zambilu, am vazut The Experiment, bun film... | ||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 22:00 |
||
---|---|---|
mada, poate se mizeaza pe efectul placebo... | ||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 22:02 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-06 22:02:32mada, poate se mizeaza pe efectul placebo... da, insa e riscant atunci cand ai o asemenea boala necrutatoare! |
||
|
||
m_ada Postat pe 6 Octombrie 2010 22:05 |
||
mie-mi spui? sigur ca e riscant... | ||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 22:08 |
||
the experiment?... 'telectualism, si asta... la fel si leaves of grass, cu edward norton in dublu rol, ca vandamme... sa nu te uiti... si sa nu te uiti nici la the sorcerer's apprentice, cu nick cage...am vazut filme de la walt disney cu mult mai bune... e misto filmele astea cu vrajitori, ca nu-i solicita prea fizic pe actorii-n pragu' pensiei... ei numa' dau din maini si de rest se ocupa brigada efecte speciale... |
||
zambil Postat pe 6 Octombrie 2010 22:10 |
||
nu-mi place cage nici de frica, mami...niciodata nu mi s-a parut un actor stralucit dar saptamana trecuta am revazut a single man, bun filmul ah, tre' sa zic ca de anul trecut nu am vazut un film care sa ma faca sa ma gandesc. si ala a fost the shutter island. credeam ca di caprio nu o sa poata depasi niciodata dezastrul titanic, da' uite ca a reusit. bine, a mai jucat el intr-un film bun acum 2 ani cred...in the revolutionary road |
||
michelle_ Postat pe 6 Octombrie 2010 22:17 |
||
ia mai ia d-acilea filme... knight and day, cu tom cruise si cameron diaz... un fel de salt la masculin, in care cruise e la fel de credibil precum era angelica in scenele de cafteli... la chestiune: primo - maimutza fumatoare a murit la varsta de 52 de ani... stati asa, nu sariti cu ferparele, ca-i de bine... cimpanzeu' asta a trait cu zece ani mai mult decat media de viata a fratilor lui nefumatori...smoking kills?... he,he,he... cati n-am auzit eu c-ar omori pe cineva pt o tigare... secundo - ilie nastase vrea sa infiinteze tziganistanu-n harghita... nu ca daca s-ar duce-acolo bronetzii s-ar apuca de munca, da' macar i-ar teroriza pe unguri... ce, numa' pe francezi?... |
||
zambil Postat pe 7 Octombrie 2010 10:06 |
||
zambilu, ce dreaq mami...imi dai filme de-astea? nu poci sa ma uit la tom cruise, ca ma ia cu nervi la stomac zi-mi de unu la care sa stau cu gura cascata, mami |
||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 10:18 |
||
the dentist... horror de horror, da-i normal la asa o meserie... | ||
zambil Postat pe 7 Octombrie 2010 10:25 |
||
pai, cam asta ar fi solutia,ungurii o sa le ia gatzii...la tiganii aia.. ce amploare ia cazu' leacu' tatoiu,pe de-o parte ii impartasesc neincrederea in doctorii romani,si in sistemul nostru sanitar,pe de alta parte,n-as mai fi fost aici daca de vreo cateva ori in viatza mea, nu aveam parte de doctori speciali..ca noi toti de altfel.. in fine,sa ne gandim la ceva mai vesel,de ex la ajutoarele care se dau de UE pt persoanele nevoiase,exista liste,produse sunt pt toti,dar ei se calca in picioare la coada... de fapt, cand nu se calca romanu' in picioare daca este vorba de pomana? |
||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 10:25 |
||
da' de-alea "psiholoage" n-ai ? | ||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 10:25 |
||
uite-acilea una psiholoaga rau de tot: restantierii la intretinere... nu-i film, e din viata reala, nene... adeca, la mine pe scara am pe unu' care-i restantier de vreo 30 de milioane, si-l doare-n cour... daca-i zici ceva, zice ca are viata grea si-i restantier la banci... mda, asta ca sa va faceti o idee despre pomanagii care isi duc zilele starnind mila... cam astia-s si aia de demonstreaza ca mor de foame... si-n timpu' asta, n-ai loc s-arunci un ac prin parcarile din juru' blocurilor construite de ceasca... |
||
zambil Postat pe 7 Octombrie 2010 10:40 |
||
schimba impresii si ei, zambilu...in fata blocului, in pijama si c-o stecla de 'odka rezemata de chicioru bancii...lume nacajita... | ||
michelle_ Postat pe 7 Octombrie 2010 10:43 |
||
cum draq ..........necajita tare......... si invidiosi pe deasupra......ca de , ce noroc au altii .............dar nu se mai pune ca esti musafir acasa , ca pleci dimineata la munca si poate vi in crucea noptii............. | ||
jeanette40 Postat pe 7 Octombrie 2010 10:50 |
||
zambilu, romanu n-are educatie financiara, nu ca ar avea de alta....da'n fine... in chestiunea asta, bancile sunt de vina, iar acum trag...au acordat zeci de mii de credite neperformante, sa vedem cine le plateste! au garantat cu casa? f bine! le ia casa, sa vedem ce fac cu ea! da' si romanu, se gandeste numa cum sa faca sa pacaleasca banca, sa primeasca banii de plasma, nu se gandeste si daca mai are ce manca dupa ce achita rata! asta in cazul in care mai are bani de rata! |
||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2010 11:00 |
||
n-am avut in vitaza mea draci pe norocul unuia sau altuia... in clipa in care incepi sa te raportezi la altii,e nashpa..ce treaba am eu cu ce zic altii?cu ce au altii? fac si eu ce pot,no... 30 de milioane sunt parfum,in unele blocuri au unii datorii de sute de milioane..d-aia ma bucur ca stau in bloc cu oameni intregi la cap.. |
||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 11:00 |
||
ciudat, am modificat niste dezacorduri si nu mi-a luat modificarea | ||
zambila Postat pe 7 Octombrie 2010 11:06 |
||
Chestiunile zilelor in care nu am putut intra aici(nu neaparat in ordine cronologica): 1. Retinerea lui SOV, un act din opera de zero parale recitata de marinel in seara confruntarii cu prostanacu - anuntarea arestarii lui N.Popa(si, pt.ca toata lumea sa stie despre ce e taina,marinelu ne-a servit date din dosarul in lucru care ar fi trebuit sa fie cunoscute doar de procurorul de caz). Declaratia lui SOV: "justitia face chefurile unui domn care utilizeaza SRI pt.a racola procurori si ziaristi spre a ma ataca, dupa ce mi-a cerut ajutorul in 2007(intr-o parcare - n.m.) cand a fost suspendat". Asa ca justitia a facut "cheful" domnului si l-a inchis apoi i-a dat drumul. Sa aiba eliberarea legatura cu banii luati de marinel de la FNI? | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 15:41 |
||
2. Mare galagie la presedentie si la ME pe tema expulzarii tiganilor din Franta. Uita cei ce ne conduc, ca UE nu e o federatie, ci o uniune de state suverane care isi pastreaza toate drepturile, iar libertatea de circulatie nu se refera la persoanele fara nici o ocupatie si fara venit. Tiganii sunt expulzati pentru ca au comis infractiuni si nu prezinta nici o justificare a sederii lor in Fr.si a modului in care reusesc sa faca rost de bani pt.traiul zilnic. Marea Britanie nu ne expulzeaza tiganii, ci ne priveste pe toti ca posibili infractori si a anuntat ca va prelungi si in 2011 restrictiile de pe piata muncii pt.romani. Asta nu este discriminare? | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 16:01 |
||
m-a secat drama de la craiova,urat se face jurnalism la noi in tara.. bre, nu o sa mai rad dimineata,cum rad se intorc toate cu courul in sus,asta trebuia sa o bag la superstitii.. dario, lasa mami ca acu' trece timpul, si scapi de base...ai si tu o durere,deh.. |
||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 16:06 |
||
3. PD-L vrea sa modifice legea referendumului cu privire la demiterea presedintelui. Actuala lege prevede ca presedintele este demis daca pentru asta se pronunta majoritatea celor care se prezinta la vot. Modificarea consta in demiterea daca jumatate +1 din cetatenii cu drept de vot spun "da". Tinand seama de prezenta la vot...demiterea marinelului e imposibila. | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 16:13 |
||
4. Criza mare, monser: dam bani pe frunzele blondei di la drept si pe papusele cu handicap si baze sportive di la sate unde izista doua babe si trei mos ale unui individ cu 11 clase (postul de ministru este prevazut cu studii superioare iar menistru nost bursier nu a depus toate actele - diplomele de studii echivalate - la ITM cand si-a fecut, pt.prima data in viata, carnet de munca). Asta in timp ce "tampitii" nostri de studenti si persoane cu studii superioare din Timisoara mananca la cantina saracilor. | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 16:36 |
||
asa mami... usureaza-te... |
||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 16:38 |
||
Craiova...sabii ninja...sechestrari de persoane...impuscaturi...abuzuri ale justitiei...beizadele care isi fac de cap...violente asupra elevilor...victime nevinovate... Trist renume si-a facut capitala Baniei... | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 16:46 |
||
Craiova...sabii ninja...sechestrari de persoane...impuscaturi...abuzuri ale justitiei...beizadele care isi fac de cap...violente asupra elevilor...victime nevinovate... Trist renume si-a facut capitala Baniei... | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 16:47 |
||
asa,mami...asa...asa... | ||
iasomia Postat pe 7 Octombrie 2010 17:00 |
||
Mai am 15 minute pana plec acasa de la servici dar mi se pare o ora. Ma tot chiorasc la ceas, poate poate o mai trecut un minut | ||
persidadamian Postat pe 7 Octombrie 2010 18:17 |
||
Teapa zilei: base nu a promulgat legea pensiilor. Cica de frica opozitiei. Io cre ca de sanchi (a se citi: legea se intoarce in parlament, se da mobilizarea generala la putere, se voteaza exact in forma actuala, se intoarce la presedinte care e obligat sa o promulge). Despre hoata care numara doua la primarie...nici o vorba... Cine decredibilizeaza parlamentul? Nu este evident? Opozitia, monser. | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 21:45 |
||
zambilu, n-am uitat. vreau 33%din leafa. de la tine, domle ca esti fan guvern boc. guvernu' nu are de unde da ( mostenirea, moncher), tu ai. ca traiesti bine si ca reformele au fost corect implementate asa ca, vireaza in contul********** suma modica de 30 milioane bani vechi. asta, ca sa tinem datoria din scurt si sa nu-ti scot casa la licitatie fi-v-ar voua de nas guvernul ista cu presedintele potent in frunte ! |
||
si_totusi Postat pe 8 Octombrie 2010 14:52 |
||
totushoaico, nu vrei tu mai bine sa-ti dau o unditza?... si manualu' utilizatorului?... he,he,he... bre, tot nu vedeti mai mult de lungu' nasului, si toti aveti nasuri d-alea de eschimosi... voua de ce nu va place baselu', ca bea si foute?... pai asa facea si fane babanu', si-a ajuns sfant in calendar... si sa nu credeti ca moldovenii din vremea lui o duceau mai bine decat paulimea din zilele noastra... oricare vine la putere, maria-i aceasi, nene... fomista rau, pt unii... |
||
zambil Postat pe 8 Octombrie 2010 19:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
oare sunt si fete sub 18 ani aici? | 17 | De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09 |
|
||
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
Sa continue relatia cu el sau nu? | 157 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice