Da'ce-ai cu omul, superbe? ca doar era coleg de partid cu nea Mircica Geoana (ala cu Mihaela, dragostea mea!). | ||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2010 13:39 |
||
---|---|---|
lua si el de la aia mai cu dare de mana, anakine... ca liberalii-s cinstiti si saraci, n-aveau de unde... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 13:43 |
||
bre, care vreti sa va radeti, bagati un ochi la pozele mele... albumu' inglish four bighiners... ce-au inteles chinezii din ce e engleza si ce vrea ea... meniu' ala de la restaurantu' mexican este delicios... | ||
|
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 13:48 |
||
De la: zambil, la data 2010-11-11 13:48:49bre, care vreti sa va radeti, bagati un ochi la pozele mele... albumu' inglish four bighiners... ce-au inteles chinezii din ce e engleza si ce vrea ea... meniu' ala de la restaurantu' mexican este delicios... Putem intra si ,,neprietenii''? |
||
m_ada Postat pe 11 Noiembrie 2010 14:16 |
||
Eu ma gandeam sa il rugam pe cnait sa ni le traduca. Mai ales p-alea ale chinezilor, ca tot idiograme folosesc si unii, si altul. | ||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2010 15:15 |
||
ado, e la liber, neica... daca nu te-oi fi si uitat pan-acuma... eu n-am neprieteni p-acilea... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 19:44 |
||
mi-a placut si mie ala mexicanu',cica.. el patron,sau el padron cum draq ii zice.... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:02 |
||
mami, cand vezi ce le bese mintea doar asa, prin poze, e de ras... da' sa-i auzi vorbind toata ziua asa, dai in damblale... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:14 |
||
te cred,mami.. lasa ca facem pauza de chinezesc,te duc numa' la caru' cu bere si d-alea italienesti... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:21 |
||
he,he... cea mai buna ratza cu varza acolo o mancai.. la caru' cu bere... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:26 |
||
bre pdl-istilor, am votat prostanacu pt ca-s anti-hahaici & pdl..... dar asta nu inseamna ca-s fan psd.... psd & pdl sunt la fel...se trag din acelasi partid..... anakine, tu nu-l simpatizezi pe marele oltean, chiar de a fost psd-ist??? |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:45 |
||
iar iti sari placa,superbuse? | ||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:53 |
||
hai ca-mi amintii un bnc cu lenin, da-l schimb cu iliescu... cica unui mare scluptor d-ala i se cere sa-i faca un bust al lu' iliescu, sa i-l puna pe mausoleu... vine ziua vernisajului, trag aia textila jos, si ce sa vezi... ilici cu o fatza bucalata, si cu doi sani de doica... pai bine bre maestre, iti bati joc de noi?... zice aia de dadura banu'... nu - zice maestru'... eu asa-l consider pe toa'shu iliescu, ca o mama pt politica romaneasca... de la un san a supt pesedeu', si de la altu' pedeleu'... pai bine, maistre, sare crin antonescu de colo... si peneleu'?... mie mi s-a comandat numa' bust, se justifica scluptoru'... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:59 |
||
imi sari mustaru..... tu ce ai de tot te legi de mine??? |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:59 |
||
poi daca nu esti teflonat... decat bustu',ai? |
||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:03 |
||
dai aiurea in crin..... pe undeva te inteleg, ai crescut in comunism , ti-s dragi securistii!! |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:10 |
||
nu stiu daca s-a inspirat dintrun banc ,dar astazi un nene m-a facut sa ma asez p-o balustrada,simteam ca mor de ras,cica.. nu vedeti doamna ca-n ziua de astazi nu mai pot sa am incredere in nimeni?nici macar in mine,azi am crezut ca trag o bashina,si m-am kkt pe mine.. poate eram eu obo....draq stie,cert este ca am ras amandoi cu lacrimi...e un mosnegutz de vreo 70 de ani,da' acum ce... parca noi nu am patit d-astea vreodata? |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:14 |
||
partzestiul vaz ca e bine promovat... | ||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:17 |
||
e buna mami... |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:20 |
||
superbe, acilea ai si tu dreptate, dau aiurea-n crin, ca el saracu' nu-i decat o patzachina d-aia trasa pe sfori... eu am ce am cu liberalii aia doi babani, dinu si patriciu... care n-au mirosit bashina securista la viatza lor, fiind mai tot timpu' trimisi de partidu' de trista amintire pe la tot felu' de reprezentante in tari petroliere... inca de cand au terminat facultatea... pe merit, desigur... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:27 |
||
pantecoasa treaba ! | ||
Freya_ Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:27 |
||
patriciu nu e bagat in seama de antonescu.... baselu e tras de sfori de agramatele lui din famiglie (tati fa-ma deputat european!) , de panaramele alea de amante,de clanul paunescu (parca ei sunt la sefii b1tv),etc,etc |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:36 |
||
superbule.. cand nu o sa mai fie base,o sa va fie f greu,v-ati invatat asa ....cu actiune,maica.. o sa deveniti depresivi.. |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:47 |
||
o sa ma imbat de bucurie cand va pleaca! sper cat mai repede si suspendat!! ca asa merita sa iasa de pe scena politica , cu un sut in fund!! |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:51 |
||
aiureala.. macar acum aveti pe cine sa dati vina pt neimplinirile voastre ,mamonatza... va fi greu,greu de tot,v-ati invatat sa-l vedeti in toate...o sa intrati in sevraj... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:55 |
||
dar azi i-a rugat pe cei din opozitie sa faca liniste in parlament si sa voteze legile pdl, in loc sa-i ordone penibilei roberta sa -si dea demisia de la sefia CD, pt ce magarii a facut pe acolo!! | ||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:58 |
||
ce faci mami, ai intrat in dialog cu galeria lu' dinamo?... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 21:58 |
||
pai da..zambilu'... el vine,bombane, si p-orma ma face pe mine capoasa... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2010 22:00 |
||
ce neimpliniri vb acolo?? am una mare....ca nu-s inscris in pdl.... eu vroiam doar sa trateze educatia cu respect....dar ce sa ceri de la un incult?? |
||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2010 22:01 |
||
De la: zambil, la data 2010-11-11 19:44:57ado, e la liber, neica... daca nu te-oi fi si uitat pan-acuma... eu n-am neprieteni p-acilea... Merci pentru permisiune, merg acum! |
||
m_ada Postat pe 11 Noiembrie 2010 22:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fall in love | 19 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29 |
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi | 32 | De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18 |
|
||
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice