si eu gandesc la fel. emisiuni de genul acesta sunt de fapt , sadice. ca si aceea a andreei marin cu surprizele. sa faci bani pe spatele unor necajiti e lipsa de bun simt | ||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2010 21:17 |
||
---|---|---|
pai ce, mami, de doruri sufera amarastenii aia acolo?... | ||
zambil Postat pe 17 Octombrie 2010 21:28 |
||
dor in ghilimele,tatutzu.. hai ca m-ai facut sa rad... |
||
|
||
iasomia Postat pe 17 Octombrie 2010 21:30 |
||
eu ma indoiesc de veridicitatea faptelor. cica, la o alta emisiune- parca la "fermier, cauta fraiera" -era o tipa care a fost recunoscuta ca a mai participat si pe la fugareala lui ernest si pe la fata lui tata | ||
si_totusi Postat pe 17 Octombrie 2010 21:34 |
||
dap... durerea nu mai e ce-a fost, in romania... daca nu da bine pe sticla, mai pun si producatorii de la ei, de-ajunge ub fel de manea sentimentala... normal ca dupa aia iti vine sa-ti plangi de mila dand din buric... | ||
zambil Postat pe 17 Octombrie 2010 21:52 |
||
...si hahaiala de seara... |
||
preci Postat pe 17 Octombrie 2010 22:21 |
||
Sir iese dimineata pe poarta vilei si gaseste acolo un cersetor zdrenturos rau de tot. I se face mila de el si se gindeste sa-i dea niste bani. - Ia omule 3 lire sa-ti cumperi tigari. - Multumesc Sir dar eu nu fumez. - Hmmm, atunci ia 5 lire si du-te sa-ti iei o sticla de whisky. - Multumesc Sir dar eu nu beau. - Hmmm, atunci ia 10 lire si du-te si tu la femei. - Multumesc Sir dar eu nu merg la femei. - Auzi ba, ia 100 de lire si du-te la nevasta-mea sa vada si ea cum arata unu care nu fumeaza, nu bea si nu merge la femei. |
||
KNIGHT_31 Postat pe 18 Octombrie 2010 20:56 |
||
intrai aseara la un film, doar c-o vazui pe prietena mea carice in distributie... era gata-gata sa suport inc-o productie cu cavaleri medievali, maceluri explicite si poate iar ceva referiri la arthur si masa lui fara coltzuri... si cand colo, surpriza; macelurile-s acolo, alright, da' pe undeva justificate... c-asa era-n tenisu' vremilor alea... da' filmu-i cumva intelectualist in esenta si dac-ar fi sa-l rezum intr-o fraza, as da morala de la un bine-cunoscut banc cu soricei, pisici si vacute - nu oricine te baga-n kkt iti vrea raul, nu oricine te scoate d-acolo iti vrea binele... de vazut... aaa... da... filmu' se numeste black death... |
||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2010 09:13 |
||
iasomico, avusesi dreptate cu moshu' leo, ala... caracter nema... iar il racaie la ficati de succesele altora, de parca boxu' s-a terminat odata cu el... | ||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2010 09:19 |
||
nene , parol ....cand iti ia succesul mintile !!!!!!!!! e de discutat .......cate o fi avut | ||
jeanette40 Postat pe 19 Octombrie 2010 09:22 |
||
spuneam eu de ministresa aia, frantuzoiaca..de a confundat inflatia cu felatia,acu' ministru de interne francez a spus :amprente genitale in loc de digitale.. hai bre,ca i-am tampit pe toti,de la fratii nostri bronzati crez ca li se trage.. |
||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2010 09:25 |
||
zambilu' ti-am zis? ai vazut de cand tot zic..de la primul titlu.. vad ca iuliana tudor e bine sanatoasa,mami.. si mai gravida decat oricand.. astia din presa s-au sonat de tot,le tremura chilotii .. in rest,am citit acu' stenogramele lu' vantu,noroc ca m-am calit ,ca m-as fi dus sa oracai ..m-am distrat,romane,nu alta.. |
||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2010 09:29 |
||
tot la cestiune... asa trecu gligore cu oile la munte... sau pe latineste - sic transit gloria mundi... se duse ion alexandru, ca un amarat... dupa ce petrecu si cativa anisori pe la mititica... greseala lui?... fu un activist de partid ambitios, da' cam de provincie... care-a crezut ca daca s-a dat liber la furat in '90, fiecare e de capu' lui... pai nu, nene, nu-i chiar asa... se fura organizat, la ordin... da' povestea nu-i noua... tara geme de conace lasate-n paragina, de pe vremea ciocoimii fanariote... grecotei ambitiosi venira de la stambul pusi pe capatuiala si cu iluminism in cap, dornici sa faca versailles la ciorogarla... da' rau' si ramu', plus aliatu' lor ancestral, nea caisa, cam fura-mpotriva, deh... |
||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2010 09:42 |
||
ca tot is pus pe concluzii, astazi... istoria romanilor e o intifada de veacuri impotriva civilizatiei, vericilor... | ||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2010 09:54 |
||
asa e,nu vrem si pace.. au aratat astia la tv doua conace din maghiarime,cazute acu' pe mama unor romani,plimba oile prin ele.. si bine zici cu:cam fura-mpotriva, deh... cam fura,da.. mani tare lungi,caracter nexam.. da' eu nu sunt chiar pesimista,stiu ca ici si colo mai gasesc oameni langa care sa rezonez,pe aceeasi unda.. pana la urma viata e frumoasa,de noi depinde cum ne asternem.. |
||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2010 10:05 |
||
De la: zambil, la data 2010-10-19 09:13:11intrai aseara la un film, doar c-o vazui pe prietena mea carice in distributie... era gata-gata sa suport inc-o productie cu cavaleri medievali, maceluri explicite si poate iar ceva referiri la arthur si masa lui fara coltzuri... si cand colo, surpriza; macelurile-s acolo, alright, da' pe undeva justificate... c-asa era-n tenisu' vremilor alea... da' filmu-i cumva intelectualist in esenta si dac-ar fi sa-l rezum intr-o fraza, as da morala de la un bine-cunoscut banc cu soricei, pisici si vacute - nu oricine te baga-n kkt iti vrea raul, nu oricine te scoate d-acolo iti vrea binele... de vazut... TREBUIA SA VEZI BLACK KNIGHT |
||
KNIGHT_31 Postat pe 19 Octombrie 2010 20:32 |
||
la d-astea cu bronzati nu prea ma-nghesui eu, nene... da' daca tot imi ridicasi mingea la fileu, sa zic acilea d-un film tare de tot... da' tare-tare... animal kingdom ii zice, vine din australia si sparge gura cinefililor... ce vrea filmu' asta sa zica e ca si infractorii are o mama... si-o nevasta, si copii, merge la cumparaturi, se uita la televizor, chestii d-astea... de vazut neaparat, chit ca din distributia aia nu-l cunoasteti decat pe guy pierce... |
||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2010 21:21 |
||
si cestiunea de seara... ploua cu spume... afara, vreau sa zic... | ||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2010 22:15 |
||
nu gasesc filmu' ala,nene... | ||
preci Postat pe 19 Octombrie 2010 22:21 |
||
De la: zambil, la data 2010-10-19 09:54:36ca tot is pus pe concluzii, astazi... istoria romanilor e o intifada de veacuri impotriva civilizatiei, vericilor... Cand ziceam ca mai hot, parsiv si lenes ca romanu' nu crez sa mai existe in lumea asta, fusei luat la unshpe metri ca cum, ca noi, ca cei mai harnici, mai viteji si mai drepti? Doara nu dijaba or prostit paulimea de la 1848 incoace alde balcestii, iorgii si altii ca ei... cu cireasa de pe tort pe vremea comunismului "iluminat"... Inteleg, coafata sa fie istoria aia, da' chiar in halu' asta? Rumanu fara bici pe spate nu face treaba neam. Asta e chintesenta poporimii asteia... Civilizatie? Am fi in stare sa-i tragem pana si pe nemti inapoi in evul mediu, cam pe unde suntem noi acum, decat sa ne civilizam ca popor |
||
Thor_again Postat pe 19 Octombrie 2010 23:21 |
||
pai si daca erEam asa de viteji si de buni si de "jmekeri", tot am dilema aia prosteasca... "de ce naiba om fi fost mai mereu ocupati de altii"... ma rezum doar la atat... fiindca daca e cazu' sa intru in amanunte, nu termin pana dimineata. o tara de kkt, cu oameni de kkt si cu sefi pe masura. |
||
eu_geminy Postat pe 19 Octombrie 2010 23:26 |
||
iaca cestiune!!! 20.10 2010 am inteles ce incerca sa spuna anakinu pe alt topik... ideea ii apartine |
||
LILO Postat pe 20 Octombrie 2010 00:42 |
||
ci-ai inteles domne?? | ||
fleurdelis Postat pe 20 Octombrie 2010 00:45 |
||
la chestiune.. te-am asteptat o viata,americane...cand vad ce parerea buna ai despre mine,imi cresc ficatii... de urmarit video.. http://www.hotnews.ro/stiri-international-7945060-video-ambasada-statelor-unite-bucuresti-atrage-atentia-asupra-escrocheriilor-legate-programul-loteria-vizelor.htm acu' ce sa zic,aia cu IQ ridicat sunt la ei,au facut si ei pe intelesu' nostru avertizarea.. hai ca m-am distrat.. |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2010 10:28 |
||
foarte tare! haidi mai, ca-s draguti! problema e ca au dreptate, in mare...si asa prosti cum ii credem noi pe americani, sunt de fapt mult deasupra noastra si noi, aia mai inteligenti, nu prea ne descurcam, oare cum vine asta? |
||
zambila Postat pe 20 Octombrie 2010 10:41 |
||
pisi.. astea sunt vorbele tale,eu am zis cu totul si cu totul altceva... nu stiu sa-ti raspund la intrebare. a! ca nu-mi convine ca am imprumutat anumite sarbatori de la ei,cum ar fi valentine's day sau halloweenu' pe care le gasesc kitchoase,e partea a doua.. in rest,modalitatea in care au gasit de cuvinta sa ne previna, m-a distrat copios....altii s-au enervat,depinde de firea fiecaruia.. |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2010 12:10 |
||
pai aia zic, si pe mine m-a distrat, si nu ma simt jignita deloc restul ideilor n-are neaparat legatura cu ce-ai zis tu... sunt multi romani care s-au simtit jigniti de nu stiu ce stiu care zice ca suntem cei mai prosti din europa, sau ceva de genu...tind sa cred ca aveau dreptate, astfel nu-mi explic starea de fapt in care ne aflam! ca exista si exceptii, evident, intotdeauna au existat! |
||
zambila Postat pe 20 Octombrie 2010 12:28 |
||
viatza-i complicata,zambilutzo.. acu' citii ca au existat italieni care au huiduit politistii, cand au arestat criminalu' de ne omori fata aia...in italia,cu o lovitura de pumn.. dementi sunt peste tot.. |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2010 12:44 |
||
da , sunt multi dementi in toata lumea ..........numai ca , pe mine m-a durut faptul ca romanii din Roma nu au iesit sa protesteze pentru viata fetei asteia nu m-ar mira sa-i gaseasca vreo " tumoare " ceva fetei ( la autopsie ) .........asta asa ca sa poata scapa conationalul lor mai ieftin........... ce draqqqqqqqqqqq era doar o romanca amarata |
||
jeanette40 Postat pe 20 Octombrie 2010 12:54 |
||
n-am recitit ideea si acum am observat dezacordul, nu mai pot corecta...asa-i cand faci mai multe lucruri odata si era vorba despre "studiu", da' mie mi-a iesit altceva |
||
zambila Postat pe 20 Octombrie 2010 13:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dusmanie | 14 | De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50 |
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... | 78 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41 |
Prietenie intre o femeie si un barbat? | 93 | De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09 |
|
||
ce face o relatie fericita? | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice