persi.. eu sunt la cura ,numa' la craciun nu ma gandesc,in schimb ,da, si mie mi-ar placea sa ma traga o sanie cu cai,sa aud zurgalai,hai,hai... cat despre soprana...se alege prafu' in romanica pana si de gesturile supreme,cand il vedeam pe sotu' ei la tv,schimbam canalul... s-a ajuns ca totul sa cada in derizoriu... |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:27 |
||
---|---|---|
ce mult ma scarbeste toate astea ............scriu ziarele de te innebunesc, tot timpul scriu despre tot felul de pitzipoance de doi lei ..........inculte , siliconate , proaste si asa mai departe ......iar , cand se intampla o tragedie isi aduc aminte si de adevaratele personalitati.... despre soprana asta nu se stia mai nimic .............iar acum a inceput isteria......sigur poti afla si ce fel de pasta de dinti folosea...... |
||
jeanette40 Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:40 |
||
iaso, nu e asa, dar vad ca numai asta se vinde, numai asta se cauta, parca cineva inadins cauta numai ridicolul, prostia si nebunia, uita-te la stiri, sunt scosi ca niste alienati cei care mai sunt corecti..........si atunci..........oamenii care au drum bine stabilit ajung sa aleaga sa nu mai faca parte dintr-o lume care nu-i reprezinta | ||
|
||
casperphantom Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:40 |
||
nu stiu de ce , dar am senzatia ca de vreo 2 ani, traim o adevarata frenezie a prostiei strigata pe toate canalele cica de "divertisment" am incetat sa mai deschid tembelizorul cand Dan Negru si-a inceput emisiunile care promoveaza prostie crasa si atunci parca era totul mai soft, acum ...nici mortii nu au mai voie sa se odihneasca in pace, trebuie puricat si despicat totul........efectiv nu pricepem ca fiecare suntem raspunzatori doar pentru binele nostru, ce fac altii e treaba lor | ||
casperphantom Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:45 |
||
copilasi.. eu cred ca buba o sa pocneasca pana la urma,infectia a inceput sa puta infiorator,sper sa intre draq in faliment... m-am uitat la o emisiune de-a lu' turcescu,invitat: adrei gheorghe, cu mare placere..nu-mi venea sa cred,iar andrei inca are scanteie,cu toate nebuniile lui.. |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:48 |
||
si mie imi place Andrei ...........asa dus , cum zic unii ca ar fi ...........da clasa la multi | ||
jeanette40 Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:51 |
||
casper.. dap,prostia vinde,de ce te miri cand pana si aici userii alerga sa discute in draci cu deranjati?,cat despre aparitiile tv,trist este ca s-a ajuns ca pana si oamenii cat de cat mobilati la cap, sa faca pe prostii,pt ratingu' ala.. |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:52 |
||
da iaso, diferenta e ca andrei gheorghe inca are scanteie iar turcescu n-a avut niciodata eu nu prea ma uit la tv, pt ca de cate ori il deschid, nu pricep nimic, nu cunosc "personajele", ma depaseste situatia! |
||
zambila Postat pe 24 Noiembrie 2010 09:56 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-11-24 09:51:39si mie imi place Andrei ...........asa dus , cum zic unii ca ar fi ...........da clasa la multi din nou subscriu andrei e bestial look aci , l-a durut la basca ca e in direct, da le-a dat casu la aia 2: http://www.youtube.com/watch?v=qBbofyxRTHA |
||
casperphantom Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:01 |
||
zambiliciu iar ai o zi d-aia,mami? pot sa-ti zic parerea mea fara sa te necajesc? tu te-ai apucat de a doua facultate,mami....da' sufletelu' tau are dragoste materna de daruit,daca se intampla,sa nu stai pe ganduri... cat despre turcescu, pt situatiile neplacute in care a pus neshte politicieni pe timpuri,il am pe lista cu +.... mami, eu m-am saturat de isterci ca ciutacu si stan pe badea inca il suport... |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:07 |
||
iaso, cum sa ma deranjeze? da' nu pot sa-ti dau dreptate, pt ca nu ma atrag copiii in mod deosebit, inca... daca se intampla, nu-i bai si da, e destul de obositor, sa si lucrez, sa fac si facultatea la zi, sa merg la cursuri, sa invat, sa lucrez la proiecte...in general ma descurc! azi am o zi din aia...am inceput cu un ketonal |
||
zambila Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:16 |
||
Mami Iaso, asa este, poate ca si garbo asta e expresia/copia fidela a societatii de afara. Si deranjati sunt peste tot, unii apar pe la televiziuni, altii au diverse initiatiave legisltive, de rad pana si curcile ... Ca despre deranjatii de aici, nici nu mai pomenesc; cum apar, asa se si duc. Turcescu insa mereu mi s-a parut cam exagerat in unele privinte. Nu spun ca nu este un excelent om de presa, ba chiar pot sa ma aventurez spunand ca este unul din putinii de valoare, verticali, fara a urmari un interes mai mercantil decat ceilalti. Face parte din categoria de jurnalisti formati in valtoarea formarii unei democratii jurnalistice, asa cum s-a intamplat in anii 92-96, din cate tin eu minte. Insa mai mereu am vazut ca este etichetat ca fiind un jurnalist al puterii, incorect in opinia mea, fiindca aici putem vorbi doar de anumite empatii sau afinitati personale, lucruri care, intocmai ca si gusturile, nu se discuta. |
||
anakin Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:19 |
||
neneaca, emisiunile tv cu prosti au un scop profund, ca sa zic asa... scopu-i sa dea consumatorului ideea ca el e mai destept decat aia... he,he,he... ca tot veni vorba de barfe, trebe sa recunoastem ca-s strans legate de natura umana, aia care ne-a adus pana unde suntem acu'... omu-i un animal social, si capacitatea sa cea mai importanta este de-a-nvata... modul natural de-nvatare este prin copierea comportamentului altora, adeca indivizii care au mai mult succes in viata... schema-i asa: maimutza vede si baga-ntre urechi... apoi discuta cu celelalte maimuzte si rafineaza ce-a bagat acolo... si barfa-i gata, cu tot cu caracteru' ei educativ... la primitivi, distractia principala erau adunarile grupului, unde fiecare zicea ce-avea de zis si ailalti cascau ochii, urechile si gura... ce s-a schimbat de-atunci este numa' modu' de comunicare, natura a ramas aceeasi... |
||
zambil Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:24 |
||
cam tare ketonalu',te-as ruga sa-l schimbi ,stiu ca e la moda,dar iti trece si cu ceva mai slab. apropos,nospa este f bun. mi-e foameeeee,as manca ceva bun,bun,bun.. anakinu' mami,de cand ma stii tu aici,ce fac eu la o adica? ignor,este? e loc pt toata lumea,pana la urma vorbim cu cine ne place. |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:27 |
||
iaso, am sa incerc si cu nospa din ala, da' momentan e singurul care functioneaza la mine inainte era mai rau, luam prafuri special preparate in farmacii, groaznic...cand te doare capul nu te poti concentra la nimic |
||
zambila Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:33 |
||
zambilu' presupun ca e valabil pt tampitzi,pt ca eu ma uit la tv ca sa vad oameni mai destepti,mami... da' ai dreptate ca intotdeauna,sa crape" inteligentii" la concursurile de cultura generala de fericire..ca sa zic asa... zambila lu' mama incearca saridon daca la cap e problema,si sa-ti iei si nospa ....citesti tu ce si cum pe prospect,o sa ma pomenesti. ideal ar fi sa iei cat mai rar,ai grija ca si astea dau dependente,antalgicurile.. |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:39 |
||
pt maimutzele curioase... he,he,he... iote-acilea un pictorial de mi-a mers la inima... fara silicoane, fara botox, make-up minimalist si-o leaca de brazilian d-ala inghinal... natura vie, neneaca... http://www.bucatarescu.ro/2010/11/intoarcerea-sanilor-naturali-mihaela-joita-by-dragos-cristescu-10-foto/ |
||
zambil Postat pe 24 Noiembrie 2010 10:41 |
||
ma uit acu' la o emisiune cu nina cassian,pur si simplu, intinereste(vai! scumpa! ce monstrulet s-a facut!)cand citeste mesaje calde de la telespectatori,dap..nevoia de dragoste,de afectiune se pare ca ramane constanta,indiferent de varsta... iar tu zambilu' sa-ti fie de bine,ca vaz ca te unse la suflet.... |
||
iasomia Postat pe 24 Noiembrie 2010 12:01 |
||
Aaa, da.. frumos lucrat corpul Mihaelei Joita, chiar face senzatie in pictorialul lui bucatarescu, dand astfel peste bot fetelor care au investit atata in industria maselor plastice. Eh, alta categorie.. si avand in vedere meseria fatucii, parca nu ai recomanda-o prietenilor Iaso, normal.. pentru maimutzoii tulburati se administreaza ignore-ul; norocul lor cu 3 in 1 alea, ca altfel s-ar plictisi. |
||
anakin Postat pe 24 Noiembrie 2010 12:02 |
||
cu riscu' de a plictisi doamnele venite-acilea sa se destinda, azi la cestiune, despre imaginea romaniei in lume si altele... nu, n-o s va zic iar de tiganii si violatorii ce bantuie europa-n cautare de victime naive... ci despre cum se vede romania de sus, adeca de la nivelu' geopoliticii... la baza sta articolu' asta: http://realpolitic.ro/george-friedman-romania-trebuie-sa-invete-sa-fie-un-risc-pentru-rusi-germani-si-de-ce-nu-americani.html pt cine n-are nervi sa-l citeasca, un mic rezumat, pluc carcotelile de rigoare... deci suntem mici, nene... suficienti de mici ca sa fim calcati in picioare chiar si din neatentie, sau mai ales din neatentie, ca barosanii au ei alte probleme decat sa-si puna mintea cu noi... al doilea la mana, suntem lenesi si indolenti... ca natiune, vreau sa zic... singur preocupare a romanilor e sa se bage la umbra cuiva si-acolo sa vegeteze cu gandu' la gratare si bere... si asta nu de azi-de ieri, ci dintotdeauna, chiar daca meniul lenei era diferit, dupa posibilitati... si-al treilea la mana, carcoteala...pare ciudat, dar singura data cand am insemnat ceva a fost vremea lu' ceasca... adeca cand romanii nu se gudurau pe langa vreo putere straina, ci pe langa nea ceasca din scornicesti... de-acolo ni se trage si nostalgia vremilor in care tot romanu' avea un salar, mai niciun roman nu se omora cu munca si toti aveau frigiderele burdusite si se plangeau de lipsuri... proteste de strada si sindicalisti furiosi, azi?... da' ce-i mana cu-adevarat pe ei in lupta?... nu cumva nostalgia de care tocmai pomenii?... |
||
zambil Postat pe 25 Noiembrie 2010 09:56 |
||
da .....de la indolenta ni se trage , de la fuga de responsabilitate........ ce-i mana pe ei in lupta???????? pomenile .......prost ar fi careva sa munceasca , daca primeste gratis........ |
||
jeanette40 Postat pe 25 Noiembrie 2010 11:09 |
||
auzi acilea,natiune.. grecii,bulgarii,etc....sunt disperati sa ne ducem la ei(ma refer la industria hoteliera)cica in timp ce nemtii chetuiesc 30-40 de euro ,noi scoatem din portofel 300-400 de euro in cate zile? in cinci zile!!saracie mare,dragi tovarasi si pretini... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2010 11:56 |
||
hehe...avem conationali ce-si fac un credit la banca sa plece in strainatate de sarbatori (sursa sigura :P)...asa ca ..iaso...300-400 euro e firfirica pt un proaspat beneficiar de credit! | ||
ufishor Postat pe 25 Noiembrie 2010 12:12 |
||
mami, corect..insa eu spusei mot a mot, d-ala... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2010 12:17 |
||
le zice bine nea friedman...... doar ca la noi astia-s prea incompetenti sa se gandeasca la situatia internationala, sa faca din romanica un stat puternic... ei urmaresc sa-si umple buzunarele , sa jumuleasca lumea... |
||
superbus Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:05 |
||
le zice,le zice... bre m-a pus iacacui sa intru intro discutie despre revolutie,mai bine imi dadeam una in cap. pac-pac. au deschis astia pe bulevar un georgi d-asta,il stiti cu totii,secretu' succesului? foc continuu,halate albe,cipilici in cap,covrigi mari si ieftini calzi,paine buna,si daca vrei sa stea la coada romanul,da-i covrigi,gogosi si mici,neneaca...toate facute atunci,la botu' calului,cum s-ar zice.. ce draq sa mai vrei de la un popor caruia ii trebuie atat de putin ca sa fie happy?hai? vai de stelutza noastra.. |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:30 |
||
poporul asta....e fix la nivelul 1 al lui maslow, si cu ochii-n pamant! offffffffffff | ||
ufishor Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:44 |
||
ufule hai mai mami, ca parca uneori suntem atat de speciali si frumosi. este?... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2010 19:54 |
||
iaso macar in ochii unei persoane de suntem, ca-i cea care ti-a dat viata, ca e omul iubit sau un prieten statornic si-adevarat, nu mai conteaza...A fi special pt cineva e motorul... Dar mi-e ciuda ca in parte putem fi zei, si laolalta oi... |
||
ufishor Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:00 |
||
nea friedman le zice-n primetime aici... http://www.stratfor.com/weekly/20101115_geopolitical_journey_part_3_romania citit in direct, pare chiar naiv, ca mai tot americanu'... pare numa', ca naivitatea americanului vine din indiferenta aia de mare natiune de-i calca p-ailalti in picioare... si p-orma, nea friedman e de-a dreptu' ovrei ungur, iar stratfor asta e un fel de cia pt publicu' larg... strambagii, adeca... |
||
zambil Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
|
||
prieteni sau dusmani | 32 | De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52 |
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice