De la: me_reloaded, la data 2010-12-05 17:11:10chestiunea zilei la mine? am dat-o pe tigari eve slim in speranta ca le mai raresc. jur ca am impresia ca fumez paie. mi-e ca in loc de doua pachete am sa ajung la trei De ce nu incerci cu tigari electronice? |
||
AleSim Postat pe 5 Decembrie 2010 17:51 |
||
---|---|---|
sim te rog eu nu mai da copy,scrii numele sus... chestia asta cu tigari electronice e frectie,imi mai spunea mie cineva ca fumeaza tigari de ciocolata,a fumat un timp si pe urma a trecut de la un pachet de tigari, la doua..la tigari-tigari.... |
||
iasomia Postat pe 5 Decembrie 2010 18:02 |
||
iaso, mama ei de tigara si de dependenta...bolnava inca sunt, si inca serios. cu plamanii nu mai zic nimic, ala stang se cam usuca, he, he, he... problemu la mine e ca fara tigara intru in sevraj, mama. am facut o experienta acu' un an si am ridicat casa si sfintii la cer pai, si daca plec, tot un dreac...fie-mea fumeaza, baietu' cela nu, dar e incapabil sa ii spuna fetei "iesi pe terasa sa fumeghezi, ca s-ar lasa cu acute si crize temperamentale am incercat eu si nicorette, si plasturi...vax albina, rumegam nicorette si bagam pe urma doo tigari la foc automat. nush ce dreaq o sa fac 36 de ore prin avioane si airopoarte...o sa iau campii, crez |
||
|
||
michelle_ Postat pe 5 Decembrie 2010 18:40 |
||
e un fix,iubire.. adicatelea chestie pshihologica,eu zic ca te poti lasa chiar si in clipa asta,numa' ca trebuie sa te programezi,nu am nici cea mai mica indoiala ca ar fi ceva benefic pt tine. mami,pe bune...cand se poate,se poate..la tine e cazul sa spui:stop! daca zici ca e groasa.. in fine,e o chestie de alegere,pana nu iei tu chestia in piept, pot eu sa-ti flutur s-un tramvai.. |
||
iasomia Postat pe 5 Decembrie 2010 18:49 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/833/833074dflzzw9pyh.gif[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 5 Decembrie 2010 21:04 |
||
...bre, lasati drak tagarile si netu...meret fuguta la somnic sa nu va gaseasca mosul cu lumina aprinsa si ghetele murdare ca va lasa nuielusa... SARBATORI FERICITE! intre sani familiei... | ||
daria_ Postat pe 5 Decembrie 2010 21:25 |
||
dario.. asta ce e mami?urare? esti totala,pisi...ne dai cu cracii in sus. multumim la fel. chestiune? iar am stat la cora pana m-a apucat foamea,ma cruceam... carucioarele pocneau,neamule.. in-cre-di-bil... la inceput am crezut ca sunt d-astia cu magazine,draci.. sa fie al iacacui daca nu suntem niste imbuibati,pana la Craciun suntem satui de detoate,inclusiv de beculete,becusoare... pe vremea mea pana la Craciun nu gustam: carnat,caltabos,piftie...acu' suntem deja satui ,ma uit lung de sarbatori la peste...ehe,he,he... hai sa vad daca reusesc,mi-am propus sa nu mai fac nicio bucata d-asta tipica sarbatorilor...pana la data obisnuita candva... |
||
iasomia Postat pe 6 Decembrie 2010 17:36 |
||
lasa-i mami sa se-mbuibe, c-acu' vine comeata si parca vaz ca-i apuca pe toti meteorismu'... he,he,he... relo, unde esti nene sa-ti dau neshte titluri de filme?... d-alea pe care tu oricum le vazusi de-acu cativa ani... d'abord, malefique... un fel de horror frantzuzesc de zile mari... cartea ne-omoara, cum s-ar zice... puis, d'acelasi autor (eric valette), une affaire d'etat, thriller politic de te doare capu'... imbarligaturi d-ale lor, frantzuzesti, da' cu fatza umana... si ziceti ca moshu veni la voi cu cravasa?... perversi mici ce sunteti... |
||
zambil Postat pe 6 Decembrie 2010 18:45 |
||
deci nu mai mancam nici prajituri iaso! voiam si eu sa zic.... ca nu s-ar cadea....pana la data aceea....da n'am indraznit |
||
fleurdelis Postat pe 6 Decembrie 2010 22:03 |
||
bluu mami...da tare lait te-ai facuut.... place poza aia |
||
fleurdelis Postat pe 6 Decembrie 2010 22:06 |
||
mda...spiritualitatea ne ucide... iaso, corect! recunosc ca io sarmalele le fac cu o zi inainte, si cam toata mancarea in afara de friptura, dar bradul...bradul intotdeauna il fac in ajunul craciunului. altfel, am senzatia ca am trisat. ca atunci cand incepi o carte si dupa 10 pagini citesti sfarsitul zambilu, aciulea sunt...baga titlurile alea, ca de mult n-am mai vazut un film frantuzesc. si parca m-am saturat de-astea americane unde ploua numai cu teoria conspiratiei, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 6 Decembrie 2010 22:46 |
||
...afara-frig...in casa-fig...ma apucara neste gandiri dalea izistentialiste sa ma apuc de facut copii? nuuuu-concedul pt.crestere s-o redus, alocataia e minuscula (42/luna)...sa adopt un maidanez?nuu-mai bine il las la adapost, cel putin acolo il hraneste statu cu 300/luna ...am gasit - sparg o banga sau o teasta gurile rale cica ca la mititica e cald si statu cheltuie cu "mosafiri"2400/ | ||
daria_ Postat pe 6 Decembrie 2010 22:46 |
||
...botonai la tembelizor si vazui un nene care cretica governul ca tremite felicitari de sfinti la mort...ce tot te miri, bre?pai nu mort� si aia de nu izista or fecut deferenta de voturi pt.marinel? mi se pare corect sa le mersic | ||
daria_ Postat pe 6 Decembrie 2010 22:57 |
||
...nu va apucati sa mancati tot...pastrati nitel si pt.Craciun...putin post nu strica nimanui... | ||
daria_ Postat pe 6 Decembrie 2010 23:05 |
||
...in alta dezordene de idei...nu va apucati sa mancati tot...pastrati nitel si pt.Craciun...putin post nu strica nimanui... | ||
daria_ Postat pe 6 Decembrie 2010 23:06 |
||
mda.. am trait si vremuri mai bune,este? noroc ca arde pofta de viatza in noi. ia sa vaz zambilu' comeata,cutremur,neimplinire,criza...romanu' gaseste el motiv sa bage la intuneric,sa-si activeze endorfinele,ce paula lui.. fleur da,mami...sa fim si noi vopsite si cu manichiura facuta ,corect.. woman si eu la fel,ce bucurie sa mai simti daca faci bradu' de la inceputul lunii,cum fac unii ? dario e decembrie ,nu mai fac politichie,fac rezerve pt ianuarie.. |
||
iasomia Postat pe 7 Decembrie 2010 11:17 |
||
asa ceva...dau toti buzna in magazine, parca in restul anului nu mananca nimic! si apoi, cat poti sa mananci in cateva zile?? io de sarbatori nu fac nimic, unde merg toata lumea se roaga de noi sa mancam... te uiti la mancare si te apuca greatza! si nu cred ca toata lumea tine post...sa fim seriosi! cat despre brad, eu nu fac, mi se pare inutil sa se taie atatia brazi pt 3-4 zile de craciun, apoi sa fie aruncati in strada! noi avem unul argintiu acasa la mama, pus in pamant! |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2010 11:33 |
||
iaso, uite ceva frumos: http://www.youtube.com/watch?v=P3wAXJGChQM http://www.youtube.com/watch?v=aKUxVtrEQ1s&feature=related |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2010 11:38 |
||
eu nu simt nimic cand aud colinde de-a-n-paulea in schimb, m-am nimerit in biserica singura si mergea cd-ul cu colinde,am simtit ca ating ceru' cu sufletul.. brad am de plastic,o frumusete... cat despre mancare,da...cred ca am imbatranit de-a dreptu',nu-mi mai place sa mananc cand merg in vizita... sunt tot mai putine femei care gatesc pe bune,si nu pt ca anu au timp,sunt proaste rau..isi bat joc de ingrediente,am mancat la una niste vinete, nu stiam cum sa le scuip.. si zamibilutza.. nu e mami carcotasa,sunt si eu om... |
||
iasomia Postat pe 7 Decembrie 2010 11:43 |
||
multumesc... dap..venii timpu'.. o zi buna sa aveti... |
||
iasomia Postat pe 7 Decembrie 2010 11:47 |
||
glumeam, mami! cred ca nu esti in toane bune azi...toti mai avem si zile poaste! eu nu vorbeam de colinde, nu pot sa le mai ascult, nu stiu de ce...inainte imi placeau! |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2010 11:49 |
||
Zambila, poate ca nici colindele nu mai sunt ce-0au fost odata... Inainte ascultam colinde de sarbatori, acum...toata ziua buna-ziua, in magazine, in mijloacele de transport sau in piete, auzi doar colinde iar mesajul de cele mai multe ori nu mai are nimic sfant in el... |
||
m_ada Postat pe 7 Decembrie 2010 11:58 |
||
ei, pe astea nici nu le sesizez! cand spun colinde, spun Stefan Hrusca... |
||
zambila Postat pe 7 Decembrie 2010 12:04 |
||
cele mai frumoase colinde sunt cele din Ajun, cantate de corul catedralei romano-catolice....uiti sa respiri! sau de copii....cu nasucurile inghetate si ochisorii veseli.... | ||
ufishor Postat pe 7 Decembrie 2010 12:04 |
||
Deacord uishor! Am gasit cateva super si pe youtube! Zici ca-s de-a dreptul ,,cor de ingeri'' |
||
m_ada Postat pe 7 Decembrie 2010 12:44 |
||
Ap 2 cam,cf1,sm,55mp,1982,g,f,t,p,um,contorizat, internet ,interfon,910, 50500e neg, 0734092563 | ||
garbo165708 Postat pe 7 Decembrie 2010 13:09 |
||
Ap 2 cam,cf1,sm,55mp,1982,g,f,t,p,um,contorizat, internet ,interfon,910,sect3 (Auchan) 50500e neg, 0734092563 , | ||
garbo165708 Postat pe 7 Decembrie 2010 13:11 |
||
zambila, cred ca fiecare vorbea despre altceva,fetitza.. eu una eram sub presiune,ziua e ok. colinde?nasucuri pe geamurile inghetate?poate in romania profunda,poate la sate... acu' te trezesti cu pusti mai oachesi ashea,de-ti colinda cu tigarea in mana,cum am patit eu anu' trecut,mi-au cerut tigari... colindele lu'hrusca nu ma ating,poate unde s-a facut prea colindator,frumos din partea lui,da' ma lasa rece,are un stil vaitat care pe mine ma oboseste. hai ca-l arestara pe fondatoru' wikileaks,assange ala sau cum draq ii zice,cum pt ce? pt viol! haide bre.. ca i-am stricat si p-astia... si baiatu' lu' saraca placinta cica a luat etnobotanice si a facut urat,de parca ala nu avea bani de altceva,tot e "bine" poate fac astia ceva sa le desfinteze,de magazinele alea zic.. nea 708 um ce inseamna,bre?unitatea militara?ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 7 Decembrie 2010 16:19 |
||
na! ca aparu si aici reclama cu maia,intre noi fie vorba,nu am vazut reclama mai proasta cu o persoana haruita, de cand mama m-a facut..ma refer la aia de pe tv.. in schimb cafeaua e ok. |
||
iasomia Postat pe 7 Decembrie 2010 16:25 |
||
... .. nuca in perete iasomico...asa este...cum spui dar...cand e vorba de bani...maia nu cred ca mai alege... vremuri grele.... pacat ca diamantele sunt amestecate printre "merindea" PORCILOR am spus cu anumita rezonanta....printre...(stiu ca nu ii corect!!) dar asa suna cumva... |
||
LILO Postat pe 7 Decembrie 2010 17:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
Test de compatibilitate,dragoste si sex,realizat de FREUD MARX ANGELS & LUNG | 26 | De la: pantera_neagra 31 August 2011 02:34 |
laptic | 1 | De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55 |
|
||
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice