Chestiunea zilei..

dar..fiindca-cica-suntem urmasi de daci..acei care se veseleau cand cineva dadea in primire..

http://www.youtube.com/watch?v=Z5isXA3O7FM&feature=related

LILO
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:29
mda...ma duc sa setez dreaq programele alea la tembelizor si sa incerc si io terapia iasomicai cu dansez pt tine

nene, am asa o stare de kkat...incep sa ma gandesc daca nu-s oleaca labila, he, he, he...
michelle_
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:35

nu am suparat pe nimeni pt ca am gasit asta...

http://www.youtube.com/watch?v=8cNLywOAAFk&feature=related

LILO
Postat pe 5 Noiembrie 2010 18:43
...inima marelui poet ADRIAN PAUNESCU a cedat...odat� cu el moare o lume...intre '73-'85 Cenaclul Flac�ra a fost o oaz� de lumin� �i speran�� a "genera�iei �n blugi"...a descoperit �i promovat �n cadrul cenaclului mari arti�ti(Anda C�lug�reanu, Tudor Gheorghe, Socaciu, Hru�c�, M.Vintil�, V.Sterian, �eicaru,Eugen Cristea... )... ne m�ndrim c� am fost contemporani cu cel ce f�cea stadioane pline..cei ce au fost la cenaclu �i-l �njur�, sunt duplicitari...cei ce sunt mai tineri, s�-i citeasc� mai �nt�i opera �i s� priveasc� spectacolele lui... S�-i fie ��r�na u�oar�...
daria_
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=jBYyps3boU0&feature=related

acolo unde merge ..va fi asteptat si de acest prieten...
si de multi altii

http://www.youtube.com/watch?v=6eBBniJy0tg&feature=related
LILO
Postat pe 5 Noiembrie 2010 21:51
[quote name='zambil' date='2010-11-05 14:00:28'
...ca nu vazui pe unu sa mearga sa-si dea foc in fata parlamentului pt binele neamului... he,he,he...[/quote]...iote-te la nea zambilu...di�e s� ne d�m foc ca s� le hie ghine la patriho�?...mai degrab, ar trebui sa le d�m lor foc
daria_
Postat pe 5 Noiembrie 2010 22:10
petanco, fusesi ca-n bancu' ala: ce-ntreb eu si ce raspunde ea... he,he,he...

i-auzi nene, in turcia demoleaza astia un sat de cancerosi... adevaru' insa nu-i departe, se stie de mult ca anumite materiale de constructii provoaca boala, deoarece sunt generatoare de radiatii... printre altele, bazaltu' si - bingo - betonu'...

zambil
Postat pe 6 Noiembrie 2010 09:20
apropos de moartea lu' paunescu... crez ca cel mai bine caracterizeaza natia romana bancu' ala cu iepurasu' care-o lua pe cocoasa ba ca purta basca, ba ca nu purta...

forumurile ziarelor on-line sunt pline de postaci care-l intreaba pe iepuras daca poarta basca... ba ca de ce-l plang unii pe paunescu, ba ca de ce-l scuipa altii...

desigur, s-ar crea iluzia ca asta-i vocea poporului, ca si-n politica... e si asta un segment de populatie, da' unu' de d-aia irecuperabili...
zambil
Postat pe 6 Noiembrie 2010 09:39
damn it! mere netu asta de zici ca acu' se chrashuieste. si doar n-am deschis tz taburi, doar doua...

in fine, ia ce lecturez pe mail acu'...cica o tanti din india a inceput greva foamei pe 2 noiembrie 2000, dupa ce a fost martora la moartea a zece persoane, ucise de armata intr-o statie de autobuz - asta e realatarea AGERPRES.

acu' ma intreb si io...cum naiba poti sa fi in greva foamei de 10 ani? stai pup undeva cu perfuzia de glucoza in vena si cu o pancarda intr-o mana?
michelle_
Postat pe 6 Noiembrie 2010 12:41
ce te miri, wif? noi romanii facem greva foamei de pe la la descalecari de tzara incoace. si iote ca suntem vii
si_totusi
Postat pe 6 Noiembrie 2010 12:44
dap...da' noi mai roadem o frunza de stevie, mai o urzica, mai o bucata de sorici, mai inima altuia, he, he, he...

da' io...cu imaginatia mea, deja am in minte o poaza a dreaq de plastica. o tanti in sari, multe vaci sfinte pe langa, furnicar de lume in jur, si ea, tanti, cu perfuzia intr-o mana si cu pancarda pe care scrie greva foamei in cealalta...

da' si la ea ca la noi...crezi ca o baga cineva in seama?
michelle_
Postat pe 6 Noiembrie 2010 13:04
Daca era romanca devenea 'vedeta', dar....POST MORTEM...
ufishor
Postat pe 6 Noiembrie 2010 13:06
totushoaico, ce faci, mami, auzii ca vrei sa ne parasesti?... daca-ti venira recuperatorii sa-ti ia calculatoru', baga adresa acilea la moshu', sa-ti trimit banii aia, poate te scoti...

cu mancarea vaz ca inc-o duci bine, din ce scrisesi acilea...
zambil
Postat pe 7 Noiembrie 2010 10:34
deh, si eu care voiam sa deschiz un topic de bucatareala, sa dea buzna gospodinele de pe garbo... da' cu vremile astea, nu-s prea multe feluri de-a prepara shtevia sau urzicile...

si pana la urma, vorba totushicii, foamea-i cel mai bun bucatar, plus ca tine colesterolu' sub control...
zambil
Postat pe 7 Noiembrie 2010 10:39
la cestiune... vaz ca se moare pe rupte-n presa romaneasca... plus un lung sir de muribunzi de-asteapta ferparele calde pt ei...

moartea totdeauna prinde bine la romani, ca subect de discutie... nu mai prididesc postacii ba cu condoleantele, ba cu-njuraturile, ba cu ce le bese lor prin minte si n-aveau ocazie sa scrie...
zambil
Postat pe 7 Noiembrie 2010 10:44
deh zambilu' , lumea are idei putine da' fixe .
bluelight
Postat pe 7 Noiembrie 2010 10:51
moartea si sexu' ce mai vand zilele astea...
preci
Postat pe 7 Noiembrie 2010 12:37
stai pup undeva cu perfuzia de glucoza in vena si cu o pancarda intr-o mana?

...ca stai...stai

dar...cui,ce ii pasa?
asa ca stai dijeaba
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2010 16:49
zambilu'

cum ma mami de bucatareala?tot la aragaz?tot la munca...al iacacui de mosneag ,sa ne vaza cu faina in musteti..

preci...
zici ca s-au vorbit..

luminitzo

curat fixism..balaceanca..

lilo,
ne-au calit astia de tot, maimutza,nu mai credem in nimic,in schimb.. vad pe alte topice ca apar musafiri care se plang de rautatea de pe garbo,bai nenica...tre' sa-ti lipseasca vreo doaga-doua...ashea..

mi-e nene ca ma duc la muzici,iote ce asculta manzu' meu al mare..
http://www.youtube.com/watch?v=qkyRHRIvoGo

hai scularea..
iasomia
Postat pe 7 Noiembrie 2010 18:27
bun disco ala,mami...
preci
Postat pe 7 Noiembrie 2010 19:29
la cestiune, azi, neoliberalismu'...ce draci e si asta? - veti intreba... la shto, v-as raspunde sa va duceti sa-l intrbatzi pe crinutzu', da' la modu' serios va zic eu acilea: e liberalismu' salbatic, neneaca...

unde s-aplica?... in america latina, cu preponderenta... statu' si-a luat mana de pe mai toata lumea, cu exceptia poilitiei si a autoritatii judecatoresti... si-alea merg cum merg, ca doar d-aia-i zice america latina... he,he,he...

si armata? - vor intreba unii... pai in costa rica au desfiintat-o cu totu', si banii de le-au ramasara i-au bagat in educatie... cool, nu?...

asta ca vazui aseara un documentar despre chile si costa rica, pe tv5... cum criza rontzaie din calitatea vietii de vreo 15 ani, si cum continua si astazi, oamenii isi gasesc tot felu' de "meserii" ca sa supravietuiasca de azi pe maine: cantareti de strada, lustruitori de pantofi, chiromanti, predicatori, distribuitori de ziare... transportul in comun este in totalitate privat si soferii de autobuze sunt platiti la nr de bilete vandute...asa ca calatorimea se suie si se coboara din mers, si autobuzele fac statii la comanda, ca taxiurile... d-acilea, liberalismu' se extinde in trafic, deh...

vi se pare cam horror?... ar cam trebui sa va obisnuiti, zic eu... la noi, criza de tip sud-american abia a inceput...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:13
hai ca uitai inc-o meserie neoliberala... paznic privat de masini in parcare...

vazui o cucoana cam de varsta majoritatii utilizatoarelor garbo, care seara, in loc sa dezbata ferparele potcoavelor de cai verzi pe pereti pe vreun site internet, isi iau frumusel un scaunel de plastic, se-mbraca ceva mai grosutz si pana dimineata stau in strada, sa pazeasca masinile alora de le da mana...

d-aia zic, bre: revolutionarele si revolutionarii de d-au foc virtual guverneleor si presedintilor de tara p-acilea, aia inca n-au ajuns cu-adevarat sa moara de foame... mai mult se-alinta si ei, profitand de sindromu' scrisului pe pereti prin veceurile publice...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:22
zambilu, ne deprimezi de luni, mama?
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:23
va dau desteptarea, mami relo...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:26
suntem desteptati de mult...ma rog, unii dintre noi, altii mai au iluzii, he, he, he...
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:29
mda... necazu' la noi e ca generatiile mai vechi nu s-au adptat la schimbare, chit c-au trecut douaj' de ani... majoritatea depind de-un ajutorash, ceva, venit de cine-stie-unde, in timp ce inca mai cred ca toti avem aceleasi drepturi...

crez ca mai trebe sa treaca inca vreo douaj'de ani, timp in care respectivele generatii vor deveni complet decrepite sau vor da efectiv coltzu'...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:36
acuma, sa trecem la microuniversu' familial, c-acilea audienta o fi poate mai interesata...

am un cuplu de amici care-au ajuns in pragu' divortului din cauza copchiashei de 10 anisori... car copchila a cazut in patima internetului, si nu orisicum... se baga pe-un joc d-asta on-line, unde-a fost absorbita cu totu' precum alice in oglinda magica... pana la punctul in care nu mai comunica cu nimeni din real, ba chiar, ca sa fie lasata-n pace, a inceput sa manipuleze de-a dreptu' murdar (si nu-i o figura de stil!)...

saracii parinti, au ajuns pana la urma sa-si inchida si telefonu', deoarece unu' dintre partenerii pustoaicei de virtual ii asalta zi si noapte cu apeliuri fiinca odrasla nu mai voia sa-i raspunda pe mess... acuma, parteneru' ala zicea c-avea 16 ani, da' poti sa stii?...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 10:52
Lume nebuna, bre nea Zambilu'... ca o avea ala 16, 26 sau poate chiar si 46 sau mai mult, eu zic ca deja exista o problema la cutia cu pasarele daca ajungi sa confunzi virtualul cu realul. Si sunt atatea exemple, nu doar de pe aici, ci e suficient sa dai un search pe google ca sa vezi la ce hal de grozavii se dedau unii care dupa ce au descoperit internetul si-au pierdut bruma de self-control care o mai aveau.

In fine,.. eu vroiam sa le urez La Multi Ani tuturor Gabrielelor, Mihaelelor, Gaboilor si Mihailor, care intra pe aici, unii pe care ii stim, precum si pentru cei pe care nu ii stim.
anakin
Postat pe 8 Noiembrie 2010 11:09
hai sa traim si sa ne veselim ...las sampane staaati nu ma usuiti repede asaa sa dam noroc in cinstea tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor
floare_cu_colti
Postat pe 8 Noiembrie 2010 11:16
dap..
LMA tuturor...

in rest..se stie...daca esti slab de inger,sau ai vreo gena nashpa.. o poti lua pe aratura pe nesimtite,nea google este al draq de parsiv...

chestiune..

unii scriu versuri superbe ,da' cine vorbeste despre ei?

un ex..
http://www.youtube.com/watch?v=TT8r-8RSQHY

o zi frumoasa...

iasomia
Postat pe 8 Noiembrie 2010 11:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
Ce ne enerveaza? 10302 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? 9 De la: garbo005849 5 August 2009 11:41
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Setari Cookie-uri