Chestiunea zilei..

eu sunt rupta,am mers 7 km astazi prin ploaie(sapte),cand am realizat eram fleasca-flestilor...am zis ca nu se poate asa ceva...

am adormit ca un prunc cand am ajuns acasa...

floare..
hai ca se apropie,mancam prajiturica..ia pt tine
http://www.youtube.com/watch?v=yod2Pa7SUS4&feature=related
lilo,
cum de capra,mami?
dario
sa nu-ti rupi ceva-cumva...
getutzo
si tie la fel in noaptea asta.

vorba lu' nu stiu care academician:
e f dificil sa fii destept la ore fixe
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:00
iasomieeeeeee tinemaaa viu acu si te iau si pe tine
Mihai55
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:02
m_ada

te rog frumos, nu mai da copy..

doara
eu mor dupa ploaie...
ehhh
fiecare anotimp cu farmecu' lui,poa' sa fie furtuna-furtunilor si sa fii cel mai happy om,totul este atat de relativ..
mie mi s-a urat de negarea sau negatia asta permanenta in care traim, repetandu-ne incontinuu ca nu suntem buni de nimic,suntem jalnici...
m-am decis ca luna asta sa vad doar frumosul din om,musai tre' sa gasesc ceva..
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:06
bv iasomie macar acu de sarbatori
Mihai55
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:08
Si mie imi place ploaia dar doar uneori. In schimb o prefer de mii de ori ninsorii.
Doara
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:11
Am inteles, Iaso, aici nu se citeaza...incerc sa ma conformez!
m_ada
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:12
geta..

unde ma iei,mami?te dai pe ghetus ? sau ce zici tu acolo?ehe,he,he..

doara..
ba vreau fetitza ceva zapada alba de sarbatori,pufoasa asa..sa-mi fie drag cand invart sarmaua.
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:13
am niste drumuri de facut am vazut ca te-ai odihnit si ziceam sa mergem impreuna la o plimbarica prin ploaie
Mihai55
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:15
a bonsoir, ce faceti gagici?

iaso, ma dezamagesti...pai tu cu aspiratoru' te joci, guritza?

fetele, mai trei zile si zbor precum superman. n-am facut never ever sarbatorile la patrujde grade. abia astept...
michelle_
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:17
mada
se citeaza,da' daca esti pe aceeasi pagina,vedem ce spunem..

getutza

noi doua si-o umbrela,mami?...

ia sa va vad,ce parereti aveti de tot scandalul asta cu mamicile?
sau daca aveti careva vreo chestiune...
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:19
me unde pleci fara noi ,bonsoir
Mihai55
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:19
iaso ce sa zic, mamico,fara cuvinte
Mihai55
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:22
woman

mi-am luat d-ala destept rau ,m-a imbarligat,pana nu i-am schimbat toate ustensilele nu m-a lasat..si nu scoate zgomot aproape deloc,mana cereasca..

hai ca ma bucur ca te cari,sa fii fericita p-acolo,mami...
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:25
aaahhh...ce scandal e cu mamicile? lamuriti-ma si pe mine, plizzz

plec la fie-mea in NZ...iaso, remember ce ziceam la dat cu capu'? ca e lung drumul? nici ca-mi pasa acu', abia astept sa ajung, hehehe...

guritza, nu te mai juca cu aspiratoru' ala...las-o dreaq de curatenie...parca esti maniaca, parol
michelle_
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:25
ioi,nu ma pune sa repet..
lasa-i da-i in tun.

e drumu' lung ,da' tot ajung,da..

nu sunt maniaca,asa de gust...ala mic a zis ca e sarcina lui de acu', si eu nu l-am contrazis...
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:31
hai bre relo.. patruj' de grade-n nz?... o sa ai un shoc, da' nu ce crezi tu... abia ce-s 17 grade in partea cea mai nordica, adeca cum ar veni la noi, cea mai sudica... intelegi tu... he,he,he...
zambil
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:36
drum bun me si sa ne aduci si noua cevasilea grade in termoi
Mihai55
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:38
mai, a zis ina ca ea umbla la blugi taiati si maiou negru, si ca behaie de cald...minte ea, mint si io, hehehe...

de-abia astept sa vad plaja aia cu nisip negru, peisaj creepy, de-ala

iaso, care va sa zica e un fel de diviziune a muncii, tu il cumperi si baietu' cela il foloseste. hehehe, vulpe mica

zambilu, baga un titlu de film, ceva...ca stau pe uscat...n-am vazut un film de cateva zile, si ala de l-am vazut nici macar nu a fost bun
michelle_
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:42
me @ e taare frumos in NZ.
Faceam cercetari pe vremuri, adica acu' vreo 9 anisori pt ca voima sa plec de tot ; pe urma a venit pitica si am renuntat la idee , ar fi fost complicat .
Dar imi amintesc ca atat de mult vorbeam despre asta incat o colega a fost prinsa si ea de idee si chiar a plecat proaspat casatorita fiind. Asta vara ne-am intalnit intamplator si radia . A fost cred eu o alegere buna.
bluelight
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:58
pai nu-ti dadui bre out of sight?... ala de bagai clipu' p-acilea?... chiar merita vazut...
zambil
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:59
me...lasa papusha sa puna osu' la treaba,sa nu ma injure nurorile..

in nz pleaca si o prietena de-a mea...de tot..
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 21:59
cum am zis, vulpe...o dai acu' cu nurorile

blue, bine ca e cald. si bine ca pot sa dau iama prin cea bucatarie de-o au ei acolo. chestii de-alea de mare...de ocean, whatever...
deja am pus-o de-o conspiratie cu ginerele, sa mergem pe sestache la vanatoare, ca fie-mea din criminali nu ne scoate...cica o omoram pe mamica lu' bambi, hehehe...

zambilu, l-am pus la descarcat acushica...
michelle_
Postat pe 4 Decembrie 2010 22:03
mama lui bambi zici ??buna

...m-as duce si eu undeva la caldura .
nu prea-s prietena cu frigu' si lumina asta plumburie . macar de-ar ninge
bluelight
Postat pe 4 Decembrie 2010 22:09
albastra..

ninge,ninge...

seara buna sa aveti...
iasomia
Postat pe 4 Decembrie 2010 22:15
mdea, si eu urasc umezeala asta de iti intra in toate oasele...nu-s deloc prietena cu frigul

ah bine, nu zic nimic de o ploaie de-aia mishto...sa te tot plimbi noaptea singurica

dap, mamica lu' bambi...io n-am nicio problema sa mananc caprioara, mai ales cu un sos de vin asortat...da' fie-mea e mai sensibila...da' las ca ma sacrific io si baietu' cela

gata, shushaua...ma miorlaie matza ceia sa intre in casa

sa va jucati frumos
michelle_
Postat pe 4 Decembrie 2010 22:17
Buna dimineata
ati fost cuminti? vi-ati pregatit cizmulitele?

fetita mea de ieri a inceput sa curete la ele

parca zboara timpul mai repede ca alte dati offff
persidadamian
Postat pe 5 Decembrie 2010 10:53
http://www.youtube.com/watch?v=8MwVwEiScDs

pentru atmosfera
persidadamian
Postat pe 5 Decembrie 2010 10:58
chestiunea zilei la mine? am dat-o pe tigari eve slim in speranta ca le mai raresc. jur ca am impresia ca fumez paie. mi-e ca in loc de doua pachete am sa ajung la trei

iaso, asta-i chestiunea mea arzatoare. cum dreaq sa ma las de fumat? ah...jur ca te urasc

si nu-mi spune ca totul e sa vreau, ca io nu am vointa nici macar de samanta

zambilu, am vazut filmu' acu multi, multi ani...dar l-am revazut aseara...georgica...papa bun
michelle_
Postat pe 5 Decembrie 2010 17:11
mde..

se pare ca nu te-ai speriat destul de tare mai adineauri, cand aveai problemele alea,scumpa...ca sa fiu sincera ,si eu era gata-gata sa ma reapuc acu' ceva timp ,ba chiar am si fumat vreo trei zile,da' eram atat de suparata pe mine,atat de dezamagita, incat am zis:gata! am reusit sa ma las definitiv,simt asta...mi-am bagat atat de tare in cap, ca daca fumez mi-e rau, incat mi-au devenit indiferente.
ca sa nu mai spun ca aia 300 de lei in buzunar prind f bine sufletului meu.

me..
pe mine ma si ustura un plaman,dragutzo..si avand in vedere ca mama a fost cam slaba de plamani..deh..
gandeste-te ca daca o sa te lasi,o sa-ti creasca tzatzicile maaari...ce zici de motivatia asta?

apropos de filme ,ieri bagai un macbeth cu orson welles,ala din '48...drama ,maica..se stie..tare bunut orson asta..

si va recomand cu caldura: rosu si negru,e serial pe cultural,dap, nu ma omor dupa seriale da' asta e cu ewan mcgregor, rachel weisz,f misto...
iasomia
Postat pe 5 Decembrie 2010 17:44
eve slim,zici?
ale mele ultimele au fost kent nanotech..
hai pisi baga vointza,da-o draq,e atat de bine sa nu mai fii sclavu' tutunului,sa nu te mai arda buza...
bafta!
poate acu' ca schimbi clima,poate-poate...
iasomia
Postat pe 5 Decembrie 2010 17:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
M-a parasit pentru ca sunt slaba! 96 De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? 15 De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16
Buna Seara 3 De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16
Setari Cookie-uri