asa e ............nu va mai dura mult si vor sari ca lupii......... | ||
jeanette40 Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:54 |
||
---|---|---|
Evident, Carmen Hara prevazuse asta inca de anul trecut... | ||
anakin Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:06 |
||
carmencita-i mic copil, fatza de altii... cica saptamana viitoare-ncepe al treilea razboi mondial, si scapam de criza... eu zic sa dati fuga la hypermarchete sa va faceti provizii si sa va platiti din timp cablu' la televizor, sa nu scapati fazele mai interesante... crez ca-i misto sa-ti arate aia de la cnn pe satelit cum iti cade neutronica-n sufragerie... asa ajungi sa te cunoasca lumea... |
||
|
||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:37 |
||
bre, 'r-as al dreacu' cu vorbele mele... vaz ca dau buzna acuma barbatii fericiti sa-mi propuna prietenii... nu mai bine-mi vedeam eu de treaba?... | ||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:42 |
||
koala Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:47 |
||
anakinu' un bob zabava,da... eu sper sa nu,da' banu' e ochiu'... zambilu' si ne anunti ashea cu inima usoara?ce faci talica fara noi? auzi ce cetii ,8% din ciprioti sunt romani... |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:47 |
||
ce rezbel, maica? ce bombaniti voi ici sha? ha? ca m-ati pierdut... zambilu, te-a mancat undeva, maica, he, he, he.... chestiune importantisima!!! Ninel Potarca, fostul candidat la presedintie din partea etniei romilor, a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de evaziune fiscala. cine-i asta, nene? mi-a scapat mie ceva? |
||
michelle_ Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:47 |
||
cum ma mami"te-am mancat"?.... | ||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:50 |
||
cum cine-i ala, mami?.. un tzigan... pai nu zise bine basescu ce zise?... acuma-l cauta-n cuta de la izmene aia cu discriminarea, deh... | ||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:51 |
||
oops! mi-a scapat deshtu, isomica mia, is cam pe fuga cu curatenia asta...mai arunc cate o ocheada galesa p-acilea las' ca intelege el, zambilu, mama... hai c-am modificat, he, he, he... mama, ori is io cam tampitzica - ceea ce nu exclud - ori mi-a scapat nenea asta din vizor cand si-a depus candindatura...unde-i superbu' sa ne zica el cat e de bun crinutzu? desi, la o adica, asta-i nume de barbat? "crin" ? zau ca parintii is intr-o ureche cand isi boteaza copiii, he, he, he.... |
||
michelle_ Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:52 |
||
hai sa va spun si eu ultima vorba dulce pe care am auzit-o de la adrianu'..la tv. era in studio cu mirela voicu,si tipa ii spune: -vreau sa ma joc un pic cu mintea dumneavoastra,maestre el: -s-ar putea sa ramaneti gravida,domnisoara.. le avea... |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:56 |
||
he, he, he.... | ||
michelle_ Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:56 |
||
iasomico, o fi vorbit gura pacatoasei, mami... he,he,he... subconstiente d-alea... bre, pe unele ptzi d-astea nu prea le lasa gravide ideile unui barbal... au sterilet d-ala infasurat pe creer... |
||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:58 |
||
am vazut faza,zambilu' s-a facut tipa sfecla si a devenit confuza,semn ca le are si ea... ea voia sa-i propuna cu totul altceva,era vorba de comunism de alte halea,da' adevaraciunea de poet,deh.. |
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2010 12:01 |
||
ce porecle au badea si ciutacu:vuvuzel si gudurel... ma uitam la ei aseara,puterea excita ...e un afrodisiac al draq de bun,le luceau ochii lu' mirciulica&nea scuipici...crez ca au facut si sex,saracutzii.. una peste alta,ma gandeam..da' nenica,f bine proteste,alea,alea...uite ca lumea iese in strada din convingere,pana vazui autobuzele alea in fotografii...de seamana toata chestia a porunca de la voiculescu.. si m-a luat greatza.. |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:09 |
||
Zambilu, si pe matale te orpira la colt de profil sa-ti ceara prieteneala fericitii? E clar, m-a tradat, deci il refuz. Categoric! Chestiune, asta ca tot vorbirati de Paunescu si ce are/ nu are: va spui din surse sigure ca in librarii s-au cam epuizat de saptamana trecuta stocurile de poezele ale lui. Pana si volume cu pret de 250 - 300 ron/ bucata s-au vandut ca painea calda, ba chiar unii care nu mai prinsesera au facut scandal, de parca librarii aia erau vinovati cu ceva, saracii... |
||
Thor_again Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:19 |
||
thoru' daca s-au epuizat ele cd-ile lu' madalina,mami.. au romanii astia o apetentza pt decedati ,ceva de groaza... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:22 |
||
Dap... cum mai ziceam cu alte ocazii: tzara noastra-i prima pe judet! Mai ales la d-alde astea... | ||
Thor_again Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:26 |
||
necrofagi,neneaca... | ||
preci Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:27 |
||
si astia din presa,mama,mama.. chestia cu gemenele lu' adrianu' a fost luata dintr-o carte de-a lu' constanta buzea,un jurnal.... si uite asa invart rahatu' de-acu'.. cica mai toata averea i-a lasat-o lu' aia mica,eu nu crez... mahala.. |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:30 |
||
ca tot zisesi de presa, iasomico... cetii azi despre grevista aia a foamei, invatatoarea... cealalta parte a presei zice acuma ca de fapt femeia e o mitomana cunoscuta in caracal (da, nene, caracal!), d-aia de da-n judecata pe toata lumea... plus ca pt protestu' asta s-a mai si antrenat in prealabil, cu alte proteste care n-aveau nimic de a face cu situatia grea din tara... o fi yoghina d-aia, nene... parca-i vaz pe aia de la misa ca s-apuca si ei sa protesteze in numele poporului asuprit... numa' ca aia protesteaza pe invers, adeca beau si mananca pe rupte... e drept, servesc acelasi meniu ca si presa din romania, cica face bine la karma... pe de alta parte, vanga bulgaroaica zice c-au mai ramas cateva ore pana la razboiu' mondial... poftiti in vagoane... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 08:11 |
||
cum se mai pregateste lumea de sarbatorile de iarna: in olanda cica se lanseaza un film in care mos nicolae e un serial killer de copii... p-aia de n-au fost cuminti ii decapiteaza in noaptea de 5 spre 6 decembrie... e criza, neneaca, bani de cadouri nu sunt, asa ca o idee colo, pt parinti stramtorati, nu strica... plus ca, la origine, sfantu' asta era un personaj punitiv... n-ati vazut ce moaca are prin icoane?... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 08:20 |
||
criza,criza... da' am avut o treaba we trecut la cora,si se calca lumetu pe bataturi.. eu am intors casa cu couru'-n sus,daca tot e caldura asta,cred ca dau si o mana de vinarom pe balcoane.. vine razbelu'? dementi sunt peste tot,ce?la noi nu s-au gasit destui care sa creada in hancu,si mai e un pshihopat,imi scapa acu'... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 09:09 |
||
no, unde-i apocalipsa aia? ca io o astept la cafea... |
||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 09:52 |
||
Rabdare.. cica pe la 11, 11 si ceva. Fix! |
||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2010 09:57 |
||
vreo ultima dorinta,bro? auzi...da' de cand isi programeaza apocalipsa trebile dupa ora romaniei? |
||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:01 |
||
n-are nici o sansa preci........ca noi si asa suntem in urma cu niste sute de ani....... ce vorbesc eu sute , poate chiar mii...... | ||
jeanette40 Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:05 |
||
mie mi se pare ca suntem intr-un razboi permanent! ce, astia acum s-au prins?? om vedea noi ce-o iesi de la intalnirea greilor economiei mondiale |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2010 10:06 |
||
cam mare avere a strinsa mister paunescu..... toate viloantele alea or fi facute doar din poezieeee? |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 13:31 |
||
crez ca le-a strans din ce mangoti i-a lipit pe frunte baselu', cand ii facea cantari pe la chefuri... ups, sau paunescu nu era cu pedeleu'?... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 13:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
|
||
o fata ne atentioneaza....!!! | 339 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice