ceilalti au furat dar au mai lasat si la amarasteni...astia sunt prea nesatui...fura direct de la oameni din buzunar.... eu zic ca pnl&psd ar veni..... nicaieri nu-i mai bine ca la ciolan!!! astia de ce nu se dau plecati??? au de unde fura!! |
||
superbus Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:35 |
||
---|---|---|
dap, au lasat sa fure si amarastenii ceva, ai dreptate... | ||
zambil Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:40 |
||
collateral damage, ha? bre superbu'...hai ca iti pun si io o intrebare: cam cine ai vrea sa vina la conducerea bietei tarisoare? mai concret ashe...cam care ar fi optiunea ta? chiar is curioasa... si daca ai baga si niste argumente poate m-as edifica si io... |
||
|
||
michelle_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 19:42 |
||
eu am ascultat inregistrarea din turnul de control,pt ca au facut o manevra ca sa evite prabusirea peste case, pilotii mig-ului nu au mai avut timp sa se catapulteze..au preferat sa moara ei.. eroi au fost,eroi sunt inca.. asta e viata.. |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2010 09:17 |
||
s-a terminat analiza,la ghencea sunt ceausestii pe bune inmormantati..iesii adn ala ca al lu' valentin.. eu nu aveam nici indoiala.. uite d-aia ma zvarcoleam eu noaptea.. oricum faptul ca i-au impuscat de craciun nu poate fi sters niciodata,si mai ales sangele ala de copii sacrificati la shto.. ca p-aia de s-au impucat din greseala nu-i mai pun.. |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2010 10:54 |
||
pai si-atuncea, aia de fac plaja-n cuba de douaj' de ani cine sunt?... ai dreacu', ce le-a dat prin minte... iote-acilea o declaratie cu privire la problema romilor: "Mai avem o problem� care trebuie spus� �i care face dificil� integrarea romilor nomazi - foarte pu�ini vor s� munceasc�. Mul�i dintre ei, �n mod tradi�ional, tr�iesc din ce fur�. Dac� nu vom recunoa�te cinstit �i problemele pe care le are etnia �ns�i �i problemele pe care le avem noi �n a cunoa�te etnia, nu vom g�si solu�ia problemei". concurs pt utilizatorii garbo - cine-a zis: 1. victor ponta 2. crin antonescu 3. mihai antonescu 4. adolf hitler 5. el - cinsti-l-ar tata de baiat cu oo ce e... |
||
zambil Postat pe 3 Noiembrie 2010 18:53 |
||
adolf hahaici!! |
||
superbus Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:01 |
||
superbe, zi ca ai ceva-mpotriva, nene... asa, de test... | ||
zambil Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:10 |
||
socrela... optiunea e simpla: CRIN ANTONESCU !! e cel mai cinstit lider politic din romanica de astazi! nu a fost comunist, securist ,e independent, nu are nicio pata in CV ,etc,etc.. compara-l cu i hahaici : e fost si actual securist, ex-comunist ,are milioane facute din mismasuri, a impins-o pe agramata de eba sa ne faca de ras la bruxelles!! Crin e garantia moralitatii si a competentei in politica, ar schimba multe in politica noastra de doi lei!!! |
||
superbus Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:10 |
||
lasa-l bre pe crin, ca oricum nu s-alege... are pete pe creer... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:14 |
||
da cine se alege mosule, nuti ori bleaga ?? | ||
superbus Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:27 |
||
pai ca alternativa la crinutzu', crez ca si tu ai fi bun... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:32 |
||
very funny mosule... tu dc nu te bagi....oricum esti mai bun decat toti netotii aia din pdl , in frunte cu idolul tau.... |
||
superbus Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:35 |
||
eu am treaba, bre superbe, n-am timp sa conduc romanica... da' nu-ti face probleme, cine-o sa conduca in mandatu' viitor s-a nascut deja... | ||
zambil Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:38 |
||
ia sa ma bag eu la un film, ca vaz ca lancezeste conversatia p-acilea... de-o vreme ma specializai pe filme cu rednecks, mai ieri vazui winter's bone (nu-i rau deloc, cu o bunaciune de fatuca-n rolu' principal), iar azi vaz that evening sun... va zic eu mai incolo cum si ce... |
||
zambil Postat pe 3 Noiembrie 2010 19:58 |
||
va bag si io una scurta,ca ma duc sa prajesc cartofi... japonezii(cine altcineva?) au inventat televizorul fara telecomanda,cica dai din maini,stanga -dreapta,sus-jos.. hai ca o rezolvaram si cu aerobicu'...da' oare daca dam din picioare nu se schimba canalu'?sau Doamne feri,din altceva... |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:02 |
||
ce lucri asa de zor mosule..... businessman?? mananci filme pe paine.... |
||
superbus Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:06 |
||
tari niponii..... e foarte bun tv-ul pt multe fete de pe la noi..... vor da lovitura! |
||
superbus Postat pe 3 Noiembrie 2010 20:10 |
||
asa...sa iau aer adanc in piept si sa zac(adeka sa SPUN) A U M !!! dar oare de cate ori tre sa fac aiasta ca sa imi treaca?!?!?!? pt ca sunt de a dreptul REVOLTATA!!! haii nu punem de o revolta?!?! ca amu is si IO in forma!!!! |
||
LILO Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:00 |
||
concurs pt utilizatorii garbo - cine-a zis: 1. victor ponta 2. crin antonescu 3. mihai antonescu 4. adolf hitler 5. el - cinsti-l-ar tata de baiat cu oo ce e... IO zic...stalin si poporul rus!!! si am scapat si IO de A U M |
||
LILO Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:02 |
||
ba nu!! ca NU!! este E.U. iaca... http://www.youtube.com/watch?v=kDPXr5NFmZI&feature=related |
||
LILO Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:08 |
||
Maimutzico, daca vrei sa faci treaba gospodareste, zi si tu mantra completa. Cam in halul asta "om - mani - padme - aum" |
||
Thor_again Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:35 |
||
"om - mani - padme - aum" dar si ajuta?!?! ca am mai gasit oarece... http://www.youtube.com/watch?v=CJDpfayz9tw&feature=related p.s. mercic magicianule si sa stii ca azi as(i) fi avut mare nevoie de baghetuta magica dar m am multumit cu covorasul meu zburator |
||
LILO Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:42 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=tibeoDFsrkI&feature=related AA UU MM !! BISS!!! nu imi TRECEEE!!!!! |
||
LILO Postat pe 3 Noiembrie 2010 21:52 |
||
hai si o chestiune mica.. superbu' mami,daca vedeai pnl-istii tai cat de spasiti spuneau ca au nevoie sa reinoiasca parcu' de masini,te durea sufletu'.. daca tot suntem in criza,mai bine dezbateau legile de acasa din fata pc-ului,parerea mea..ca tot le place lor sa stea in sala de sedinte cu laptopu' in poala... |
||
iasomia Postat pe 4 Noiembrie 2010 10:55 |
||
vor mari taxa de drum din 2011...taxe mari,foarte mari si n-ar fi bai(u) daca nu s-ar pierde acei banuti pe drum unde se pierd banii "dumneavoastra"? de nu se mai ajung nicicum? dintr-o greseala am scris babii in loc de banii |
||
LILO Postat pe 4 Noiembrie 2010 12:20 |
||
ati auzit?!?!? azi il vor deconecta pe paunescu de la aparate... mie imi pare rau , dar aceasta este viata... |
||
LILO Postat pe 4 Noiembrie 2010 13:22 |
||
iete acilea chestiune,,, http://www.jurnalul.ro/stire-externe/film-despre-datoria-sua-cenzurat-de-televiziunile-de-peste-ocean-558946.html#video19042010 atunci noi ce sa mai zicem?!?!? |
||
LILO Postat pe 4 Noiembrie 2010 15:30 |
||
superbule...crinutzu? io zic pass la nenea ala...imi pare pierdut rau in spatiu, zici ca e venit din alta galaxie. garantia moralitatii si a competentei in politica ???!!! hai, bre mami...ma leshi? cata moralitate si competenta ai vazut tu in romanica? io crez ca tu ori ai o problema de perceptie a realitatii, ori esti un idealist. nu exista morala si competenta in NICIO politica, de pe oriunde ar fi ea. exista diverse interese economice si multi bani la mijloc. si asta e valabil peste tot in lume. la noi chestia e personalizata in stil pur balcanic iar oportunismul a fost ridicat la nivel de arta. noroc ca glazura care acopera rahatu' da bine la paulime. |
||
michelle_ Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:35 |
||
De la: LILO, la data 2010-11-02 18:58:06knight... LAS CA MAI VIN IN CITE O VACANTA, ASA MAI RAR |
||
KNIGHT_31 Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
|
||
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice