Chestiunea zilei..

2 blonde intr-un lift isi fac confesiuni reciproce.
Prima:
- Auzi draga, mi-e-mi place lunga si subtire ca la unguri...
A doua:
- Mie scurta si groasa ca la mexicani...
Bula care participase la discutie le zice:
- Nu vreti sa facem cunostinta? Ma numesc Janos Gonzales.
KNIGHT_31
Postat pe 27 Octombrie 2010 19:03
deci, pica motiunea psd-pnl... asta-n timp ce ponta si crinutzu-anunta ca fu o victorie a lor de prestigiu... asa o fi, daca zic ei... chestia e ca nimeni din parlamentu' ala n-are sustinere populara reala... toti au ajuns parlamentari prin masinile politice de vot...
zambil
Postat pe 27 Octombrie 2010 19:51
ati vazut ce miting, ce agitatiee astazi, ati vazuut??
si-asaaaa avea orasul o circulatie beton....numai asat cred eu ca mai lipsea
fleurdelis
Postat pe 27 Octombrie 2010 19:56
le-a tatait kr celor de la pdl.....de aia nu au votat.....picau sigur la cati tadatori au in partidul lor obosit.....

dar tot raul spre bine.....incet ,incet vor iesi pe usa din dos ,ca pntcd!!

superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:12
asta se cheama disciplina de partid, bre superbe, nu debandada, ca la psd... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:14
tot asa ai ramas, mami? parca-ai fi cruciat de-ala...

observ ca multa lume e chitita pe baselu asta, da' n-au de spus o soapta de nea ilici si cat de bine ne-a condus el spre democratia asta cu fata umana, he, he, he...

a dreaq ea de memorie selectiva...
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:15
socrela, tu esti reincarnata???

ce-a fo a fo...ala era comunist sadea.....dar asta?? se da democrat.... dar nu-i decat un gunoi de securist!!!
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:19
asa e el, mami relo... gica-contra din printzip... nu c-ar avea vreo idee mai buna...
zambil
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:20
asta se cheama tarsha ....vai de ei....dar cat o sa mai reziste??? maxim 2 ani....si apoi vai si amar...vor cersi locuri in pnl si psd!!!
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:23
l-am votat pe kretinul asta in 2004....dar in 5 ani m-am convins.... SECURIST de la mama lui... inca 2 ani cu el in frunte....si incep sa-i regret pe psd-isti!!!
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:26
bre ginerica...adica p-ala sa-l ieratm c-a fost comunist declarat? mai, tu ma uimesti...adica exista doua randuri de reguli?

io, sincer...vaz o anume isterie cu cruciada asta impotriva lui...paulimea chiar isi inchipuie ca rezolva ceva cu demonstratii si mitinguri? haida deh...noi suntem fix pix in calea paulei, mama...
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:28
pe asta mizeaza si ei...lipsa de unitate.....dar cand vor iesi oamenii in strada, pe la primavara, va fi vai si amar de ei!!!e greu cu multimea !!

socrella,noi traim in prezent.... acu e problema..... astia fura in draci si noi sa le platim hotiile??
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:34
nu-i nicio isterie-n tara... doar antenisti care uita sa mute pe alt canal... sau voi credeti ca mitingurile-alea sunt asa, spontane?... mai se distreaza lumea, mai da c-o cashcheta de pamant (unde-i iasomica si petanca sa ridice-n slavi armia romana?)...

bre, pai aia-s militari, de-si ridica poalele pe strada?... pe vremea singurei armate romane adevarate, aia a lu'antonescu, astia erau trimisi la curtea martiala... militaru' nu face demonstratii, nenica... eventual, isi da demisia, ca un domn ce e... da' ai vazut?...
zambil
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:37
ete fleosc! da' acu douajde ani nu fura feseneu la greu? nu plantau ortacii floricele in capu' 'ntelectualilor? nu cumpara nentu' roman airbus-uri de care nu aveam nevoie?

nu baby...nu acu e problema. problema e de douajde ani, de cand vota paulimea trandahirii maicii dobrite cu elan muncitoresc, in timp ce fetele de la apaca, erau in relatii de incest cu nea petrica

da' cum am zis...memorie selectiva, he, he, he...
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:40
"..pe asta mizeaza si ei...lipsa de unitate.....dar cand vor iesi oamenii in strada, pe la primavara, va fi vai si amar de ei!!!e greu cu multimea !!.."

te referi la "multimea" romana..?,sau la cea franceza..

roby_cado
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:43
eh...aia-s pensionari de lux.... si nu vor sa renunte la pensia babana...

in armata ar trebui reduse salariile, ca nu prea au ce face..... freaca menta prin birouri.... cred ca avem cei mai multi generali pe cap de soldat....

la fel si in securitate, parca-s vreo 7 servicii..... suntem mai tari ca americanii si rusii la un loc!

de justitie nu mai zic......salarii astronomice,performanta ZERO!

da nene....nu or fi spontane.....dar i-ati blocat cu RAR-ul, de frica sa nu se adune prea multi!!
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:45
astia fac spume-acuma ca baselu-a fost jmecher... prima miscare a fost sa puna mana pe sri si le-a taiat creaca de sub picioare regizorilor de manifestatii spontane violente... asa c-acuma le-a mai ramas doar televizoru' si declaratiile prin tabloide, de langa poza vreunei tzatzoase cu talenente-ascunse,,,
zambil
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:46
zambilu, ginerica e tanar, e crud...de-aia e asa patriot. noi astia mai shulfitzi nu mai inghitim dumele astora

si da, ianainte, militarii aveau onoare. da vezi...astia de-s facuti acu' la apelu' de seara, nici macar nu stiu cu ce se mananca aia
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:47
nu-s spontane!
ce scandari am auzit eu azi...parca imi suna a altceva...acolo!
fleurdelis
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:48
roby.... sper sa se destepte si multimea noastra....nevoia ii va scoate in strada!!

nea zambi....pai el s-a reactivat....doar e securist cu state vechi!!

dar vb lui napoleon.... cateva ziare ostile sunt mai de temut decat 1000 de baionete!!
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:54
super, daca tu chiar crezi ca ziarele alea chiar sperie pe cineva, io zic ca tu plutesti in plina narcoza, mama...

hai sa traiesti, ca mult m-ai desfatat cu asta
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:59
socrella..alea au fost vremuri tulburi....dar de atunci am progresat nitel, trebuia sa mearga din ce in ce mai bine....

dar datorita hotiei si incompetentei pdl-istilor ,in frunte cu hahaici, o ducem din ce in ce mai rau.....
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:00
ce vroiam sa zic e ca nimeni nu castiga un razboi cu presa....

bine...acu si base si-a tras tv de casa..... b1tv si care or mai fi.....dar de care nea zambilu nu pomeneste nika....e cea mai buna televiziune , nu-i asa zambile???
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:02
am progresat???!!! no shit...

ioi, super...vin la wife sa te pupe. tu esti amuzant si nici macar nu-ti dai seama de asta
michelle_
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:04
i-auzi...o duci rau,superbe?
preci
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:04
socrela.... alea prezinta realitatea (ce-i drept...un pic deformata) dar oamenii isi dau seama cat de competenti sunt astia, atunci cand se uita in buzunar.... e din ce in ce mai rau.... si asta e meritul lui hahaici si a marionetelor lui!!
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:06
veve ....vrei sa ma adopti??
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:07
te-as adopta,da' nu-mi da astia voe...
partidu' si-a facut norma de crescut sherpi la san...
preci
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:12
bre superbe, eu ma uit la televizor numa' la discovery si pe la vre-un film, daca merita... iar la stiri, prefer cnn-ul si d-alde astia... macar astia mananca un kkt cu demnitate...

hai ca ma bagai la un film cu actorii lor si peisajele noastre... eva, adica... pare prospatura, daca te uiti la prospect...
zambil
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:15
fa si tu o exceptie,spre binele tau,mai aveti 2 ani si va desfiintati!!!
superbus
Postat pe 27 Octombrie 2010 21:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
Caut iubita in Dej 4 De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40
reactia fiului meu ... 11 De la: utad 14 Martie 2010 18:34
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
prietenie sau altceva? 113 De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04
Setari Cookie-uri