da' ce-are-acilea, mami?... e un loc la fel ca oricare altu', daca are lumea ceva de zis... da' poate n-are... | ||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 21:49 |
||
---|---|---|
io-mi pun o fusta si mai scurta,un decolteu si mai adanc,si p'orma-i trag o vizita de protocol sefului sefului meu... dupa care ma instalez frumusel in doo scaune de sef... |
||
preci Postat pe 11 Octombrie 2010 21:49 |
||
vai, vai....imoralo!!! stricato!!! sa te mai infierez cu manie proletara, cloaneta mia? | ||
|
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 21:52 |
||
da' ce-am facut,mamy? ca vorbim teoretic acilea,nu? si p'orma daca tot ma fac courva,macar sa stiu o treaba! ori ma fac courva suprema,ori imi dau demisia pe motiv ca nu-s capabila... |
||
preci Postat pe 11 Octombrie 2010 21:55 |
||
ca uitai sa zic, nu le ai nici cu gustu' la tzoale... eu tin cu ursu', he,he,he... | ||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 21:56 |
||
nene,tu nu vezi ce coada coafata am? iti garantez ca de vreau sa bag pe dreaq in mine,nu-l mai scot pan' la pashtele masii! |
||
preci Postat pe 11 Octombrie 2010 22:00 |
||
zambil, m-ai omarat in seara asta...nu credeam ca am sa rad preci, pune o fusta mai lunga pe tine, mama... auzi...mai bine nu! las' c-o pun io |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 22:01 |
||
iar ma rad singura la sticla... |
||
preci Postat pe 11 Octombrie 2010 22:03 |
||
tu observi ca nu s-a bagat nimeni la scenariu' lu zambilu'? doar noi doua, he, he, he.... si noi suntem babe, deh...alea tinere ard gazu' prin cafenele sau pe la speranta kilarita |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 22:07 |
||
deh,e fete duse la biserica mai des,clony... da' as fi curioasa de ce scenariu ar cloci Q,ca ea le are cu astea... |
||
preci Postat pe 11 Octombrie 2010 22:09 |
||
vaz ca fierbe colo sha la prostitutie | ||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 22:10 |
||
Sis, vazui si io faza cu rezbelu'... 11 noiembrie zici? Hmmm... cam pe la ce ora, bre, sa stiu sa nu imi programez nici o intalnire... | ||
Thor_again Postat pe 11 Octombrie 2010 22:12 |
||
nush mami...io zic sa-ti eliberezi agenda aia, ca ce-i sigur e sigur | ||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 22:13 |
||
bre, va hliziti acilea-n supermarket si-ati blocat turnanta de la intrare... sta lumea la coada sa-si dea cu parerea si nu poate de voi... ia faceti loc, ca poate vrea doamna... sau doamna... |
||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 22:14 |
||
ne scuzi, zambilu... io ma duc sa imi pun fusta aia c-o palma deasupra genunchilor, ciorapii de matase, si ce mai gasesc p-acolo, si il sun pe nenea cu tabelu' |
||
michelle_ Postat pe 11 Octombrie 2010 22:17 |
||
ce razboi, mai pe 11? ca sa stiu daca mai platesc intretinerea sau cheltui banii | ||
si_totusi Postat pe 11 Octombrie 2010 22:18 |
||
donshoara totushoaica, lasa bre razbelu, ca nu-i de matale... mai si spune lumea poante rasuflate pe tema asta, dupa aia... mai bine da-ti cu avizu la studiu' shela de caz, ca le ai cu morala... |
||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 22:22 |
||
n-am cetit studiu. ma uit acum si vad pe ce esantion semnificativ l-ai facut si-ti zic ce cred | ||
si_totusi Postat pe 11 Octombrie 2010 22:26 |
||
iaca am studiat. eu zic ca, si sefu-i om. iar daca fata n-are nic in cap- ca-i crizata- macar sa aiba-n buzunar. asta se numeste adaptare. nu? | ||
si_totusi Postat pe 11 Octombrie 2010 22:28 |
||
deci sa se duca, zici tu... booon... alte pareri?... | ||
zambil Postat pe 11 Octombrie 2010 22:32 |
||
l-as santaja, ori ma trece pe celalalt tabel, ori il zic la nevasta si pe la presa | ||
persidadamian Postat pe 12 Octombrie 2010 00:38 |
||
au descoperit-o ziaristii atomici pe nepoata "mostenitoare" a lu' ceasca. asa si? mostenitoare? mai bine spuneau urmasa... gretosi mai sunt ziaristii astia facuti la apelul de seara. cum le mai place sa rascoleasca prin kkturi, ca sa bage o stire care nu intereseaza pe nimeni. si obligatoriu cu greselile gramaticale de rigoare, he, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 09:20 |
||
interesant este ca fetele s-au orientat spre sef,bre,io sex din interes nu poci,daca as fi putut eram cineva astazi,ca deh...chiar idiotica nu-s,doar atunci cand vreau.. asa ca as imbina utilu' cu placutu' si i-as turna un plod lu' fat-frumos, ca tot e prin zona,crez ca are el parale si pt mine. cu alte cuvinte:m-as cam vedea mireasa,hai mai ca-l iombesc... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2010 09:20 |
||
dap... chestia e ca plodu' nu apare peste noapte, iar sefu' are niscaiva urgentze... cum s-ar zice, esti cu sula la cour, ad literam, mami.... | ||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2010 09:28 |
||
da-s de acord ca fetele au cam optat pentru atitudinea masculina... ce cheste!... n-as vrea sa fiu eu sefu' si sa ma trezesc cu vreun travestit in bratze... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2010 09:30 |
||
ma aliez cu fosta gagica a lu' barosanu.. uite taica hartuire sexuala,filmez,inregistrez..si ii pun sisu la gat hartuitorului,ori-ori... | ||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2010 09:33 |
||
ia sa bag eu neshte divertisment de dimineata... poate ia lumea idei de distractie la nunti... http://www.cancan.ro/actualitate/international/video-pe-la-spate-pe-la-spate-asa-vor-fetele-toate-uite-cum-se-distreaza-rusii-la-nunti-spargand-baloane-pe-fesele-iubitelor-128182.html rusii astia-s petrecareti rau de tot... mai au si alte idei, cum ar fi bataile generale... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2010 09:34 |
||
ce? ca noi,mamontza..dansu' pinguinului? | ||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2010 09:49 |
||
in ciclu' sa promovam tinerele talente, azi, muzica... http://www.youtube.com/watch?v=es92O5PPXVI formatia se numeste sintetic fish si cauta promovare, da' acuma depinde de gustu' fiecaruia... dati buzna... |
||
zambil Postat pe 12 Octombrie 2010 13:10 |
||
corect,de gust..de dispozitie.. oricum, tinerii astia au vocatia nefericirii,are basu' ala niste accente dramaticeee.. la bucale a iesit soarele,ioi,ce bine e.. si daca tot ascultam muzica,astazi m-am uitat pt prima oara la clipu' asta.. http://www.youtube.com/watch?v=_3-GiVIE8gc&ob=av2e o zi blanda.. ca inca sunt astrele incordate,cica umbla la coarda sensibila astazi...am pus-o.... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2010 13:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
Despre generozitate! | 22 | De la: lady_corina 20 August 2009 23:59 |
Dilema! | 14 | De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38 |
|
||
cat de superficialii sunt unii? | 13 | De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25 |
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice