Chestiunea zilei..

vericilor, vi se pregateste ceva... cica lucreaza doctorimea la un aparat de inregistrat visele... iti pui electrojii pe cap, il bagi in priza si te bagi la aghioase... dimineata dai derulare rapida si vezi in reluare cine te fugarea in vis, de te treceau toate transpiratiile...

parca vaz ca p-orma baga astia si-un editor video, de iese cosmaru' ala comedie cu benny hill...
zambil
Postat pe 29 Octombrie 2010 13:51
Misto este chestiunea asta:

http://www.crimetime.ro/paranormal/calator-in-timp-descoperit-intr-un-film-cu-charlie-chaplin.html

O femeie vorbind la telefon mobil in 1928, intr-un film al lui Charile Chaplin.
Cum aparatele si nici retelele telefonice mobile nu aparusera inca, ideea cam cu cat vorbea pe minut doamna din imaginile respective .. desi dupa figura si pantofi pare mai degraba a fi un barbat cu fusta.
anakin
Postat pe 29 Octombrie 2010 19:21

cred ca vorbea cu prietenii in retea! deci ieftin
fleurdelis
Postat pe 29 Octombrie 2010 20:05
vazui si eu chestia cu time traveller pe youtube... crez c-avea baba aia un cornet d-ala auditiv de fitze...
zambil
Postat pe 29 Octombrie 2010 20:48
i-am trecut oltu'pe americani,cu sarbatoarea lor..halloweenu' lu' ma-sa pe gheata!
cos de doua zile,mi-a dat sangele la desht..
le-am facut costumatii la baieti si la gagici,se duc in club,deh..
ne-am dat draq..
ce sa fac maica daca ma pricep la toate halea?sa ma impusc?
ehe,he,he...

ia sa va vaz,vine bestia la voi,nu vine..
la mine vine sigur,sic!
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:00
Io ce sa mai zic? Ca ma trezii cu o gashca de inaripati d-aia conlocuitori la usa, urland "ne dati, ori nu ne dati?"
Le-am dat!
Thor_again
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:04
trick or treat,mamoantza...
http://www.youtube.com/watch?v=skdVouumMk4
preci
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:05
thoru'..
asa batrane...fii darnic...

precilic..
am vrut sa scriu la tine,da' daca venisi acilea sa te bage mami in seama..

"As fi vrut sa raman,de fapt,in dragoste,penibila si ignoranta. Adica visatoare si fericita. Care n-am avut noroc."

mi-ai trezit curiozitoatea,am inceput sa ma intreb ce draq de muiere esti de te-au dezamagit care mai de care...
bine mai mami..asa vezi tu femeile inamorate?penibile?ignorante?
d-aia zici de mine ca mi-s woman in love tot timpul?...
glumesc,desigur..bag viatza in tine...

mami,
ne dam un rendez vous d-ala,hai?ce zici?..

ma tot gandesc de cand te-am citit daca am avut vreodata dezamagiri atat de strangulatoare de colecist ca tine,raspuns:
negativ.
poate pt ca am iubit enorm de putin pt varsta mea,poate pt ca am stiut exact momentul cand sa dispar,draq stie..
cred ca de fapt toata zvarcolirea aia pe uscat tie iti place,mami...
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:17
De la: Thor_again, la data 2010-10-30 20:04:03Io ce sa mai zic? Ca ma trezii cu o gashca de inaripati d-aia conlocuitori la usa, urland "ne dati, ori nu ne dati?"
Le-am dat!

chiar asa darnic???

LILO
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:22
buhuhu...trick or treat

daca mai aud asta o data fac cu nervii! tata ziua mi-au batut plozii la poarta
michelle_
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:24
lilo..

nu mai da c/p,iubita..

tu..

dau la toata lumea,cam ce v-ar placea?
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:27
praji, iasomico...praji...o jofra, o ceva

desi, in momentul asta parca ar mere reteta ta...aia cu coniacu', remember? he, he, he...
michelle_
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:31

ok
dau... si
LILO
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:32
tu..

da,da...
era o carciuma p-acilea,hai sa ne facem turta..
lilo..
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:36
coniacu si paula au facut istorie p-acilea

mai, mie chiar mi-ar prinde bine un pahar de jack. nu numai ca au venit plozii la poarta dupa dulciuri, da' au mai venit si parintii lor. is cu nervii in varfu' deshetelor...stii ca io-s mai antisociala, asa...

si asta ma duce la mai vechea mea idee ca romanii gasesc in orshce sarbatoare un motiv sa traga cate un chef cu gratare afara, bere, si-o manea. acilea la noi, luni se tine ziua mortilor, ce-o mai fi si aia, si lumetu' a inceput de azi cu zaiafeturile

e ca un fel de parastas dansant, he, he, he...
michelle_
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:42
hai,mamoantza,ca stii exact ce vrusei io sa zic cu penibila si ignoranta aia...

iar in materie de dezamagiri,nu trebuie sa cocosezi guiness book-ul ala...
e de ajuns una si buna,hai - maxim doua,ca deja ai o privire de ansamblu asupra relatiilor si ce presupun ele...

poate ca tu ai stiut sa dispari la timp...
e o mare arta asta,si te scuteste de enorm de multe batai de cap ulterioare...
preci
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:42
tu

cum ma mami numa' halea?oaliuuu,nimic pur,nimic frumos?
care n-am avut noroc,da..

precilica..

ai uita-te tu mai bine in jur,si eventual, in viitor...

rupe cercu'...
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:50
aveti mile de mine cine imi da si mie site de filme on line pls
eu doar filmeonline.org il stiu si nu merge.
I-am promis Printesa si broscoiul la BB ...112 urgenta
merci!
ameno
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:50
http://www.seriale.filmesubtitrate.info/

cred ca-ti trebuie un cont, da' e easy...

iaso...io de umor ziceam , guritza
michelle_
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:58
habar nu am..
zambilumio sau precilica,sau me...
iasomia
Postat pe 30 Octombrie 2010 20:58
nu merge nici ala nu stiu daca nu cumva compu lu nep[oatamea e problema
merci oricum
ameno
Postat pe 30 Octombrie 2010 21:07
ti-am bagat un link ,popo...
nici ala nu merge?
preci
Postat pe 30 Octombrie 2010 21:10
torentii sau strongu' atunci. daca ai viteza mare la net, in cateva minute e jos
michelle_
Postat pe 30 Octombrie 2010 21:11
nu merge nimik la compul asta Am vorbit cu sister si mi-a zis ea so las balta ca la macelarit fiesa.
Daca stiam ca-i praf taceam din gura si nu-i ziceam nic la BB
Acasa nu am comp...deci show time...munca de lamurire
ameno
Postat pe 30 Octombrie 2010 21:15
he he heee... am fost darnic, iasomico mami! foaaarte darnic! mai darnic decat de obicei, de ma miram si eu de mine insumi
Le-am dat! Carne pe o saptamana, de si-au umplut baietii frigiderele

Hai cu valentina's f**cking day
Thor_again
Postat pe 30 Octombrie 2010 22:48
invatatoarea cristina anghel a renuntat la greva... iote ce citesc eu prin bannerele lu' garbo... la greva foamei, adica...

asta e, nene, in romanica nicio minune nu tine mai mult de trei zile, fie ea si o minune cu nenorociri in coada... n-avem simtu' tragismului si pace... mai toti martirii neamului au fost victime de conjunctura, niciunu' nu si-afacut planuri s-o mierleasca de dragu' de-a ajunge in paginile de glorie ale neamului...

crez ca functioneaza perfid conceptu'sanatatii caprei vecinului... adeca, decat sa moara mama mea, mai bine sa moara mama lui... in conditiile astea, nu putem sa-i spunem lu' tanti invatatoarea ca s-a ales cu o silueta de invidiat, iar exemplu' ei poate fi un model perfect pt tabloidele cu public predominant feminin...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2010 08:58
nici greva foamei nu mai e ce a fost,tatutzu..
pe vremea noastra cand ziceai greva foamei ,apoi greva era..beai doar apa,acu' se fac grevele la spital,cu perfuzia in mana,prin care esti hranit(a)..
sa nu fiu inteleasa gresit,am compasiune pt oamenii care fac gesturi de asemenea factura,dar ceva nu se leaga..
mai mult m-a impresionat ioska pe vremuri cand a intrat in greva foamei,pt ca ala chiar era in greva..

una peste alta,trecu' si sarbatoarea asta importata..
hai ca m-am distrat si eu pe langa copii..
iasomia
Postat pe 31 Octombrie 2010 09:12
mari carcotasi.... femeia chiar a tinut...se vedea pe fata ei... se innegrise , poate a fost ajutata un pic sa nu moara, dar de aici si pana a o acuza ca a mimat greva,e cale lunga!
superbus
Postat pe 31 Octombrie 2010 09:47
draci... n-avea ce manca acasa, asa ca s-a dus la spital s-o hraneasca aia moca cu glucoza la litru...
zambil
Postat pe 31 Octombrie 2010 09:50
zambil....am vazut azi dim comedia, e buuunaa!!

lasa carcoteala....mai zi-mi una buna!! :
superbus
Postat pe 31 Octombrie 2010 09:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... 19 De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
buna 11 De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13
Setari Cookie-uri