Chestiunea zilei..

zambilo, da' ce mai scolesti tu acolo, mami?... ca-i plina tara de someri cu studii...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:07
la americani sistemul e putin diferit, platesc un impozit anticipat, iar la final isi deduc cheltuielile....asa ca mai si primesc bani de la stat, in loc sa-i dea, per total!

bine, nici nu poti fi mereu pe minus, ca se sesizeaza fiscu daca tu ai masini de lux, da n-ai bani de cele necesare traiului
zambila
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:09
inca nu o sa iasa balamuc,de a soferu de taxi, pana la patronul de pensiune...toti sunt evazionisti,evaziunea fiscala este in floare...
atat timp cat se mai poate fura,in romania o sa fie liniste..

zambila

lasa ca o te integrezi,nu trebuie sa pleci cu conceptia asta la drum..
iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:09
zambilu, nu-s nici somera, nici lipsa de diplome nu duc...vroiam sa fac ceva pt mine
zambila
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:11
Zambilut.............o diploma in plus nu strica , apoi, daca e pentru tine are valoare mai mare.........
jeanette40
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:16
zambilo, plata aia anticipata e fix ca la noi... ca d-aia-i pe baza de declaratii...

acuma, daca zici ca faci scoala pt tine, poti sa faci si citind o carte-n pat, inainte sa te ia somnu'... da' cum zici ca te dau banii-afara din casa, te ce sa nu-i dai macar pe la astia cu privatele, nu?...

ce vreau eu sa zic acilea: viata mai trebe si traita... desi a fi student etern e si-asta un mod de viata...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:18
nu e privata, e vorba despre Universitatea de Vest, dar da, trebuie sa platesc pt ca nu pot face o a doua facultate tot la fara taxa

citesc si pt mine ce-mi place, dar poate vreau sa si profesez pe viitor si atunci voi avea nevoie si de o diploma!
si nu, nu ma dau banii afara din casa
zambila
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:26
cred ca mai vrea sa copilareasca,fata..
desi,ar cam fi timpul sa legene si altceva decat pisicutzi,dar cum e libertate,fiecare face ce vrea cu viatza lui.

si bafta! zambilo...daca tot te-ai apucat...
iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:26
succes la facultate pisoi
si bravo tie ca faci ce iti place
tusi_Oli
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:34
multumesc!
zambila
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:37
tusoaico..

nu vezi ca inceputu' e greu,da' mai bine s-o vad ca lupta acolo sa se integreze, decat ca unele de fac pe securistele p-acilea,si se bat in piept ca stiu ele multe despre x sau y...
ce poate fi mai trist?
decat sa mananci rahat in spatiul virtual,iti dai seama ce viatza au?

iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:39
asa o fi, zambile, da' pana acum eu zic ca m-am cam descurcat singura, fara sa platesc scoala, din bursele de merit imi cumparam carti, n-am platit in viata mea ca sa trec vreun examen, n-am avut probleme cu profesorii, daca am invatat, mi-am luat examenul.
simplu ca buna ziua!
zambila
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:45
pai d-aia se zice, mami, ca cine stie prea multe moare devreme... ca tanti cu coasa cred ca-si alege musterii ca fiscu', dupa declaratii... nu mai sta sa le faca contabilitatea, ce si cum...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:45
zambilo, eu plecai de la ce spusesi tu acolo ca sa am subect de palavrageala... nu-nseamna ca facui portretu' robot dupa tine... cum ziceam, fiecare cu-ale lui... da' stii cum se zice: cine n-are batrani, chestii...

desi si-acilea-i cu dus si-ntors, e plin de batrani care bat campii...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:51
eu zic ca nu-i asa de greu inceputul ii mai greu sa continuiiiiii

ce sa zic de cele care fac pe securistele p'aci prin toapicele astea fac si ele ce pot aci daca in viata reala nu fac nimic
tusi_Oli
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:53
ei ............telenovelistica........
jeanette40
Postat pe 6 Octombrie 2010 11:56
vazui bonneville
cu jassica lange si kathy bates,atata a plimbat jessica o urna,pana m-a plictisit..
una peste alta..m-am odihnit..

au fost niste secvente misto in care se distrau fetele,asa da...
iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2010 12:00
Votara reducerea impozitului unic la 10%? asta e bine, practic e a doua buna masura anti-criza, dupa eliminarea forfetarului.
Eu inca tot mai consider ca revenirea la sistemul de microintreprinderi coroborata cu 20% TVA-ul ar aduce mai multi bani la buget decat cota unica de 16% cu 24% TVA-ul.
anakin
Postat pe 6 Octombrie 2010 13:38
tva e o mare hotie...TVA =taxa pe valoare adaugata....la curent, sau la telefonie, la cablu, etc...ce e adaugat nu inteleg?...dar parerea mea ca cea mai buna afacere in Romania e furatul...si cel mai mare hot e statul.....cred ca doar asa ca bun "exemplu"....
lala_cri
Postat pe 6 Octombrie 2010 14:18
Zambilut felicitari...si eu consider ca scoala o faci in primul rand pt.tine insuti...
lala_cri
Postat pe 6 Octombrie 2010 14:19
cel mai mare camatar......e statul........altfel............se lasa furat de toti parvenitii
jeanette40
Postat pe 6 Octombrie 2010 14:22
furatul e lantul slabiciunilor in Romania....statul pune taxe peste taxe....ridicole si abuzive si romanul saracul...cauta toate portitile posibile sa scape de ele....si asa intra el la evaziune fiscala....
lala_cri
Postat pe 6 Octombrie 2010 14:30
Un avion se prabuseste intr-un cimitir iar politistii au recuperat 2000 de cadavre.
KNIGHT_31
Postat pe 6 Octombrie 2010 18:10
lalo, romanu' ala saracu' de el trebuia sa beleasca bine ochii acu' douajde ani cand vota psd-ul, ca parca erau toti spalati pe creier, in limba dupa ilici si roman

ma rog, pe roman il iumbeau femeile de bine de la apaca, da' asta-i alta poveste
michelle_
Postat pe 6 Octombrie 2010 18:15
ma irita madam tatoiu cu apologia pe care o face pt leacu' ala minune impotriva cancerului,vorba medicului:
sa vad analiza ca ati avut,si mai vorbim...

o gramada de bolnavi de cancer in diferite stadii,au lasat tratamentele si mananca miere si propolis...sau refuza sa se opereze,si hapaie laptisor de matca..

fereasca sfantu' pe toata lumitza,parca ma uitam la un film prost..f prost..

iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2010 19:53
mami, e buna mierea si e bun propolisul, (cahh ), da' cancerul se trateaza cu altceva

madam tatoiu abereaza cu gratie, ca asa e moda acum, sa iti dai cu parerea despre tot felul de chestii. si daca nu o faci la tembelizor, deschizi toapic pe garbo in care faci apologia cine stie carei pastile
michelle_
Postat pe 6 Octombrie 2010 20:10
si eu zic ca abereaza cu prostiile celea!
mai ales cu seru fiziologic
fleurdelis
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:18
s-o fi alintat si ea, madam tatoiu... mai mult sperietura, ca telectualii se sperie din orice...

da-i adevarat ca multi sunt tentati sa aleaga ceaiurile de musetel si pasele magnetice, decat sa ajunga la satare si cutite...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:45
nush zambilu...pe mine intotdeauna m-a scos din escarpeni madam tatoiu, vorbeste prea pretios, ma-ntelegi...

acu, zic si io...mai bine ceai de musetel decat s-o iei prin babe care te vindeca de cancer
michelle_
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:51
De la: iasomia, la data 2010-10-06 19:53:57ma irita madam tatoiu cu apologia pe care o face pt leacu' ala minune impotriva cancerului,vorba medicului:
sa vad analiza ca ati avut,si mai vorbim...

o gramada de bolnavi de cancer in diferite stadii,au lasat tratamentele si mananca miere si propolis...sau refuza sa se opereze,si hapaie laptisor de matca..

fereasca sfantu' pe toata lumitza,parca ma uitam la un film prost..f prost..

S-ar putea sa fie adevarat si madam Tatoiu sa fi stopat evolutia cancerului sau , ma rog sa se fi vindecat, insa e inadmisibil ca sa sustina acest leac drept panaceu universal pentru toate tipurile de cancer.
E o raspundere imensa, cati oare vor refuza tratamentul alopat si interventiile chirurgicale, care le putea prelungi viata, si vor apela la acest leac facil.
m_ada
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut 46 De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
retragerea prieteniei! 202 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
Setari Cookie-uri