jasmine........de trei saptamani ma chinui sa-mi fac timp pentru asta...........totdeauna imi aduc aminte prea tarziu....... .......numai duminica stau acasa , si sunt foarte aglomerata......, dar mie un dor de painea bunii.......... | ||
jeanette40 Postat pe 4 Octombrie 2010 17:43 |
||
---|---|---|
De la: lala_cri, la data 2010-09-30 18:14:07io vreau ca pacient ... criza asta m-a doborat...se poate zambilut [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/2213/2213384my2631g3o5.jpg[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 4 Octombrie 2010 19:35 |
||
ieri s-au simtit oamenii politici importanti si nu au facut declaratii belicoase ,in schimb, antena statu a scara femeii aleia,o batranica buna si cuminte... au stat "la priveghi"doar,doar mai aud si ei ceva picant.. scarba-i mare,dragi tovarasi.. sper sa dea faliment.. |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Octombrie 2010 11:47 |
||
mami, astia din presa n-au mama, n-au tata... sau daca au, sunt in relatii de incest... | ||
zambil Postat pe 5 Octombrie 2010 11:59 |
||
e prea mult,zambilu' ieri s-a dat hrebenciuc la una pe antena,a pus-o a punct. o bila alba. apropos,a inceput turcescu 100% pe b1,ieri a fost invitat dan puric,in sfarsit am vazut pe tv si Atlceva. a fost f misto. |
||
iasomia Postat pe 5 Octombrie 2010 12:04 |
||
incepu si el cu puric, sa rupa gura audientii... da-n spatele lu' puric parca vaz o coada de pitzipoance si manelisti... | ||
zambil Postat pe 5 Octombrie 2010 12:12 |
||
daca-i arata in lumina aia"buna" in care l-a aratat pe vanghele,e ok,tatutzu... | ||
iasomia Postat pe 5 Octombrie 2010 12:19 |
||
plictiseala mare, nene...nu mai e garbo ce-a fost pe unde intru dau numai de prajituri, ceiuturi, cafelute... crez ca dau si-n diabet |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 12:36 |
||
si ce te miri,cloaneto? ca din cauza d'alde astia care se tot auto-chilaresc si p'orma resurecteaza a sasea luna dupa scripturi a ajuns asa! lasati toate de izbeliste si p'orma va asteptati sa gasiti gigea! |
||
preci Postat pe 5 Octombrie 2010 21:13 |
||
corect.. ce-o sta si fratelo cu nasu'-n batista pe undeva.. |
||
iasomia Postat pe 5 Octombrie 2010 21:18 |
||
ha? adicatelea e vina mea, bre? stai asa, sa-mi scot pumnalu' ala de la paciotti de mi l-ai infipt in spinare |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 21:19 |
||
nu-i doar a ta,clony... se stie ei care-s aia... ca tot veni vorba - am si io o intrebare intrebatoare: cum dreaq isi poate imagina cineva ca-i in stare sa duca in carca relatii normale si pana la adanci batraneti in real daca nici in curtea asta mica si virtuala (si-n plus - la adapostul anonimatului) nu-i in stare de constanta,ha? intreb si io,nu dau cu paru'... |
||
preci Postat pe 5 Octombrie 2010 21:25 |
||
te-ai sculat cu couru'n sus, mami? | ||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 21:27 |
||
inca de ieri,clony... saptamana de rahat,da' nu d'ala turcesc... ideea e ca tot trebuia cineva sa va certe la un moment dat,nu? las' sa fiu io aia,ca-n caz de ceva imi rad si io contu',ce pana mea?! |
||
preci Postat pe 5 Octombrie 2010 21:29 |
||
mdea, nu dezvolt ca nu vreau sa-mi plang de mila p-acilea... plus ca daca ma mai uit la voi cu ochi cancerosi, exista riscul sa va buseasca si pe voi plansu'...si n-am facut nimic |
||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 21:31 |
||
crez ca sunteti NF amandoua,io asa zic... | ||
iasomia Postat pe 5 Octombrie 2010 21:34 |
||
pentru mine garantez | ||
michelle_ Postat pe 5 Octombrie 2010 21:37 |
||
iasomico,citesti gande,mami?! iti dai seama cat timp a trecut de cand alea-alea,ca io cand ti-am cetit postarea ma gandeam : "ce-i aia NF? ca io stau in NNV-estul tarii!" |
||
preci Postat pe 5 Octombrie 2010 21:37 |
||
bre, ce moace de desene animate avem... iote chestie: la atatea marturisiri pe pagina asta, nema propuneri virtuale... crez ca ca sa nu se dea singuri in gat clonetzii... nema pe forum, vreau sa zic, ca altfel vaz ca se lasa tacerea... |
||
zambil Postat pe 5 Octombrie 2010 23:03 |
||
cand am scris replica,radeam in hohote... stiam ca o sa radeti si voi.. poi,daca v-am vazut asheeeea expresive...sa va bata norocu',ca m-am distrat... |
||
iasomia Postat pe 6 Octombrie 2010 10:13 |
||
dap, garbo nu mai e ce era...bine ca nici nu mai am timp de el, trebe sa ma impart intre birou si facultate, zilnic bine ca e aproape |
||
zambila Postat pe 6 Octombrie 2010 10:31 |
||
iaso, ne distram si noi cum putem, deh... so...care-i chestiunea zilei? ca n-am mai aprins tembelizorul de nu mai tin minte, il sterg doar de praf zambilutzo, vezi ca ti l-am oferit pe justinica la dat cu capul, ca e frig al dreaq si ala zice de summer love |
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 10:34 |
||
zambila necazu' asta sa-l ai tu in viatza,pisi.. si sa-ti spuna maica o chestie,netu' este pt bosorogi ca noi,voi aveti treaba la aer...si asa si trebuie sa fie... |
||
iasomia Postat pe 6 Octombrie 2010 10:37 |
||
neata pisoi pufos o zi faina si spor la lucru |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Octombrie 2010 10:38 |
||
tu n-am chestiune,inca nu mi-am cuparat tv in camera (a s-a bubuit)este atat de placut! liniste...imi aud gandurile... |
||
iasomia Postat pe 6 Octombrie 2010 10:44 |
||
asa zambilu, uite-acilea o sinteza pe gustul meu o la la...sa vezi peste 3 luni cum o sa devina guvernu' un fel de vale a plangerii, cum or sa se mai vaite ei ca nu intra bani la buget, nu ca acu' intra prea multi. si aia de intra dispar in cele gauri negre, he, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 10:46 |
||
zambilu' asa,mami...pune tu punctu' pe I.. |
||
iasomia Postat pe 6 Octombrie 2010 10:46 |
||
chiar votara , nene??????????? normal .............daca nu-i durea nu o faceau..... |
||
jeanette40 Postat pe 6 Octombrie 2010 10:49 |
||
io am alta chestiune am inceput scoala si trebe sa ma integrez in grupul de colegi nici scoala nu mai e ce era, nici studentii, vai s-amar! |
||
zambila Postat pe 6 Octombrie 2010 11:00 |
||
mda... acuma, strict vorbind, venit inseamna orice... profit, dobanzi la depozit, salariu, prime, da' si mosteniri, chirii, castiguri la jocurile de noroc, transferuri bancare, daruri de nunta... chestia e ca iti trebe un aparat fiscal urias ca sa-i urmaresti pe bizoni care ce baga-n buzunar, si cum... la americani e mai simplu... desi in principiu si la ei se impoziteaza tot, de urmarit sunt urmariti numa' aia cu castiguri grase... doar n-o sa se omoare fiscu' lor s-alerge dupa toti baboii... si mai au un obicei urat: urmarirea datornicilor se face pe baza de paraciosi... adeca, tu declari la shto ca abia-ti tii zilele, si ei te cred... da' daca ti-ai suparat vecinu' si ala te da-n gat, ai cojit o creanga de banane... vin aia si pana nu-ti iau tot nu se lasa... plus parnaia de rigoare... |
||
zambil Postat pe 6 Octombrie 2010 11:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
Despre ea... | 45 | De la: garbo165927 16 Decembrie 2010 11:06 |
|
||
prietenie sau mai mult | 6 | De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14 |
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice