nene, stiti voi ca ziceam sa-mi iau o casuta pa insule, pa undeva?... crez ca daca mai pun cativa banuti de-o parte, ma razgandesc si cumpar romanica... ca vaz ca tot scade pe piata... | ||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2010 10:24 |
||
---|---|---|
asta-i ca-n bancu ala cu iepurasul...si la ce-ti foloseste? | ||
zambila Postat pe 10 Septembrie 2010 10:28 |
||
oaliuuu! uite chestiunea: "Firea, stii cu ce dictator te-ai maritat? Costel Pandele taie �i sp�nzur� �n ora�ul Voluntari Gabi Firea a intrat pe marea "mo�ie" a lui Pandele. Primarul din Voluntari e departe de a fi un om obi�nuit. El taie �i sp�nzur� �n ora�. Dovad� c� �i-a pus data na�terii pe pl�cu�ele de �nmatriculare de la ma�inile institu�iei, �i-a trecut numele pe clopotele catedralei �i mai nou �i apar� cu gorile secretele nun�ii sale cu Gabi Firea." mai tineti minte cat de suparata era d-na firea pt ca "nu este lasata sa-si traiasca durerea in liniste"? madame doliu...no! na ca se marita si e si bortoasa... dezgust,bleah.. |
||
|
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 10:43 |
||
marile spirite se regasesc, mami... crez ca gabitza era facuta pt nea pandele, pana la urma... sa te tii manele pa ea, de-acuma... si cantate la urechea lu' baselu, pe deasupra... | ||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2010 11:03 |
||
mai ramane ca mircica badea sa se ia cu eba, si voiculescu sa le fie nash de cununie... c-asa-i romanu', lupta cu nedreptatea din toate pozitiile... parca vaz ca ramane superbu' singur p-acilea, sa haiduceasca pe garbo... |
||
zambil Postat pe 10 Septembrie 2010 11:08 |
||
dap.. o sa fie in elementul ei,sunt curioasa daca o scuipa antena... bai..da'chiar imi era mila,cand o vedeam stravezie ashea...cand colo,varsa femeia..ca-i cu ochi...are gretzuri,deh... da' cu pandele?! nashpa.. |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 11:10 |
||
da,da... sa se insoare mircica cu eba.... m-ai facut sa rad in hohote... |
||
iasomia Postat pe 10 Septembrie 2010 11:12 |
||
da buna rau..... ar fi prea masochist!!! sa iti iei dusmanu in casa , in pat.... oare mai prinde base sfarsitu mandatului?? hai sa zicem ca pana in 2012 se mai taraie,cu ajutorul marionetelor, dar cand vin astia de la pnl si psd, o va incurca rau de tot..... |
||
superbus Postat pe 10 Septembrie 2010 17:45 |
||
chestiune: a-nceput sezonu' zacustilor,compoatelor,dulceturilor si muraturilor... da' cel mai interesant e ca urmeaza sezonu' palinciilor... |
||
preci Postat pe 12 Septembrie 2010 12:06 |
||
A-nceput? Io stiam ca e deja pe la jumatate ... Ce zici de-o zacusca d-aia cu opintici, ha? Sa-ti bati copiii, nu alta! |
||
Thor_again Postat pe 12 Septembrie 2010 12:35 |
||
De la: zambila, la data 2010-09-10 10:22:57huuuoooooooooo Da' de-ale cui sa se lege, bre? Ca esti cam singura care etaleaza saci de purici d-aia p-aci... |
||
Thor_again Postat pe 12 Septembrie 2010 12:39 |
||
sa ti-i bati tu,ca io-i sui in pod si le iau scara! violentza e fix vax ! se coace prunele si perele,thorele.... oalio! |
||
preci Postat pe 12 Septembrie 2010 12:39 |
||
Precilicio... cu prunele si perele alea coapte m-ai atins la coarda... da' rau di tat! La aia sensibila, bre! In Banat, zona Sannicolau Mare, daca se faceau multe prune in vreun an, era o vorba: "iar or fi copii multi peste 9 luni!" Am prins vreo doi ani acolo cand se rupeau literalmente crengile prunilor de atata rod... si vorba s-a confirmat de fiecare data Da' nu-i problem... peste vreo doo luni merg ai mei in zona aia a ta, chiar in oras, sa aduca foloase fructifere lichide |
||
Thor_again Postat pe 12 Septembrie 2010 12:45 |
||
da' d'aia de pere puturoase ai beut vreodata,thorele? na,sa faci comanda sa-ti aduca si d'aia,da' sa stii ca io nu-mi asum responsabilitatea pt dependenta ta ulterioara... |
||
preci Postat pe 12 Septembrie 2010 12:53 |
||
Mami... trimite tu puturoasa aia, ca cu dependenta, ma descurc io! | ||
Thor_again Postat pe 12 Septembrie 2010 13:03 |
||
zacusca!!!!ardeleneasca!!! pt toate cotoroantzele si....cotorontzii de pe garbolica inspre ciuda dushmanilor dar tuitile le mai puneti si voi |
||
LILO Postat pe 12 Septembrie 2010 14:35 |
||
zacusca ardeleneasca?..cum e aia, bre maimutza?... ce filme sa mai vedeti?... funny people, ca merita... nu-i chiar funny, de altfel... si ca sa adancim depresia, you don't know jack, cu pacino... pana la urma, hbo raman singurii care se mai ocupa si de chestii serioase, in showbiz... |
||
zambil Postat pe 12 Septembrie 2010 19:48 |
||
stiati ca exista si forumul coaforilor din romania?... acu aflai... da' sa vedeti dezbateri acolo, vi se face paru' cretz, neneaca... | ||
zambil Postat pe 12 Septembrie 2010 20:04 |
||
mie mi s-au stricat doua din cele patru televizoare,nu mai am tv in camera ,si pre surprinderea mea ma simt super... am citit de doua zile de zici ca a dat strechea in mine,mai ca-mi vine sa ma bag si io cu un eseu la preci,acolo..ehe,he,he... da' supar lumea,ca am un chef de de toate ceva de speriat...unde pui ca nici nu mi-e greu sa mai fac cateun compromis din cand in cand... voi scumpilor? sanatosi,voinici? brava... cat despre coafat,e si ala o arta pana la urma...meserie bratara de aur... |
||
iasomia Postat pe 12 Septembrie 2010 21:02 |
||
da' cine zise mami ceva de coafori acilea?... forumu' coaforilor e o cheste d-aia ezoterica... they talk codes, adica... | ||
zambil Postat pe 12 Septembrie 2010 21:08 |
||
e ca si cum ai zice ca masonii-s zidari, daca e p-asa... da' nu-s... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 12 Septembrie 2010 21:12 |
||
mami..eu am inteles ce ai zis tu acolo,numa ' ca stii prea bine ca ma pierd cand te simt pe langa mine.... au si ei limbaju' lor,deh.. |
||
iasomia Postat pe 12 Septembrie 2010 21:16 |
||
iaso...ha??? firea se marita??? pai, mamoanta, nu are nici anul de cand ii muri berbatul....doamneee.....mare ti-i gradina.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Septembrie 2010 21:29 |
||
cu pandele,mami.. primaru' de la voluntari,si ce se mai incorda si ce mai scarsnea...ai draq portocalii,deh... |
||
iasomia Postat pe 12 Septembrie 2010 21:33 |
||
iasomico.. da' baga,mami,ca e voe... punem de-o polemica d'aia constructiva,mai invatz si io arta compromisului de la maestrii.. |
||
preci Postat pe 12 Septembrie 2010 22:25 |
||
iubirica, nu am dileme existentiale atat de adanci,mami.. tu ai mustit de lehamite colosha,eu am un cerc stramt ,compromisuri de duzina,lumea ta e mai mare... pe pariu ca imi dai lectii la orice ora?... dar cand m-or apuca trairile domestice, sau nu,promit sa dau cu subsemnatu'... |
||
iasomia Postat pe 13 Septembrie 2010 09:09 |
||
mda... imi trimise cineva azi un link catre un articol de-al lu' ctp, legat de cazu' vantu... lasand la o parte faptu' ca ce scriu forumistii la comentarii pare mai interesant decat articolu' in sine, este ciudat cum uita lumea ca de fapt afacere fni a fost lovitura unui stat mafiot... ca sa nu mai amintesc de bancorex sau piramidalele in serie din anii 90... ca sa nu mai amintesc de partile sociale sau averile miliardarilor de carton din topu' romaniei... ce vreau eu sa zic... furt pe fatza, nene, si paulimea acuma da vina pe boc sau baselu', ca astia-s la putere... bre, de douaj' de ani securimea ia pielea de pe romani, transformand oligarhia comunista in oligarhie financiara de tip capitalist... si pauleanu' ce face?... o freaca la rece in discutii de bodega, ca care-i mai tare: psd, pnl, pdl... problema e alta, nene.. ok, s-au facut capitalisti, da' ce paula fac acolo acuma?... ca la afaceri se pricep ioc... |
||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2010 22:59 |
||
Iaca, ce sa faca si ei? "Afaceri" in continuare. Cu statul, ca daca s-ar baga la afaceri pe bune, marea majoritate ar da faliment in doi timpi si trei miscari | ||
Thor_again Postat pe 13 Septembrie 2010 23:05 |
||
hai c-o scapai pe asta cu arta compromisului... e o cheste, pana la urma... nu vaz de ce lumea-si paseaza compromisu' ca pe oua fierbinti, ca toti il facem, zi de zi... ma rog, in chestiile esentiale ale fiecaruia, ca-n rest de doare-n basca... | ||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2010 23:06 |
||
pai chiar dadura faliment, nea thorele... nu vezi ca daca-i cauti la buzunare d-un cash lichid, toti se imprumuta de la altii?... | ||
zambil Postat pe 13 Septembrie 2010 23:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00 |
|
||
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri