Chestiunea zilei..

my hero!
multzam..
preci
Postat pe 22 Octombrie 2010 22:02
Astept sa imi apara si mie Red-ul ala al lui nea Bruce.. pana atunci ma gandesc sa bag un "The Hole", ca tot e fresh.
Zambilu', nu'sh de ce, dar mie, de la The Hero incoace, mai mereu mi-au placut filmele astea chinezesti, bine regizate si bine jucate, ce fac apel si la istoria lor. Istorie ce este cam vasta rau de tot, daca aveau un Sergiu Nicolaescu pe-acolo, pe la ei, ar fi filmat non-stop..
anakin
Postat pe 22 Octombrie 2010 22:26
Am revazut "pasarea spin" O capodopera, un film nemuritor care reuseste oricand sa iti transmita emotia si trairile personajelor atat de bine conturate. Pe cat de simplu este realizat pe atat este de incarcat si plin de intelesuri.
persidadamian
Postat pe 23 Octombrie 2010 00:09
persi...unde ai revazut pasarea spin??
te invidiez...sa sti!!

LILO
Postat pe 23 Octombrie 2010 00:17
Lilo... e pe net... doar ca trebuie descarcat...:)
eu_geminy
Postat pe 23 Octombrie 2010 00:20
LiLo eu l-am vazut pe true movies 2
persidadamian
Postat pe 23 Octombrie 2010 00:23

va multumesc la amandoi pt informatii
da..dar eu nu prea am timp
.
poate duminica..

o noapte minunata...
LILO
Postat pe 23 Octombrie 2010 00:37
...salutare...bre, ca mult am mai ramas in urma.....in oridinea neimportantei:
- iconomii peste iconomii pentru a ajunge banii pentru bordurile videniene din toat� tara, papușele handicapate, s�li sportive in sate cu doua babe, baiaramuri, frunzulite....

...�ntre timp salariile au sc�zut intre 25-60% ; codul fiscal se modific� de 10 ori intr-un an si legile sunt declarate neconstitutionale de 2-3 ori (de, dac� avem premier prof.de drept - principalul e ca omul persevereaz� ); Rom�nica se �mprumut� cu 52 mil.de euroi/zi; sc�derea economic� e cea mai mare din Europa; TVA-ul a crescut, dar �ncas�rile la bugert au sc�zut; IMM-urile (minus cele portocalii ) sunt �n colaps; s-a �simplificat� �nființarea firmelor (15 taxe); prim�riile portocalii au primit banii, restu...;nu mai sunt bani pentru trei academii , da nu-i bai ca �s mai importanț �ia care vorbesc despre munca altora dec�t cei care au f�cut munca....secția de cardiologie infantila de la Marie Curie se desființeaz� pentru c� pleac� medicii din pricina L. 79/2010...și alte știri �vesele�....

...marinelu z�ce c� nu are habar de legea cu micșorarea TVA-ului si neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000...da �la de la FMI cic� o vorbit cu marinelu �n urma cu dou� z�le și se va rezolva- legea nu se aplic�...toți mogulii or s�rit pe marinel c� minț�ște...da asta nu a minț�t, c� era luat �n goarn� c�nd o vorbit cu șeful FMI și nu mai t�ne minte...

...ioi...iștenem...nenea zambilu, ia-m� bre, ș� pe mini �n str�in�t�țuri c�nd te cari di pe aicilea...adec�, mai bine d�-mi mie banii lu matale s� ma mut și ram�i matale cu banii mei și marinelu pe care l-ai votat, c� ma apuc�, bre, iar� b�lb�iala c�nd v�d cum suntem luați de proști...�n alt� dezordine de idei, am spus c� �nchiderea sov este continuare la cacialmaua din seara confrunt�rii marinel-prostanac....
daria_
Postat pe 23 Octombrie 2010 01:20
bre petanco, uite d-aia n-are ursu'coada... acuma ca s-a cam golit sacu' si se strange cureaua, romanu' are reactii de copil retardat, care-arata cu degetu' la ceilalti...

cat timp ne-am complacut in balaceala jumate comunista - jumate capitalista, in care aia mari furau pe rupte iar aia mici se faceau ca nu vad, atata timp cat erau lasati si ei sa fie neshte mici evazionisti chiulitori de servici, criticile se reduceau la bancuri spuse la berica, cu grataru' sfaraind, indoit sub zecile de mici... singura preocupare a melteanului era cum sa faca rost de neshte bani sa-si ia plasma si masina mai tare ca a vecinului, gandind ca bancile n-o sa-i ceara niciodata banii-napoi...

au credeti voi ca rechinii aia mari au iesit de niciunde, dintr-o balta de carasei muncitori si cinstiti?...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2010 09:41
si vaz ca se-nmultira amatoarele de mers in strainatate pe banii altora... da' ce, bre, crezi ca eu castigai la loteria vizelor?...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2010 09:49
poi ........ nu-i asa.......ursul ala , si-a pierdut coada , cand s-a dus la pescuit .......
parol , nene .........eu asa imi amintesc..........
apoi , doamne , sa ma ierti .........
nu oi vrea , acum
cu Petanca sa te certi ............
jeanette40
Postat pe 23 Octombrie 2010 09:52
dap, i-au zdrelit coada carasele alea harnice, de dadeau roata la couru' lui...

bre jane, contu' petanca-i suparat pe lume in general... eu intrai si gasii cearta de-a gata...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2010 09:58
peteanca are si ea problemele ei de viata, fiind, intocmai ca si Impuscatul, un semi-ilegalist, in sensul ca el se ascundea, dar nu il cauta nimeni. Asa e si cu Peteanca, ea se cearta cu cineva, dar nu ii raspunde nimeni.
anakin
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:09
mosneagule..
vaz ca incepura fetele sa-ti ceara malai de la obraz,ia sa-mi dai si mie ceva-cumva...

m-am distrat azi-noapte la dansez,bagara astia folcloru' prea din timp,perechile inca n-au vechime,si-au dat cu stangu'-n dreptu' la sarbele si invartitele alea ceva de groaza..
cine a spus taica ca dansurie sunt tzopa,tzopa , hi,hi,hi?..nuuuu,dansurile populare sunt: ritm,disciplina,simultaneitate sau ce or mai fi,tre' sa ai vana si simtu' muzicii,deh..

cand am auzit-o pe nicola ca ea nu a dansat in viata ei un dans popular,nici macar un cantec popular nu a cantat,m-am dus sa-mi fac un ceai..
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:16
Anakinu, LMA, prietene!
Thor_again
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:19
pai asta-i starsistemu', iasomico... ia femeia de la cratita si-o face vedeta...

mami, la mine trebe munca pana sa dau ceva...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:20
Mersi frumos, Doraghe
anakin
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:22
zambilu'

si te pomenesti ca nu sunt harnica?cine mami?moi?...

anakinbaiatu'

e ziua ta mamoantza?
La multi ani! sa fii sanatos si senin,mami..
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:30
Da, Iaso.. Multumesc frumos de urari, mami, asa si sper sa fie pentru toata lumea..
Azi voi fi superocupat, rebuie sa fac ceva cumparaturi, ca dupa-amiaza imi astept musafirii, iar pe seara ....

HAI CRAIOVA!!!
anakin
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:36
atunci sa te distrezi frumos,maicutza...

e soare la bucale,astazi vreau sa ajung in parc pe la 12 ashea,sa fac poze cu pomii astia aurii,sa aud frunzele cum gem sub pasi...chestii grele..nenica..

p-orma ma opresc la gratar,ca iar venira motii.. si e targ cu dracii ecologige..bune rau..
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2010 10:44
aaaa!

m-ati lasat singura,lasa ca pun eu mana pe voi....ehe,he,he...

http://www.youtube.com/watch?v=l9K4BKkLaCI&ob=av2n

hai we bun...

dario,

relaxaza-te mami si tu macar in we,viatza trece repede...
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2010 11:02
D'ont Worry Be Happy..........
jeanette40
Postat pe 23 Octombrie 2010 11:08
la cestiune, apropos de psihologia maselor... alo, la botoane, baga ochiu-acilea, decat sa te bati de musca si sa faci conturi stresate pe banda...

cum ziceam... cetii mai ieri pe net un articol scris de-o americanca... ce-o durea pe ea e ce fac frantzujii si englejii-n timpuri de criza...

in timp ce englejii-s masochisti si strang cureaua cu placere sadica (se pare ca foametea din al doilea razboi mondial i-a lasat cu inclinatii perverse!), frantujii le au cu demonstratiile, inca de la '89... 1789, adeca... cum in memoria colectiva metodele-au dat roade, oamenii se reped de fiecare data sa faca ce stiu ei mai bine...

ce se-ntampla-n romanica n-o interesa pe americanca, poate unde frantzujii si englejii-s tiganii lor, acolo la washington... da-n memoria colectiva romaneasca se pare ca o manea bine simtzita-i la fel de eficace ca o bataie de strada-n paris... adeca, ofera acelasi gen de satisfactii...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2010 11:58
perversi nene...perversi...
michelle_
Postat pe 23 Octombrie 2010 12:02
i-auzi bre,ce maso...e paulimea,adecatelea d-asta asculta manele la greu?

se incarca cu adrenalina?

apropos de chestia asta,dansau aia un dans ,melodia era cantata de irina loghin,cica:ca la breaza.

nu stiu daca e cineva de la breaza p-aciulea,da' aia era orientala toata ziua,daca te cazneai nitel puteai sa dai si din buric...
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2010 20:17
crez ca-i garbo defect,maica..

bagai o poezea cu mitraliera si roza vanturilor,da' disparu'..
cine stie ce-o fi zis precilica-n text ,de s-a evaporat..

iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2010 20:27
anakin, la multi ani!

...�n rest...nu-mi cer scuze ca nu vad �sa tr�iți bine�, ci doar �i-am ciuruit�....strada spune c� nu sunt singura....
daria_
Postat pe 23 Octombrie 2010 20:58
...iaso, cerem de la nea zambilu c� se laud� c� o s� ia pensia și pleac� �n str�in�t�ți (sigur nu de 350) c� nu prea avem speranțe s� o apuc�m...io m-am oferit s� facem schimb de m�lai...

...meciul lui Bute a fost transmis p�n� și de albanezi...doar tvr are altele de dat pe sticl�. Pentru ce e pl�tit� din bani publici?
daria_
Postat pe 23 Octombrie 2010 21:04
dario..

si daca unii sunt mai descurcareti,de ce sa nu fie mai fericiti decat noi?
eu nu inteleg multe chestii,trebuia sa ma nasc in alt secol..
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2010 21:06
petanco, pai marinelu-a zis el ca sa traim bine, da' fiecare pe barba lui... ca d-aia-i democratie liberala... acuma, desigur, multi s-or fi gandit ca-ncepe viata buna la pomeni, cum erau ei invatati...
zambil
Postat pe 23 Octombrie 2010 21:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
laptic 1 De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55
Un sfat va rog frumos!!! 58 De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut 46 De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
Setari Cookie-uri