Chestiunea zilei..

IASOMIE,se bloca dar cred ca si de la internet,nu numai GARBO,sarbatori fericite si voua,dar sper ca de sarbatori sa mai intru pe aici,poate am si eu un pic de timp liber
scrichy
Postat pe 18 Decembrie 2010 10:37
scriii scriii......ce ne mai scrii???
fleurdelis
Postat pe 18 Decembrie 2010 10:58
Am gasit un articol misto prin Adevarul:

"Sincer, mie mi-ar fi ru�ine s� m� cheme Ion Iliescu �i s� apar zilnic la TV �i s� critic jurnali�tii �i scriitorii care au avut curajul s� spun� adev�rul despre evenimentele din decembrie 1989.

Mi-ar cr�pa obrazul de ru�ine s� m� disculp de toate crimele revolu�iei din care foarte mul�i rom�ni nu au �n�eles nimic nici ast�zi, de�i posturile TV au repetat imaginile din Pia�a Revolu�iei, de la Timi�oara �i din toat� �ara.

�ndoctrina�i de un sistem bolnav, rom�nii au ignorat istoria �i nu au dat doi bani pe ideea de libertate. Nu vreau s� fac pariu, pentru c� sunt sigur c� dac� ast�zi merge�i �n orice col� al ��rii sau la vreo comemorare a eroilor Revolu�iei �i �i �ntreba�i pe oamenii prezen�i la fa�a locului ce a �nsemnat decembrie 1989 pentru Rom�nia, 90% nu vor avea un r�spuns.

De�i au v�zut zeci de filme despre sf�r�itul comunismului, multe dintre ele destul de bune, dup� 21 de ani rom�nii tr�iesc la fel de trist. Avem impresia c� ne salveaz� uneori caterinca ieftin� a persoanelor �ndobitocite pe sistemul dac� apar dezbr�cat� sunt important�, dac� fac topuri cu fotbali�tii cu care am f�cut sex sunt genial�, dac� am televiziune sunt personaj de desene animate, dac� deturnez TVA �i prostesc statul sunt inventatorul economiei, sau dac� dau �pag� �i fur resurse naturale din conducte sunt �mecher.

Au trecut 21 de ani, la fel de tri�ti, cu acelea�i personaje educate �n peisajul plumburiu al sistemului comunist, din care nu am �nv��at nimic, baz�ndu-ne pe celebrele proverbe �Capul plecat sabia nu-l taie�, �Te-ai dus bou �i te-ai �ntors vac�, �Tu le faci, tu s� le tragi� �i multe altele. Ast�zi se �mplinesc 21 de ani de la evenimentele din 22 decembrie �i peisajul e neschimbat...au trecut at��ia ani de atunci �i gunoiul e tot sub pre�, dar ce conteaz�? R�m�nem o �ar� trist� �i plin� de umor!"

anakin
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:59
nu gasii topicu'ala cu bancuri, asa ca bag acilea... merge de craciun, ca-i cu reni...

Vine unu' la medic:
-Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel
de coarne. Uitati-va si dvs, neted ca'n palma ...
-Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu
adevarat.
-Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu...
zambil
Postat pe 22 Decembrie 2010 15:34
scriciule..

cand vrei tu apari,dragutzo..
toate bune..

floare
scrie ea ceva candva...

anakinu'
cine l-a scris,mami?
mda..
cine-a tras in noi dupa 22..da,ramane acolo o rana,mai ales pe cei care au pierdut pe cineva in timpul evenimentelor...

zambilu'..

asa tati...baga de sezon..
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2010 16:13
de sezon

Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun .
Pesimistul e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru .
Optimistul nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile .
Vine Mosul, iar copilul pesimist primeste super - cadouri : trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap.
Copilul optimist primeste ... o balega .
Se intalnesc copiii si schimba impresii .
Pesimistul: - Mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune ... si asa mai departe .
Optimistul rade incantat:
- Mai, eu am primit un cal ! Da' nu-l gasesc !
ufishor
Postat pe 22 Decembrie 2010 16:33
ufulica..

asa ,soarecule...
ce coditza ta!
baga optimism....

iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2010 16:40

ce draguut.....as vrea si eu un copil optimist asa...
fleurdelis
Postat pe 22 Decembrie 2010 17:54
fleur...si de-am avea...unde gasim baliga acuma maaai??

eu mi-am intrebat iubitul daca si-ar dori o moto....cica da!!!!!! o sa-i placa mult casca, sper .....
ufishor
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:04
mami Iaso, un redactor de pe-acolo, pe care am avut ocazia sa il si cunosc personal si cu care am ramas prieten. .. iar ceea ce scrie, nu ma surprinde, imi pare rau ca nu dezvolta prea mult.
Ideea generala este ca, atata vreme cat va trai Iliescu, cu certitudine ca nu se va face niciun efort in aflarea adevarului. Eu tind sa cred ca puterea care s-a instaurat atunci a avut nevoie de crearea unei imagini demonice a regimului Ceausescu, pentru a isi crea o legitimitate fata de occidentali si pentru a fi priviti ca unii ce au eliberat cu adevarat tara.
Adevarul este ca un alt moment mai bun pentru a-l rasturna pe ceausescu nu era: tara era pe zero cu datoria externa, ba mai mult, avea de recuperat o gramada de bani, regimul isi pierduse credibilitatea, iar trendul est-european al vremii era spre schimbare.
Insa cred la noi ca se putea produce si o schimbare ca in Cehia sau in Bulgaria, pe cale pasnica, fara a fi nevoie sa apara acesti "eroi-martiri ai Revolutiei", tinerii aceia ucisi nevinovati.
Si cand ma gandesc ca tot erou al Revolutiei a fost si Dan iosif, parca nu mai imi vine sa zic nimic...
anakin
Postat pe 22 Decembrie 2010 19:19
anakinu'

ioska era un baiat de treaba cu toata soneala lui,stii anakinu'?
fara dementi loviturile de stat nu ar mai avea loc,la nu stiu ce sedintza tatucu' iliescu s-a luat nevrozat tare de dinca(alt sonat!)insa, in opinia mea, baricadele alea au avut rolul lor(e drept aveau nevoie de actori,da' oamenii au stat acolo din convingere!)nici nu mai stiu ce draq am vrut sa zic...
a! chestia asta n-o sa iert niciodata,se putea si atfel..pe de alta parte...avem fix ce am construit,adecatelea haos..

fleur..

si-a tras mami un platinat in cap de moare lumea,sa-mi stea bine in craciunitza...ehe,he,he...
asa fac eu de sarbatori,ma laud si sunt vie... pulsez..
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2010 20:20
nu mi-a luat textu',facusem si eu o data in viatza o chestie sensibila,si m-au aruncat astia afara.

esentza era cam asta,odata cu varsta unele femei capata acel ceva...

http://www.youtube.com/watch?v=Nvej-wEI3NI&feature=related

eu mor de interactiunea care se produce intre artist si spectatori,imi e drag tot ce este spontan..

bucurati-va de viatza,trece repede...

LMA...

cand va simtit naspa,ganditi-va ca toate trec..ehe,he,he..

sa auzim de bine,dragutilor.
iasomia
Postat pe 22 Decembrie 2010 21:04
cevaaa??
adicatelea CE??? iasomico??
fleurdelis
Postat pe 22 Decembrie 2010 21:47
Fleur ..........un suras de dor?????
jeanette40
Postat pe 22 Decembrie 2010 22:00
fleurdelis
Postat pe 22 Decembrie 2010 22:03
neata lume buna!
....chestiunea e ca....cica suntem saraci, amarati....vine Craciunul, vrem sa ne bucuram....da` pana una` alta numa asta nu facem....
eu m-am amarat tare de tot.,.....brazii din piata sunt de toata jalea, 3 crengi puse cu furca...singurul lucru de luat in seama la brazii astia e pretul: 250 Ron! 'negociabil'
asta e....daca nu mi-am facut comanda in Norvegia...aveam brad la 100 euro, un brad de 3 m, deci dadeam si la neamuri!
ufishor
Postat pe 23 Decembrie 2010 11:01
din care piata vrusi sa iei, bre ufo?... nu-i mai bine sa lase lumea brazii de brazi la locu' lor si sa-si ia d-aia eco, de tin douaj' de ani?...

hai sa bagam ceva frumos, mai bine, ca de craciun... balet pe gheatza, neneaca...

http://movieclips.com/rcH3h-king-kong-movie-ice-skating-in-central-park/

naomi watts forever... mmmm...
zambil
Postat pe 23 Decembrie 2010 13:43
eco am luat pana la urma mosule...cu 60 Ron!
dar m-am amarat de situatie...si pe ce preturi mari platim noi padurile chelbosite, si macar daca din banii aia s-ar pune 0 virgula ceva la suta pentru replantat braduti...
ufishor
Postat pe 23 Decembrie 2010 13:51
meri crizmas tu evribadi !
anakin
Postat pe 23 Decembrie 2010 17:50
tanchiu!

chipintaci
ufishor
Postat pe 23 Decembrie 2010 18:00
mishto
sora_ilsi
Postat pe 23 Decembrie 2010 18:40
da...Sarbatori de sarbatori s'aveti acolooo
fleurdelis
Postat pe 23 Decembrie 2010 22:18
va doresc Sarbatori Fericite tuturor si sa gasiti ceea ce cautati! iasomico, iaca niste floricele pt tine!:
esme
Postat pe 24 Decembrie 2010 11:25
http://www.youtube.com/watch?v=BMudF0MQgC0&feature=related
Asta ca de Craciun, un film foarte misto .. "The Infidel", il recomand celor care au ocazia sa il vada, este demential
anakin
Postat pe 24 Decembrie 2010 11:45
COLINDE...COLINDE...COLINDE

http://www.youtube.com/watch?v=XBTOMSEfME0&feature=player_embedded

LILO
Postat pe 25 Decembrie 2010 15:35
Craciun Fericit tuturor !
Gaius_Baltar
Postat pe 25 Decembrie 2010 20:00
Craciun fericit , tuturor!!
bluelight
Postat pe 25 Decembrie 2010 23:44
CRACIUN FERICIT TUTUROR!

..cestiunea zilei e ca pustiul meu (ala micu de 22 de anisori, ca aia mica de 24 de ani s-o carat in Spania dupa termenarea facultatii) mi-o atras de atentie azi ca ii dau mancare de kk. cica nu mai vra si azi salata de boeufuri, sarmale, racituri, porcarii de porc, carne fripta de porc, cozonac.... din tot ce m-am omorat sa gatesc, el azi vra doar tort....

...of...viata mea...altii nu au ce manca si el face mofturi...prost l-am crescut...

...acu ma apuc de cartofi pai si snitele ca restul ducem maine la gunoi ca s-a invechit...

...in alta dezordine de idei: 21 de ani de la revolta populara transformata in lovitura de stat si careia ii spunem azi Revolutie...nu conteaza cum ii spune, ci faptul ca azi traim mai prost decat atunci (aveam bani, dar nu aveam ce cumpara; aveam casa, dar era frig; aveam serviciu, dar lucram pe rupte; dupa terminarea liceului sau facultatii aveam asigurat un loc de munca...) si uni si-au dat sangele de pomana...pacat, pacat de sangele varsat....

...timpul de secretizare a unor astfel de evenimente este de 40-50 de ani, altfel ar intra in rahat marile puteri care au fost principalele artizane ale asa-zisei revolutii...

...ciuruitul era singurul conducator comunist care reusise sa nu mai aiba datorii externe (nu cred ca le pasa strainilor ca poporul roman era infometat si inghetat), basca faptul ca dorea infiintarea unei banci mondiale, basca relatiile excelente cu orientul, basca pretenia cu mancatorii de orez...

...marinelu chiorate nu recunoaste contributia fostului rege al ro.in politichia externa...ca sa-l tina in sah, mai boteaza (parca in vara a fost asta) si beizadeaua lui Paul care se vrea de Ro. si al unei printese Lia despre care se spune ca este doar o hoata ordinara (din pricina fraudelor averea le este pusa sub sechestru), bastard nerecunoscut de familiile regale din lume...

...la ziua lui, Mihaita i-a intitat pe Iliescu si Constantinescu ...a omis sa trimeata si o envitatie marinelului chiorate si guvernantilor actuali - asta in semn de pretuire

...anul viitor speram sa auzim si de bine
daria_
Postat pe 26 Decembrie 2010 10:54
..acu ma apuc de cartofi pai si snitele ca restul ducem maine la gunoi ca s-a invechit...

poi s-or .." termenat" flamanzii din romnica?!?!?

a vai doamne...chiar se arunca mancarea????
LILO
Postat pe 26 Decembrie 2010 18:52
din pacate ....da , se arunca mancarea ........
si atata lumea moare de foame.....
jeanette40
Postat pe 26 Decembrie 2010 19:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
el mai tanar decat mine 136 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
nu stiu ce sa fac 5 De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37
Am indragostit de cel mai bun prieten .... 26 De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
Setari Cookie-uri