ce film mami? cum il cheama? ce bombani tu de eva? ia da un link ici sha, pliz | ||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 21:20 |
||
---|---|---|
bv nea zambile...... foarte bine faci, fanatismul basescian iti va face rau..... ma intreb ce vei face peste 2 ani..... ai uitat de meciuri..te mai uiti si la ele...vizionare placuta! |
||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2010 21:21 |
||
da nene,daca tot esti cinefil,zi-mi o comedie spumoasa..... | ||
|
||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2010 21:23 |
||
n-auzisi nene ca-mi iau casa-n cipru?... eu luai in serios chestia aia cu sa traiti bine, asa ca ma pusei pe treaba... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 27 Octombrie 2010 21:25 |
||
http://www.cinemagia.ro/filme/eva-33903/ --pare interesant bine zis.... sa traiti bine,in alta tara,ca noi(pdl) facem praf romanica!! congratulations.....if is true!! sa dai o bere.... |
||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2010 21:27 |
||
comedie spumoasa?... pai le diner de cons e pe locu' unu ever la mine... | ||
zambil Postat pe 27 Octombrie 2010 21:28 |
||
mc...o s-o vizionez in weekend... | ||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2010 21:36 |
||
si astept si restul topului..pana la 5, hai 10 | ||
superbus Postat pe 27 Octombrie 2010 21:49 |
||
fasaiala mare, mitingu' ala al sindicatelor...se anuntau o suta de mii, au ajuns doar vreo treizeci si din aia jumate pesedisti la ordin... alde liberalii nici n-au contat, la ce sprijin de masa au... de unde se vede ca aia de-au votat pt crin la prezidentiale era doar dezorientati d-astia, aburiti de antene... si bine-nteles, iar s-a lasat cu joc si voie buna... |
||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 09:08 |
||
circ si panarama .............sau panarama .............poi, la de-astea se pricep cel mai bine | ||
jeanette40 Postat pe 28 Octombrie 2010 09:12 |
||
romanu-i oportunist de felu' lui, jane... el nu lupta, asteapta sa se bata altii si sa se dea cu-nvingatorul, poate-apuca si el o farfurie plina din coliva invinsului... e drept ca nici nu munceste, doar asteapta... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 09:20 |
||
noi nu stim sa protestam,nu le avem..cand ne-o apuca, se lasa cu varsare de sange.. v-am spus ieri,cred.. gasca lu' al mic al meu a fost la miting,25 de lei..al meu nu s-a dus, ca are alte preferinte politice,bine...copiii aia s-au dus pt distractie mai mult... zambilu' unde-i iasomica si petanca sa ridice-n slavi armia romana?)... m-ai bagat cu peteanca in club,mami? cred ca trebuie sa te bag intr-un training d-ala,sau sa ma bagi .ma rog.. alte nuante aveam eu acolo... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2010 09:21 |
||
in clubu' armatei doar, mami.. stii c-acilea avem pozitii diferite... si nu, n-o sa fie nicio varsare de sange... doar daca n-o fi ca la lovilutie, unde-au murit ca prostii doar ca s-au dus sa caste gura... au murit cateva zeci de oameni si ne-am trezit dupa aia cu zeci de mii de eroi in viata... tot pe banii nostri, desigur... |
||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 09:28 |
||
acu , eu zic ........... tot guvernarile postrevolutionare le-au format acest obicei ...........asteptatul pomenii ........... |
||
jeanette40 Postat pe 28 Octombrie 2010 09:30 |
||
jane, in termeni tehnici asta se cheama colaborationism, adeca complicitate la jaf, cu alte cuvinte... s-acuma face lumea gat ca s-a redus ratia, atata tot... | ||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 09:40 |
||
eu stiu viata lor din interior,mami.... nu e usoara,asta nu inseamna ca i-a fortat cineva sa-si aleaga meseria asta,dar dupa cum suneam.. eroi au fost,eroi sunt inca ,printre ei.. si binenteles,aici nu pomenesc caricaturile alea.. de sunt te miri prin ce ministere.. |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2010 09:40 |
||
pai cine-a zis ca-i usor?... da' sa ne uitam putin si la rolu' armatei... in principiu, e locu' unde-aduni baietii cu inclinatii batause din nascare si-i disciplinezi sa se bata la ordin, cand o fi cazu'... eu rolul unei armate necombatante nu-l inteleg... pana una alta, la noi avem o armata de contzopisti in uniforme... ma uitam ca pana si-aia de-au semnat sa se duca pe teatrele de razboi au ceva burtica... stii cum e romanu': poate mie nu mi se-ntampla nimic, si vin si cu bani acasa... care-avea chef de bataie adevarata si muschi s-o faca, a plecat demult prin legiunea straina... aia soldati... |
||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 09:47 |
||
m-a distrat ca ai de trageau mai tare de garduri p-acolo,cica erau suporteri stelisti..care nu aveau nicio chestie cu motiunea,ei au ce au cu jandarmii... circ,si ala prost.. si da,romanii nu se mai simt reprezentati in parlament,le este scarba,de aici si indiferenta... |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2010 09:51 |
||
poi...oare suntem reprezentati de cineva?? eu nu ma recunosc.. si///cand cu ani in urma am spus ca IO nu votez pt ca nimeni nu ma reprezinta...unii au ras cu lacrimi... cata pretentie mai am si IO auzi..cica sa ma reprezinte...da de...unde ma trezesc a vietui?? |
||
LILO Postat pe 28 Octombrie 2010 15:02 |
||
bai nenica... tocma vazui cel mai tare film din ultimii ani de vizionare... reusii sa descarc requiem for a dream (ala de va pusei muzica de generic acu' cateva zile!)... merita din plin cele 8.5 stele de pe idmb, da' eu zic mai bine sa ma credeti pe cuvant... ellen burstyn face rolu' vietii ei, iar jared leto e perfect in rolul fiului ratacit... ca despre asta e filmu', despre ratacire, si-o sa vedeti ca nu numai drogurile duc la pierderea fiintei... asa ca daca vreti sa va doara sufletu' uitandu-va la un film, asta e... |
||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 21:16 |
||
aham.. e pt d-aia de stau bine cu nervii,zambilu'... si daca tot este vorba de suflet si de durere,ma uitam ieri pe taraba in ziare,pe prima pagina: Adrian Paunescu are toate organele praf .. m-a durut sufletul,parca merita tratat altfel,din dorinta de senzational ne calcam "monstrii" in picioare, sper sa dea faliment. |
||
iasomia Postat pe 29 Octombrie 2010 09:54 |
||
mda...vad ca i-a lovit limbarita pe politicieni vis a vis de sanatatea lui paunescu limbricul ala de ponta sustine ca "paunescu vrea sa mai traiasca, pentru a vedea romania sca[pata de acest blestem" mai, astia nu au mama, nu au tata...ori vorba lui zambilu, daca au, is in relatii de incest |
||
michelle_ Postat pe 29 Octombrie 2010 11:17 |
||
tara e desperata, nene... alearga pe la mitinguri despletita si se da cu capu' de caldaram... tara, adeca prin reprezentantii ei din opozitie, vreau sa zic... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 13:10 |
||
iasomico, e-n filmu'ala o scena jucata de ellen burstyn, unde cica pana si operatorul a plans... ratacirea paste pe oricine, nu numa' pe-adolescentii derutati de hormoni... intr-adevar, nu-i de recomandat celor cu nervii-n pioneze... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 13:14 |
||
de altfel, gagica a luat si-un oscar pe rolu' asta, si va zic eu ca l-a meritat cu prisosinta... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 13:15 |
||
iote nene ca nu mai moare paunescu... shit... ramane pontulica fara martir... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 13:22 |
||
Pai, sa traiasca, doar are loc! Dincolo de politica si ambitii, Paunescu ramane un mare poet. |
||
m_ada Postat pe 29 Octombrie 2010 13:31 |
||
Un fragment din Pamantul deocamdata de A. Paunescu ,,Pe pamant avem de toate Si mai bune si mai rele, Bune, rele, Si-nchisori si libertate Si-a putea si nu se poate Si ruina si cetate Genii mari si frunti tembele, Vant ce sta si vant ce bate Si martiri dar si lichele, Nedreptate si dreptate Si-a putea si nu se poate Si noroi si stele'' |
||
m_ada Postat pe 29 Octombrie 2010 13:33 |
||
pai cine-a zis sa moara paunescu?... era doar o constatare... oricum, daca pateste ceva, e din cauza lui, din cate zic doctorii... a dus pe picioare-un diabet fara sa se trateze... discutia nu era de paunescu, ci de necrofagii de-si trag spuza pe turta lor din orice chestie... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 13:38 |
||
asta e politica, sa exploateze orice situatie in favoarea lor... | ||
m_ada Postat pe 29 Octombrie 2010 13:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
|
||
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice