mie-mi place TIGI... am toata alea pe etajera,de la sampon la masca,la spuma,la fixativ,la blablabla... vopseaua-i habar n-am ce firma,ca ma face stilistu' la coifeur din fro' 3 tube.. inca mai umblu cu castana la mine... |
||
preci Postat pe 19 Noiembrie 2010 19:50 |
||
---|---|---|
Doaro, stai linistita, mai bine iti iei d-ala de urzica, romanesc... e mai bun ! Tigi ?? n-am auzit, neica, de el... |
||
Freya_ Postat pe 19 Noiembrie 2010 21:33 |
||
Scump doamna, scump. Ala de urzica era mai ieftin. | ||
|
||
Doara Postat pe 20 Noiembrie 2010 09:20 |
||
De la: preci, la data 2010-11-19 19:50:03mie-mi place TIGI... Da preci, si eu votez pt Tigi, dar sunt scumpe....eu am parul prea lung in raport cu extrasul de cont no...sa nu ma trimiteti la tuns! |
||
ufishor Postat pe 20 Noiembrie 2010 12:33 |
||
am vazut la televizor, a facut cineva un test pe cremele de combatere a ridurilor, alegand trei grupuri a cate 25 de femei. Fiecarui grup le-a fost data o crema sa fie filosita pentru o luna de zile. Bineanteles ca nu au stiut ce crema foloseau. O crema costa 4 pounds (E45 parca), alta 12 pounds (garnier) si o alta 145 de pounds ( nu mai mi-aduc aminte numele). Grupul care a folosit crema de 4 pounds au spus ca au observat imbunatatiri desii era un simplu hidratant de piele, grupul care a folosit crema de 12 pounds au precizat ca au abservat foarte mici imbunatari in aspectul pielii, iar cele care au folosit crema de 145 de pounds nu au observat nici o schimbare. Asa ca de multe ori mai aruncam si bani pe fereastra. Industria cosmetica si farmaceutica se pare ca o duc foarte bine si in timp de recesiune. |
||
persidadamian Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:16 |
||
persido, pai hidratarea e de baza, pentru frumusetea pielii . | ||
Freya_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:53 |
||
da,syoss e groaznic,mai-mai sa fac coji in cap.. persi.. buna se dadea cu ulei fiert in baie de aburi.. care ai vazut dr parnassus?vaz ca-i cu johnny depp,heath ledger si jude law..moama ce tripleta! musai ma bag pe hbo la ora 20. |
||
iasomia Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:58 |
||
ca cheste... azi mancai neshte fructe de-arata ca merele bot de iepure, au gust de para malaiatza si-un sambure ca ala de avocado... n-au fost rele (poza la mine-n gradina)... nea thorele, ia baga ochiu' si zi-mi si mie ce-s astea de ma otravii eu cu ele... ca mata esti umblat prin tari d-astea descultze... la gugalit imi dadu' ca copacu'-i neam cu dafinu' ... |
||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:16 |
||
Freya_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 19:58 |
||
nu mi-ati zis nimic de film ,incepe acu'..sa sa-i vaza mama pe ei.... | ||
iasomia Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:00 |
||
e genul fantastic, daca-ti place genul..mie mi-a placut. | ||
Freya_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:02 |
||
frailo, in wiki zice ca-s astea... liliiy pilly, draci baltati... c-ale mele-s cu dungi... http://en.wikipedia.org/wiki/Pommerac da' cetii dupa ce le-am mancat... ce-o fi o fi... |
||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:10 |
||
zambilu' trage o tarie,tati.. fara niciun misto... hai jucati-va misto... |
||
iasomia Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:14 |
||
zici ca-s un soi de mere.. cam asa http://en.wikipedia.org/wiki/Syzygium_samarangense |
||
Freya_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:16 |
||
astea-s, nene... hait, eu mancai d-alea cu viermi... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:24 |
||
Alea-s ce zice Freya. Eu unul nu am mancat, ori nu erau, ori nu prezentau interes pe lista lui cumnatu-meu... cu toate ca inclin spre prima varianta, din moment ce el mi-a dat inclusiv porcarie de aia de durian sa gust | ||
Thor_again Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:35 |
||
dar...dar...astea is pere ori is mere? ca IO nem tudom... |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:38 |
||
de bune-s bune, racoritoare si taie setea... greu de descris exact gustu'... acuma gata, le-am mancat... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 20:50 |
||
Iaso, cum fu Imaginarium of dr.parnassus? Ia-n te uita ce ziceam eu despre el la inceutul anului: De la: anakin, la data 2010-02-13 23:39:39"The Imaginarium of Doctor Parnassus" - pentru cine gusta genul fantastic, si are rabdare de fier. Distributia insa merita, adica il ai pe Christopher Plummer, Collin Farell, Jude Law, Jhonny Deep, Heath Ledger, Tom Waits in acelasi film. Aaa, sa nu il uitam pe Verne Troyer, l-ati mai vazut si in Austin Powers - Goldmember. Ai putea spune ca este o veritabila piesa de teatru. |
||
anakin Postat pe 22 Noiembrie 2010 10:31 |
||
am zis eu ca-i tom waits! ce tareee..... tre' sa'l revad acuma ca stiu |
||
fleurdelis Postat pe 22 Noiembrie 2010 20:36 |
||
anakin-baiatu'.. cum sa fie?interesant,daca m-am uitat eu de trei ori pana acu' la ala cu robin williams, de-si cauta nevasta pe dincolo...imi scapa acu',si mi-e lene sa deschid google. tu spui teatru,mie imi paru ecranizarea unui basm mai pt adulti ashea,oricum,misto efecte... o sa ma mai uit odata. imi placu'christopher plummer,(auzisi totusoaico?)ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2010 08:29 |
||
VOTATI VA ROG "LUMINA CUNOASTERII PENTRU ORBI' !!! VA MULTUMESC FRUMOS! http://www.impreunapentrufiecare.ro/fapte-bune/lumina-cunoasterii-pentru-orbi/26#vote-26 |
||
mihaiarilena Postat pe 23 Noiembrie 2010 08:54 |
||
am votat fetitza... si sunt sigura ca o sa voteze si altii,stai lin... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2010 08:57 |
||
un orb pipaind o razatoare: bre, care-a scris porcaria asta?... asaa... ca destinsei atmosfera... sunt multe suferinte pe lumea asta, cand n-avem ce face si vrem thrill, putem sa ne gandim la ele... uite, ma uitai la cantareatza aia care s-a sinucis de zici c-a omorat-o barba-su... tragic?... poate, privit de dinafara... da' unii-s defecti din fabricatie si-o iau razna automat... asa ca singura iesire pe care-o vad ei, in mometele de luciditate, este sa-si dea singuri delete... unde-i tragedia aici?... |
||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:12 |
||
zambilu' e balamuc mare .. problema este ca holender,directorul de la viena, a spus ca o lasa vocea in timp ce canta... ori asta explica multe,ca daca avea vointza sa traiasca..canta si pe la nunti... in fine,poza care si-a pus-o pe facebook este macabra,artista,deh... da' tu unde esti mami? ca nu te vaz....ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:22 |
||
oaliu.. sunt norii pe la geamuri,e drept ca stau la cucurigu',da' orisicat... in-cre-di-bil.. |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:33 |
||
iasomico... e multe si grele... da' eu dau numa' un exemplu-acilea... conditionarea care ne vine din copilarie... se ia una bucata fetitza aparent normala, eventual cu oaresce glas si ureche muzicala... parintii extaziati incep sa-i bage-n capshor inca din frageda pruncie ca va deveni o mare cantareata... stii cum sunt copii, incep sa fabuleze, si daca n-au piedica la imaginatie patrund intr-o lume de fantasme fara iesire... la maturitate, fandaxia-i gata... dintr-un milion de talente, unu-ajunge la recunoastere si succes adevarat, unde pe langa calitatea talentului si munca pe branci intervine si niscaiva noroc in viata... restu' canta pe la nunti, cum zisesi.. aia normali la cap... si mai ramane si-un procent redus de continua sa rataceasca prin fantasma copilariei, acu' devenita cosmar adult, pe picioarele lui... unii nu vad nicio iesire, altii intra-n razboi cu indiferenta si devin teroristi motivationali, iar putini vad iesirea, da-i fara intoarcere... fiecare cu-alegerile lui... |
||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:35 |
||
oricum.. si-a dorit ca la balamuc sa moara.. vene taiate la maini,la picior,pungi in cap lipite cu banda adeziva. fereasca sfantu' pe toata lumea.. se derapeaza la greu.. |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:43 |
||
io ma gandesc ca un om normal(daca se poate sa-i zicem asa), daca tot vrea sa se sinucida, alege o varianta cat mai putin invaziva pt el asa, parca o incercat cineva s-o omoare, si o vrut sa se asigure ca reuseste: o impusca, ii trage si doua topoare in cap si o sufoca la sfarsit! cel putin ciudat! |
||
zambila Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:50 |
||
zambi... oamenii normali, sanatosi clinic (la cap), nu manifesta idei de suicid... |
||
eu_geminy Postat pe 23 Noiembrie 2010 09:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Caut iubita in Dej | 4 | De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40 |
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
Definitie prietenie.... | 90 | De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02 |
|
||
Ce ne enerveaza? | 10302 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice