De la: esme, la data 2010-12-14 11:46:55[...]directorii de scoli si licee au fost amenintati fara ocolisuri ca sunt destituiti si scolile inchise, desfiintate, daca nu-si conving oamenii sa renunte la greva. [...] De unde se vede, esme, cat de nepriceputi sunt romanii... Ia sa fi fost pregatiti directorii aia cu ceva scule de inregistrare (orice telefon mobil este capabil sa o faca, deci nu e nevoie de ce stiu eu ce investitii). Courve sunteti cu noi? Courve suntem cu voi! He, he, heeee... nu-mi mai pica pe traiectorie labagii din astia, sa-i mai fac un pic asa, ca la nufaru', macar de distractie!... |
||
Thor_again Postat pe 16 Decembrie 2010 09:10 |
||
---|---|---|
batranelu',mamoantza... esti nervos astazi? mie imi da de gandit dracia,nu cred sa fie profii atat de muti,din toti se gasea vreun destept sa faca galagie,sa vina cu dovezi,media abia asteapta sa ia foc... sau asa suntem noi.. ne kkm pe noi de frica? |
||
iasomia Postat pe 16 Decembrie 2010 09:19 |
||
Iaso, nu, nu sunt deloc nervos Si da, asa sunt majoritatea, se kk pe ei de frica. Intotdeauna se gandesc prea mult la ce ar putea sa iasa dupa ce il rezolva pe unul. Hidra e mare, tai un cap si rasar alte trei din urma, care vor avea grija de tine. Nu tine neaparat de pdl -chiar daca pentru ei am eu un bonus acum, pentru ca ACUM ei sunt la ciolan In momentul in care te decizi sa ii faci bucata unuia, trebuie sa stii foarte bine ce faci si mai ales CUM s-o faci. Ori sa-ti iei un consultant PS: Va stau la dispozitie ... |
||
|
||
Thor_again Postat pe 16 Decembrie 2010 09:28 |
||
pot sa te iau de consultant? o sa vin si cu cateva prietene | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Decembrie 2010 09:38 |
||
iasomica, dar galagie s-a facut! s-a discutat si la tv si in toata presa scrisa despre modul in care li s-a pus profesorilor sula in coaste! insa ierarhiile superioare in invatamant poarta insigna PDL-ului, de ce nu se vrea inteleasa treaba asta? insa multi dintre profesori s-au inspaimantat cand li s-a spus ca vor fi dati afara si-si vor pierde si amaratul ala de salariu. asta e!: romanul e las, supus, umil, cu carca mereu incovoiata, acceptand cele mai mizerabile si ingrate firmituri! oamenii sunt atat de saraci, incat tin cu dintii de bruma marunta de mizerie pe care o mai au! asadar, se stie ft bine lucrul asta, anume, cum s-a musamalizat intreaga galagie care s-a ivit la un moment dat in invatamant! dar se pare ca nimeni nu se poate masura cu aceasta dictatura, sunt de piatra si se cred lipiti pe vecie cu courul pe scaunele alea `alese`. au devenit una cu patria, se cred patria insasi, se cred Dumnezeul acestei tari! fi-mi-ar sila! apoi, ce alta dovada mai limpede de incapacitate politica, de superficialitate si lipsa totala de interes fata de ce se intampla cu tara si cu oamenii acestei tari, ce alta dovada de demagogie, de marsavie, de sfidare mai trebuie adusa, cand ei au votat s-o scoata pe hoata aia de Ridzi de sub culpa? cred ca e clar: niciuna! |
||
esme Postat pe 16 Decembrie 2010 09:41 |
||
Floareo, poti, ca doar de aia zisei... da' vezi ca sunt cam scump la servicii din astea. Garantez insa rezultatul A, si daca vrei sa ma ocup eu de tot, inclusiv de pusul in opera -adica practic- mai adaugi ceva la onorariu Tarifele sunt in functie de pozitia gunoiului luat in lucru: senator, deputat, catzel de serviciu, pupincurist-sef, lingau de duzina... |
||
Thor_again Postat pe 16 Decembrie 2010 10:05 |
||
laaaas THORUTUU punem mana de la mana si -ti rezolvam tarifele numa sa scapam de ei | ||
floare_cu_colti Postat pe 16 Decembrie 2010 10:16 |
||
bre, ce credeti ca vazui eu aseara pe canal+?... un reportaj despre o familie de tigani din franta... cum mai munceau ei cinstit, saracutii, la scotocit pubelele parisului... ca deh, patronii francezi, perversi cum ii stim, gaseau tot felu' de motive rasiste sa nu-i angajeze: ba ca nu cunosc limba, ba ca n-au niciun fel de calificare, ba ca dau cu jula la locu' de munca... subectu' principal al reportajului, adeca bargladina de-o rupea pe frantzuzeste, zicea ca el in romania era agricultor... adeca fura porumb si gaini, deh... cireasa de pe tort o puse insa un tigan scolit, care zicea ca da, in franta ii trimite guvernu-acasa ca n-are incotro, din motive electorale, chipurile... in schimb in romania - zicea acelasi tigan - e pogrom, nenica... tiganii nu sunt respectati de romani, mai era putin si zicea ca-i nazism acilea... naivi mai sunt francezii astia... |
||
zambil Postat pe 16 Decembrie 2010 10:37 |
||
thoru' e bine atunci,ca e post,maicutza... esme pe ritzi au scos-o pt ca are o infectie la maduva de la sira spinarii ,se zice ca o sa cam dea coltzu'.. in rest,nu mai dezvolt..fetitza,ca eu intru aici sa ma relaxez,da' daca tu ai chef poti sa ne impartasesti oricand gandurile tale... zambilu'.. dap..se dau loviti,am vazut si eu o faza de m-au apucat dracii.... |
||
iasomia Postat pe 16 Decembrie 2010 10:47 |
||
puis que ils sont le pouradei de la patrie, nea zambilu' | ||
anakin Postat pe 16 Decembrie 2010 10:49 |
||
Despre tigani, numai de bine Nu se poate sa nu ti se ridice nivelul de iritare cand ii vezi ce vorbesc baragladinele... si vorba lui zambil, fraierii pun botul. |
||
Thor_again Postat pe 16 Decembrie 2010 10:58 |
||
Numai de bine, in passe compose | ||
anakin Postat pe 16 Decembrie 2010 11:00 |
||
o-la-la.. nous ne sommes pas gentils... hai pe cai.. |
||
iasomia Postat pe 16 Decembrie 2010 11:22 |
||
mais non.....n-am fost rea , mami iasooooo ....nu fac eu de-astea, dau sa treaca! am vazut si eu galele...si draga noastra Draga nu cred ca pune la inima , ca-i iubita de toata Piatra Niamtului si are copii de suflet nenumarati, e acasa la ea in toata Moldova, nu cere de unde nu-i... |
||
ufishor Postat pe 16 Decembrie 2010 13:05 |
||
bre, Andra Micu, fi-v-ar site-ul de cap sa va fie, ca nu va mai ocupati nimeni de forumul asta! Mai bine de o ora nu s-a putut posta nimic pentru ca pe voi va doare in cour! Fraierii de forumisti n-au decat, sa isi sparga capetele si sa suporte, daca tot le oferim onoarea sa posteze pe kktul de garbo, asa-i? Vorba aia, puLicitatea vaz ca va merge, da' de virgulele pe care le da de mai bine de doua luni incoace va doare fix la trei metri in fata paulei, bre! | ||
Thor_again Postat pe 16 Decembrie 2010 21:11 |
||
si eu care credeam ca numai la mine nu merge, ca am probleme cu compu', virusi, alea-alea | ||
sora_ilsi Postat pe 16 Decembrie 2010 21:38 |
||
nuuuu, surioara, netrebnicii astia care tin fraiele gar-boului sunt niste miserupisti d-aia de zici ca le-a taiat si lor alde boc 50% din amaratul ala de salariu. Nu e prima data cand nu se poate intra pe un topic -oricare ar fi topicul ala. | ||
Thor_again Postat pe 16 Decembrie 2010 21:43 |
||
n-a mers o ora. Na, eu am tot zis ca imi fac un forum unde sa vb. drak singura.... ca decit sa astept juma de ora sa mi se incarce reclame la toate aberatiile, si dupa juma de ora sa constat ca m-am straduit sa scriu ca sa raspunda irina ca barbatii este neste porci... | ||
quasaria Postat pe 16 Decembrie 2010 23:23 |
||
eu zic ca fuse doar un sondaj de fidelitate, intreruperea aia... ia sa vedem cati utilizatori reali s-au ofuscat: 1, 2, 3... plus vreo 3-4 care-aveau alte trebi la ora aia, plus steagurie de la primarie si scoala de fete... hai sa zicem 10... cam asa ziceam si eu... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2010 09:13 |
||
cumva pregatesc ....................gala premiilor de fidelitate??????????? |
||
jeanette40 Postat pe 17 Decembrie 2010 09:19 |
||
soarecu' asa ma stii tu pe mine?sa ma supar una-doua? poate avea omu' ceva care ardea de spus,deh.,dap...fix 10...oricum am da-o.. ieri n-avusei nici caldura,nici apa calda,asa mi-am adus aminte de timpurile lu' impuscatu'.. apropos...93% dintre romani considera ca era mai bine pe vremea comunistilor,oare cine o face sondajele astea? ce buna e uitarea,nu mai dezvolt. si de atata saracie romanii cumpara in draci,ma uit siderata la carucioare..draq stie de unde se trage nebunia,cred ca de la anii aia in care nu gaseai mai nimic. |
||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2010 09:29 |
||
si vaitatul .............la vaitat nimeni nu ne intrece la noi sa deschis un supermarket ...acum in ajunul sarbatorilor ............frate , mai aveau putin si se luau la bataie .................altfel toti se vaita ca n-au bani........ |
||
jeanette40 Postat pe 17 Decembrie 2010 09:34 |
||
ma uitam la una..avea o cutie de 3 kg de masline in carut,printre multe altele.... am crezut ca are vreo carciuma,cica: am pana la primavara... |
||
iasomia Postat pe 17 Decembrie 2010 10:00 |
||
bre, unde-i baba, sa-i rup laba? - vorba surexcitatului ala din banc... pleca reloada-n voiaj tocma cand voiam sa-i dau pe goarna un film frantzuzesc misto... l'origine du monde e titlu' (referire la un tablou celebru de gustave courbet), si aparent e-un thriller politist... abea la sfarsit se vede ca-i de fapt altceva... bagati ochiu'... |
||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2010 11:14 |
||
zambilu`..un horror nu recomanzi? ca ma uitai la zecile de accidente si tamponari, plus cateva victime, cauzate cica 'de ninsoare'...mda....ucigatoare iarna asta...nu e eroarea umana ,soferii nesoferi, politistii nepregatiti si aruncati de-aiurea, strazile terci si statisticile stranii:" media tamponarilor e de 80-100 pe zi, in limite normale" as prefera un horror /fiction deci, sa scap de realitate. |
||
ufishor Postat pe 17 Decembrie 2010 13:39 |
||
pai asta de-l zisei e de-a dreptu' horror, cand vezi ce-a vrut sa zica la sfarsit... | ||
zambil Postat pe 17 Decembrie 2010 21:03 |
||
zambilumio era sa orbesc si alta nu,de la blitzu' lu' tanti aia... am fost un pic la cumparaturi si mi-a inghetat paru' din nas,da' lasa ca-i bine asa,mai mor microbii care este... acu' fug la piatza,iar o sa-mi tremure genunchii cand o sa dau cu ochii de caltabos,slana si carnati..da' mi-am facut promisiunea asta..pana la Craciun nu mai pun limba pe nimic. ufulica.. ca tot avusesi tu o premonitie,sa te duci la dianaliza si sa mori in masina salvarii,4 morti,si cand? in dec de sarbatori.. bre, nu stim cand vine aia cu coasa,d-aia zic..nu va mai chinuiti cu depresii,pana la urma deseori starea de bine este o chestie de alegere. hai we bun,bun... |
||
iasomia Postat pe 18 Decembrie 2010 09:45 |
||
Un buna dimineata,la toata lumea si pupici ,asa, ca sa stiti ca nu v-am uitat | ||
scrichy Postat pe 18 Decembrie 2010 10:21 |
||
dializa..am vrut sa zic,a naibii presiune... zambilu' ia de la mamoantza...se stie... http://www.youtube.com/watch?v=TUXBEgGlzfU&feature=related ca de-acu' incep chefurile,nene... |
||
iasomia Postat pe 18 Decembrie 2010 10:21 |
||
scrinciule.. hai sa traiesti si sarbatori fericite!... pa-pa.. |
||
iasomia Postat pe 18 Decembrie 2010 10:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
|
||
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
prieten bun nu raspunde la mesaje. dar stii ca e ok... | 78 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 03:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice