floare, am gasit la usa un catalog cu ikea, groooos...am vazut acolo vreo doua chestii care mi-ar fi bune mie. tu ce iei pana acolo,te duci cu ratb??nu de alta,dar am impresia ca suntem vecine... |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 16:30 |
||
---|---|---|
ai tu impresia asta??? i-aaauzi! deci, iau orice pana'n romana si de-acolo 131, sau 301...cam astea-s parca. intrebi caci este unul care merge pana fix in fata lu ikea, dincolo de baneasa dar de ce nu am primit si eu catalogul....eu asta ma-ntreb |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:32 |
||
are un kg juma',mami... poate apare si la toi,daca vrei ti-l dau eu... |
||
|
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 16:35 |
||
eeeee, tre s-apara! ideea-i ca ma imbolnaveste! si nu mai sunt asa sigura ca vreau sa sufar de boala aiasta! o ami trai omu si pt altaceva decat decoratiuni *(sau poate ca nuuu ) |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:39 |
||
si pe mine m-a apucat damblaua,de ce sa zic... sper sa nu ma apuce shopingareala p-acolo am si eu un lampadar de la ikea...da' nu am fost personal,am dat comanda... multumesc pt informatie. |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 16:43 |
||
deci daca vrei consillere....ajut! de plaisir nu de-alta... da, acuma'ntrebare: de unde ai mami ideea asta cu vecinatatea?? imm?? ca nu-mi dau seama?? m-ai vazuut?? |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:44 |
||
auzi: ioan t morar consul general la marsilia.. a draq putere nu mai pute. floare, sa ma omori si nu stiu de unde stiu...ca private n-am,poate e o confuzie... |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2010 16:47 |
||
daca te iei dupe poza...aia-i alta poveste! de aia zic... nu crez ca suntem |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:49 |
||
.......Tzatzo , Fleur...........de cand va tot caut ........ sa va cinstesc .........cu tortulet de ciocolata ., o cupa de sampanie , ceva.......ce doriti azi , fac chef...........nu de alta , dar mai imbatranesc cu un an........ |
||
jeanette40 Postat pe 9 Septembrie 2010 16:53 |
||
eeeiii, la multi ani la multi ani! sa ne traiesti! mai n-ai sa crezi da pe mine m'a apucat intelpciunea! ii clar ca atsa dupa ce am rontait ca disperata noptile din toate cele.... da..acuma zic! de ce mancam atata?? si atata dulcee??? te pupam deci si fara tort! |
||
fleurdelis Postat pe 9 Septembrie 2010 16:56 |
||
arestarea lui vantu e praf in ochi, ca si la jiji ori dd!! hienele pdliste nu stiu cum sa distraga atentia de la furaciunile lor si de la scaderea nivelului de trai.... sunt prea prosti pt a gestiona o criza! |
||
superbus Postat pe 9 Septembrie 2010 21:33 |
||
scapa cine poate, nea superbe... lasa ca poate vine liberalii, sau pesedistii, ca aia e mai dashtepti... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 9 Septembrie 2010 21:45 |
||
sper sa vina cat mai repede....ca astia distrug tot!! dar ce o sa faci fara tatuc?? fara hienele tale preferate?? iti dai seama ca astia-s pntcd2, nu?! |
||
superbus Postat pe 9 Septembrie 2010 22:01 |
||
iote ce jigodie superba latra dupe garduri... | ||
preci Postat pe 9 Septembrie 2010 22:07 |
||
aoleu....cea mai fanatica admiratoarea a lui hahaici!! sariti ca ma omoara!!! |
||
superbus Postat pe 9 Septembrie 2010 22:11 |
||
nu sariti,ca-i place... | ||
preci Postat pe 9 Septembrie 2010 22:11 |
||
deloc!! nb....tre sa plec!! | ||
superbus Postat pe 9 Septembrie 2010 22:15 |
||
superbu' citeste si tu dialogurile aluia... pe mine m-a uns pe suflet,mai ales cand am vazut ceata lui cu rahatu' la popou....desfigurata de spaima.. am cunoscuti printre pagubitii fni,vreo doi au murit... iar compensatiile care li s-au dat, au fost platite de popor,pt ce sa plateasca poporu',si ala sa stea in lux plin de suficentza?hai? acu' cateva luni declarase ca a cumparat 150 de functionari publici cu grad inalt,ca face ce vrea muschiu' lui... in rest,corect... am spus-o de nenumarate ori,scapa cine poate... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 08:59 |
||
acuma, mami, si pagubitii aia fni, tot un fel de jmecheri, da' mai fraieri si mai puturosi... pai de ce gandesti tu ca se-nghesuia lumea la fonduri d-astea piramidale, ha?... ca sa stea sa frece tziparu' si sa-i vina banu' gramada... bine le-a facut... oricum, o cheste... vantu dupa gratii... pai la cati ar trebui sa stea acolo pe jafuri di granda, s-ar tripla numaru' parnaiasilor, si deci al asistatilor sociali... si cine plateste sejuru'?... tot poporu', saracu... iara impozite, iara tva marit... cum o dai, nu-i bine... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2010 09:06 |
||
le-a luat mintile,zambilu' ce stiau ei ca-i aia abureala publicitara: dormiti linistiti,fni lucreaza pt dumneavoastra.. oameni naivi... ehhh parca-l vad pe tatulici ,cum facea reclama caritasului...si tot asa.. |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 09:10 |
||
aveau ei mintile deja duse, iasomico... americanu', care-i mai tarsait prin actionaritati d-astea de masa, zice cam asa: there ain't no such thing as a free lunch... romanu' insa-i obisnuit cu coliva de pe la pomeni, deh... |
||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2010 09:16 |
||
americanii isi trimit copiii din frageda pruncie la munca,noi ii tinem in poala toata viatza,deh... nici nu stiu ce fel de mentalitate avem...nu o vad la niciun popor... suntem unici,ce pusculitza mea... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 09:24 |
||
aha, intretinerea unui detinut costa cam cat salariul mediu pe economie! io zic ca-i bine! pe vremurile astea, cand n-ai ce manca, mai bine dai in cap si-ti da statul sa mananci...cati or sa ajunga sa faca asta? io zic ca multi |
||
zambila Postat pe 10 Septembrie 2010 09:35 |
||
zambila inca au ce manca,mami...se consuma de la osanza... apoi va fi avantu' noului an..revelion chestii...din ianuarie o sa inceapa cu adevarat foamea,desi,cred ca nici tu..nici eu nu vom avea de suferit lla capitolul asta... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 09:41 |
||
pai nu vorbeam de noi, ci de infractori...io si daca as muri de foame, n-as fi in stare sa fac rau cuiva sunt veriga slaba |
||
zambila Postat pe 10 Septembrie 2010 09:53 |
||
zambilo, raufacaciunea e-n sange, mami... si se vede pe mecla, pt aia de le au cu cetitu-n trasaturi... lombroso sa traiasca, saracu'... tu vaz ca esti cu analizele la zi si esti bine... si slaba pe deasupra... |
||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2010 10:13 |
||
scuze.. cred ca am bagat la cap doar ultima parte... lasa.. ca nu esti slaba deloc... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 10:15 |
||
esti tocma buuuna | ||
garbo074997 Postat pe 10 Septembrie 2010 10:19 |
||
Lasa, bre, ca zambilutza si-a tras o truma de pisoiasi, cat pentru zilele negre, cat pentru ca a faca bale un satuc de chinezi din aia, oropsiti. Cica din pisicile astea de casa, chinezii fac o supa dementiala, considerata delicatesa, "Shuizhu Hua Mao" cica se numeste |
||
anakin Postat pe 10 Septembrie 2010 10:19 |
||
huuuoooooooooo anakine, vezi ca ti-o iei! de pisicile mele nu te legi! |
||
zambila Postat pe 10 Septembrie 2010 10:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
daca e casatorit s-ar putea indragosti cu adevarat??? | 275 | De la: lizadra 4 Aprilie 2012 01:17 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
|
||
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice