bueyyyy! bag aici si nu-mi apare... Andra, de ce nu apar mami astea? si mai ales cum de apar la notificari..si pe pagina..oha..? |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 09:58 |
||
---|---|---|
De la: iasomia, la data 2009-03-12 09:58:52bueyyyy! iasomica...stai cuminte mami...ca nu esti singura!!! eu...am scris de 3 ori un mesaj...si...oha!!! asa ca... |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Martie 2009 10:00 |
||
u-ha!u-ha! odirididina,odirididina...u-ha! |
||
|
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 10:01 |
||
iasomico, verifica la vocabular, ca au astia setat serveru' pe limbaj de handicapati... evita sa foloseti cuvinte precum coooorva, laaaaba, cuuuur, samd... chiar daca ar fi numai licente literare... |
||
zambil Postat pe 12 Martie 2009 10:03 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-12 10:01:58u-ha!u-ha! vezi ca...s-aude la tvr...si poate te ascult pe...youtube!!! doar e...zona de referintza!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 Martie 2009 10:03 |
||
luati niste oameni pe strada..mor de ei... http://www.youtube.com/watch?v=i1COJamYUdE&feature=related |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 10:07 |
||
Iasomico, bine ca ai aparut... ma pusesei pe ganduri.. Ai rezolvat problema cu gazul? |
||
Ella34 Postat pe 12 Martie 2009 10:11 |
||
Ella, dap.. usa sparta,baba lesinata...da' nu de la gaz...de frica ... ehhh..da' stii cum este..intamplarile de acest gen iti maresc libidoul,dupa ce trec desigur.... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 10:14 |
||
iasomico... pacat de muzica... sa corectam... http://www.youtube.com/watch?v=dMy92OgbNls&playnext_from=PL&feature=PlayList&p=8E65800149EBC1D1&playnext=1&index=8 |
||
zambil Postat pe 12 Martie 2009 10:16 |
||
asa inimioara... | ||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 10:21 |
||
iasomico... cum stii tu sa ma incurajezi... ia mai ia de vezi... incepatorii, cascati ocii-acilea... http://www.youtube.com/watch?v=IW7243bqr7o |
||
zambil Postat pe 12 Martie 2009 10:25 |
||
ce simpatici sunt.. | ||
iasomia Postat pe 12 Martie 2009 10:31 |
||
Zambilu... inca putin si-ti strici reputatia... Iasomico, i-ati daramat usa babei? |
||
Ella34 Postat pe 12 Martie 2009 10:32 |
||
ella, am spus mai sus...fetita... mda...mare figura si baselu asta,cum habar nu vea el ca fata lui o sa candideze la europarlamentare,a inceput sa ma calce pe nervi..oamenii care mint asa..sunt hahalere. da nenica! politica este o courva,da nu ma mintii cand vorbesti de rahaturi..si mai ales nu o lasa pe "d-na fara carte" sa judece in locul tau... cand o vad pe madam udrea ce ministresa este ea... mi s-a facut lehamite,ce s-o mai lungesc... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:09 |
||
i-auzi aicea, frate... o editura din oradea a scos pe piata un manual de biologie creationist: Cartea ce �i �ndeamn� pe liceeni s� se �ntrebe dac� �pe vremea c�nd Iisus Hristos a fost pe p�m�nt existau viroze� sau ��n zilele noastre El mai poate vindeca oamenii de asemenea boli care sunt din ce �n ce mai amenin��toare?�, are trecut pe prima pagin� textul: �avizat de c�tre Ministerul Educa�iei �i Cercet�rii cu nr. 71817 din 25. 07. 2002�. R�sfoind manualul ce poart� denumirea �Biologie clasa a IX-a- M�iestrie �i str�lucire divin� �n biosfer� elevii pot g�si alte texte ce combin�, practic biologia cu religia, afl�nd c� �Plantele au fost create �n ziua a treia a s�pt�m�nii de crea�ie, conform afirma�iilor scripturale, toate �n aceea�i zi, indiferent de complexitatea lor�. Pe l�ng� numeroasele texte ce fac trimitere la Exod, Genez�, Evanghelia dup� Matei �i Evanghelia dup� Ioan, manualul ridic� probleme de genul �Are leg�tur� transmiterea virusului HIV cu p�catul?�, nota de subsol definind p�catul prin �sfidarea lui Dumnezeu prin c�lcarea poruncilor divine�. multi nebuni umbla liberi pe strazi... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:12 |
||
de aici si pana la a refuza interventia doctorilor cand ai copii bolnavi nu e decat un pas... bine ca unii au grija cui o sa-i ingroape, ca-n rest ne-am dat dracu'... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:15 |
||
ma uitam la maruta,era principesa margareta invitata..i-au dat lacrimile cand i-au cantat fatucile alea"dancing queen",o minune de femeie...mi-e drag de ei.. mi se rupe mie in paispe ca e duda nu stiu ce.. si nu stiu cum... aproape ca "i-am respirat"...eram dornica sa vad pe ecranele romanesti..un pic de maniera,un pic de eleganta... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:15 |
||
ma mir ca n-au bagat si din creatia extraterestra! | ||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 08:16 |
||
securist, sora iasomie... baiat de general securist e duda ala... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:17 |
||
geo, noi te cunoastem este? prima oara am crezut ca esti cineva,acum , cred ca esti altcineva.. |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:18 |
||
frate zambil, toti suntem securisti... copiii copiilor nostri nu vor mai fi... e putreda tara asta... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:20 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-13 08:18:24geo, care noi!!? |
||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 08:22 |
||
zambil, "bine ca unii au grija cui o sa-i ingroape, ca-n rest ne-am dat dracu'... " vrei sa-ti dau na-na? ai mai vazut om neangropat?... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:22 |
||
ehhh, sora iasomie... nu-i chiar asa.... unii au fost mai securisti decat altii... putini s-au imbogatit de pe urma descendentei securiste... aia securisti adevarati... restu' erau slujbasi marunti, mancau si ei o painica... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:23 |
||
vorba cantecului: ca nu om sa nu fi fost macar odata denuntator, macar odata-n viata lui... ehhh... ce vremuri... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:25 |
||
geo, asa vorbesc eu despre mine la plural,am sange nobil.. |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:26 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-13 08:26:24geo, nu-i mai simplu sa intrebi intrun mesaj trimis in privat decat sa stai cu indoiala si intrebarile pe retina, cine-s!? io stiu ca-i mancarea de curiozitate mare, da' hai sa nu trasformam topicul asta intro politie local comunala. mult cautai un topic d-asta prin lumea virtuala si cu adaugiri de comentarii pertinente pe langa si acu' il gasi!! |
||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 08:31 |
||
mneatza!!!...zambile...sincer...securistii aia...iereau si unii dintre noi!!(sau...d`ai nostri)...ca sa zic!! ia te uita tu acu`...cam cine are acces...pe tyreptele alea...cu covoare...si...mai ales ale trepte...prin soare apune..!! nu ca n-am fi stiut pana acu`...si ca eram mai prostuti...dar...sistemele astea...sant facute nene...precum perpetuum mobole ala!! sa functioneze...indiferent de conditii...de vremuri...si alte cele . ce dreaq ne mai miram?..aaaaaa.....sa fim in ton cu lumea ?...poi...lumea aia...crezi ca pune macar la...c**...ce framantam noi in media...sau...pe mai stiu eu unde? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Martie 2009 08:32 |
||
zambilu' e fost un fel de-a spune... cica tara o ia rau la vale..ma uitam..era pe st cel mare o reprezentanta d-asta "land rover" ..au tras obloanele. toyota inca mai este,da' bagara niste masini..mici,mici.. ca sa-i vait eu pe astia ..cand la mine se inchid magazinele in draci...ehe,he,he... raman dor cu banci si farmacii in zona,he,he.. |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:32 |
||
geo, ce politie comunala nene? si care-i treaba? ai dosar penal? daca stii sa discuti prieteneste e ok,dca nu, esti liber sa pleci in alta parte... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
sunt singer singerel | 67 | De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57 |
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
|
||
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri