ufule.... vrei sa zici..adica noi... cand zei,cand oi.. pai d-aia e frumoasa viatza,scumpa.. si da,in ochii cuiva.. intotdeauna vom fi cel mai cel din cha-cha-cha... |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:04 |
||
---|---|---|
cam grelutz...tre sa-mi consult traducatorul personal...... | ||
superbus Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:11 |
||
zambilu' asa par ei ,naivi...vad lucrurile din afara,fara patimi,fara draci...li se rupe.. in schimb,strambagii la greu,semn ca nu li se rupe, daca este vorba despre interesul lor. |
||
|
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:12 |
||
....care-l sup�rar�ț, bre, pe marinel c� facu spume la gure c�nd �și aminti de fetițele rujate și ochii bulbucaț? ...o aflat cumva c� s-o b�lb�it iara elena mic� �n parlamentul �la mare den pricina buzelor boluxate? | ||
daria_ Postat pe 25 Noiembrie 2010 20:41 |
||
lenutza e naturala toata ,dario.. d-aia il si gadila asa bine pe sef,da' tu tot suparata pe viata esti...vaz.. |
||
iasomia Postat pe 25 Noiembrie 2010 21:04 |
||
...�s tare nervozat� c� instituția noastr� prezidențial� este privit� cu dispreț p�n� și de franțuz...berlusconi �i face s�mn la marinel c� e dus cu capu ( nu aveau o limb� comun� de conversație ca s� presupunem c�, in discuția cu el, s-a referit la altcineva)... iar marinelului �i arde s� fac� observațiuni fomeilor c� sunt �rujate și cu ochii bulbucați� ... mai bine nu mai eram corioas� cu privire la declarațiile �marelui om� ....el nu se percepe dec�t s� ne arate ce prost e crescut.... | ||
daria_ Postat pe 25 Noiembrie 2010 21:30 |
||
mami...daria vb de mezina aia plina de succesuri | ||
superbus Postat pe 25 Noiembrie 2010 22:51 |
||
deci cestiune... in seara asta se pun ornamentele de craciun pe strazi.... ia sa le'observati maine... |
||
fleurdelis Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:35 |
||
de abia acum? cam tarziu... in alte orase sunt deja puse, ca sa nu mai spun ca am vazut unele locuri in care nici macar nu erau date jos alea de anul trecut | ||
Thor_again Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:37 |
||
...love, la mine s-au pus de azi...cic� le aprind pe 1 Decembrie... ...superbe, era vorba chiar de boluxata cea mic� a marinelului... |
||
daria_ Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:39 |
||
de'abia acum... | ||
fleurdelis Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:40 |
||
mai, de data asta ii dau dreptate Dariei... intamplator am trecut aseara pe langa un televizor deschis, tocmai cand se difuzau imaginile cu cretinul ala investit cu functia de presedinte al romaniei, luat la misto de alde sarkozy si berlusconi... ma rog, frantzuzul de fapt nici nu l-a bagat in seama, i-a dat cu flit fara sa ii adreseze vreun cuvant, aratandu-i clar care ii este valoarea ... berlusconi a mers mai departe, facand arhicunoscutul gest cu aratatorul "infiletat" la tampla... Oricum, mai penibil de atat nu se putea... iar vitelul statea exact ca la poarta noua, din cand in cand mai amusina pe ici, pe colo, doar- doar l-o baga si pe el cineva in seama... | ||
Thor_again Postat pe 25 Noiembrie 2010 23:49 |
||
se difuzau imaginile cu cretinul ala investit cu functia de presedinte al romanie ma LASI??? thorele poi nu voi il "doreati" de PRES acum ceva vreme?? mai..mai..mai..ca sa vezi p.s. in oricecaz,,,"comunistii" nu or facut din "astea" cica unii sa traiasca mai binee decat altii... poi 'mnealui "presul" se substituie lui dumnezeu???? sa AVEM zile senine LILOO love you MES AMIS |
||
LILO Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:19 |
||
... ... dar...de domniile FANARIOTE ati auzit...domniile voastre?? se pare ca istoria se repeta... pe alta lungime de unda si IO ma intreb... cand fiecare "cetatean" al acestei urgisite si nevinovate tarisoare,se priveste in OGLINDA!!! oare ce vede??? |
||
LILO Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:23 |
||
mai, de data asta ii dau dreptate Dariei... EVRIKA!! thorele ma BUCUR ca vi se deschide ferestrutza spre necazurile reale ale oamenilor "simpli" ma bucur SINCER |
||
LILO Postat pe 26 Noiembrie 2010 08:25 |
||
De la: LILO, la data 2010-11-26 08:19:26ma LASI??? Lilo, revizuieste pronumele ala personal cand mi te adresezi mie cu referire la "dorinta" de a-l avea presedinte pe basescu |
||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:01 |
||
thorache, eu imi amintesc ca nu il simpatizai pe Base, dar asa e la noi mai nou, cine nu-i cu noi in postari, e impotriva noastra, ce e asa greu? Sa lasam la o parte indarjirea asta cotidiana, si sa mai rasfoim un pic cutiuta cu amintiri. Astazi, Gazeta Sporturilor au articol foarte misto despre fratii Munteanu, fosti fotbalisti in anii '60, atunci cand fotbalul avea un parfum de eleganta disparuta astazi. http://www.gsp.ro/stire/am-gasit-la-78-de-ani-o-legenda-uitata-a-fotbalului-romanesc-dumitru-munteanu-picioarele-unui-fotbalist-unic-217287.html |
||
anakin Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:18 |
||
Anakinu, apropos de fotbaliatori si fotbalisti... acum ceva ani buni, eram pe undeva prin vestul tarii si o data pe saptamana aveam la dispozitie sala de sport a orasului, unde jucam fotbal vreo doua ore... Odata, a venit cineva din afara colectivului nostru sa joace cu noi. Ii tot auzeam pe colegii mai batrani cum i se adresau si ii vedeam cum il priveau cu respect... iar tipul respectiv, trecut binisor de vreo 50, poate chiar 55 de ani de ani, alerga si juca mai abitir ca noi, toti ceilalti, la un loc, care eram mult mai tineri. Am aflat ulterior cine era tipul, caci chiar daca ii auzisem numele de nu stiu cate ori in ziua aia, mie nu imi zicea nimic. Era Flavius Domide... In fine, cand juca el la campionatul mondial din Mexic eu nu eram nici macar in proiect... |
||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:30 |
||
Inseamna ca avea chef de miscare nea Domide, din moment ce facea slalom printre voi ca Ingemar Stenmark pe partiile de la Cortina D'Ampezzo. Eu am avut ocazia sa joc cu unii care chiar au facut fotbal serios la viata lor, pe la Stiinta sau prin strainatate. Ei bine, vreau sa spun ca nu se omorau prea mult cu firea oameni.. pentru ei era un fel de jogging, dar si cand au vrut sa faca joace frumos, pai faceai otita cand treceau pe langa tine, desi aveau tot asa, in jurul a 50 de ani. Ba, tin minte ca a prins la un moment dat Mugur Gusatu (de a jucat pe la Heerenveen, pe la Poli) un sut de pe la vreo 20 si ceva de metri, de am zis ca este racheta aer-sol; teleghidat s-a dus in vinclu - o placere sa vezi fotbal frumos, nu chinuit ca azi. |
||
anakin Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:40 |
||
ala tu,ala tu.. superbu' pe unii ii citesc din doi in doi.. thoru' degetu' ala la cap spunea ca sarkozy e nebun,de altfel, in frantza e agitatie mare,nu-l mai suporta francezii pe maimutoi,iar el face ce au facut si italienii in scopuri electorale,da in romani,de data asta la alt nivel.. in fine,astazi nu prea am chef de politica,vaz ca ai de la garbo mi-au schimbat varsta,crez ca e ziua mea... |
||
iasomia Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:41 |
||
amintiri cu fotbalisti batrani?...am si eu... jucam serile-ntro parcare din postavarului cu alde mircica lucescu, si zic ca era baiat serios... adeca, chiar isi punea mintea cu noi, chit ca de fapt crez ca fugea de la trebile casnice... la liceu am jucat cu marcel raducanu, un mingicar inrait da' un carcter urat, cand venea vorba de joc... a, ca era sa uit... pe la cinci anisori ii aparam suturile miloase ale lu' viorel mateianu, pe o plaja plina de ciulini de la eforie... da' cine-si mai aminteste azi de mateianu?... chiar si eu am aflat mult mai tarziu cine era persoana-n slipi de bumbac legati cu shnur care-si pierdea vremea cu mine... |
||
zambil Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:49 |
||
Eh... parca se mai juca si fotbal pe vremurile cand fotbalistii erau hraniti cu altceva decat cluburi de noapte, pitzipoance si presa asa zis mondena... iaso, nu stiu, nu cunosc, eu nu sunt de pe aici, sunt din provincie (vorba catavencilor). Dar imaginile -fara explicatii sau sonor- arata exact ceea ce am zis mai inainte: berlusconi ii adresa basescului gestul respectiv. ca sa nu mai spun ca asta se invartea pe acolo ca o gaina beata, doar- doar i-o intinde si lui mana careva. parca era un copilas obraznic, incurcandu-se in picioarele oamenilor mari. penibil! in fine, chiar n-am chef sa imi amintesc tocmai azi de marii nostri politicieni, fie ei portocalii, rosii, galbeni sau mai stiu eu ce nuanta... Imi voi aminti insa de toti atunci cand voi gasi akm-ul pe care tot il caut |
||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:49 |
||
fotbalisti? eu am cu dudu georgescu,la casa de cultura m-a dus tata,a venit sa ne arate gheata de aur,si cu dinu pana in operatia estetica, cand a avut accidentu' ala..avea o carma stramba,si un papagal.. mai am cateva de cand m-am facut mai mare,da' sunt nesemnificative..in fond,stateam langa dinamo... |
||
iasomia Postat pe 26 Noiembrie 2010 09:57 |
||
iote ca m-am luat cu fotbalisti, dar si cu nimicuri, si am uitat de chestiune: NINGEEEEE!!! he, he, he! in sfarsit, vreme de iarna, cu friguletz de minus x grade!!! |
||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:18 |
||
ia fii atent ce fac io pe chestia asta.. brava! mie imi place iarna,e pretena mea.... un we bun... |
||
iasomia Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:37 |
||
Thorache!.. unde-i Ninja ala, bre? ca musai tre'sa merg sa imi pun anvelopele de iarna, prin Scythia Minor sunt niste ierni crancene, mai ales atunci cand se gandeste Boreus sa isi sufle plamanii, cu aer rece de prin partile nordului. | ||
anakin Postat pe 26 Noiembrie 2010 11:24 |
||
Ba nu nene thor....PLOUAAAAAA!!! | ||
ufishor Postat pe 26 Noiembrie 2010 11:29 |
||
hi hi hi! nu-mi zi mie de iernile alea, Anakine, ca mi-am pierdut ceva anisori prin zona cunosc si fitzele lui mosh eol, cand il apuca si cum il apuca pe acolo... da' nu stiu daca e cazul de caucioace de zapada pe acolo. cel putin deocamdata ninsorile au inceput intr-o parte e transilvaniei si a moldovei... deocamdata doar in zonele astea stiu ... |
||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 11:30 |
||
Era Flavius Domide... ...era... " hai DOMIDEA" era tare demult... IO stiu doar din "auzite" de domidea si apoi ceea ce a punctat anakin..despre acel parfum de eleganta in lumea fotbalului.. acel parfum al elegantei a disparut demult din pacate si din viata noastra pt ca exista o anume educatie... cum sa faci sa te comporti civilizat in societate... parintii si bunicii nostri erau instruiti se faceau cursuri pt comportament civilizat.. si exista un PARFUM al ELEGANTEI mai mare dragul .. |
||
LILO Postat pe 26 Noiembrie 2010 18:41 |
||
cum faceai mai otitaaaa...???? | ||
fleurdelis Postat pe 26 Noiembrie 2010 18:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
reactia fiului meu ... | 11 | De la: utad 14 Martie 2010 18:34 |
|
||
Fall in love | 19 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29 |
Dilema! | 14 | De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice