Chestiunea zilei..

oare poate sa fie mai rau de-atat?http://www.portalstiri.ro/Extern/finlandezii_invadati_de_prostituatele_din_romania_8527/

La cresa unde merge fetita mea, un copil de 5 ani a murit sufocandu-se cu o bucatica de morcov. A fost resurscitat de catre staf si paramedici, dar in zadar.
m,da cand e sa vina o nenorocire vine si gata. Nici nu am cuvinte, nu stiu ce sa mai zic mi-e groaznic de mila de parinti.

So, a venit iarna
hihihi sudul si nordul Romaniei e sub 3 cm de zapada, super fain, sper sa ninga si de craciun
persidadamian
Postat pe 27 Noiembrie 2010 08:22
nu-mi place fotbalul, dar asta n-a impiedecat soarta sa ma faca vecin de scara cu Ivansiuc, prieten cu Mujnai, pe vremea cand era un pusti slab si arhinecunoscut si agitator pe vremea cand Gabi Balint avea par si un var la mine-n cartier
casperphantom
Postat pe 27 Noiembrie 2010 08:39
eu m-am nascut printre canotori,nu dau nume..ehe,he,he...
avand asemenea modele, sora-mea a facut canotaj de performanta,iar eu am facut fix doua luni,m-au pus pe primu'loc de langa carmaci,aveam vana,ai-i-ai-i-ai..
insa m-am lasat,studiam fetele si-mi pareau cam marisoare...cam malace,ashea..

iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2010 09:02
chestiunea..ca fug la soamne,am muncit astazi ca o eroina..

ne flutura dementii pe la nas cutremuru',pana si marmureanu care de regula e retinut,a comis-o...
de-o fi una,de-o fi alta
ce e scris si pt noi..

astazi, mai sa ma ia si pe mine valu', la gandu' ca tinerii se duc in centru acu' ,asa e de bon ton....in fine,sa-i ia draq pe toti...ca urat mai fac...
iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2010 22:59
in schimb astia "fac" tare frumos
http://www.youtube.com/watch?v=1CYwQhScXDQ&feature=related

si sa fiu al cincilea evanghelist daca nu prefer vocile astea si bucuria asta oricarei sforaieli de oameni mari
casperphantom
Postat pe 27 Noiembrie 2010 23:04
bravo,nea casper..

ca doar e sambata..bine zici..
iasomia
Postat pe 27 Noiembrie 2010 23:11
da p'asta vazurati?
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/schelete-umane-in-mijlocul-bucurestiului-cavouri-in-piata-universitatii.html

fleurdelis
Postat pe 28 Noiembrie 2010 18:13
Acum am primit si eu trailerul de la un film nou, aflat in post-productie, "Orcs". Mai exact, orcii, aia pe care ii vedeam prin "Lord of the rings"

http://www.traileraddict.com/trailer/orcs/trailer
anakin
Postat pe 28 Noiembrie 2010 21:54
iaso mami, ziceai ceva de cutremur? da' sa vina odata, mami, ca eu unul m-am saturat -vorba lui Sabin Gherman- de romania si de mitici si de impartiri de bani "de la centru"... sa-i ia dreaq pe toti, din partea mea!
a, si sa ii ingroape sub daramaturi

PS: bineinteles, nu ma refer la amarastenii de la bloc, ci la gunoaiele mitice care "impart bunul public in interesul publicului"
dar nu mai era nevoie de precizarea asta, nuuuu?
Thor_again
Postat pe 28 Noiembrie 2010 22:05
chestiunea?indiscutabil :documente secrete americane la "Wikileaks" .

nu mai dezvolt,intram in decembrie,mi-am propus sa vad viatza in roz pt ca am toate motivele,maine-poimaine cine stie ce mai vine,asa ca nu am de ales ,luna dec. tre' sa fie happy...
ceea ce va doresc si voua,la toata lumea..
se aude nea thorelu'?

fleur,
s-a dus lumea acolo ca la urs,mami..eu n-am simtit nevoia,am urmarit stirea,da' ca sa ma duc special sa ma benoclez la bietele oase...romanu' are o apetentza uriasa pt macabru..
anakinb
si? l-ai vazut ori ba,filmu'?

iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2010 10:48
wikileaks?... intoxicare, zic eu...

mda, se-nghesuie lumea ca la mort... parc-asa e zicala poporana?... sau ca la pomana?... oricum, tot de morti e vorba, da' nu-i nicio mirare, avand in vedere originile vag dacice ale romanimii... la aia, moartea era un prilej de bucurie, de unde si satisfactia contemporanilor la evenimente d-astea de suflet... satisfactia alora de-au ramas in viata, vreau sa zic...
zambil
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:00
pai..nu vezi zambilu'?..la scara redusa, si pe forumu' asta.. cum se cracaneaza unii de ras pe topice morbide?

cred ca asta le da pofta de viatza,vorba ta..
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:17
"Multumim" Piraeus Bank pentru terminalele puse la dispozitia noastra prin care ne putem plati taxele, impozitele si amenzile! Uraaaaa!!! 2 din ele sunt doar montate, neactivate...Probabil sunt vreo 7, 8 terminale...Si clar...viata in Romania se va imbunatati considerabil
ufishor
Postat pe 29 Noiembrie 2010 11:52
lasa mami, ca-i bine sa stea asa, grupati... sa nu mai alerge tanti aia dupa fiecare sa-i gaseasca, ca-i batrana si mai tareste si unealta aia grea dupa ea...
zambil
Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:17
ufo taica, fiecare cu chestiile lui... inseamna ca ai bani, daca terminalele bancare-s problema ta...
zambil
Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:20
poate are fata imprumuturi ,zambilu'

ca mi-ati adus aminte de o vecina de-a mea de are boala cardurilor,numa' pe la banci sta,si cum o premiaza aia,vorba vine...de parca nu trebuie sa-i dea inapoi...sparge 20 de mil in trei zile.
fereasca sfantu'...
pe urma umbla pe la vecini, ca nu mai are bani de tigari...
ma uit la ea cand tasteaza la bancomat, i se maresc pupilele...
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:38
nooo dragilor! ma suparau astia cu terminalele ca vezi Doamne ajuta cuiva, nu mai stam la cozi sa platim si ce n-avem.
Cardurile de debit nu-mi plac...nu de alta, dar fix cu debitorii lucrez , pentru mine de-alde vecina isomiei sunt mana cereasca!
ufishor
Postat pe 29 Noiembrie 2010 12:56
ufule..

cred...bietii oameni...

la bucale zici ca esti in zona crepusculara,e bezna la ora 17,a tunat,a plouat cu clabuci,balamuc...
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2010 17:09
da nu-i in regula...o luat sf. Andrei jobul colegului Ilie
ufishor
Postat pe 29 Noiembrie 2010 17:50
chestiunea serii la mine...se pune graul la incoltit in seara asta ?
Freya_
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:05
graul?
maine seara,in seara de sf andrei..
iasomia
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:08
da freya...sau mai bine papi o turta sarataaaaaaa
ufishor
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:08
ufi, sa-l visez p-ala de-mi aduce apa ?
Freya_
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:17
mai, noaptea sf. andrei este asta, 29/ 30. maine e numai seara

Fre, in noaptea asta se pune graul la incoltit
Thor_again
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:20
no....masochiste-s romancele!
dupa ce ung usile si ferestrele cu mujdei de te-ndoaie mirosul, mai rontzaie la uscaturi sarate ocna si se pun in pat jinduind la ursiti care sa le-mplineasca destinul
freya...daca apare unul cu un fresh de portocale, ala e!
ufishor
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:23
ce fresh de portocale, bre? mai bine un lichior, o tzuica, o atentie... freshul ala pe cine dreaq mai pacaleste?
Thor_again
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:25
da` chiar! daca-l visezi si e asa...cu mana goala crunta soarta..eu prefer sa n-o cunosc..
ufishor
Postat pe 29 Noiembrie 2010 18:31
daa...iasomico s'o'nghesuit!
da eu pusei pariu de mai'nainte ca tot ce=o sa se gaseasca acolo, o sa se ignore....curand...
si nu ptr ca n-ar avea valoare....ci ptr ca asta-i.....lumisoara noastra nuuu??

deh, da de-altele intrai....asat e seara in care se pune usturoi la feresti??
sa nu confund....
fleurdelis
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:27
chestiunea mea ; azi uitandu-ma prin poze ,am descoperit pe garbo o tipa talentata . cand vi se face pofta de dulce priviti aci :

http://www.garbo.ro/comunitate/cremonik/poze/show/84/18995/poze-cremonik.html
bluelight
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:32
ce frumoooos!
credeam ca e glumaaaa
fleurdelis
Postat pe 29 Noiembrie 2010 22:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? 23 De la: kyra 4 August 2009 19:36
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Ce parere aveti despre site-urile de dating? 6 De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
Setari Cookie-uri