Chestiunea zilei..

iote tu faci asta si toti avem gena aia nespa totul e sa invatam sa o neutralizam.
floare_cu_colti
Postat pe 8 Noiembrie 2010 11:27
10 ani si sta calare pe joc online? da' parintii aia de ce nu i-au parolat compu' mamica? dat mai cu portia, ashe...
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 11:30
mda, bre relo, usor de zis... chestia e ca fetita este extrem de retrasa si practic refuza comunicarea cu parintii... a ii interzice netul in ochii lor echivaleaza cu a inchide singura portita de comunicare care a mai ramas intre ei... tot sa fii parinte...

in acelasi timp nu uita ca se da batalia tutelei in urma divortului, asa ca ambii sunt tentati sa faca compromisuri pt a castiga fetita de partea lor...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:00
mda...ca la balamuc...folosesc copila aia ca pe un pion in razbelul lor.

cat priveste portita aia, nush ce sa zic...nu stiu ce comunicare reala are bietul copil...

si da, corect...numai parinte sa nu fi. daca esti slab de inger, cedezi la fiecare santaj. nu e cazul meu, ca io nu prea-s genu' duios si impresionabil la lacrimi si trantit pe jos, da' am si eu un caz, chiar in familie. ploada are 18 ani si face dresura de circ cu parintii, ca si aia is divortati de fo' 2 ani. apasa pe toate butoanele, ii manipuleaza, si chestia e ca nici asa nu-i bine. e pe terapie, valium si prozac de un an, desi parerea mea personala e ca e o mica sociopata, he, he, he....
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:09
acuma, nu stiu ce-ai fi facut tu intr-o situatie ca asta, cand fata ar fi avut 10 ani... o bagai la o cura de dezintoxicare psihologica?... si unde? - banuind cam cum arata institutiile psihiatrice din romania...

vorbim de tineri si de droguri... viata e mult mai perversa, si caile de luat razna sunt infinite... uite d-aia-mi placu mie filmu' ala, reqviem for a dream... in unele cazuri e preferabil sa ai de-a face cu drogati adevarati, decat cu sociopati relativ curati din punct de vedere biologic...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:17
nu stiu ce as fi facut, ca nu cunosc ce e la ei acolo. stiu doar ca eu am avut prevederea sa evit situatii de-astea potential periculoase. e drept ca am avut si un copil echilibrat, care nu mi-a dat batai de cap prea mari, a trecut prin adolescenta destul de lin si fara convulsii. chestia e ca una a fost acu' 15 ani, si alta e acum. depinde mult si de copil si de parinte. si nu exista retete standard, totul e particularizat... oricum, vai de bietul copil si vai de parintii aia...

cat priveste jocurile online, acilea e durere mare. ce pretentie sa ai de la un plod de 10 ani, cand oameni maturi uita de ei cu zilele stand pe anarhy ala? iara zic ce vorbesc ca fostul perieten al fiica-mii era plecat rau cu sorcova din cauza asta, numai pe jocul ala traia, he, he, he...

michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:29
eu zic ca ai avut pur si simplu noroc, cu fata ta...

si dap, internetul poate deveni un drog care duce la desocializare... acuma, ca ala juca un joc cu niste reguli clare, tot e ok, chit ca de fapt era un refugiu din real... mai rau e cand nu joci nimic ci doar stai sa-i injuri pe altii... trolling d'ala, cum ii zice...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:34
Da, bre, stim si pe unii care traiesc exclusiv numai din facut de conturi noi pe garbo ca sa isi injure adversarii virtuali, ca si cand din asta ar trai. Ca oricum alt servici nu au, hehehe...
Hilar este ca acele conturi ba se cearta intre ele, ba se imprietenesc.. complexitate de personalitati, ca sa zic asa.
anakin
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:35
anakine, e si ala un fel de joc personalizat, unde ai avantajul ca nu ai adversari reali... normal ca daca te certi cu clonele tale castigi intodeauna, si asta crez ca da asa, un fel de stima de sine bolnavicioasa...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:44
zambilu, io am recunoscut intotdeauna ca am fost o mama norocoasa. desi, am si ajustat norocul ala, pe ici pe colo, facand niste reguli. cam asa cum ai facut tu cand te-a anuntat fii-tu ca vrea sa fie independent, remeber? ioi, ce m-ai distrat atunci cand ai povestit cum i-ai taiat macaroana

jocuriile online la adulti? io zic ca sunt ok, atata timp cat nu stai in pijamale in fata compului 3 zile si 3 nopti, fara sa mananci si sa dormi, ori sa arunci o privire pe fereastra si sa vezi ca oamenii is afara, nu pe joc.

cloane? lume necajita, maica...cu personalitati multiple, si femeie si barbat, he, he, he...dualitate, de-aia...
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 12:51
hai bre mami, doar nu vrei sa-si puna lumea costum si cravata sa joace vreun tycoon sau vreun sim city, sau sa se puna la salopete si cizme de cauciuc cand joaca vreun farm game d-ala...

cat despre sexu' clonetelor, eu o astept p-aia homosexuala, sa-l alerge pe titular pe forum p-acilea... he,he,he...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:00
nu mai mami...da' nici sa stai in carpe, nespalat, nepishat, si fara sa mananci 3 zile, he, he, he...

you, old pervert...
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:03
me, mami?... eu numa' bagai de-o idee proaspata, sa-nveselim nitel forumu'... sa nu zica lumea ca nu sunt constructiv...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:06
hehehe...mai putin si-o sa ne trezim cu niste toapice hard core, de-alea...de-o sa ne doara mintea...vaz ca lumea e foarte prolifica la de-astea
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:08
mai...am terminat ieri de vazut damages ala, serial...bun, nene...bun bun...Glenn Close joaca tare bine
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:10
he,he,he... eu totdeauna am avut probleme in a ma hotara daca glenn close aia e femeie sau barbat...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:12
vaz insa c-a aparut un film nou, cu o femeie d-alea pe gustu' meu... fair game, cu naomi watts... ia sa-i dau eu o cautare, desi pelicula inca mai scoate aburi de la montaj...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:18

mami, in serial joaca rolukl unei avocate destepte brici, genul care complexeaza un barbat si-l lasa cu traume, de-alea...
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:19
zambilu', nu mai e mult si apare si colneta aia homosexuala, atata vreme cat aparuse la un moment dat clona zaltatei aleia cu colegi academicieni prin America, si care se dadea barbat cu o nevasta bortoasa la nivelul lunii a noua.

Chiar ma si intreb, or fi luat motzul copilului?!?

Mai, a incercat careva filmul asta nou, The Social Network ?.. imi pare interesant.
anakin
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:23
anakine, aia era clona unei clone, nene... si-i servea de cal de bataie userului real de se plictisea rau p-acilea...

social network, zici... n-am vazut...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 13:36
3 in unu, ca nessu' ... hehehe..

Nu am vazut filmul, insa am primit review-uri interesante. Il facui rost, il bag atunci cand am si eu timp.
anakin
Postat pe 8 Noiembrie 2010 14:24
De la: me_reloaded, la data 2010-11-08 13:10:41mai...am terminat ieri de vazut damages ala, serial...bun, nene...bun bun...Glenn Close joaca tare bine

e bestial filmul.
sper sa faca si sezonul IV

La multi ani tuturor ce poarta numele Mihai si Gavril
ameno
Postat pe 8 Noiembrie 2010 15:18
hai ca isi facu si casa regala britanica cont pe facebook,aleluia.....
s-a sonat lumea de tot...

iasomia
Postat pe 8 Noiembrie 2010 16:58
a innebunit lupul ........ce sa mai vorbim........
jeanette40
Postat pe 8 Noiembrie 2010 17:03
LMA , sarbatoritilor !
Freya_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 17:29
a bonsoir...

zici ca-si facura cont pe feisbuc? tre' sa-i lecturez si io, sa le trimit o cerere de pretenie, he, he, he...
michelle_
Postat pe 8 Noiembrie 2010 18:18
a,ce bine ca va prind acilea calare pe chestiune!

LA MULTI ANI,fetele!!!

si,evident,tuturor G-urilor si M-urilor din dotare...
preci
Postat pe 8 Noiembrie 2010 20:00
casa regala crez ca-si facu neshte planuri d-astea de imagine... ca cica vine tare din urma democratia republicana, si p-acolo...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:21
auzi.. ce draq?!
sa ma ierte Dumnezeu,am dat apa la soareci printre altele si pt ca se spunea ca Paunescu a murit in saracie, medicamentele erau f scumpe,bla,bla...da' vaz ca avea o gramada de case,de pamant,de bunuri..
pai,mai vinzi taica si iti vezi de sanatate,desi,zile nu-ti poate da nimeni,se mai intampla si minuni cand te ingrijesti.
tare as vrea sa nu vad si in cazul lui scandal si alte mizerii.
ehhh,lasa ca vaz ca apar si alti copii acum,sa aiba ce imparti..
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:35
Iaso, un bob rabdare.. intai sa i se reediteze toate volumele, sa fie stocul aproape epuizat.. Si sa vezi atunci tiganeala in toate regula, ba pe Fundatia A.P., care are drepturile de autor, ba pe ceea ce vor imparti alde actuala cu primii doi copii.
In maxim doua luni isi vor face imparteala prin presa si isi vor cauta dreptatea pe la Maruta la emisiune.
Iar DDD nu va rata ocazia unui nou serial:"Mostenirea familiei Paunescu".
anakin
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? 66 De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07
Cum sa explici cuiva ca greseste,pana INTELEGE SI APLICA??? 6 De la: blue_dream 13 Aprilie 2010 11:52
plan de cont : soc.com. de asigurari 1 De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Setari Cookie-uri