Chestiunea zilei..

te rezolva..fata,mami...

invata ele in timp ce si cum,numa' asta ii potoleste...nepasarea...pe un agitat cu cat il bagi mai mult in seama,cu atat e mai insistent.

cat despre liliana..
sa speram ca se rezolva..

ma uitam aseara la circul din parlament,este incredibi..

apropos..
ieri a fost ziua lu' crinu,cica conduce in sondaje tare de tot...da' vaz ca nu i-a spus nimeni LMA p-acilea...

ce e pe 21? zodia fecioarei?
d-aia il place tusica.

iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2010 11:33
poate conduce-n sondajele gastrice, crinutzu... ca are fatza de d-asta, deranjat la stomac...

in timpu' asta, baetzii se taie-n bricege prin scoli, si fetele-si cara pumni prin veceuri, pa chestii de-o tigare... ehhh, asa a fost mereu, scoala-i un loc periculos... dupa aia, viata pare joc de copii...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2010 11:42

e dezastru cu etnobotanicele alea,zambilu'..
au creierii muci,saracii..

iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2010 11:51
la cupa mondiala de handbal feminin, romania batu ieri norvegia si azi rusia... hai ca-i de bine, chit ca-i fara miza... cupa asta mondiala e un fel de all stars tournament, unde fruntasele joaca-ntre ele sa-si mai omoare timpul... da' macar fetele astea bat pe cineva, spre deosebire de fotbalisti...

bre andronache, e cam bulibaseala pan saitu' vostru, nene... crez ca vizitai enshpe conturi cu care n-am nicio treaba, doar apasand pe contu' meu... sau ati gasit voi o metoda noua sa ne faceti lipeala, ha?...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2010 18:45
bai nene... zici c-a dat cu bomba cu neutroni p-acilea... neama postari pe garbo... crez c-andronache si-a dat demisia si-a fugit cu-n manelist... he,he,he...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2010 18:55
mai ales ca atunci cand tace unu',tac mai multi..
d'ale virtualului,no..

auzi acilea,in danemarca,parca...
daca te gaseste matol pe strada ,te cara la un hotel de *****,dimineata esti nevoit sa-ti platesti cazarea,va dati seama daca s-ar intampla la noi asta?
nici nu vreau sa ma gandesc...

in alta dezordine,se despart si magda catone&serban ionescu,alt cuplu' pe care il credeam sa zic asa nemuritor,tipa n-a comentat,el zice ca simtea ca se imbolnaveste de nervi,ca nu mai avea aer...
nea serbane,nea serbane...
nu pot sa zic ca vine batranetea ca esti deja puriu,da' d-acu' vine partea cea mai urata...
cine stie la filmari de ce carne tare o fi dat,sau nu..
ca si pe magda o vazui intrun nr cu tanaru' biris,ii statea intre craci,si ea era in fusta,parca zau..se poate interpreta si altfel..
s-a mai dus un mit,ashea frumos ne vorbeau ei despre cum se duc la biserica,si tin posturile,si....
nu mai e bre ..nimic sfant pe lumea asta,parol..
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2010 10:10
d-aia nu-i bine sa-ti faci icoane-n viatza, iasomico... mai ales din oameni in carne si oase... mai bine-ti alegi o fictiune d-aia precum isus sau mahomed, ca aia nu mai au trebuintza de-un copan fraged de caprioara la varste-naintate... poti tu sa stii ce-a mai alergat si mantuitoru' dupa prospaturi prin galileea, la vremea lui?...

iar sterse baselu' dusumeaua cu opozitia... trebuie sa recunoastem ca nu prea are oponent, politic vorbind... mai ales ca multi din aia de se dau cocosi acuma, au facut greseala sa nu-l ia in seama cand era mai mititel, si s-au dus la el cu tot felu' de smenuri... acuma li le scoate pe nas...

chestia e ca vulpoii aia batrani din comunism, aia de-organizara marele jaf national prin anii nouazeci, nu prea au urmasi... c-asa-i in tenis... avea si nobilimea ereditara rostu' ei, in situatii din astea...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:09
tatutzu..
tu stii ca fata e cerebrala...
n-am avut dezamagiri,bagai si eu ceva monden,ca era cam liniste p-acilea...

si da..
cred ca o gramada sunt cu ceva la popou,sa nu intre in d-alea mai adanci...a scos nimicuri acum..
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:15
mda... o gramada de agitati se lasa manipulati si ies in strada sa-si ceara drepturile... in marea majoritate sunt d-aia de-au vrut sa fenteze viata pe seama sistemului, si-acuma trag ponoasele...

batranetea nu-i neaparat onorabila... cand vezi d-aia-n bastoane sau isterice de n-au dupa ce sa bea apa la batranete, poti sa fi sigur c-au cam frecat mangalu-n tineretile lor, cu gandu' la o pensioara frumusica inca de pe la 40 de ani... ca nu toata lumea se baga la jmenuri di granda, cei mai multi s-ar multumi cu-n venit mititel, da' garantat, si oricum nemeritat... c-atata i-a dus capu', cand s-au gandit la prostii...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:24
problema e ca romanu' nu stie sa faca o demonstratie onorabila,iar au cantat,iar au dansat..au mai bagat un pinguin,au sarit la cafteala dar se vedea ca aia luasera ceva la bord,etc.

pai nu zicea marica,lideru' de sindicat ca romanu' nu iese din convingere?ca trebuie platit ca sa iasa la demonstratie?i-a iesit porumbelul..

situatie este intradevar dezastroasa,si tare mi-e ca ne indreptam spre colaps..
da' si 13 milioane de asistati sociali..

una peste alta,iar o zic..
scapa cine poate.
la iarna o sa fie dezastru..
s-au bagat aiurea in tramvai la o gramada de credite,
"au prosperat"romanasii,draci..
ma uitam si la obama asta,l-au rasuflat de tot..pai ce?
trebuie sa se vada ca un negru nu are boashe pt a fi presedinte,da,da...
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:34
lasa mami, ca nu tre'i sa le dea cine stie ce... un mic, o bere.. aia mai cu dare de mana le dau si-o punga de zahar si-o sticla de ulei, la o adica... pomanagii lu' peshte prajit...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:44
hai ca ne pusera si noua d-un rendez vous...

iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:48
titlu din libertatea: apele din rezerva�ia natural� albufera con�in droguri

si textu: oamenii de �tiin�� au stabilit c� urina consumatorilor are urme de droguri �i c� aceasta a ajuns �n ap� prin canalele reziduale �i cele de iriga�ie din apropiere de lacul albufera.

pai nu era mai simplu, nene, sa ne zica din prima: apele din rezerva�ia natural� albufera con�in urina

ne aburesc cu titluri d-astea mincinoase...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2010 18:24
iote si ei ziceau ca numai la noi se deverseaza canalele in ape..........
jeanette40
Postat pe 23 Septembrie 2010 18:41
hmm..
pusera aia sechestru pe nush' ce coante ale vaticanului insumand fro' doo'jtrei de milioane de coco...
dupa cum aratau aia-n poaze,io pun pariu ca banii aia erau bani de scobitori,si-n rest li se rupe de ce-or mai gasi amaratii aia de comisari sau jurnalisti...
in fond,Domnul este cu ei,nespa?
lehamite mi-e,pe cuvant!
preci
Postat pe 23 Septembrie 2010 20:19
care-s aia 13 meleoane de asistati??ati pus si bugetarii??????

doamne ....ati devenit mai extremisti ca tatucu vostru hahaici....

rapid preluati discursul.....

nu fac greva pt ca sefii sunt pdl-isti si ii pun pe lista neagra pe opozanti....toti se tem sa nu-si piarda jobu ala amarat.....

ce frumoase-s toate dpv al unui pdlist, nu??? asistatii-s de vina, bugetarii si pensionarii(care nu mai mor odata ).....

haha si gasca lui de mafioti sunt cei mai competenti , cinstiti si inteligenti conducatori ai romaniei din toate timpurile, neh??

cum naiba puteti apara gasca asta de lichele penale????

superbus
Postat pe 23 Septembrie 2010 20:49
da bre superbe, intra toti acolo, la cat se-obosesc ei cu munca...

asa... la cestiune, azi: dictionaru' internet:

http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

adeca, numa cine nu citeshte nu pricepeshte...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2010 21:33
superbu'

baiatu',decat sa ma imbolnavesc de ura,sa fac clabuci,mai bine il iombesc,mami...
ehe,he,he...

iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2010 21:53
De la: Celleste_, la data 2010-09-22 10:25:59vacalere, nu-ti mai afisa pozele pe forum, ca stim deja cum arati.

Si ia-ti adio de la cont, te-am raportat.

SI CE ZICEAI MAMAIE ? IAR ZBORI PE MATURA ?
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/1503/1503751gx1q8fzf71.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 24 Septembrie 2010 00:34
De la: Thor_again, la data 2010-09-19 21:51:43Acuma, nea zambile, am si io o-ntrebare... oare numai in centrul istoric se scarpina barbatii "acolo"? sau si in vecinatatea centrului istoric? ca e foarte important ce axioma enuntam de aici... daca barbatii se scarpina la rushinica in centrul istoric, pe cale de consecinta, femeile unde trebuie sa se localizeze cand au chef si ele de-o scarmaneala d-asta? Si, oare, o fi universal valabil faptul ca barbatii se scarpina la mataranga in centrele istorice? Dar atunci, cei ale caror localitati nu au centre istorice, fiind noi, infiintate de comunisti, unde trebuie sa mearga ca sa se scarpine? Grea dilema!

CE MAI ZICI MAI TARANE ? TE TRAGE CURENTUL PRIN URECHI ?
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1617/1617144qguilbq59p.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 24 Septembrie 2010 00:39
De la: Thor_again, la data 2010-09-18 13:22:14Freya, uneori Mada scrie inainte de a gandi care sunt motivele care au generat unele postari. Pur si simplu citeste doar efectul, nu si cauza, ceea ce o determina sa rabufneasca aiurea pe aici. De aceea, din cand in cand, ii mai trebuie cate o tragere de maneca, sa isi revina

SI TIE CITE O TRAGERE DE URECHI CA LA ULTIMA ELECTROCUTARE TI S-AU DESFUNDAT
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/1517/1517928pij7xgfw5x.jpg[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 24 Septembrie 2010 00:44
De la: eu_geminy, la data 2010-09-20 00:09:03Knaitule... "LA CARE"? sau "CARORA"?...:P

KNIGHTULE, PROFESORE
KNIGHT_31
Postat pe 24 Septembrie 2010 00:47
pfff..

numa' la altii nimeresc,SC-ul crez ca a vazut ca ne distram ,si a lasat jucarica asa...
iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2010 11:59
cunosc o fatuca,care are ceva probeme de sanatate in perioada asta,de o saptamana se chinuie sa ajunga la un endocrinolog,o duce aia cu vorba,ca e la spital,ca e plecata din buc.bla,bla..
de fapt ce vrea?
sa se duca fata la cabinetul ei particular,nu la policinica,de ce?fata are un magazin in zona,credeti-ma,cand e vorba sa aiba probleme de sanatate este frecata ca maioneza.
si asta pt ca vrea sa fie consultata prin medicu' de familie,ca doar plateste asigurari.
in tara romaneasca ajunge sa fie uneori o povara faptul ca medicii stiu ca ai ceva banuti.

ma rog,intelegeti voi ce vreau sa zic.
iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2010 16:15
astazi m-am contrat cu cea mai buna prietena,i l-am facut pe ponta .....nu zic cum,ca-i rusine.
un om care la cateva zile dupa ce e ales, il pune pe socru' lui mare shtab,mie imi provoaca greata.

stiu ca toti si-au pus,da' de ce sa nu fie el altfel,hai?

dap..hai,hai sa auzim de bine...
we bun.

iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:57
pai cin' crezi tu, mami, c-a tras sforile s-ajunga michi maus sef la psd, ha?... tot socrelu', saracu'... chiar asa, fara coae cum e el... ca d-aia a si luat-o ala pe daciana... daca era cu sange-n el, lua o fatuca din popor, ca imparatii bizantini...

casta conducatoare ne-a venit la pachet, odata cu revolutia... asa ca michi asta a mirosit imediat ca daca vrea sa devina cineva, trebe sa intre-ntai in casta aia... nu vazurati cum il insurara astia si pe crinu', la repezeala, inainte de alegeri?...
zambil
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:02
bre. la mine ploua-n draci de-o saptamana... crez c-a venit toamna...

toamna, adica... floreto, pricepi tu?... he,he,he...
zambil
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:06
nuuuuuuuuuuuuuu
nuu nene! io nici n-am vazut toamnaa, pan-acu'
fleurdelis
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:14
iete ca ma gasisi, chit ca vrui sa m-ascunz...
zambil
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:22
chestiunea mea : acu doua zile am vazut "Inception " cu Di Caprio si ma gandesc sa-l mai vad odata . vi-l recomand.
bluelight
Postat pe 25 Septembrie 2010 10:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietenie intre o femeie si un barbat? 93 De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE 68 De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
Setari Cookie-uri