09:21 |
||
zambilu' nu-mi vine nimic acu',mami...sunt confuza rau.. as vrea sa nu-l dea afara pe razvan lucescu...astia nu inteleg deloc, ca o echipa se construieste in timp... da' cred ca-si da el demisia...presiuni prea mari... maimutica lilo mutumesc pt vizita,te mai astept..nu mai fi necajita,ne-om descurca noi cumva.... incalcasi embargoul ,mami... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2010 09:31 |
||
razvanel nu prea are fata de nationala......plus ca s-a certat cu mutu(cel mai bun jucator , de departe) si nu vrea sa.l mai convoace ce ziceti de noii ministri?? eu cred ca lupul(pdl ) isi schimba parul, dar naravul ba!!! au adus niste neica nimeni, chipurile curatei ,ca sa scape de dinozaurii aia de berceanu si videanu...dar incompetenta si hotia a ramas la cote inalte..... |
||
superbus Postat pe 8 Septembrie 2010 15:57 |
||
mie imi place,baiatu'.. alta fata,alta rasa... cat despre schimbarile la nivel inalt,nu conteaza ce credem noi,superbu'...nu stii? pleaca ai nostri,vin ai nostri... si noi ne uitam ca prostii. sanatosi la cap sa fim... ca unii s-au defectat complet,vaz...e jale,pi peste tot... |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 10:18 |
||
il auzisi aseara pe hahaici la tvr1..... tare se mai chinuia sa isi spele acolitii....... arunca vina pe popor,pe asistatii sociali. ,ca pe astia se duc banii tarii si nu in hotiile hienelor pdliste pai suntem in coada europei la asistenta sociala si el latra aiurea incercand sa ii acopere pe mafioti!! |
||
superbus Postat pe 9 Septembrie 2010 12:17 |
||
la asa popor, asa conducatori, bre superbe... popor de hotzomani, nene, de la mic la mare... acuma, e drept, nu-s numa hotzomani prin poporu' ala.. mai sunt si fraieri de-a binelea.. he,he,he... ce vaz eu p-acilea, e ca pe garbo e craciunu-n fiecare zi... lumea serbeaza la greu, ba o nastere, ba o-nmormantare... eu nu prea ma bag cu urarile, ca-s destui aia de-si ureaza singuri tot ce le trebe... |
||
zambil Postat pe 9 Septembrie 2010 15:17 |
||
ce ma distreaza isteria asta cu nea vantu,desi, donatorii fni sunt f interesati,saracutii... timpuri de balamuc,numa' in sistemu' judiciar sa nu fi in anii astia... iar circ,uita poporimea de foame,bre...ca tare ne mai place scandalul. toata lumea uraste pe toata lumea,doctorii pacientii,profesorii elevii,etc. |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 15:29 |
||
lasa mami, noi sa zicem mersi ca macar garbo a ramas o oaza de armonie... se pupa userii cu clonele lor in draci, si-o tin numa-ntr-un ras la propriile glume... vorba lu' nea thorelu', sarcu'- ca nu-l vezi p-aci - labareala sa fie, da' sa ne distram noi... cine zicea nene ca labareala-i trista?... |
||
zambil Postat pe 9 Septembrie 2010 15:42 |
||
sunt cam nevrozati,zambilu'... si realitatea si antenele...deh.. epuizati saracii,o scapa turcescu...l-au sunat aia de a reaitatea,si a bagat sarpele...se intelegea ca vantu cam facea presiuni...o sfecliseara aia in studio.. ma rog,n-am vorbele la mine,stii talica de ce... |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 16:02 |
||
mami, dadura de fundu' sacului, e desperare mare... vorba lu' curvetele alea din rosiori: pe noi cine ne mai fooooteee?... | ||
zambil Postat pe 9 Septembrie 2010 16:19 |
||
basescu! daca pot pt ca sa raspund asa ! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:20 |
||
floare, hai ca-mi place de tine,perversa mica... |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 16:26 |
||
ar vrea ele, floreto... nu tii cum e lumea, masochista?... o fi usturand, da' placerea-i mare... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 9 Septembrie 2010 16:27 |
||
pai nu el neee...asa pe toti??ce-atata lipsa?? ncii nu vrei si tot te prinde! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu sufletul zdrobit ce sa fac | 31 | De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23 |
Vina mea....partea a doua | 41 | De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
|
||
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri