Chestiunea zilei..

maine incepe dansez pentru tine!
slava cerului!
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2010 12:13
Chestiune mare eu nu prea urmaresc stirile dar asta ma lasat fara cuvinte

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/vai-de-fundul-lui-a-vrut-sa-scape-de-constipatie-cu-ciocanul.html
ameno
Postat pe 14 Octombrie 2010 12:48
De la: ameno, la data 2010-10-14 12:48:55Chestiune mare eu nu prea urmaresc stirile dar asta ma lasat fara cuvinte

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/vai-de-fundul-lui-a-vrut-sa-scape-de-constipatie-cu-ciocanul.html

auzi, parinte... ma tot intreb, cum i-o fi trecut omului prin cap sa combine samburicile cu ciocane veritabile...:O
=))=))=))
eu_geminy
Postat pe 14 Octombrie 2010 12:53
dar mai tare este ca la si legat cu sfoara
....asta se intampla cand se inghit samburii trebuiesc sparti cu ciocanul mare gradina ta doamne si multa prostie zburda pe campii
ameno
Postat pe 14 Octombrie 2010 12:56
pai si cu ce voiai sa sparga omu' samburicile? cu laseru'? cu ultrasunete? cu infrasunete? pai e prea scump!!!
:))))
eu_geminy
Postat pe 14 Octombrie 2010 13:02
scump domn'le scump
ciocanul-i ciocan nu te poti pune in bataia vantului
infigi ciocanul foutzi doua coururi de pamant si iaca eliberarea
ameno
Postat pe 14 Octombrie 2010 13:06
ingenios clar ca este...
da' cine stie... o fi si orgasmatic...:)))))))
:P
eu_geminy
Postat pe 14 Octombrie 2010 13:17
O tipa intra intr-un magazin de animale sa-i cumpere un cadou prietenului ei. Ii spune patronului:
- Vreau sa-i iau prietenului meu un animal cadou, dar nu am decat 500.000 lei. Ce-mi puteti da de banii astia?
Patronul spune:
- Hmm, am numai animale cu pedigree aici, dar cred ca am ceva in magazie.
Intra acolo si aduce o broasca mare.
- Aceasta nu este o broasca obisnuita, broastei asteia ii place sexul oral. Si o face bine.
Gandindu-se ca broasca ii va prelua o parte din munca depusa acasa, tipa spune:
- O iau.
O duce acasa si i-o da prietenului, care bineinteles ca nu e deloc incantat. Ea zambeste si ii spune:
- Aceasta nu este o broasca obisnuita, va las singuri sa va cunoasteti mai bine.
Dupa vreo trei sferturi de ora se intoarce acasa si, auzind zgomote de oale in bucatarie, se repede inauntru.
- Ce naiba faceti aici?
Omul ridica privirea dintr-o carte de bucate si spune:
- Daca reusesc sa o invat sa si gateasca, maine ai plecat de aici.
KNIGHT_31
Postat pe 14 Octombrie 2010 20:08
din ciclu' care pe cine hackereshte, azi, divizia rusa...

http://animalnewyork.com/2010/10/russian-hackers-are-the-new-russian-spies/

tanti suskracinskaia asta face furori in america, dupa ce-a participat la o frauda pe baza de martzoaga troiana prin conturile unor gura casca...

de unde se vede ca sunt gagici misto pe net, da' nu prin siturile de socializare... unde mai pui ca-s d-alea periculoase rau... adevarate, nene...
zambil
Postat pe 14 Octombrie 2010 22:12
asaaa... deci s--ncheiat si protestu' spontan al finantistilor... a ramas ca-n tren...

dupa politisti, alti imbuibati de pe urma bugetului facura greva, c-asa-i in tenisu' romanesc... da' cine facu protestu' asta?... pai dactilografele, secretarele si femeile de servici, care luau aceleasi sporuri de eficieta ca si inspectorii financiari... nu ca aia ar fi mai breji (vezi cozile de la ghiseele administratiei financiare), ci pt ca functioneaza in continuare principiu' comunist "de ce ala si nu si eu?"... tara de pacat, deh...

zise bine cineva, apropos de opozitia psedista: de ce se dau drept reprezentanti ai napastuitilor bugetari si nu ai tuturor napastuitilor din romania?... ca si la privat lumea o duce greu, pana una-alta... pai e simplu - bugetarii-s masa de manevra, pe cand ailalti au ales singuri sa fie napastuiti... he,he,he...
zambil
Postat pe 15 Octombrie 2010 09:02
o precizare, totusi... cand zic imbuibati, nu-nseamna ca toti s-au ajuns din salarii, ci ma refer la raportul de eficienta: ce fac, vis-a-vis de ce incaseaza...
zambil
Postat pe 15 Octombrie 2010 09:05
corect.
si mie mi-a ramas in timpan ce a zis nea cristoiu,psdistii ar trebui sa fie reprezentantii tuturor ,nu numa' ai celor care sunt platiti de la buget.
ca vorba ceea..napastuiti sunt si la privat

in timpul asta demolam si pe cei care mai au un pic de patina neatinsa..
corina si-o tragea cu tandarica in locuri neconventionale,iurie darie, senil..este folosit de o nimfomana betiva:anca pandrea,care isi permite sa spuna ca stela s-a dat la iura al ei ,si el a refuzat-o...

am luat-o rau de tot la vale,trebuie facuta curatenie generala...
iasomia
Postat pe 15 Octombrie 2010 09:14
nu mai zic de madalina manole,saracutza...

sper sa si-o ia la muian toti nenorocitii astia care spurca vieti

sa dea faliment...
iasomia
Postat pe 15 Octombrie 2010 09:17
la cestiune... bute mai bifa o victorie de palmares, intr-un meci cam fara istoric...

chestia e ca nicio televiziune de la noi nu fu in stare sa plateasca suta de mii de coco pt drepturile de retransmisie... in vremuri de criza, cam fluiera vantu' prin buzunarele mogulilor... n-au decat neshte maruntis, s-arunce la scuipacii de presa de se sparg in figuri antibasesciene, ca doar n-or vrea sa manance si sa mai si fie platiti pt asta... chit ca ce-i la meniu cam pute...
zambil
Postat pe 16 Octombrie 2010 09:58
lasa mogulii ca astia-s privati si -i treaba lor pe cine mesteca sau ce mesteca. sunt banii lor facuti din difuzarea de reclame.

da, televiziunea nationala ce a facut? cotizeaza pentru ea tot amaresteanul detinator de tembelizor. de ce nu a cumparat dreptrurile de difuzare?
si_totusi
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:02
poate fiindca bute a boxat pt canada-n meciu asta?... zic si eu...
zambil
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:07
asta, da. daca era mai pe aproape, hai ca se duceau sa filmeze. ca nu au incredere in ce li se transmite. trebuie sa se duca acolo si sa filmeze pe viu:1 cameraman, 5 producatori, 4 sefi mici cu amantele si seful cel mare cu nevasta, soacra si copiii din dotare.

astia din prima saptamana a lunii termina banii. canadinenii nu se pricep ca tre' sa puna meciurile pe data de 5 ale lunii cand intra banii.

si_totusi
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:32
la aia intra banii tot timpu, totushoaico, nu ca la noi... debandada capitalista adevarata, deh...
zambil
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:39

uite, il intereseaza pe nenea ghita din vascautii din deal de agenda shaghai(aici sunt vreo 4 producatori plimbareti) sau se uita la hannah montana, familia simpson, moare de curiozitate sa mearga prin lume alaturi de niste neni in "calator pe viata",e curios de magazine culturale pentru a vedea ce expozitii sa mai cutreiere, ce cafenele sa mai frecventeze, ce shoping sa mai faca, sa bage in cap ce-i spune neanea bebe mihaiescu cum e cu sexu liber in bebe magia, etc

asta asa, dimineata. dupa amiaza tot astea. ca , in adoua parte a zilei dau reluari. de, agricultorul are si alte trebi si nu e bine sa piarda asa bijuterii . mai arunca cate un film pe care l-au luat la kilogram si gata grila de programe . iar reluari pana la ziua
si_totusi
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:40
zambilu, bani intra si la ai nostri. platim odata cu energia electrica si abonamentul radio. la cablu intra si abonamentul tv.
si_totusi
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:42
pai sunt tot banii lor... ii iau dintr-un buzunar (salariile bugetarilor) si-i baga-n altu' (taxe si impozite)... de ce ramane isi tareste bugetaru' zilele de azi pe maine rontzaind o samantza in timp ce se uita la grila de programe...

efficiency, cam nexam...
zambil
Postat pe 16 Octombrie 2010 10:50
cam asa e.
si_totusi
Postat pe 16 Octombrie 2010 11:11
hai sa va dau o cestiune!
pe motiv ca le-au micsorat salariile, soferii ratb-ului isi bat joc de calatori! conduc intentionat gresit, pun frane atat de delicate, incat jumatate din autobuz/tramvai....cade pe jos!
nu mai spun cat timp opresc in statie!
e o intelegere tacita-ntre ei idiotii, dar din pacate nu prea gandesc! ca nu cei care merg cu tramvaiul le-a taiat lor din salariul ala nenorocit!
fleurdelis
Postat pe 17 Octombrie 2010 08:42
floare,

astia de n-au calitate,asa fac cand sunt suparati,da' stai linistita ca e doar inceputu',pana si doctorii iti baga bagheta aia cand te controleaza-n gat, pana in amigdale.
eu cred ca am adrenalina crescuta,gatesc de doua zile incontinuu,am pus mana pe tel.si am chemat musafiri la masa...
iasomia
Postat pe 17 Octombrie 2010 11:25
vaaiii..iasomica, eu cred ca ai uitat sa ma suni

rad acum: da tre sa ma apuc sa gatesc
fleurdelis
Postat pe 17 Octombrie 2010 14:57
ba mami..

suntem prin zona ca sa zic asa,poate te infiaza mamoantza..
vaz ca nu a zis nimeni nimic despre:dansez pt tine..
oaliu!
cate drame,cati oameni necajiti.

m-a secat la suflet fata aia...lena radulescu,de i-a murit logodnicul la tusla,ma uitam la maicuta ei..sa fii frumoasa,sa fii balerina ,si sa ajungi aproape un mutant..
drame,maicutza..

una peste alta, in ciuda toturor carcotasilor,dansul in ploaie m-a uns pe suflet..

auzitarati?
da' di she nu slabim cand plangem,bre?ca mi-a fost imposibil sa ma abtin,si daca n-am udat la batiste...
iasomia
Postat pe 17 Octombrie 2010 18:55
ma omori, iaso...o sa incep sa ma uit si eu...
michelle_
Postat pe 17 Octombrie 2010 19:14
la cestiunea de seara, parfumerie... scoase si paco rabanne in sfarsit ceva de remarcat... lady million... va dau acilea sa vedeti cum arata sticla, de mirosit trebe sa-ncercati, da' va zic eu ca merita...

http://www.youtube.com/watch?v=q1lP7scdurI
zambil
Postat pe 17 Octombrie 2010 20:17
mda... gasesc emisiunea asta, dansez pt tine, complet imorala... poate ca problemele lu' oarecare aia sunt reale, da' cine n-are probleme-n viata, pana la urma?... nasol e ca vin aia sa fac-o emisiune de spart audiente, in care tot felu' de starlete isi incurca picioarele la ce nu se pricep... si de castigat castiga cine trebe, cum s-a stabilit de la-nceput...

e ca si cum le-ai da unor fomisti cu carnati prajiti pe la nas, da' de mancat mananca numa unu', si nu-ntodeauna ala de-are foamea mai mare...
zambil
Postat pe 17 Octombrie 2010 20:29
zambilumio..

morala,imorala...
tu stii f bine ce ziceau batranii:
si cand vad un dor mai greu, se mai usureaza al meu..
cu alte cuvinte,uite ba ca ala e mai amarat decat mine,sau ..uite ca si altii au necazuri..ca asa-i romanu'...

un lucru e cert,la cate chestii imorale se intampla in tara asta,asta e parfum,mami emisiunea asta...ca sa rezonez cu parfumu' de-l bagasi..
iasomia
Postat pe 17 Octombrie 2010 21:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in lupta cu gelozia si posesivitatea... 15 De la: 18 Iunie 2012 20:27
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
gandire 25 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36
TE IUBESC ! spus foarte usor 10 De la: michelle_ 21 August 2011 15:41
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... 53 De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32
Setari Cookie-uri