lasa bre, c-oi da si eu coltzu-ntro zi, si va las cenusa mea la toti, s-aveti ce matura p-orma prin debarale... |
||
zambil Postat pe 25 Septembrie 2010 22:34 |
||
---|---|---|
Nu, mamica, ian deruleaza matale 'napoi la lumea aia si cauta pagina cu pricina... eram si cu defecarea pa mine, si cu aplaudarea... si pentru cine? Ca bine zicea iaso ... |
||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2010 22:35 |
||
o fi buna de ingrasamant, zambilu ` .. ioi.. |
||
|
||
Freya_ Postat pe 25 Septembrie 2010 22:38 |
||
He he hee... cenusa, ha? Io prefer sa-mi lasi cartzoaiele alea cu retzete de lighioaie de mare... daca nu le-ai facut, ia sa te apuci sa le faci, pana nu dai coltzu'... Iote, marketing de doi lei la kudika: cica top 6 nush ce melodii... merge papagalu' cu mouse-u', mai bifeaza un click... si tzapa e mare. Eu unu' nu m-am tavalit deloc de ras... nici macar un ha din politete nu am putut sa scap. In schimb am scapat din tot sufletu' un "foutu-va...!", pentru timpul pierdut Va sa zica d-aia au lasat garbo in paragina... s-au intors la kudika, ha? |
||
Thor_again Postat pe 25 Septembrie 2010 22:38 |
||
parca vaz cum primesc prin fan curier o mini urna... |
||
preci Postat pe 25 Septembrie 2010 22:39 |
||
preci, e buna la mushcate, taci si ia-o .. | ||
Freya_ Postat pe 25 Septembrie 2010 22:44 |
||
du-te fata... ce? vrei sa nu mai pot privi nicio mushcata fara sa-mi dea lacramile de crocozaur? mai ales ca mi-e plina terasa de ele... io zic mai bine sa o imprastiu intr-o apa cu multi moruni d'aia... |
||
preci Postat pe 25 Septembrie 2010 22:54 |
||
bre, dac-o puneti la mushcate, ati ramas fara flori... mai bine-o puneti la muraturi... pe post de conservant... plus ca le da si gust... ma rog, pentru cine gusta genu'... | ||
zambil Postat pe 25 Septembrie 2010 22:56 |
||
...sau intr-un butoi cu varza pusa la murat... | ||
preci Postat pe 25 Septembrie 2010 22:57 |
||
valei, zambilu`.vorbesti ca un cunoscator, nene..he, he.. | ||
Freya_ Postat pe 25 Septembrie 2010 22:58 |
||
asa-s eu, frailo... si darnic pa deasupra.. macar sa rontzaie lumea ceva de pe urma mea... | ||
zambil Postat pe 25 Septembrie 2010 23:11 |
||
ploua.. femei cu brate pline de tufanele trec de azi-dimineata pe strada,nici nu-i de mirare,la mine bratu'de tufanele costa maxim 2 lei.. chestiunea mea: nu am cheeeeeef aziiiiii,nu am cheeeeef aaaaaazi... http://www.youtube.com/watch?v=w_4nLtYqtyc |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2010 14:00 |
||
Iaso..... | ||
nuti_vio Postat pe 26 Septembrie 2010 14:06 |
||
Bre, eu amu vazui ce zise nea zambilu' cu cenusa aia Al dreaq moshneag, eu credeam ca e mai citav decat mine! Auzi la el... la muraturi, pe post de conservant! Da' di ce, nea zambile, ca sa iti dam ocazia sa ne stai in gat si dupe moarte, sau cum? | ||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 14:09 |
||
nici eu n-am chef... da de ieri |
||
fleurdelis Postat pe 26 Septembrie 2010 14:12 |
||
hai o tara de amuzament...si vine cheful http://www.youtube.com/watch?v=upFcCMljbDQ&feature=player_embedded# |
||
LILO Postat pe 26 Septembrie 2010 17:52 |
||
nutisor thoru' apoi macar zambilu' stie ce sa faca cu cenusa,eu caut variante... floare e toamna,mami.. lilo asa ,asa..baga veselie |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2010 19:25 |
||
mami iaso, pai io zic s-o-mparti si matale p-aci, pe la noi, prin batatura om pune-o si pe-a matale la loc de cinste Bre! Desteptarea! Ce-nseamna asta? Cenusa de pe acuma? |
||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 19:30 |
||
vine furtuna la bucale,mi s-au trantit toate p-ici. thorica,maica.. pai ce facem mami, aciulea?cimitirul eroilor? daca intelegi ce vreau sa zic...ehe,he,he... radem noi radem ,da' auzi ce zisa reaitatea ca e tensiune in scoarta terestra, si vine o zgaltaiala oaliu! tre' sa-mi fac ceva pofte... |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2010 19:36 |
||
pai ar cam fi si timpul, mami iaso, ca demult nu mai auzii de ceva zgaltaieli mai mici... chit ca sunt zilnic cateva zeci, da' alea-s chiar prea mici ca sa aiba vreun efect s-apoi partea ailalta, cu locatia eoilor, mai las-o, ca mai ai vreme 'nainte ... |
||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 19:42 |
||
dap,mami... e cam groasa treaba.... |
||
iasomia Postat pe 26 Septembrie 2010 19:47 |
||
fetele luara iar cupa mondiala la handbal... hai fetili... premiu' pus in joc: 55 000 de euroi... pt toata delegatia, pe care-i ia federatia... la banii astia niciun fotbalist respectabil din campionatu' romaniei nu se dadea jos din mertzan... in timpu' asta, alta fata din romanica da cu shishu la ficat... consiliera locala din lunca corbului, adeca si cu functie, desi nu prea-nteleg eu ce face un consilier local din lunca corbului... romania rurala sub teroare, neneaca.... |
||
zambil Postat pe 27 Septembrie 2010 09:58 |
||
la categoria filme anti-depresie, azi: take him to the greek... deja-vu prin alte parti, da' merita sa pierdeti timpu'... | ||
zambil Postat pe 27 Septembrie 2010 10:05 |
||
traian igas nou' ministru de interne. la orizont un nou prezidentiabil:vasile blaga. de ce? pt ca are OO. si coloana vertebrala,ceea ce nu-i de colo.. |
||
iasomia Postat pe 27 Septembrie 2010 16:29 |
||
nu prea-l vaz pe blaga prezidentiabil, cu toate oole lui, mami... e o figura stearsa din linia a doua, un bulldog credincios si disciplinat, da' cam atat... poate dictator, ceva... he.he.he... azi cica se bulucesc iar sindicatele-n strada, inclusiv alea care au membrii pe la privati... si ce revendica privatii astia?... salar minim pe economie de vreo 7 milioane jumate, revizuirea punctului de pensie si a varstei minime de pensionare... pai ia sa vedem putin: salar minim pe economie la privati?... pai daca nu le convine la un patron, sa se mute la altu'... punctu' de pensie revizuit?... in ce sens?... pare mai degraba o revendicare parlamentara... he,he,he... varsta minima de pensionare?... pai la cat sa se reduca, neneaca, intr-o tara care geme de pensionari in putere?... si daca tot ies la pensie de timpuriu, cine sa munceasca pt ei?... ca si-astia micii, putini cati sunt, stau pe la caele parintesti pana spre 30 de ani si dupa, nu neaparat fiindca nu-si gasesc de lucru... mai curand pt ca nu cauta... |
||
zambil Postat pe 28 Septembrie 2010 10:09 |
||
pai crez ca o dictatura militara ar fu buna acu',vorba vine,da' nu mai e ordine in tara asta,traim in haos.. | ||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2010 10:17 |
||
astazi aveam niste chestii importante de facut prin oras,unde draq sa te duci cand cica se asteapta sa participe la proteste 10000 de persoane? sincer,am o oarecare ingrijorare,sper sa nu iasa balamuc. |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2010 10:25 |
||
va place cu avionu'?... da?... atunci video asta-i bine-venit... http://www.youtube.com/watch?v=EDMO3ZMTiHA aia de urla-ncontinuu pe fundal e stewardesa, care cu o voce calma le cere pasagerilor sa ramana la locurile lor... ca sa nu mai zic ca nici al de-a filmat scena nu-i mai breaz, daca si-a deschis telefonu' sa traga imagini din preajma raiului... |
||
zambil Postat pe 28 Septembrie 2010 14:07 |
||
zambilu' la mine nu se deschide,tatutzu.. zici ca una tipa si altu' filmeaza?crezi ca noi nu am filma? eu zic ca da... |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2010 17:57 |
||
la filme de recomandat celor din randu-ntai... he,he,he... brooklyn's finest... politistii si ce vrea ei... politistii din brooklyn, adeca... pe cand un film asemanator despre politistii din ferentari?... asa, ca paranteza, nu vi se pare nene ca gere asta are fatza de buster keaton?... la cestiune... madalin ionescu da din casa... din fosta casa, acu', c-a trecut de partea osmanlailor... e viata grea la antene, neneaca... nu poti si tu sa ti-o pui c-o colega, ca gata, vine directiunea sa-ti tina lumanarea si sa-ti dea indicatii regizorale la marginea patului... |
||
zambil Postat pe 29 Septembrie 2010 09:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
|
||
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita | 22 | De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23 |
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala | 6 | De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice