despre printesa margareta, ce sa zic?... cred ca nu prea l-a avut ea saracuta pe vino-ncoa ala, de-a fost nevoita sa-l ia pe duda asta... la nivelu' asta, geaba educatie si manere daca n-ai stil... citeam mai ieri despre katharine hepburn, dracoaica aia cu paru' rosu' de-a trait aproape 100 de ani si s-a tinut cu un om insurat un sfert de veac... femeia avea stil, nenica... prin anii 30 a fost prima care purta pantaloni la hollywood... ii inebunise pe aia, niste incuiati... la o filmare sefii i-au pus pe aia de la costume sa-i fure pantalonii femeii, ca s-o sileasca sa umble in fusta... ei bine, o juma' de zi s-a plimbat aia-n chiloti prin studiouri, pana i-au dat aia nadragii-napoi... femeia dracului, deh... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:35 |
||
---|---|---|
georgica... ca tot zisesi de internet, cica neamtu' ala mic de i-a macelarit pe aia isi anuntase intentiile cu o seara inainte, pe un forum d-asta de comentarii pertinente... a zis si locu' unde-o sa se-ntample... draci, l-a crezut careva?... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:39 |
||
zambil, acu' intelege-ma si pe mine..si nu da... ![]() in perioada asta numa' mizerie umana a fost la tv.. mie mi-a cazut bine,poate daca nu-i dadeau lacrimile..nu aveam nicio chestie,dar eu sunt sensibila la chestii d-astea.. si da! mi-a placut..nu poti sa te c.. in gustu' omului.. ![]() |
||
|
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:39 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-13 08:34:54geo, ori sunt io t.a.mpit ori am halucinatii!! sau e prea de dimineata sa realizez ca tii cu dintii de vita ta nobila! pana acum ce-am facut? am vorbit straineza? am facut un comentariu si tu te-ai repezit cu viteza la gat cu un salt de tzucahara grupat! |
||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 08:41 |
||
iaso... pai ce-am eu cu tine sa dau, mami?... eu zisei de margareta aia, ca la televizor se vede-ntotdeauna altfel... nu stiu de ce, ca nu ne-am frecat coatele pe la receptii de fitze, da' cred eu ca margareta are piele d-aia ca de gaina, de nu-mi place mie la femei... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:42 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-13 08:39:21georgica... pentru ca nimeni nu credea ca se poate intampla asa ceva in germania. daca discutia avea loc in america......eheee! |
||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 08:43 |
||
geo ,baiat dragutz... nu mai da copy... ![]() stiu ce zic de regula... e cam dimineata pt dracii astia ai tai... ![]() daca vrei ignore.. ti-l acord cu placere.... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:45 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-13 08:45:33geo ,baiat dragutz... de ce nu impartasesti lumii ceea ce stii? e pacat sa tii doar pentru tine! ignor!!? de parca pana acu' m-ai periat!! |
||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 08:47 |
||
geo, am un we plin,nu te supara..dar nu am chef de aberatii.. ![]() era o intrebare din politete,la care se putea raspunde da..sau nu...de fapt, nici nu ma intereseaza,sincer.. o zi buna...vorbeste si tu cu altcineva. multumesc. |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:51 |
||
mda... chestia asta cu copy nici eu n-o inteleg... daca discutam acilea in timp real, nu-i nevoie de copy, ca stim ce vorbim... alta era treaba daca eu ziceam ceva acu' si georgel imi raspundea peste trei zile... georgele, eu zic ca petrecusi prea mult timp pe la cafeneaua mumiilor, unde-si dau alea copy la copy la copy, de te tampesti citind... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:52 |
||
De la: iasomia, la data 2009-03-13 08:51:21geo, iaso...hai sa ascultam rezumatu` la chestiuca!!! e mai interesant decat...sa calci in dejectii! zambil...ai cuvantu`!!! stima noastra!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Martie 2009 08:54 |
||
zambilu, ma uitam si la fotbal..."intarata-i drace!"ce tiganie mami...cate javre... ![]() |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:55 |
||
am cunoscut eu pe alt forum un nebun care-ti lua mesaju' si ti-l analiza pe puncte si sub-puncte cand iti raspundea... ce s-ar fi bucurat el de facilitatile de-acilea... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:55 |
||
iasomio: sa cresti mare taica!! |
||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 08:57 |
||
ovi, mai! noi vorbim acilea ..dar nu va intelegem(scuza-ma zambil ca pun pluralul).. de ce nu veniti si voi cu ce va framanta in ziua respectiva sa dezbatem?.. ![]() framanta poate este mult spus...dar nu uitati ca sunteti bineveniti... ![]() |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 08:58 |
||
ovide... pai eu zic, da-n dimineata asta sora iaso are si ea dracii ei, ca orice femeie... te pui cu-asa ceva?... iasomico, o fi de la criza mondiala de-l luasi pe georgel in tabarca de cu zori, asa... prea-i bagasi degetele la tocu' usii, zau... ![]() |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 08:59 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-13 08:59:26ovide... zambile...eu pot duce...fii linistit!!! si...cred ca nu facui io...ceva pt crizele lui iaso!! le accept si...ma uitam si eu acum dupa presa asta! da`...dupa munca de noapte...e mai greu s discern acu!!! mai bine...te ascult pe tine...si...cand imi revi...fac si sinteza mea!! nu ma lua in seama! iar iaso...crede si tu un om surmenat!!! chiar daca luna nu e in conjunctie cu...dreaq mai stie ce... hai nu fi suparata!! stii ca eu nu-s incisiv... |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Martie 2009 09:03 |
||
zambil, nu am chef sa vorbesc despre asta.. am eu altele pe cap...doar sunt si eu din carne si sange..cum zice vorba aia... |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 09:03 |
||
ia sa va mai bag una si ma duc... cica un intreprinzator d-asta de tevi de plastic s-a spanzurat la baia mare... l-au gasit in depozit fara bilet de externare din viata asta... cam cum il gasira pe erbasu ala, numa ca ala se spanzurase si p-orma se daduse si cu capu' de asfalt... chestia nu e asta, ca am mai vazut noi afaceristi spanzurati, da' unguru' asta avea 76 de ani... pai daca te spanzuri la 76 de ani, inseamna ca ai viata-n tine nenica... intelegeti voi ce vreau sa spun... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 09:07 |
||
intelegem,intelegem...stai linistit.. ![]() |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 09:09 |
||
bre nea zam , poate a asteptat o viata intreaga sa faca asta. pana' acu' nu avu' curaj. | ||
geo32 Postat pe 13 Martie 2009 09:09 |
||
De la: zambil, la data 2009-03-13 09:07:30ia sa va mai bag una si ma duc... intelegem ...da`...unde pleci asa...cu noaptea-n cap? ca...mai e pana la...editoriale... ne lasi sa ne stoarcem mintile...deja obosite? hai...macar inca una!! iertare ca...indraznesc...dar...chiar sunt avid...de conspecte!! si-mi place cum sant facute... nu interpreta ca ironie te rog!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Martie 2009 09:14 |
||
uite ca va zic de-o carte acuma... santajul sentimental - de susan forward si dona frazer ce zice carticica asta va inchipuiti... desface pe componente mecanizmu' santajului sentimental in relatiile dintre persoane apropiate... nu neaparat sot si sotie, poate fi si mama-fiica sau frate-sora, samd... ideea de baza e ca santajistu' se foloseste totdeauna de slabiciunile pe care chiar tu i le-ai marturisit, pentru a se impune si a te domina... ok, psihologia asta aplicata e interesanta, si-n america se bat aia pe chestii d-astea... da' vin eu si intreb: sunt ei mai fericiti c-au descoperit faptuitoru' si mijloacele lui?... ca hai sa fim seriosi, intr-un cuplu - iarasi zic, de orice fel - totdeauna unu domina si celalalt e dominat... egalitatea deplina e stiinta si fictiune, vericilor... da' tocma aici e shpilu'... armonia se bazeaza pe inegalitate... completam unu de la celalat ce ne lipseste, pe principiu' sanatos din afaceri; mai dai tu si mai iau eu... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 09:23 |
||
si ca sa prindeti alta idee din zbor... femeile sunt nefericite in viata cand descopera ca nu mai sunt iubite ca altadata de catre partener...plansete, amenintari, zile fripte... santaj sentimental, deh... ce se intampla de fapt?... ce uita femeia e ca nici ea nu mai e zana zorilor de la-nceput... cand era gata de sacrificii personale pentru a fi alaturi de omu' vietii ei...daca apar copii, capacitatea ei de sacrificiu se muta de la partener la copii, ca om e si ea... in timp ce alora le inghite mai orice, fat frumos a devenit nesimtitor, uituc si-i put picioarele... si dai si lupta... d-aia i se si zice casnicie, si va spun eu un secret... longevitatea in parteneriat intim se bazeaza pe simtu' umorului, gorobetzilor... n-ai d-asta, te-ai ars... si simtu' umorului nu-nseama numa sa-ti iei in bascalie parteneru' sau partenera... mai trebe sa mai razi si la poantele lui, deh... |
||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 09:32 |
||
gata, acu' chiar va las... | ||
zambil Postat pe 13 Martie 2009 09:34 |
||
mda!!!...interesant subiect...chiar daca e greu sa-l descifrez intru totu`...acu`... mai degenereaza si neuronii...cand sant exploatti...noapte!! multumim...zambile...si...asteptam ...to be continued!! spor la munca!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Martie 2009 09:39 |
||
mda.. nea zambilu..nu cred ca apare prea curand,are treaba multa,o sa trebuiasca sa va multumiti doar cu prezenta mea. pe subiectul respectiv nu discut astazi,sunt pe fuga si e pacat..este un subiect generos...mult prea generos...ca sa fie tratat in fuga.. |
||
iasomia Postat pe 13 Martie 2009 12:44 |
||
dupa un timp, nici femeia nu mai e zana zorilor - ce-i drept - dar nici barbatul fat logofat. asa ca, aici e paritate sa vedem cum sta chestia cu plodurile. as zice ca exagerezi putin. apare o grija in plus insa, dragostea si grija pentru sot nu se diminuiaza. masculii au impresia asta. e falsa. fat frumosul, ar face bine sa puna si el mana sa o ajute si sa nu stea cu fundu-n maini asteptand sa fie servit, adulat, pigulit , gadilit si alte alea ce se termina cu dilit. poate si ea vrea pigulita, iubita, gadilata, adulata. nu cred ca are pretentii exagerate. asta asa, ca sa poata rade la poantele ce le faceti la adresa ei iar cand o vedeti carnind din nas, mai spalati-va nenicilor pe picioare , ca nu-i ase un capat de tara trebusoara aiasta ![]() |
||
si_totusi Postat pe 13 Martie 2009 21:16 |
||
Cum le zici tu Totushico, ca un om mare.Bravo! Am pus eu o gluma pe forum la un moment dat, era cu o discutie intre sot si sotie , oameni la 50+ ani.El ii spune ei: "draga mea, mai tii minte cind eram tineri si locuiam intr-o garsoniera, ne uitam la un tv sport alb/negru, conduceam o rabla de masina dar cind ma asezam in pat iubeam o femeie traznet de 22 de ani..ce viata. Acum am casa cu 5 camere, masina de 40000 $, condt bun in banca, tv color cu diagonala de 90 cm dar ce folos cind in pat te gasesc pe tine care nu te ridici la valoarea celorlalte bunuri" si ea ii da replica: "dragule, du-te afara si cauta-ti una de 22 de ani ca de garsoniera, tv sport alb/negru si rabla de masina pentru tine ma ocup eu...." |
||
Aemulus Postat pe 14 Martie 2009 05:34 |
||
Bueyy! care mi-ai actualizat varsta? eu cu manuta mea nu am facut asa ceva... care ai intrat in cont ?ca te halesc! te fac carne de mici!!!ehe,he,he...ce lume pricinoasa domne! ce ma ?imi statea rau cu 46? ..tu-va muma voastra de pungasi. hai we placut!... ![]() |
||
iasomia Postat pe 14 Martie 2009 11:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
sunt singer singerel | 67 | De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57 |
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
|
||
nu stiu ce sa fac | 5 | De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37 |
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an