Chestiunea zilei..

sa vezi ce-ti fac cand pun mana pe tine,am ceva drumuri de facut...
iasomia
Postat pe 2 Decembrie 2010 08:57
zambilule..

tari de tot fazele,cand e sa ai zile,ai...
iasomia
Postat pe 2 Decembrie 2010 09:14
foarte tari!!
ala cu masina rupta in doua si bicicleta e senzational!
zambila
Postat pe 2 Decembrie 2010 09:31
iasomico, bafta tie acolo cu drumurile! ca prin Iasi...iar i-a luat iarna prin surprindere pe-astia cu dezapezirea...pfiiiiii, am vazut un singur utilaj in 14 km
ufishor
Postat pe 2 Decembrie 2010 10:55
in romania nu se poate circula iarna!
noroc ca in tm nu prea ninge... noi voiam sa mergem de sarbatori in piatra neamt, dar nu e cea mai fericita alegere sa traversezi tara in decembrie
asa ca am ales ceva mai aproape de noi!

cum or reusi altii sa aiba drumurile impecabile cand afara sunt -20 de grade si zapade de 1 metru??
si nu vorbesc de autostrazi, ci de drumuri nationale prin munti, unde nu prea circula nici naiba?!
zambila
Postat pe 2 Decembrie 2010 11:06
ehhh....din oras nu mai poti pleca, iar prin jurul casei....au rezolvat problema! obligativitatea cauciucurilor de iarna si gata! poa` sa ramana ditamai ghetzaru` pe carosabil....se circulaaaa
ufishor
Postat pe 2 Decembrie 2010 11:18
...iaso, in parlamentul european,din partea Ro nu au ce s� caute jiji, vadim(dar in parlamentul nostru e bun s� mai trag� de urechi puterea), macovei, boluxata, tokes...nea zambile, nu am z�s ca tre s� treac� ostimea sc�rpin�du-se �n cour,ci c� nu trebuia chior�te s� ordone arm��� s� dea onorul lui muc cel mic...da pe marinel �l doare �n cour de constetu��e, legi �i protocoale(a�a e �n democrat�e, la la noi e dectatura bunului plac)...cred c� meta n-ai perceput ce am z�s, da, av�nd �n vedere v�rst respectabel� de care te bucuri, te �n�eleg...
daria_
Postat pe 2 Decembrie 2010 19:47
asa e petanco... societatea trebe schimbata den temelii... eu zic ca catanele alea de nu respectara protocolu-ar trebui puse la zid, ca tradatorii de neam... he,he,he...

ia fiti atenti acilea cheste... un nene din cluj s-a trezit dupa douaj' de ani c-a platiti pensie alimentara ca un pacalici, pt un copil care s-a dovedit ca nu-i al lui... ar fi trist, daca n-ar fi si comic in acelasi timp... pacaliciu-i nevazator, la fel si traductoarea de-l trase-n piept... cum ar fi, si-au tras-o ca chiorii, da' nu-i clar de fapt cine cu cine... d-ale vietii, deh...
zambil
Postat pe 2 Decembrie 2010 20:31
Ia hai sa vedemc am ce insemneaza o zi nationala pentru unii, altii...

http://www.youtube.com/watch?v=7WBUg4UeYAU&feature=player_embedded

Cel mai tare m-au distrat gipsanca aia care spune "nu stiu care zi nationala, manca-ti-as, ca noi nu suntem de aici" .. puradei de la patrie, generatia s'il vous plait, Monsieur
anakin
Postat pe 3 Decembrie 2010 08:50
nu era de aici .......cum voiai sa stie
dar .................sigur stia cand e ziua Frantei , au bafta la cersit ..............
jeanette40
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:13
zambilu'

da' copilu' ala o fi iesit vazator,tatutzu?
macar atat.

in rest,isterie generala...iar televiziunile prezinta atat de apocaliptic viatza romanasului, incat n-ar fi de mirare sa inceapa siru' sinuciderilor,ca asa e de sarbatori.deh..

in timp ce la noi cumetrele faceau crize pt ca aluneca pe jos,hop! ca intrebara si o cetateanca de alta nationalitate ce parere are,nu spun de care,ca e lumea carcotasa,ce a zis aia?

"de ce sa-mi fac nervi?cu natura nu te joci,toata europa are probleme,nu numai noi."
bravo,tanti..hai ca ma calmasi!
asaaaa,si de atata saracie iar n-avusei loc la supermarket..
hai sa le fie de bine,cumparara in draci...

si petanco,mama..
daca tu crezi ca indivizi ca mascaricii aia tre' sa traga de urechi,spun doar atat:
no comment.
auzi tzutzu!apropos...
iar vorbesti in dialect d-ala de-mi ies ochii pana pricipesc?nu esti cuminte deloc...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2010 09:42
...iaso, prefer in parlament unul ca vadim decat niste individe al caror merite e secsul(riti, udrea, placinta, turcan, roberta, boangiu, mantale...)...toate e destepte, fromoase si modeste...isprimarea mea nu respecta dex-ul pen ca am invatat lb.ro ca pe una strina ca ase vra chiorate sa nentudom ro... ...nea zambile...
daria_
Postat pe 3 Decembrie 2010 20:02
da' ce-i rau bre petanco cu secsu' ala?... nu-i mai bine-n parlament cu d-astea de fac secs cu altii, decat d-aia de fac cu ei insisi?...

hai ca m-omorasi cu bongheneasca ta... adeca baselu-i de vina ca te scalambai tu p-acilea?... poate baselu-i de vina si ca te-ai nascut, pana la urma... he,he,he...
zambil
Postat pe 3 Decembrie 2010 20:40
apasari, nene...

nene, da' ce inghesuiala azi la mall, n-aveai loc sa arunci un ac. de la pipitze si manelisti, pan' la cucoane subtiri cu diamantele pe deshte. si toata lumea cumpara ca la balamuc. a dreaq saracie ce e pe noi. pana si nenii de la pasapoarte umblau de bezmetici foind usile...
michelle_
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:09
dap.. fiecare protesteaza-n felu' lui, relo... unii sparg geamurile din victoriei, altii sparg rafturile din magazine... saracie mare-n romanica...
zambil
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:26
ce fac copilasii mei?
eu am o starea d-aia... nu sunt nici baiat,nici fata,care n-am avut noroc pe lumea asta...ma rasfat,bre..
da' zau ca-mi vine sa zac..nu-mi prieste ceatza,azi am fost sa-mi iau aspirator,era omor la mag.m-am jucat cu el in draci de cand am venit acasa.
mi-am aspirat paienjenii...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:33
plecam si nu spuneam chestiunea..

hai cu tiganu',sa le zica nenica tigani,asta-i pohta ce-am poftit,am urmarit astazi niste dezbateri pe tema,oaliuuu,ce opariti sunt unii rromi,nu vor si pace,pai de ce,bre?

ce frumos suna : voievodul tiganilor,tiganiada,alea,alea,bla,bla..
hai sa fie sanatosi...

Doamne ajuta!
si we bun....
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:43
unde plecai??
fleurdelis
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:45
sa fac o baie fierbinte,mi-a intrat ceatza in strafunduri..

distractie placuta...
iasomia
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:50
fleurdelis
Postat pe 3 Decembrie 2010 21:55
noapte buna copii!!!!!!!!!!!
Mihai55
Postat pe 3 Decembrie 2010 23:39
nu mai avem ceshtiuuuni??
fleurdelis
Postat pe 4 Decembrie 2010 17:45
o zi nationala pentru unii, altii...

cum ar veni...
cica o zi nationala..
dar pt cine??? doamne pa si fa!!!

ii jalee...natie semianalfabeta

e mai grav decat cei care nu stiu carte...aia nu stiu si gata,,
dar d-alde astia se cred si dastheptzi
LILO
Postat pe 4 Decembrie 2010 17:56

dar ce ii si mai amuzant..
romanii,di ZAUA lor...or mancat vitaminele B si N
rezultat al mancarii de fasole cu ciolan

poi hai sa fim seriosi..
IO pe vremea mea
cand eram siliti sa defilam

macar mancam mici sau CREMVUSTI(din aceea de capra-BUNIII)..
cu mustar si cu bere...

ioai ce vremuri mai erau si era CALD!!!

dar nu ne pre placea sa defilam...asta este!!!
LILO
Postat pe 4 Decembrie 2010 17:59
ma da nu'i post??
ce atata mancareeee
fleurdelis
Postat pe 4 Decembrie 2010 18:03
...afara ploua cu bulbuci...parca vaz ca maine o sa-mi iau iara patinele...prefer schiele...la mine acasa ninge linistit...casa dolce casa...
daria_
Postat pe 4 Decembrie 2010 20:35
mai bine ninsoare decat ploaia cu bulbuci de afara
Mihai55
Postat pe 4 Decembrie 2010 20:52
Prefer ploaia.
Doara
Postat pe 4 Decembrie 2010 20:57
De la: LILO, la data 2010-12-04 17:59:46

IO pe vremea mea
cand eram siliti sa defilam

.... si... pe vremea ta, ziua nationala nu era pe 23 august, de era cald ?
m_ada
Postat pe 4 Decembrie 2010 20:57
De la: Doara, la data 2010-12-04 20:57:28Prefer ploaia.

Eu prefer soare si timp frumos...
m_ada
Postat pe 4 Decembrie 2010 20:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Chestiunea zilei.. 23567 De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
Carciuma din vechime 1085 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
Caut iubita in Dej 4 De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40
relationare? 44 De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08
Setari Cookie-uri