eu sunt rupta,am mers 7 km astazi prin ploaie(sapte),cand am realizat eram fleasca-flestilor...am zis ca nu se poate asa ceva... am adormit ca un prunc cand am ajuns acasa... floare.. hai ca se apropie,mancam prajiturica..ia pt tine http://www.youtube.com/watch?v=yod2Pa7SUS4&feature=related lilo, cum de capra,mami? dario sa nu-ti rupi ceva-cumva... getutzo si tie la fel in noaptea asta. vorba lu' nu stiu care academician: e f dificil sa fii destept la ore fixe |
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 21:00 |
||
---|---|---|
iasomieeeeeee tinemaaa viu acu si te iau si pe tine | ||
Mihai55 Postat pe 4 Decembrie 2010 21:02 |
||
m_ada te rog frumos, nu mai da copy.. doara eu mor dupa ploaie... ehhh fiecare anotimp cu farmecu' lui,poa' sa fie furtuna-furtunilor si sa fii cel mai happy om,totul este atat de relativ.. mie mi s-a urat de negarea sau negatia asta permanenta in care traim, repetandu-ne incontinuu ca nu suntem buni de nimic,suntem jalnici... m-am decis ca luna asta sa vad doar frumosul din om,musai tre' sa gasesc ceva.. |
||
|
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 21:06 |
||
bv iasomie macar acu de sarbatori | ||
Mihai55 Postat pe 4 Decembrie 2010 21:08 |
||
Si mie imi place ploaia dar doar uneori. In schimb o prefer de mii de ori ninsorii. | ||
Doara Postat pe 4 Decembrie 2010 21:11 |
||
Am inteles, Iaso, aici nu se citeaza...incerc sa ma conformez! | ||
m_ada Postat pe 4 Decembrie 2010 21:12 |
||
geta.. unde ma iei,mami?te dai pe ghetus ? sau ce zici tu acolo?ehe,he,he.. doara.. ba vreau fetitza ceva zapada alba de sarbatori,pufoasa asa..sa-mi fie drag cand invart sarmaua. |
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 21:13 |
||
am niste drumuri de facut am vazut ca te-ai odihnit si ziceam sa mergem impreuna la o plimbarica prin ploaie | ||
Mihai55 Postat pe 4 Decembrie 2010 21:15 |
||
a bonsoir, ce faceti gagici? iaso, ma dezamagesti...pai tu cu aspiratoru' te joci, guritza? fetele, mai trei zile si zbor precum superman. n-am facut never ever sarbatorile la patrujde grade. abia astept... |
||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2010 21:17 |
||
mada se citeaza,da' daca esti pe aceeasi pagina,vedem ce spunem.. getutza noi doua si-o umbrela,mami?... ia sa va vad,ce parereti aveti de tot scandalul asta cu mamicile? sau daca aveti careva vreo chestiune... |
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 21:19 |
||
me unde pleci fara noi ,bonsoir | ||
Mihai55 Postat pe 4 Decembrie 2010 21:19 |
||
iaso ce sa zic, mamico,fara cuvinte | ||
Mihai55 Postat pe 4 Decembrie 2010 21:22 |
||
woman mi-am luat d-ala destept rau ,m-a imbarligat,pana nu i-am schimbat toate ustensilele nu m-a lasat..si nu scoate zgomot aproape deloc,mana cereasca.. hai ca ma bucur ca te cari,sa fii fericita p-acolo,mami... |
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 21:25 |
||
aaahhh...ce scandal e cu mamicile? lamuriti-ma si pe mine, plizzz plec la fie-mea in NZ...iaso, remember ce ziceam la dat cu capu'? ca e lung drumul? nici ca-mi pasa acu', abia astept sa ajung, hehehe... guritza, nu te mai juca cu aspiratoru' ala...las-o dreaq de curatenie...parca esti maniaca, parol |
||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2010 21:25 |
||
ioi,nu ma pune sa repet.. lasa-i da-i in tun. e drumu' lung ,da' tot ajung,da.. nu sunt maniaca,asa de gust...ala mic a zis ca e sarcina lui de acu', si eu nu l-am contrazis... |
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 21:31 |
||
hai bre relo.. patruj' de grade-n nz?... o sa ai un shoc, da' nu ce crezi tu... abia ce-s 17 grade in partea cea mai nordica, adeca cum ar veni la noi, cea mai sudica... intelegi tu... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 4 Decembrie 2010 21:36 |
||
drum bun me si sa ne aduci si noua cevasilea grade in termoi | ||
Mihai55 Postat pe 4 Decembrie 2010 21:38 |
||
mai, a zis ina ca ea umbla la blugi taiati si maiou negru, si ca behaie de cald...minte ea, mint si io, hehehe... de-abia astept sa vad plaja aia cu nisip negru, peisaj creepy, de-ala iaso, care va sa zica e un fel de diviziune a muncii, tu il cumperi si baietu' cela il foloseste. hehehe, vulpe mica zambilu, baga un titlu de film, ceva...ca stau pe uscat...n-am vazut un film de cateva zile, si ala de l-am vazut nici macar nu a fost bun |
||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2010 21:42 |
||
me @ e taare frumos in NZ. Faceam cercetari pe vremuri, adica acu' vreo 9 anisori pt ca voima sa plec de tot ; pe urma a venit pitica si am renuntat la idee , ar fi fost complicat . Dar imi amintesc ca atat de mult vorbeam despre asta incat o colega a fost prinsa si ea de idee si chiar a plecat proaspat casatorita fiind. Asta vara ne-am intalnit intamplator si radia . A fost cred eu o alegere buna. |
||
bluelight Postat pe 4 Decembrie 2010 21:58 |
||
pai nu-ti dadui bre out of sight?... ala de bagai clipu' p-acilea?... chiar merita vazut... | ||
zambil Postat pe 4 Decembrie 2010 21:59 |
||
me...lasa papusha sa puna osu' la treaba,sa nu ma injure nurorile.. in nz pleaca si o prietena de-a mea...de tot.. |
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 21:59 |
||
cum am zis, vulpe...o dai acu' cu nurorile blue, bine ca e cald. si bine ca pot sa dau iama prin cea bucatarie de-o au ei acolo. chestii de-alea de mare...de ocean, whatever... deja am pus-o de-o conspiratie cu ginerele, sa mergem pe sestache la vanatoare, ca fie-mea din criminali nu ne scoate...cica o omoram pe mamica lu' bambi, hehehe... zambilu, l-am pus la descarcat acushica... |
||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2010 22:03 |
||
mama lui bambi zici ??buna ...m-as duce si eu undeva la caldura . nu prea-s prietena cu frigu' si lumina asta plumburie . macar de-ar ninge |
||
bluelight Postat pe 4 Decembrie 2010 22:09 |
||
albastra.. ninge,ninge... seara buna sa aveti... |
||
iasomia Postat pe 4 Decembrie 2010 22:15 |
||
mdea, si eu urasc umezeala asta de iti intra in toate oasele...nu-s deloc prietena cu frigul ah bine, nu zic nimic de o ploaie de-aia mishto...sa te tot plimbi noaptea singurica dap, mamica lu' bambi...io n-am nicio problema sa mananc caprioara, mai ales cu un sos de vin asortat...da' fie-mea e mai sensibila...da' las ca ma sacrific io si baietu' cela gata, shushaua...ma miorlaie matza ceia sa intre in casa sa va jucati frumos |
||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2010 22:17 |
||
Buna dimineata ati fost cuminti? vi-ati pregatit cizmulitele? fetita mea de ieri a inceput sa curete la ele parca zboara timpul mai repede ca alte dati offff |
||
persidadamian Postat pe 5 Decembrie 2010 10:53 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=8MwVwEiScDs pentru atmosfera |
||
persidadamian Postat pe 5 Decembrie 2010 10:58 |
||
chestiunea zilei la mine? am dat-o pe tigari eve slim in speranta ca le mai raresc. jur ca am impresia ca fumez paie. mi-e ca in loc de doua pachete am sa ajung la trei iaso, asta-i chestiunea mea arzatoare. cum dreaq sa ma las de fumat? ah...jur ca te urasc si nu-mi spune ca totul e sa vreau, ca io nu am vointa nici macar de samanta zambilu, am vazut filmu' acu multi, multi ani...dar l-am revazut aseara...georgica...papa bun |
||
michelle_ Postat pe 5 Decembrie 2010 17:11 |
||
mde.. se pare ca nu te-ai speriat destul de tare mai adineauri, cand aveai problemele alea,scumpa...ca sa fiu sincera ,si eu era gata-gata sa ma reapuc acu' ceva timp ,ba chiar am si fumat vreo trei zile,da' eram atat de suparata pe mine,atat de dezamagita, incat am zis:gata! am reusit sa ma las definitiv,simt asta...mi-am bagat atat de tare in cap, ca daca fumez mi-e rau, incat mi-au devenit indiferente. ca sa nu mai spun ca aia 300 de lei in buzunar prind f bine sufletului meu. me.. pe mine ma si ustura un plaman,dragutzo..si avand in vedere ca mama a fost cam slaba de plamani..deh.. gandeste-te ca daca o sa te lasi,o sa-ti creasca tzatzicile maaari...ce zici de motivatia asta? apropos de filme ,ieri bagai un macbeth cu orson welles,ala din '48...drama ,maica..se stie..tare bunut orson asta.. si va recomand cu caldura: rosu si negru,e serial pe cultural,dap, nu ma omor dupa seriale da' asta e cu ewan mcgregor, rachel weisz,f misto... |
||
iasomia Postat pe 5 Decembrie 2010 17:44 |
||
eve slim,zici? ale mele ultimele au fost kent nanotech.. hai pisi baga vointza,da-o draq,e atat de bine sa nu mai fii sclavu' tutunului,sa nu te mai arda buza... bafta! poate acu' ca schimbi clima,poate-poate... |
||
iasomia Postat pe 5 Decembrie 2010 17:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
|
||
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
Buna Seara | 3 | De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice