asta inseamna ca tre sa deschid tembelizoru'? pe ce canal, nene? drama sentimentala, zici...hmmm... |
||
michelle_ Postat pe 10 Octombrie 2010 22:14 |
||
---|---|---|
ce tembelizor, mami?... deschide-odata torrentu' ala si da-i din botoane la cautare-acolo... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2010 22:18 |
||
i-am dat deja... anyway, ar fi trebuit sa-mi setez canalele la tembelizor si asa ma...ma...ma rog...ma zguduie o leneeee io vreau unu psiho, d-alea nu ai? |
||
|
||
michelle_ Postat pe 10 Octombrie 2010 22:25 |
||
pai mai psiho ca asta nu gasesti, la ora asta... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2010 22:31 |
||
vrei sa bocesti,clony? baga: The stoning of Soraya... da' poate-l vazusi deja.. |
||
preci Postat pe 10 Octombrie 2010 22:32 |
||
nu vreau sa bocesc mami, nu stii ca am oroare de dramolete? p-asta nu l-am vazt, da daca e cu boceala, mai bine ma uit la hati ala, cutzulache care si-a asteptat stapanul 10 ani in gara |
||
michelle_ Postat pe 10 Octombrie 2010 22:38 |
||
- Draga mea, n-am sa uit niciodata noaptea in care sotul meu mi-a descoperit dragostea! se confeseaza o prietena alteia. - A fost romantic? - Aiurea ! A fost groaznic ! M-a snopit in batai si pe mine si pe dragostea mea ! |
||
KNIGHT_31 Postat pe 11 Octombrie 2010 02:02 |
||
la filme noi: the runaways, un fim biografic despre prima formatie rock feminina care-a facut bresa in muzica rezervata barbatilor, pana atunci... cu tot tacamu' anilor 70, homosexualitate, droguri, bautura, toate consumate la feminin... doua gagicuta ho-hot in rolurile principale: kristen stewart si dakota fanning (care le ai cu twilight saga, le stii de-acolo)... dakota a crescut frumos, si-i actrita de actrita... tot nu va zice nimic runaways?... astia mai boshorogii, ca mine, cu voi vorbesc... sa va dau un refresh de memorie, desi-i post-runaways: http://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8 la cestiune, nimic nou... in tara: crime, violuri, hotii, da' sunteti deja obisnuiti, crez eu... parca-parc-ar fi totusi ceva: doi puscariasi agatza pipitze pe facebook, de la mititica... crez ca inca n-au descoperit garbo, desi nu se stie niciodata... he,he,he.... |
||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 09:57 |
||
eu sunt cuminte astazi,nu raspund la nicio provocare, fie ea de ieri sau de-acu' o saptamana,a zis urania ca suntem toti f senzitivi... in schimb vaz ca facura astia rost de paharu' lu' mada cu furadan in el,cica.. mda.. nu au niciun scrupul javrele astea.... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 10:19 |
||
O zi buna..... | ||
nuti_vio Postat pe 11 Octombrie 2010 10:21 |
||
multumim la fel,nutisor.. fratelo ce mai face? ia sa puna mana sa-ti dea o poezea, s-o bagi la wifa pe topicu' nou... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 10:23 |
||
me,tu asta mica reincarcata.. ce ai facut cu zambilutza,mami? ca de cand a fost la tine sa-ti dea matza ,nu a mai dat niciun semn de viatza,cu ce-ai servit-o? |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 10:34 |
||
E bine, sanatos.....iti transmite ,,sarutari de maini".....nu mai e suparat......acum, s-a apucat de ,,critica".... L-am rugat, sa revina....dar, nu vrea....e inscris pe alte site-uri....e alegerea lui. E prietenul meu si il accept asa cum e. |
||
nuti_vio Postat pe 11 Octombrie 2010 10:39 |
||
cu cafa, iaso...cu cafa... e luni, scumpo, toata lumea are treaba, mama ei de viata si de treaba |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 10:40 |
||
mey, m-am uitat azi noapte la amish grace...plictiseala, nene!!! am cascat ca la balamuc am avut un moment de speranta cand tanti s-a revoltat impotriva sistemului. mi-ai zis: hait! si-a gasit ambatzu'! da' nic, a fost doar o zvacnire, de-aia... |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 10:51 |
||
De la: nuti_vio, la data 2010-10-11 10:39:45E bine, sanatos.....iti transmite ,,sarutari de maini".....nu mai e suparat......acum, s-a apucat de ,,critica"....e bine ca ne ei asa cum santem si ne iobesti asa imperfecti |
||
garbo074997 Postat pe 11 Octombrie 2010 10:54 |
||
nutisor.. pai..noi l-am acceptat exact cum era el nu ne-a (mai)acceptat pe noi,si na..suntem si noi destul de purii,nu ne mai schimbam acu' la batranete.. me-tu- fato.. o cafa?apoi cand oi venii eu nu scapi asa usor,pui grataru',nene.. si lu' zambilu' misto melodeaua aia... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 11:36 |
||
ia uite neneaca chestiune.. a disparut postarea lu' zambilu' cu pantecaraia. garbo! sc-ule! dragutule.. avem useri pe forum care au cate 10 conturi,atentie la reclamatiile alea,ca le face o singura persoana,hai doua...ashea din simpatie.. nu ti se pare ciudat ca taman autoarea topicului nu a facut? de acum o sa tot aveam d-astea,care esti taica pudibond nevoie mare? lasa! nu-mi raspunde,ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 16:54 |
||
lume nacajita, iaso... auzi, asta inseamna ca nu putem sa mai zicem de paula? |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 16:56 |
||
eeee nu..sfanta paula la place la perversi...dupa paula lu' mosneagu' asta se topesc ei..nu vezi? eu si zambilu' avem cele mai mute postari sterse,si cand ma uit la ce deviatii sunt p-aciuleeeaa.. sa fie la ei acolo,deh.. |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 17:01 |
||
ia uite ce primesc pe mail...ma anunta 9am news ca vine rezbelu' acu', io cand am citit titlul mailului, m-am gandit la americani, la rusi, la binladen, la alea alea...cand colo, era vorba de barbie-furtuna-in-desert-clarvazatoarea-vinga "Nostradamus si Vanga, clarvazatoarea bulgaroaica care a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobil, caderea URSS sau moartea printesei Diana, au prevazut ca cel de-al al treilea razboi mondial se va declansa anul acesta, pe 11 noiembrie. " |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 17:04 |
||
ioi,da sa te tzuc.. m-ai facut sa rad... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 17:10 |
||
serios, am avut asa un atac de panica, m-am repezit la tiviu sa setez dreaq programele alea, am zis ca se intampla ceva important si io ratez momentu', ma-ntelegi? | ||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 17:13 |
||
inca o jumatate de ora pana plec acasa de la servici, aici e o atmosfera asa de stresanta de-mi vine sa urlu. vad ca pe-aici e veselie |
||
persidadamian Postat pe 11 Octombrie 2010 17:53 |
||
disparu postarea?... he,he,he... stiti cum e vorba aia, nu poti sa mananci un kkt, ca vine altu' mai flamand sa ti-l ia din farfurie... si era despre cultura cinematografica, bre andronache... da' ce zic eu de filme, cand disparura ele fara urma balade-ntregi... |
||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 18:56 |
||
zambilu, m-am uitat aseara la mother and child...bunisor, nu zic nu...da' la un moment dat asa trena...de-mi venea sa casc cred ca se putea face un film mult mai bun din subiect, daca ar fii pedalat mai mult pe cele butoane psiho. tipa care vroia sa adopte clar nu avea ce sa caute i n peisaj ptiu pe mine, fac critica de film... |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 21:06 |
||
eu zic ca era unde trebuia, in economia filmului... da' te cam enerva, asa-i?... pai asa-i si-n viata, mami... | ||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 21:12 |
||
dap...ma cam enerva da' nu mai mult decat amish grace ala |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 21:22 |
||
ia sa mai bagam ceva pe foc la cestiune... studiu de caz: ai vreo 23 de anisori, esti femeie da' mintea inca-ti copilareste, arati binisor da' nu esti maritata, te-ai aciuat si tu-ntr-un servici asa-si-asa, mai mult ca sa ai de unde veni seara... vine criza... daca vine criza, se fac reduceri... al dreacu' boc si-ai lui... asa ca sefu' tau, altfel om cu nevasta si doua fete cam pe unde esti si tu cu varsta, iti da vestea proasta... esti pe tabel... booon... da' daca i-ai face-o vizita la domiciliu, sau chiar doua, s-ar zice ca esti pe alt tabel... sau ma rog, spus cu alta aranjare-n fraza... acuma, tu, gasca derutata, ce dreacu' faci, ha?... n-ai scoala terminata, nici nu te da mintea afara din casa, nici ai tai nu stau prea grozav cu banii, sifat frumos inca se mai gandeste ce sa faca cu tine... ce faci, ha?... ia sa va vaz, alea mai cu experienta... nu neaparat in situatii d-astea, ca chestiile astea li se-ntampla totdeauna altora... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 21:40 |
||
mami, tu vrei sa faci un studiu de caz acilea? ioi, ishtenem...ca mult m-ai desfatat |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 21:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
ce face o relatie fericita? | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
|
||
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice