Chestiunea zilei..

cui ii mai plange de mila presa din romania?... armacistilor, vere... i-auzi acilea-n gandu'...

militarii romani, obligati sa mearga-n misiuni in afara tarii...

he,he,he... da' un' sa mearga, la porumb?... ca nici acolo nu le placea... bre, catana d-aia-i platita, sa lupte... lasand la o parte ca doctrina militara s-a schimbat, odata cu intrarea in nato... da' ce stie melteanu' ce-i aia shofranu...
zambil
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:13
aseara vazui un film cu bucatzica aia latino, eva mendes... live! ii zice la film, si-i despre o producatoare tv care lanseaza ultimate live broadcast... sinuciderea in direct, cu ruleta ruseasca... cu concurenti, prezentator. pitzipoanca de serviciu, aplaudaci platiti, tot tacamu', ca pe la antene...

eu le-as sugera astora de la antene sa faca ceva asemanator doar cu prezentatorii... he,he,he...

ca veni vorba de actori, libertatea a descoperit ce-l framanta pe humphrey bogart, de suda el prin filme tigare de la tigare... credea ca-i poponar, vere... d-aia a-nsirat el la viata lui 1000 de gagici pe mataranga... ca sa-si demonstreze ca nu-i... e si asta o preocupare de viata, deh...
zambil
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:21
mosneagule,

stii ca am o sensibiitate cand e vorba de haina militara,nu stiu de ce am impresia ca vrei sa ma infig tare in tine...

in alta dezordine,fac niste sedinte de acunpunctura,cand ma vazu fi-miu al mic cu ace in mine,s-a pus pe plans ditamai baiatu',hai ca il potoli ..

nimic despre ghise si legea jurnalismului?despre faptul ca ea prevede ca ziaristii sa faca un control pshihologic?

oaliu!
pai ce facem cu badea,ciutacu si nea stan,hai?
iasomia
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:28
io cred ca ar fi mai important sa faca acest control parlamentarii...ce zice badea si stan nu ne prea afecteaza direct, cel mult ne amuza
zambila
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:31
unde pui ca..ghisa asta,draq sa-l ia,e pnl- ist..

zambila,

ma rog,in cazu' tau,eu te asigur ca au imbolnavit o gramada de oameni(slabi)de nevroza...
normal,controale ar trebui sa faca cu totii,sa te tii shpagi pe pshihologi..
iasomia
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:37
vezi??
stiam io de ce m-am reprofilat
zambila
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:42
mami, eu nu zisei nimic de haina militara, doar de militari... he,he,he...

problema militarilor romani e ca se vad ca neshte functionari oarecare, da-n uniforma... plus beneficiile... nu zic c-ar fi usor, daca militaria chiar s-ar da jos din pod, numa' ca ea ramane-acolo, saraca... si p-orma, cui nu-i place militaria adevarata, poa' sa se-apuce de-altceva, ca-i la liber acuma...

control psihologic, zici?... si cine sa le faca controlu' asta, ha?... crez ca 90% din populatie are neshte deviatii, daca te uiti putin prin debaralele lor...

zambil
Postat pe 30 Septembrie 2010 10:52
zambilutza,

te faci pshiholog,mami?

zambilu'
ma apuca intristarea,tati..cand ma uitai aseara la unii de despicau firu'n jjde mii..
politachii aia au fost manipulati pe 24,si dupa cum se stie in arta manipularii nu avem maestrii,ne prindem...

se tot joaca astia cu noi,da' poporu' e inteligent,cu toata mizeria asta umana care ne sufoca in tarisoara.
am vazut ca proteste sunt este tot...
si mi-a ramas in cap o chestie spusa de o puscariase care a iesit afara din inchisoare:

"nu cred in criza,in schimb cred in lene si comoditate.
nu pui osu' la munca,nu ai.."

ca exista bataie de joc se stie..insa avem um mod pagubos de a privi lucrurile..
iasomia
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:21
io asa intentionez...acuma, ramane de vazut
zambila
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:28
io vreau ca pacient ... criza asta m-a doborat...se poate zambilut
lala_cri
Postat pe 30 Septembrie 2010 18:14
De la: zambila, la data 2010-09-30 11:28:36io asa intentionez...acuma, ramane de vazut

Straduieste-te , psihologii vor fi la mare cautare. Cu vremurile astea , cam toti incepem s-o luam putin pe-alaturi...
m_ada
Postat pe 1 Octombrie 2010 13:37
nu cred ca are chemare,zambiluta..
vaz ca nu venii sa va consulte...

zambila,

bafta...
iasomia
Postat pe 1 Octombrie 2010 19:04
noroc ca la capatu' tarlalei sunt o multime de d-aia de traversara aratura de dinainte de criza, bre mada... daca nu cumva or fi mierlit-o tot asteptand acolo-n soare, cu mintile ratacite...
zambil
Postat pe 1 Octombrie 2010 19:17
iar o luara astia de la inceput,iar suspendare,iar harmalaie..

astazi mare tam-tam,s-a dat caru' cu boi a lu' jupan grigorescu cu 150000 de euroi,mare extaz,da' de ce bre?
eu zic ca merita mai mult...
ehhh,ce ne mai multumim cu putin...
iasomia
Postat pe 1 Octombrie 2010 20:00
se duse si bernard schwartz, nene... cum cine-i bernard schwartz?... fiu' unui croitor ovrei din budapesta...

adeca tony curtis, bre... ia sa-i bag eu si lui o floricea da la youtube, acilea, ca macar asta s-a straduit sa faca lumea sa raza, la viatza lui... de d-aia involuntarii e plina llumea oricum...

http://www.youtube.com/watch?v=k812fxnpLAM
zambil
Postat pe 1 Octombrie 2010 20:12
macar a trait in draci,zambilu'

ia sa bag si eu...una..

http://www.youtube.com/watch?v=IWk62WlpT1c
iasomia
Postat pe 1 Octombrie 2010 20:18
da, mami... cetii zilele astea de unu' care-a facut zeci de dracii la viatza lui... cand i s-a dus vremea, nu-l mai baga nimeni in seama... asa c-a facut stop cardiac si-a mierlit-o, in singuratate, la cincizeci de anishori batuti pe muche... i-au facut autopsia si cic-avea organismu'unui om de 75...

cum il chema?... aaaa.. errol flynn il chema...
zambil
Postat pe 1 Octombrie 2010 20:31
saracutzu'
a ramas in memoria colectiva cu robin hood,parodia aia ,in care nici macar nu a jucat el...

astazi 2 oct ziua livestrong,nu intru in detalii ,dar merita mentionata.

fusei la targ,nu enumar produsele 100% naturale pe care le cumparai,spun ca parca o luam cam devreme,dar na! pofta-i mare,pana la craciun ..vorba bunei...se ingroase matele...
oaliuuu!

odihna misto,nenicilor...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2010 11:46
bre, hai sa va zic d-un film tare, de-l vazui aseara... parerea mea... repo men ii zice la film, cu jude law, forrest whitaker si-o bucatica bunutza din brazilia, alice braga...

ideea nu-i noua (da' ce-i nou in industria filmului?), iar cafteala finala e rupta din oldboy bucatica, da' pe total merge... si-alice aia-i nepoata lu' sonia braga, ca deh, nepotismu'functioneaza si la altii, nu numa' la noi...

deci, care vreti thrillere pline de sange pe weekend, bagati-va, nene... e-adevarat ca trei sferturi din sangele ala are justificare medicala, ca sa zic asa... he,he,he...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2010 12:28
uitai ce-i mai important... in film apare si carice van houten, o mai veche febletze d-a mea... in rolul unei neveste nesuferite... i-a iesit, ce sa zic...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2010 12:36
aham..

fata din black book.aia de mi-a sucit mie mintile..
manca-o-ar mama,ce le are ea cu rolurie astea de compozitie,si acum o vad in ochi cum canta ea acolo pe scena,expresivaaaa foc...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2010 19:14
chestie:
sunt vedeta,dom'le!
aseara am aparut la teve,in premiera pe hbo....
drept care mi-am coafat si io putin coada...se vede?
preci
Postat pe 3 Octombrie 2010 11:37
precilica..

ne dai cu coada pe la nas,bag seama..
tu parca personaj in ice age esti...mie imi place mamutu' ala,sau cum ii zice..
un lucru e cert la ice age 1 am plans ,p-orma m-am distrat..
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2010 10:02
ia ca-mi venii chestiunea...
stiti cum ma laudam eu cu potolu' de la sibienii, din piatza..

da' de un timp in coa''
branza se strica
slana rancezea
carnatu' putea
tuica se acrea...

eteeee,trebuia sa ma duc la poezele....ehe,he,he..

si uite ca am aflat care-i shiplu':
cumpara banditii slana de la macelarie,ii dau un fum si o vand ca produs propriu, eco,deh...branza de la stat e bagata in zer sa ia miros,etc.
se strica toti in capitala,cererea era mare si atunci..lasa ca merge si-asa..

d-asta cand fu targu' asta acu',si venira producatorii cu mancare de la mama ei de-acasa, am simtit ca ating ceru' cu mana ,papilele mele tare fericite au fost!
si sunt...
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:07
iasomicooooo ptiu ca mie pofta deeee bunatatile alea ......da ingrasaaaaa ........si is buneeee
garbo074997
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:10
hmmm
am mancat io niste cascaval afumat si paine de casa, cand am fost la balea lac, anu' trecut, in vara...da' scump, doamna! scump...
zambila
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:23
pai asta e spilu cump putin si bun
garbo074997
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:31
de trei saptamani " ma chinui " sa fac o paine de casa ....cum am invatat de la buna........ ............
jeanette40
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:35
avantajul oraselor mici. mancare de la mama ei de acasa. eu nu prea stiu ce inseamna mancare din asta contrafacuta
si_totusi
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:35
ratza..

mananci si tu cu cap,nu ca haplea...
eu am dat jos zilele astea 1 kg,si mananc de 4 zile numa' slana,branza,pastrama...
da' cateun pic si neamestecate..

zambila

scumpe,da..oricum la voi cred ca sunt mai aproape de natural,ca sa zic asa..

jana
numa' facand capeti experienta,degeaba iti povestesc atii

totusica

tu o sa ne ingropi pe toti,fetitza...

hai si una mai tristutza:
murii mama lu' sefu' al mare,ma uit la astia nici macar astazi nu se potolesc,urate caractere..
iasomia
Postat pe 4 Octombrie 2010 17:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna sa-ti fie inima. 2 De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
Buna oamenilor ! 13 De la: FelicitySmoke9 17 Noiembrie 2016 20:52
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie 21 De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43
Setari Cookie-uri