De la: Thor_again, la data 2010-09-20 00:10:20iote-l, ma, ca stie sa si latre Thorule, ma ierti, da' te contrazic... ce face omu cu mana lui, n-are nicio importanta, fiecare face ce ii place, numai ca: pentru sex, e nevoie de fumeie.... pentru "manuela", e nevoie de pew...la...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Septembrie 2010 00:13 |
||
---|---|---|
KNIGHT__31 Postat pe 20 Septembrie 2010 00:13 |
||
,,OBSEDAT-O" ??????????? Mey sa fie!! Asta chiar nu e in DEX | ||
|
||
reyya Postat pe 20 Septembrie 2010 00:14 |
||
Asa, asa, mai zi, ca nu am destule motive sa te las fara cont de maine Oups! Iote ca s-a facut deja maine. Deci, cum iti spuneam, mai ai cateva ore... |
||
Thor_again Postat pe 20 Septembrie 2010 00:14 |
||
Reyyo, nu-i mai pomeni de dex, ca se incurca dreaq in paginile alea? | ||
Thor_again Postat pe 20 Septembrie 2010 00:20 |
||
dar ce facurati,bree!! ioaii cum se strica topicul floricicai ..cestiune de cestiune.. voi n avurti somn?? |
||
LILO Postat pe 20 Septembrie 2010 06:20 |
||
baietii cu galagia,haloooo.. au gresit usa, cocosii? bre,e mai hacana carciuma,acilea-s chestii serioase,nimarirati in sala de conferintze,data viitoare va dau bataie...daca mai faceti rele. iote bre...o gramada de fete au nevoie de-o vorba buna,si ei alearga cateun baiat agitat. cavaleru' 31. noi doi parca am avut o vorba,baiatu'..si mi-ai promis ceva daca iti aduci aminte,iti aduci ,este? atunci fi cuminte,de alergat si de bagat desene animate oi gasi tu un loc,dar lasa cateva topice unde vezi ca se discuta,fara interventii de acest gen,ok? multumesc. lilo, nu-i bai,era duminica,deh.. |
||
iasomia Postat pe 20 Septembrie 2010 21:06 |
||
Sorry, mami Iaso! Dar am vrut sa dam pardalnica asta de musca, se insinuase cu scheme si figuri pe-acilea pe topic, si deja incepuse sa nu mai fie curatel. Si apoi, stii cum sunt mustele de genul asta, mai lasa si cate un viermus dupa ele. |
||
anakin Postat pe 20 Septembrie 2010 21:14 |
||
Iasomico... io am fost cuminte... |
||
preci Postat pe 20 Septembrie 2010 21:17 |
||
pai eu il scosei in shuturi din carciuma, ca deja era in stare de ebriebrea... da' in drum spre conducta pe care doarme, s-a impiedicat pe aici | ||
Thor_again Postat pe 20 Septembrie 2010 21:18 |
||
de voi... stie mamoantza ca sunteti cuminti.... | ||
iasomia Postat pe 20 Septembrie 2010 21:25 |
||
tara e in criza, dap... uite acilea unu' dintre motive... http://capital.ro/articol/topul-judetelor-cu-mai-multi-pensionari-decat-salariati-139542.html |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2010 09:27 |
||
salvarea vine din elvetia, desigur... he,he,he... http://www.cancan.ro/actualitate/international/video-clinicile-de-sinucidere-asistata-din-elvetia-isi-fac-reclama-la-televizor-124764.html |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2010 09:31 |
||
baga...tatutzu... ca citesc si io acilea,vai de tartiza mea.. ilie insomnie cica vrea sa-si dea demisia.deja? si mai ziceau unii ca e pitzi nebun... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2010 09:41 |
||
Vad ca forumul asta a luat-o rau de tot in jos. Daca pana si topicul asta s-au gasit sa il strice, nu mai am cuvinte.... | ||
blairwitch Postat pe 21 Septembrie 2010 10:46 |
||
blair, hai ma mami,ai tu o pasa mai nashpa... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2010 10:55 |
||
ca la noi la nimenea... vazurati filme d-alea americane, cu baieti cu chitari, necunoscuti care intra-ntr-un bar cu chitara de gat si p-orm-ajung vedete si curg banii pe ei ca pe manelisti?... asta-i la ei, neneaca... si si-acolo, numa-n filme... in realitate - realitatea de la noi, vreau sa zic - se intampla asa: http://www.libertatea.ro/stire/scandal-ada-milea-a-refuzat-sa-cante-pana-la-sfarsitul-unui-concert-304448.html |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2010 22:09 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-09-20 21:18:33pai eu il scosei in shuturi din carciuma, ca deja era in stare de ebriebrea... da' in drum spre conducta pe care doarme, s-a impiedicat pe aici ASA TE-A SCOS MATA BAI AVORTONULE [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1542/1542616ng677em8t8.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 22 Septembrie 2010 01:50 |
||
andra micu.. ai sters poezie,care ii parea un atac te miri carui deranjat,ai sters postari care nu atacau pe nimeni,dar asa au vrut unii.. poate stergi si desenele astea... mi s-a latit pagina si nu vad nimic,nu de alta... desi,cred ca este un gest pe care ar fi trebuit sa-l faci pana acu',mami.. da' vorba ceea..e mosia ta,ti-o administrezi cum vrei... daca tie iti plac deviatiile astea,e ok. |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2010 10:14 |
||
vacalere, nu-ti mai afisa pozele pe forum, ca stim deja cum arati. Si ia-ti adio de la cont, te-am raportat. |
||
Tylly Postat pe 22 Septembrie 2010 10:25 |
||
cell nu de mult am mai avut un asemenea specimen printre noi si a fost la fel raportat in concluzie folositi cu incredere mesajul " raporteaza abuz de limbaj" si nu veti mai fi deranjati de asemenea specimene o zi buna |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Septembrie 2010 10:26 |
||
si eu.. | ||
chanty Postat pe 22 Septembrie 2010 10:28 |
||
ia sa bagam o melodea.(si).cu o fata rea,ca alea bune plictisesc,deh.. http://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4&ob=av2e multam,fetele... |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2010 10:32 |
||
Probabil ca se va ajunge in situatia de a ne sterge conturile, precum blair, lasand deviatii sa se miste in voie pe aici. Dar, vorba iasomicai, e mosia Andrei, si-o administreaza cum crede de cuviinta. |
||
anakin Postat pe 22 Septembrie 2010 10:33 |
||
cu placere iasomia o fii "mosia" dar noi suntem cei care ne zbenguim pe aici si atunci de ce sa suportam asemenea specimene exista acel mesaj in josul fiecarui mesaj postat folositi-l cu incredere |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Septembrie 2010 10:33 |
||
buna melodia se potriveste | ||
tusi_Oli Postat pe 22 Septembrie 2010 10:37 |
||
eu cand zic ca nu administreaza nimeni forumul asta, nu ma credeti! adminii apar numa' cand trebe sa mai posteze niste reclame, noi suntem degeaba! |
||
zambila Postat pe 22 Septembrie 2010 10:45 |
||
no, ca ma si balbai de nervi | ||
zambila Postat pe 22 Septembrie 2010 10:45 |
||
oli se potriveste, mie imi spui?d-acu' asa pedepsesc,numa' craci in bot... ehe,he,he... copilasi, iar ma repet,traim timpuri f grele... daca rezistam noi in real unde ne lovim de tot felul de chestii,nu o sa ne impiedicam p-acilea de te miri cine... de noi depinde pana la urma,si ignore ala...trebuie mai des apelat la el... |
||
iasomia Postat pe 22 Septembrie 2010 10:51 |
||
ualiu, mami... parca ma si vaz luand neshte craci d-aia dupa ceafa... he,he,he... ignore - ignore, da' poate fetele-s masochiste p-acilea... le place tranta-n noroi... cica face bine la articulatii... i-auzi nene, iuliana tudor sufera de leucemie... mi s-a parut mie ea cam limfatic-asa, chit ca pe total imi place fata... da' parc-am mai auzit eu d-un caz in care o mamica d-asta-n devenire s-a vindecat de toate bolile dupa ce-a nascut... |
||
zambil Postat pe 22 Septembrie 2010 11:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa scap de timiditate? | 15 | De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28 |
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
|
||
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
prietenie sau mai mult | 6 | De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri