si totusi... nu vi se pare ca istoria de acum ceva vreme in urma aceea din comuna FLAMANDA.. se repeta? dar acum la scara nationala s a mutat foamea din flamanda istorica in intreaga tara cine si ar fi imaginat sa apucam astfel de zile???? |
||
LILO Postat pe 8 Octombrie 2010 19:23 |
||
---|---|---|
CITEZ a la totusica fi-v-ar voua de nas guvernul ista cu presedintele potent in frunte ! mie nu mi se pare ca ar fi potent 'mnealui faptele o demonstreaza... nu ii in stare de nimic... |
||
LILO Postat pe 8 Octombrie 2010 19:26 |
||
petanco, nu te-ai prins nici pan-acuma, vaz eu, ca sovu-i pe-o mana cu marinelu'... astea-s cioace de-aburit opozitia, ca sa-i creasca credibilitatea lu' shchiopu' si sa stranga informatii care cum si ce... politica-i courva, si voi strigati toata ziua ca-i violata... nu mai strigati, nene, ca-i place... |
||
|
||
zambil Postat pe 8 Octombrie 2010 19:33 |
||
zambilu, eu nu prea inteleg povestea cu undita cand te referi la mine, da....asta e. |
||
si_totusi Postat pe 8 Octombrie 2010 20:18 |
||
replica se referea la tine, mami totushi... aia cu undita-i o zicala de-a americanului... decat sa dai unui om flamand un baboi, mai bine-i dai o undita si-l inveti sa pescuiasca... maimutza, lasa nene cu nu moare tara de foame... marketurile-s pline de lume-n trening si adidasi, adeca oameni necajiti, deh... nici lanturile de la gat nu-s de aur... |
||
zambil Postat pe 8 Octombrie 2010 21:32 |
||
sa-l inveti, zambilu da, sa-i dai voie si la balta. asa, cand tu faci desecari si-i pui undita in mana amaresteanului sarind cu gura ca e lenes si nu vrea sa pescuiasca..... si apoi, uite ca nu-s pline cele magazine decat la voi, in capitala. in restul tarii ,nu e chiar cum zici |
||
si_totusi Postat pe 8 Octombrie 2010 21:37 |
||
da mami, da' la voi sunt produse d-alea naturale... care cred ca n-au cine-stie-ce gust, de nu se-nghesuie lumea... | ||
zambil Postat pe 9 Octombrie 2010 10:10 |
||
sigur. asta e cauza | ||
si_totusi Postat pe 9 Octombrie 2010 10:12 |
||
voi sunteti si pretentiosi p-acolo, nene!... | ||
zambil Postat pe 9 Octombrie 2010 10:29 |
||
in mod ciudat, dar cred ca la sarbi vine vremea unui schimb de generatii, in sensul ca alde Stankovic si Stojkovic incep sa lase locul tinerilor care au jucat finala CE U21, de acum 4 ani. | ||
anakin Postat pe 9 Octombrie 2010 11:05 |
||
serbia de-acu' e cam rudimentara la fotbal, mai mult calai prin echipa aia... ghinionu' lor fu ca dadura peste neshte rudimentari mai hotarati ca ei, ieri seara... vazusi nene ce ghiulele dadura aia?... | ||
zambil Postat pe 9 Octombrie 2010 11:10 |
||
iar autogolu' fu de top la faze cu prosti... asa-i cand ti se-nmoaie picioarele, de frica... | ||
zambil Postat pe 9 Octombrie 2010 11:13 |
||
Nu le-am vazut, dar le caut.. Am vazut aseara insa Moldova-Olanda. Pe langa faptul ca baietii aia ai lui Balint chiar au jucat curajos si au sperat pana in min.94, pot spune si ca olandezii nu s-au intrebuintat prea tare, adica le fu de ajuns golul lui Huntelaar ca sa castige meciul si apoi au pus de un jogging cu mingea la picior pe meleaguri moldave. Am vazut si Albania-Bosnia, cu un meci senzational facut de Cana, stoperul Galatei. Pot sa spun ca, dupa cum joaca Bosnia, avem sanse sa pierdem ambele meciuri cu ei, fiindca nu vad stoper pe la noi ca sa il tina pe Dzeko ala. |
||
anakin Postat pe 9 Octombrie 2010 11:20 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=-Uh5GsU7Y0s | ||
zambil Postat pe 9 Octombrie 2010 11:37 |
||
Daaa, primele doua goluri ale estonienilor, superbe. Iar autogolul, mai mult tonto-gol... | ||
anakin Postat pe 9 Octombrie 2010 11:44 |
||
da,da.. fotbalul rege,cand ma gandesc ce draci o sa-mi fac astazi la meci,mi se face mila de mine! hai Romania! hai Razvane! |
||
iasomia Postat pe 9 Octombrie 2010 19:10 |
||
mie mi-au placut la un moment dat,in rest,vorba lu' esca..s-a foutut butonu', de la offsaidu' ala.. nu le caut scuze,da' asa sunt eu,mai mamoasa... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2010 11:17 |
||
zambilu' 13 ani? ioi ishtenem..ce a iesit din incrucisarea respectiva,vapaie mare... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2010 11:30 |
||
"cestiune de cestiune" azi II 10.10.10 cine cree in numerologie?? ii di bine?? mie ashe imi pare si va daruiesc la toti un moment de buna dispozitie!!! http://www.youtube.com/watch?v=2rZTF7JZAOU&feature=player_embedded#! si MAI ALES o toamna lunga si imbelsugata pe toate planurile!! va iubesc!!! |
||
LILO Postat pe 10 Octombrie 2010 12:26 |
||
sex in grup?... m-am bagat... iasomico, vapaie de vapaie la fata aia... plus photoshopu' de rigoare, da' crez ca dadura banii degeaba... |
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2010 12:52 |
||
tot la sex,,,va sta gandul tz tz tz |
||
LILO Postat pe 10 Octombrie 2010 12:55 |
||
iubirea e una si... sexul alta |
||
LILO Postat pe 10 Octombrie 2010 12:56 |
||
s-o crezi tu, maimutza... da' nu ma bag in dezbateri, c-acilea-i de interes general... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2010 13:00 |
||
maimutza... ia sa va dea si mama una de duminica asa,ca tot ati pomenit voi sexu' ala.. duminica placuta! http://www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2010 13:20 |
||
va trimit si IO de p aci "din vestul salbatic" o "SARMA" si o cana de ambrozie cine zice ca ii rau in romanica??? |
||
LILO Postat pe 10 Octombrie 2010 13:39 |
||
hai bre mami, ca si tu iei lumea prea repede... uite ce zice fata asta - slow, nene... mai ales cand e la-nghesuiala... http://www.youtube.com/watch?v=1xSLpoQdRrU |
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2010 13:42 |
||
acu' sa nu intelegeti Doamne iarta-ma! ca am pus melodia aia ca sa va spun ceva de dulce....o ascuta fecioru' meu al mic,zic: ce naiba zice ala acolo,mami?... lilo se uita lumea prea mut la tv,maicutza... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2010 13:44 |
||
zambilu' pai da,mami....slow... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2010 13:46 |
||
da' nu ne zisesi... pana la urma, ti-a tradus ingerashu'?... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2010 14:07 |
||
ia, ochju la mine-acilea... care vrei la ceas de seara sa vezi drame sentimentale, ha?... bagati-va nene la mother and child, sa planga sufletu-n voi de sa-i sara pijamaua pe el... gasii fimu' bunutz, chit ca unu pe imdb zise ca-i prea manipulator... da' ce nu-i manipulator in ziua de azi, sau dintotdeauna?... au crede cineva ca alba-ca-zapada nu-i o poveste manipulatoare?... cu pitzipoanca aia mica de fuge de-acasa, se-nhaita cu neshte baetzasi de cartier, promiscuitate-n patuzurile alea mici, mananca pe nemestecate ca nesatula si la urma vine-un jmecher de dorobantzi cu cal alb ultimu' model, o saruta la meserie, de-i sare lu aia maru' din gat, si se lasa cu nunta cu dar... uite-asa luara astia micii modele de viatza.. revenind la film... annette benning mai credibila ca niciodata, si marea mea febletze, naomi watts, buna ca-ntotdeauna... |
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2010 22:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala | 6 | De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56 |
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
|
||
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice