Chestiunea zilei..

I don't know, it seems like aaaa...
Wow, Anakin!!! Is it a bird??? Nooo!!! Is it a plain??? Noooo!!! Is it?... it is...
She is!!! Preciii!!!
Thor_again
Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:00
din pacate nu,thorele...
osu' rau nu piere cand vrea cainii,bre...

si inglishmenu' asta s-o ratacit p'acilea?
alo,domnu'....du iu nid an asistant?
preci
Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:00
bagati chestiune,ca ne beshteleshte iasomica...
preci
Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:03
Yes, but only with a big hearts.. i meane chest; and, of course, good english knowledge
anakin
Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:59
relo, eu d-altceva ziceam la sfarsitu' ala, ca-i aiurea... da' nu pot sa zic acilea ce, ca stric placerea cinefililor...

mana aia era normala, cand te gandesti ca poate pui d'un sequel si vrei sa lasi poarta deschisa...
zambil
Postat pe 17 Noiembrie 2010 22:01
anakine, a big hearts ce e, boobs?... ca vaz ca-i la plural... 'ai meane, ca ma-ntelegi tu... he,he,he...
zambil
Postat pe 17 Noiembrie 2010 22:05
dap, la plural, nea zambile.. ca doar nu vroiai sa apara anuntul asa, decoltat
anakin
Postat pe 17 Noiembrie 2010 22:11
despre ce vorbiti voi aici baieti?
ca moi pricipeste doar rusa.

ia sa vedem..
astia transmit in direct inmormantarea lu' mararu,cred ca se duce si nea soric,ca tot plangea el de mila camatarilor,faza antologica,copilasi..
plange patria muma nu alta, de atata mizerie.
in timpul asta vaz ca in moldova se dadura pe etnobotanice si cei in jur de 40 de ani,doctorii sunt disperati,nu mai fac fata la camera de garda,nu,n-am nimic cu moldovenii,asta zic la stiri,deh..
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 09:57
dadui o raita acu' de dimineata,toti se plang de ashea o stare de somnolenta,de dureri de oase,de ameteli..
da' la supermarket era deja aglomerat,cred ca de la gaurica aia neagra li se trage,s-au pus pe halit,al draq stres..
ma lasati sa vorbesc singura p-acilea,sau mi se pare mie?

iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:26
iaso, gaura aia neagra e demult acolo, ca pe mine ma doare capu' din nastere, cred!
de somn nu mai povestesc, as dormi si in picioare daca as putea
zambila
Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:35
dap..

somnu' era primu' pe lista..
nici nu-i de mirare,o gramada de femei raman insarcinate toamna,taman d-asta,pt somnolentza aia..
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:49

ioi! cum vine asta???
zambila
Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:53
He, he, he... adica vine cam ashe, zambilici: toamna se coc si tulburelul, si palinca... de la aia sa te tii neneaca chefuri si puiat ulterior
Thor_again
Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:31
bre, va doare capu' de la explozii solare... adeca, aia de nu-s dusi cu capu' cronic... ca p-aia nu-i doare nimic, cum se zice-n popor...

thorele, zici ca de la tulburel si palinca i-apuca somnolentza pe puitori?... pai in cazu' asta nu bate cu ce zise iasomica, nene... ca n-ar mai avea muierile cu cine, asa, lovite-n mecla de somnolenta...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:17
ualei, bre anakine... acu-l vazui si pe speacking ala... mersesi cu parodia pana-n detalii, nene...

eu as fi mers pe speaching, daca tot era la mishtoace... he,he,he...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:19
neee, zambilu tati. nu somnolentza ci puiala!
Thor_again
Postat pe 18 Noiembrie 2010 14:24
zambila..
cum adica cum vine?

la marele fix...

iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 16:31
nene, ma-nerveaza ca vreun cocalar a bagat iar bani in rasuflata aia de tania budi, si-acuma pe unde intru dau cu ochii de izmenelile ei... pan libertatea se lauda cum a decartat ea pe toti barbatii din viata ei ca o apuca plictiseala... he,he,he... asta se traduce prin: toti barbatii de-au cunoscut-o i-au dat cu flit, dupa ce-au vazut ce dashteapta e...

sau nu aici era cu ce ne-nerveaza, ha?...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 18:34
i-auzi ce zice statisticile: 4 din 10 americani considera ca casatoria-i o cheste depasita... crez ca toti aia patru-s barbati, la ce procese de partaj au aia acolo...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:26
hai ca am trait s-o pat si p-asta,ieri ziceau unii ca-s roberta anastase...

mi se alege cararea intro parte, probabil am mai chelit,poate d-aia..

apropos de par,ce ma mai spargeam eu in l'oreale si alte bunaciuni,scumpeee...intro zi, plina de draci pt ca baietii mei imi termina elixirele in trei zile,ce credeti?
ascund mastile(da bre,exista si masti pt par)sampoanele,si le cumpar sampon de patru lei(patru lei),uite ashea,m-am facut a draq..
da' ce sa vezi,uit intro zi si ma spal cu samponu' lor,sa vezi minunea lumii,ma pomenesc ca paru' meu prinde viatza,e drept ca toamna si iarna am firu' mai gros,da' diferentza e mare de tot.
asa ca fetelor,care e samponu' minune ieftin ca braga?
shauma pt copii,ala portocalui,2 in 1..

zambilu'

ce spui tu tati? ca te-a nervozat tania?
noroc ca stiu ca te rasfatai ..
iasomia
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:14
Jasmine............mie sampoanele si mastile de la l'oreal niciodata nu mi-au mers............imi ingrasa parul , ceva de groaza ......
si vopselele Wella .la fel ..............la al doilea spalat .........pa .....
jeanette40
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:22
parca numa' l'oreal?
de vopsea nu mai zic,am trecut prin toate,singura care ma iombeste e kallosu',ungureasca,deh..ma potrivesc la ph.

jenel..
in schimb sa-ti spun o chestie,cand ai paru' gras de la natura,cand se ingrasa repede, nu prea ai riduri,apar mai tarzior..
iasomia
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:29
asta e comertul, unele produse nu sunt neaparat si bune daca sunt scumpe, se plateste firma/brandul
persidadamian
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:31
dap..
au sarit preturile ca la balamuc.
ma uitam.. parfumu' meu s-a facut 3 mil.ce mai am din el il tin pt revelion.
m-am dat pe adidas "pur lightness"ca nu-mi cade rangu'...
iasomia
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:39
nu................toate pana la parfum......... mai bine ma las de altele.......
jeanette40
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:47
e drept ca si eu aveam slabiciunea asta,da' parca la piata ma pot duce si fara dior,boss sau rabane...
iasomia
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:49
jasmine...........incearca parfumeria Aoro.ro.........
jeanette40
Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:53

ce-mi place mie chestiunile astea!
nah,ca deja-mi facui lista de cumparaturi...
deci: sam-pon-de-be-bei,vac-sea-un-gu-reasca-si-de-vaz-ut-cum-mi-roase-parfu-m-sub-un-mili..

ador frivolitatile!
preci
Postat pe 19 Noiembrie 2010 18:15
sampoane ? am luat o tzeapa cu unu` de-i zice Syoss, profesional cica...o porcarie, nene, aveam parul ca matura !

wella ? io ma impac cu el, dar de-o vreme ma fac cu Palette, imi place negru-albastruiu` lor..
Freya_
Postat pe 19 Noiembrie 2010 18:41
Bine ca ai spus de Syoss ca era cat pe-aci sa-mi iau si eu.
Doara
Postat pe 19 Noiembrie 2010 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TE IUBESC ! spus foarte usor 10 De la: michelle_ 21 August 2011 15:41
Prietenii adecvate sau neadecvate! 23 De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE 68 De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
Setari Cookie-uri