sa vezi ce-ti fac cand pun mana pe tine,am ceva drumuri de facut... | ||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2010 08:57 |
||
---|---|---|
zambilule.. tari de tot fazele,cand e sa ai zile,ai... |
||
iasomia Postat pe 2 Decembrie 2010 09:14 |
||
foarte tari!! ala cu masina rupta in doua si bicicleta e senzational! |
||
|
||
zambila Postat pe 2 Decembrie 2010 09:31 |
||
iasomico, bafta tie acolo cu drumurile! ca prin Iasi...iar i-a luat iarna prin surprindere pe-astia cu dezapezirea...pfiiiiii, am vazut un singur utilaj in 14 km | ||
ufishor Postat pe 2 Decembrie 2010 10:55 |
||
in romania nu se poate circula iarna! noroc ca in tm nu prea ninge... noi voiam sa mergem de sarbatori in piatra neamt, dar nu e cea mai fericita alegere sa traversezi tara in decembrie asa ca am ales ceva mai aproape de noi! cum or reusi altii sa aiba drumurile impecabile cand afara sunt -20 de grade si zapade de 1 metru?? si nu vorbesc de autostrazi, ci de drumuri nationale prin munti, unde nu prea circula nici naiba?! |
||
zambila Postat pe 2 Decembrie 2010 11:06 |
||
ehhh....din oras nu mai poti pleca, iar prin jurul casei....au rezolvat problema! obligativitatea cauciucurilor de iarna si gata! poa` sa ramana ditamai ghetzaru` pe carosabil....se circulaaaa | ||
ufishor Postat pe 2 Decembrie 2010 11:18 |
||
...iaso, in parlamentul european,din partea Ro nu au ce s� caute jiji, vadim(dar in parlamentul nostru e bun s� mai trag� de urechi puterea), macovei, boluxata, tokes...nea zambile, nu am z�s ca tre s� treac� ostimea sc�rpin�du-se �n cour,ci c� nu trebuia chior�te s� ordone arm��� s� dea onorul lui muc cel mic...da pe marinel �l doare �n cour de constetu��e, legi �i protocoale(a�a e �n democrat�e, la la noi e dectatura bunului plac)...cred c� meta n-ai perceput ce am z�s, da, av�nd �n vedere v�rst respectabel� de care te bucuri, te �n�eleg... | ||
daria_ Postat pe 2 Decembrie 2010 19:47 |
||
asa e petanco... societatea trebe schimbata den temelii... eu zic ca catanele alea de nu respectara protocolu-ar trebui puse la zid, ca tradatorii de neam... he,he,he... ia fiti atenti acilea cheste... un nene din cluj s-a trezit dupa douaj' de ani c-a platiti pensie alimentara ca un pacalici, pt un copil care s-a dovedit ca nu-i al lui... ar fi trist, daca n-ar fi si comic in acelasi timp... pacaliciu-i nevazator, la fel si traductoarea de-l trase-n piept... cum ar fi, si-au tras-o ca chiorii, da' nu-i clar de fapt cine cu cine... d-ale vietii, deh... |
||
zambil Postat pe 2 Decembrie 2010 20:31 |
||
Ia hai sa vedemc am ce insemneaza o zi nationala pentru unii, altii... http://www.youtube.com/watch?v=7WBUg4UeYAU&feature=player_embedded Cel mai tare m-au distrat gipsanca aia care spune "nu stiu care zi nationala, manca-ti-as, ca noi nu suntem de aici" .. puradei de la patrie, generatia s'il vous plait, Monsieur |
||
anakin Postat pe 3 Decembrie 2010 08:50 |
||
nu era de aici .......cum voiai sa stie dar .................sigur stia cand e ziua Frantei , au bafta la cersit .............. |
||
jeanette40 Postat pe 3 Decembrie 2010 09:13 |
||
zambilu' da' copilu' ala o fi iesit vazator,tatutzu? macar atat. in rest,isterie generala...iar televiziunile prezinta atat de apocaliptic viatza romanasului, incat n-ar fi de mirare sa inceapa siru' sinuciderilor,ca asa e de sarbatori.deh.. in timp ce la noi cumetrele faceau crize pt ca aluneca pe jos,hop! ca intrebara si o cetateanca de alta nationalitate ce parere are,nu spun de care,ca e lumea carcotasa,ce a zis aia? "de ce sa-mi fac nervi?cu natura nu te joci,toata europa are probleme,nu numai noi." bravo,tanti..hai ca ma calmasi! asaaaa,si de atata saracie iar n-avusei loc la supermarket.. hai sa le fie de bine,cumparara in draci... si petanco,mama.. daca tu crezi ca indivizi ca mascaricii aia tre' sa traga de urechi,spun doar atat: no comment. auzi tzutzu!apropos... iar vorbesti in dialect d-ala de-mi ies ochii pana pricipesc?nu esti cuminte deloc... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2010 09:42 |
||
...iaso, prefer in parlament unul ca vadim decat niste individe al caror merite e secsul(riti, udrea, placinta, turcan, roberta, boangiu, mantale...)...toate e destepte, fromoase si modeste...isprimarea mea nu respecta dex-ul pen ca am invatat lb.ro ca pe una strina ca ase vra chiorate sa nentudom ro... ...nea zambile... | ||
daria_ Postat pe 3 Decembrie 2010 20:02 |
||
da' ce-i rau bre petanco cu secsu' ala?... nu-i mai bine-n parlament cu d-astea de fac secs cu altii, decat d-aia de fac cu ei insisi?... hai ca m-omorasi cu bongheneasca ta... adeca baselu-i de vina ca te scalambai tu p-acilea?... poate baselu-i de vina si ca te-ai nascut, pana la urma... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2010 20:40 |
||
apasari, nene... nene, da' ce inghesuiala azi la mall, n-aveai loc sa arunci un ac. de la pipitze si manelisti, pan' la cucoane subtiri cu diamantele pe deshte. si toata lumea cumpara ca la balamuc. a dreaq saracie ce e pe noi. pana si nenii de la pasapoarte umblau de bezmetici foind usile... |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 21:09 |
||
dap.. fiecare protesteaza-n felu' lui, relo... unii sparg geamurile din victoriei, altii sparg rafturile din magazine... saracie mare-n romanica... | ||
zambil Postat pe 3 Decembrie 2010 21:26 |
||
ce fac copilasii mei? eu am o starea d-aia... nu sunt nici baiat,nici fata,care n-am avut noroc pe lumea asta...ma rasfat,bre.. da' zau ca-mi vine sa zac..nu-mi prieste ceatza,azi am fost sa-mi iau aspirator,era omor la mag.m-am jucat cu el in draci de cand am venit acasa. mi-am aspirat paienjenii... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2010 21:33 |
||
plecam si nu spuneam chestiunea.. hai cu tiganu',sa le zica nenica tigani,asta-i pohta ce-am poftit,am urmarit astazi niste dezbateri pe tema,oaliuuu,ce opariti sunt unii rromi,nu vor si pace,pai de ce,bre? ce frumos suna : voievodul tiganilor,tiganiada,alea,alea,bla,bla.. hai sa fie sanatosi... Doamne ajuta! si we bun.... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2010 21:43 |
||
unde plecai?? | ||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2010 21:45 |
||
sa fac o baie fierbinte,mi-a intrat ceatza in strafunduri.. distractie placuta... |
||
iasomia Postat pe 3 Decembrie 2010 21:50 |
||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2010 21:55 |
||
noapte buna copii!!!!!!!!!!! | ||
Mihai55 Postat pe 3 Decembrie 2010 23:39 |
||
nu mai avem ceshtiuuuni?? | ||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2010 17:45 |
||
o zi nationala pentru unii, altii... cum ar veni... cica o zi nationala.. dar pt cine??? doamne pa si fa!!! ii jalee...natie semianalfabeta e mai grav decat cei care nu stiu carte...aia nu stiu si gata,, dar d-alde astia se cred si dastheptzi |
||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2010 17:56 |
||
dar ce ii si mai amuzant.. romanii,di ZAUA lor...or mancat vitaminele B si N rezultat al mancarii de fasole cu ciolan poi hai sa fim seriosi.. IO pe vremea mea cand eram siliti sa defilam macar mancam mici sau CREMVUSTI(din aceea de capra-BUNIII).. cu mustar si cu bere... ioai ce vremuri mai erau si era CALD!!! dar nu ne pre placea sa defilam...asta este!!! |
||
LILO Postat pe 4 Decembrie 2010 17:59 |
||
ma da nu'i post?? ce atata mancareeee |
||
fleurdelis Postat pe 4 Decembrie 2010 18:03 |
||
...afara ploua cu bulbuci...parca vaz ca maine o sa-mi iau iara patinele...prefer schiele...la mine acasa ninge linistit...casa dolce casa... | ||
daria_ Postat pe 4 Decembrie 2010 20:35 |
||
mai bine ninsoare decat ploaia cu bulbuci de afara |
||
Mihai55 Postat pe 4 Decembrie 2010 20:52 |
||
Prefer ploaia. | ||
Doara Postat pe 4 Decembrie 2010 20:57 |
||
De la: LILO, la data 2010-12-04 17:59:46 |
||
m_ada Postat pe 4 Decembrie 2010 20:57 |
||
De la: Doara, la data 2010-12-04 20:57:28Prefer ploaia. Eu prefer soare si timp frumos... |
||
m_ada Postat pe 4 Decembrie 2010 20:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
Exista oare cev aintre noi? | 73 | De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17 |
Carciuma din vechime | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
|
||
Caut iubita in Dej | 4 | De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice