bre mosule....tu te iei de liberali, dar de struto-camila asta de pdl nu zici nimic niciodata.... asta e partid fara doctrina, cel mai oportunist din toate timpurile.... sper ca in 2012 sa scapam pt totdeauna de el.... |
||
superbus Postat pe 2 Noiembrie 2010 11:29 |
||
---|---|---|
parerea mea de "profan politic" este aceea ca...nu exista doctrine pt partide nu exista decat oportunistii cameleonii care alearga sa le fie lor bine in defavoarea prostimii... |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 11:43 |
||
Lilo..........ai punctat....... as mai putea adauga ca mai avem o singura sansa ..............sa emigram toti....... | ||
|
||
jeanette40 Postat pe 2 Noiembrie 2010 11:45 |
||
ar fii unica sansa...si sa ii vedem cum se mananca intre ei... cum se acuza si cum isi smulg prada unii altora de fapt asta se si intampla!! |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 12:05 |
||
superbe, hai nene sa-ti explic, ca te vaz dornic sa afli... maimutza a prins ideea, in romania nu exista doctrine politice, ci doar programe de conjunctura... deci si partidele astea-s de fapt grupari de interese, care de care mai personale... fiecare cu gashca lui, adeca... pedeleu-i gashca lu' baselu' si i-a servit numa' ca vector pt ajungerea la putere... iar eu nu-s pedelist... am eu numa' o simpatie pt baselu', asa... teoretic vorbind, psd e de centru stanga, pdl e de centru dreapta, si liberalii-s de dreapta... normal, o doctrina liberala ar trebui sa faca-n asa fel incat legislatia sa permita realizarea individuala fara interventia statului, si deci sa reduca aparatu' administrativ la minim, ca d-aia-i fiecare cu-a masii-n doctrina liberala... fiecare-si poarta singur de grija, iar statu' trebe numa' sa aiba grija sa fie debandada organizata - ceva politie, ceva justitie, ceva armata si cam atat... invatamantu-ar trebui sa fie in majoritate privat, si ingrijirea medicala la fel... de arta si cultura nu mai vorbesc, un artist pensionar e o expresie contra naturii... n-am auzit ca picasso sa fi luat pensie de la cineva, la viata lui... ei, acilea intervine curvasareala liberalilor... care vor s-adune capital electoral cu masuri de stanga: protectie sociala, chestii... in realitate insa, nimeni nu vrea s-ajunga la putere-acuma, sunt numa fumigene pt alegerile viitoare... strutzo-camila-i udemereu', care participa constant la putere la troc de voturi in parlament, desi ei zic ca-i doare numa' de unguri.. |
||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 14:16 |
||
chestiunea zilei la moi... de ce paula mea nu putem sa fim si noi oleaca dashtepti? vorbeam azi noapte cu fie-mea...si imi povestea ca in new zeeland, aia nu ti-ar cumpara nici morti produse importate de la altii. prefera sa dea un dolar in plus si sa cumpere produsele lor. stiu, o sa-mi ziceti ca aia mai si produc, he, he, he... una peste alta, crez ca e vorba de mentalitate, taman aia care noua ne lipseste. la romani, orice kkat invelit in tipla frumos colorata pe care scrie "made in nowhere" e mai buna decat orice ce apasari am si io... |
||
michelle_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 14:23 |
||
mami relo, nu-i cheste de simpla mentalitate, ci de oferta pietii... as cumpara eu made in romania, da' spune-mi tu zece produse romanesti de larg consum care le bat la cour pe alea nowhere... din orice domeniu... sa nu ma iei cu palinca si branza de oaie, ca alea-s artizanat, atunci cand se gasesc si-s de calitate... | ||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 14:29 |
||
stiu zambilu, stiu...ai dreptate, da;' parca ma apuca dracii de cat de tembeli suntem. imediat dupa lovilutie ( ca nu poci sa zic ca a fo; a;tceva) au navalit turcismele peste noi. jelibom, ciucalata cu gust de petrol, etc, etc...pe urma au urmat fructele, legumele, care n-au niciun gust, nene...ori ca mananci o piersica de sera importata de la unguri, ori ca mesteci vata e the same shit nush nene...altii au un cult pentru sanatate, pentru hrana adevarata, numai noi mancam tot felul de mizerii mi-am facut duminica supa cu pulpe de-alea de la market...ce sa zic...niciun gust, nimic...apa chioara nu ma bagati in seama, azi am draci, mi-e rau...de-aia is cu couru-n sus... |
||
michelle_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 14:38 |
||
pai e de vina incompetenta aia generalizata, mami... de ziceam eu mai devreme... plus inclinatia generala a romanului de-a lua de-a gata, si daca se poate, de-a moca... trendu' i acuma ca daca nu esti 'otz, esti prost... si ne mai plangem ca fura aia de la putere... pai ei de unde-au invatat, ha?... | ||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 14:44 |
||
nemti? in mod sigur intrun an -doi i-am strica si p- aia,parca-i vad pe la chefuri ascultand manele pe la 2 dimineataza,cu privirile-n tzatzele uneia de da din buric draceste... mie azi mi-a fost aiurea rau.. tu.. lasa fetitza ca nici o zi nu seamana cu alta,maine o sa-ti fie mai bine.. iar m-a luat dorul de astia,oare cati ani aveam cand s-a dat serialul?cred ca vreo 30.. http://www.youtube.com/watch?v=7oDuGN6K3VQ&feature=related |
||
iasomia Postat pe 2 Noiembrie 2010 15:13 |
||
Americanii in romanica: supravegheau embargoul petrolier impus fostei Iugoslavii. Era o gashca de vamesi detasati in romanica, din tarile occidentale plus america si canada. Stateau prin rotatie cate sase luni. Inainte de plecarea acasa, vorbeam cu un din asta, american el... La un moment dat mi-a zis ca a facut bani in sase luni de romanica cat nu punea deoparte in zece ani de america. Singura lui grija acum era sa ii cheltuie in asa fel incat sa nu se sesizeze irs-ul... Olandezii in romanica: Am angajat un director din olanda, pe cand lucram la patron... Salariu bunicel, vreo 8000 de euro net. A rezistat sase luni si si-a bagat picioarele. Motive? Furnizori, angajati, "etica muncii" de la noi, miserupismul dar mai ales... patronii Filipinezi in romanica: Pana acum vreo doi ani era la moda aducerea de filipinezi, vietnamezi, chinezi, myanmarezi si alte natii din astea, pentru te miri ce munci. In special confectii, dar si constructii si... pana si comert. M-am chinuit jumatate de an cu procedura de angajare a vreo 60 de filipinezi din astia. Cand a fost gata, aia au inceput sa renunte pe capete la a mai veni in romanica. Aflasera ei ceva, mai ales ca incepusera sa explodeze scandalurile de la Bacau si Sibiu, cu ceva conationali si vecini de-ai lor. Japonezi in romanica: De astia nu am mai adus, pentru ca fata cu care facusem contractul de recrutare (country manager la o mare firma internationala de HR cu filiale si in romanica) ne-a convins ca daca aducem vreun director japonez, in doua saptamani ala ori fuge mancand pamantul, ori isi face harakiri, tot din cauza de indisciplina si neseriozitate generalizata a romanului, pe care il doare in pix ca, de exemplu, daca a incheiat un contract conform caruia in ziua d, la ora h trebuie sa livreze ceva, apai asa trebuie sa se intample! Or confruntarea unui japonez cu o situatie in care partenerul nu isi respecta o clauza contractuala este echivalenta cu a-l pune pe mosh Tagartza din fundu' satului sa converseze cu un martian. Concluzia? Pe strainezii astia ori ii stricam, ori fug mancand pamantul de la noi |
||
Thor_again Postat pe 2 Noiembrie 2010 15:55 |
||
ne-au facut astia sa avem o parerea ingrozitoare despre noi,despre poporu' nostru,batranelu'... si cand ma gandesc cat de frumosi si buni putem fi.. dar ce sa facem daca doar uscaturile ajung acolo sus..iar aia verzii sunt inghititi de mlastina coruptiei? mai nimic,ne mai plangem un pic de mila.. multumim pt ex alea.. |
||
iasomia Postat pe 2 Noiembrie 2010 16:04 |
||
Mami iaso, am mai spus-o odata... cam dintotdeauna am fost asa. Cu parere de rau. Citatul din Herodot, ala cu getii - cei mai cinstiti si mai drepti dintre traci, NU a fost spus sau scris niciodata COMPLET de catre propaganda comunista. Ar fi fost si culmea sa fie asa! Pentru ca acel citat se continua cam asa (nu ai sa il gasesti pe nicaieri pe net): "dar sa te feresti cu precadere mai ales de ei, caci nu exista om mai perfid si mai fur decat acestia!" Un profesor de istorie care se respecta, cunoaste citatul complet |
||
Thor_again Postat pe 2 Noiembrie 2010 16:20 |
||
IO nu m am avut pre'bn cu istoria aiasta(spre rusinea mea) dar...cat a fost nevoie am invatat de musai pt ca sa intru -in vremea aceea(stiti voi,ca in biblie) la liceu era materie OBLIGATORIE si am ros cartea de isto.. dar si de ma oprea cineva din expunere...nush'ce ma faceam... cre'ca nu imi placeau minciunile si stim noi,ca istoria o scriu cei de la vremelnica putere a unei tarisoare... dar altceva vroiam sa va arat... ce frumosi SUNTEM!!!! http://www.youtube.com/watch?v=B7BxcIXQgwM&feature=player_embedded#! |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 16:59 |
||
Pe strainezii astia ori ii stricam, ori fug mancand pamantul de la noi partea nostima este ca si noi fugiiim mancand pamantul noooi de noooi vai de no |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:05 |
||
pai la noi nu se incearca rezolvarea problemelor! legile sunt cum sunt (alambicate, interpretabile si chiar contradictorii), nu s-au facut in scopul rezolvarii problemelor, ci in vederea aplicarii abuzive a amenzilor si noi suntem de vina, pt ca acceptam si participam la mascarada asta! e relativ usor de rezolvat partea cu coruptia, dar nu asta era ideea! nu-i simplu sa nu mai existe bani cash, ci sa se plateasca totul cu cardul? evident, asta fara comisione! ca-n america, simplu ca buna ziua! acolo daca mergi la magazin sa cumperi ceva si-i dai o bancnota de 100 de dolari se uita la tine cel putin ciudat dar cine ar vrea asta?? |
||
zambila Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:11 |
||
offffffffffff dar cand o bancxa "respectabila" iti retine tooot salariul pe motiv ca ai intarziat cu rata?!?!? nu este ABUZ?!?!?! fugitiiiiiiiii!!!! |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:14 |
||
ioaiii voi de asta va mai amintiti?!?!? http://www.youtube.com/watch?v=AnnPHM8kMJw si daca cineva din poporul meu a fost in stare sa "cante" atat de aparte... ma MANDRESC sa ma fi nascut pe acest plai de dooor acest plai care plange in rand cu noi sau cum spunea cineva ca ar vrea sa asculte in genunghi acestea... |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:27 |
||
nene... asta stie fiecare ca la noi doctrina e doar in teorie..... oricum pnl-ul e singurul partid care s-a mai tinut cat de cat de ea..... dar in opozitie e normal sa lovesti in cei de la putere si sa promiti marea cu sarea..... |
||
superbus Postat pe 2 Noiembrie 2010 17:45 |
||
..dar cine mai are VREME sa ii creada?!?!? dar ce ii de FACUT????? |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:08 |
||
nea thorele, portile orientului au daru' de-a corupe pe oricine... imi aduc aminte un mare scandal de coruptie in germania, unde fostu' ambasador in romania a fost acuzat c-a pus la punct cea mai tare retea de vize si ajunsese milionar pe chestia asta... da' tot asa putem zice ca atata timp cat au fost adunati la gramada, sasii ardeleni au fost cei mai mandri si mai drepti dintre geti... he,he,he... superbe, gata, m-am prins... injuratu' puterii e-un fel de mue steaua, care insa n-aduce si puncte in clasament... pe chestia asta, am putea zice ca muestii astia sunt un fel de foute-vant... maimutza, e si-o solutie.. fiecare face ce-l taie capu'...ca sa-i mearga mai bine, vreau sa zic... chestia e ca numa' pe cativa-i taie capu' si mai au si puterea s-o scoata la lumina... ailalti sunt turma si fac si ei la gramada ce vaz la altii, da' fara sa priceapa shpilurile... astia se numesc hoti prosti, deh... incearca sa te fure, si daca nu reusesc vin cu milogeala, in speranta ca macar sa te lasi fraierit...... |
||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:42 |
||
De la: superbus, la data 2010-10-27 20:12:01le-a tatait kr celor de la pdl.....de aia nu au votat.....picau sigur la cati tadatori au in partidul lor obosit..... SI CINE SA VINA ? TOT COMUNISTII , NU V-ATI SATURAT DE EI ? SAU VA PLACE JUGUL SI BICIUL PE SPINARE ? |
||
KNIGHT_31 Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:50 |
||
ba sa stii ca in politica aduce. ... si inca multe..... deja pnl si psd au urcat mult in sondaje , pe spatele muribundului pdl!!! | ||
superbus Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:51 |
||
CAM ASA E , BINE CA NU MA SUNT IN TARA | ||
KNIGHT_31 Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:55 |
||
knight... egoistule ce ne esti... |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:58 |
||
unde au urcat, nene, in sondaje?... pai cine face sondajele alea si cui?... ca eu n-am vazut in viatza mea un sondor d-asta macar sa-mi dea un telefon sa ma-ntrebe de sanatate... segmentele semnificative de populatie stau prin birourile redactiilor si beau cafele, cand nu-s puse sa-si dea cu parerea... si-apoi, asculta la mine, daca maine ar pleca boc, alde ponta si crinutzu s-ar da bolnavi numa' sa nu ia puterea, la vremurile astea... asa c-acuma ne batem si noi acilea de musca, sa ne treaca vremea... |
||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:59 |
||
Super... nu am facut niciodata un secret ca mi-e drag pdl-ul cu ai sai ca sarea in ochi. La fel ca si udmr, psd, pnl si tot neamul lor de adormiti (adica toti ceilalti, nu se face sa mai consum energie amintindu-i aici). Cu toate astea... hmmm! Cui sa ii tzatzaie couru' ca vor pleca? Cine crezi ca vine in loc acum, in situatia de fata? "Curajosii" ceilalti nu fac decat sa isi adune capital electoral acum. Dar daca e la o adica, nu ar face mare branza nici ei de i-am pune in locul celorlalte gunoaie. Asta e. psdeii au avut de unde fura, fara sa se bage prea mult in buzunarele po-pulimii. Astia nu prea mai au, asa ca au dat atacul la buzunare. E acelasi lucru, pentru ca si cei dinainte au facut la fel. Doar ca pe atunci inca mai mergea cu sloganul "bun al intregului popor", si pe rumanu' din ieshi il durea in basca de furtul unui hotel din herculane... Cu atat mai mult cu cat rumanu din ieshi mai primea si pomana cate doi zloti, sa aiba cu ce sa-si faca curaj la birt, pentru a-si bate muierea. |
||
Thor_again Postat pe 2 Noiembrie 2010 18:59 |
||
mda... cat despre furat, or fura si alde pedeleii, ca n-or fi ei mai prosti ca ailalti, si aparatu' de vot costa bani grei... da' macar stiu de frica lu' baselu', care le e jupan la toti... da' ia sa vina presedinte un alde geoana, ponta sau antonelu', sa vedeti atunci furturi fara perdea... ca aia-s doar niste maimutoi de fatada... voi credeti ca alde opozitia are ceva cu boc?... asta-i baiat ascultator si harnic, macar... pe opozitionisti ii doare de baselu', nene, ca-i foute pe unde-i prinde... boc e doar collateral damage, ca sa zic asa... |
||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:11 |
||
...nea'zambile, s� mai bag �i io o cestiune ca s� nu-mi mai sim�i lipsa - marinelu cic� s-o intoxicat di la majoritatea parlamentar� toxica...oare cin's-o scremut s� o fac�? | ||
daria_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:24 |
||
ce zici bre petanco acolo?.. ca nu-nteleg nimic... ce-i asta, banc?... | ||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? | 6 | De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52 |
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
|
||
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice